RE: Bebe Confort - High Trek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mayble -> RE: Bebe Confort - High Trek (13.11.2009 10:36:57)

Sporočam vam, da sem jaz prejšnji teden kupila ta voziček v Baby pullman za 500 eur cel komplet. So zgleda znižali, ker je konec leta in pridejo novi modeli ven.

pikec12 -> RE: Bebe Confort - High Trek (17.11.2009 11:33:37)

na ta voziček ne paše nobena druga lupinca... ampak ta lupinca je super

nikita 33 -> RE: Bebe Confort - High Trek (18.11.2009 7:05:29)

IZVIRNO SPOROČILO: mayble

Sporočam vam, da sem jaz prejšnji teden kupila ta voziček v Baby pullman za 500 eur cel komplet. So zgleda znižali, ker je konec leta in pridejo novi modeli ven.

Jaz sem ga pa kupila poleti za mal več...:( Sem pa gledala nov katalog na netu in nimajo novih barv ali sem pa kaj narobe videla. Res pa da sem jaz kupila še vrečo in torbo, samo je bil še vedno ugodneje kot pri nas.

plamen -> RE: Bebe Confort - High Trek (19.11.2009 17:53:37)

Punce, jaz sem se danes navdušila nad tem vozičkom. Čist mi je super, ker je možek velik in je ročaj visoko + tudi sedišče. Pa še midva imava namen laziti po malo bolj zahtevnih terenih.
Mayble - ti si ga pred kratkim kupila, katere pa so sedaj barve? Ali so na spletni strani od conforta letošnje ali že za 2010? Ker v Baby C mi je dala katalog z drugimi barvami, kot so na spletni strani. Bova šla pa v soboto v GO pogledati, če je res 500 eur, kot praviš, cel komplet, ga bova kar vzela.
Sva bila pa prej tudi midva bolj na Jane, pa me je ta prepričal s komaktnostjo in višino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mayble -> RE: Bebe Confort - High Trek (19.11.2009 21:22:37)

Ko sem jaz kupovala so imeli še v črni barvi, temno modri, rdeči, oranžni ter rjavo-svetlo plavi. To so barve 2009 baje.
Sem brala da se košara vozička lahko uporablja za prve mesece tudi doma kot prava posteljica...ali je katera tako košaro tudi uporabljala?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.11.2009 21:57:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.11.2009 9:09:57)

plamen -> RE: Bebe Confort - High Trek (20.11.2009 9:18:56)

zivepo - midva greva jutri v ITA, bova pa imela malčka marca, ampak ker je toliko ceneje bova kar nabavila, če bodo še imeli. Mene je voziček čisto navdušil. Sva pa midva v GO vsak drugi ali tretji vikend in če bom, ko bi ti šla kupovati, v takem stanju, da bom lahko šla s tabo, ni panike. Do GO boš že prišla, potem pa bova šli skupaj naprej. Po moje velikih razlik med modeloma ne bo, edino kaka malenkost kot med 2008 in 2009, pa barve ja. V BC sem dobila še barve 2009, te na njihovi spletni strani so po moje že za 2010. Več pa ti lahko povem, ko se vrnem iz ITA in upam, da bomo ponosni lastniki tega vozička[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

mayble - a moraš cel komplet v istih barvah vzet, a sta recimo lupinca in košara lohk v drugih barvah, športni del pa spet drug? V BC kjer kupiš vse posebej, lahko kombiniraš. Drugače pa kar nekaj dojenčkov poznam, ki najraje tudi ponoči spijo v košari od vozička.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.11.2009 12:28:00)

Joie -> RE: Bebe Confort - High Trek (20.11.2009 14:34:25)

Vidim, da imate debato o našem vozeku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Potrjeno - res je zakon!!! Jz ga ne bi menjala za nobenga druzga in v 16m kolikor ga uporabljamo še nisem našla napake na njemu!
Sma ga pa tud mi2 šla iskat v italijo (1.5.2008) in vzela vse različne barve - sva pa prej naredila rezervacijo! Men je to fajn, ker se hitro iste barve naveličam... Se pa vse enostavno sname in pere, pa takoj posuši!!!!  

plamen -> RE: Bebe Confort - High Trek (23.11.2009 10:22:01)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] tudi mi smo postali ponosni lastniki tega vozička. Kupila v Baby pulman v Italiji. Vzela sva ga v rjavo turkizni barvi. Trenutno imajo še enega temno modrega, rdeče, oranžne in bež. Cena je res 500 EUR, 2 leti garancije na ogrodje in 1 leto na ostalo. Doma sva vse preverila in vse štima kot je treba. Žal pa nisva mogla kombinirati različnih barv za lupinico, košaro in športni del.

V decembru pridejo barve 2010, cena tistih bo okoli 650 EUR, da boste ostale vedele. V Slo bodo verjetno držaji kot so sedaj.

zivepo, preden se odločiš je najbolje da se ene 2 tedna prej oglasiš, da bova midva v GO, ker hodiva tja za vikende, pa še to ne vse. Najbolje kar na ZS.

Bam Bam -> RE: Bebe Confort - High Trek (24.11.2009 9:18:13)

Mene pa zanima, če kdo uporablja tisti "Buggy Board" za na BC High Trek? A je ta zadeva univerzalna in paše na vsak voziček, ali ima Bebe Confort svojo "rolko" za High treka?
Hvala za vse informacije!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.11.2009 11:14:06)

poli* -> RE: Bebe Confort - High Trek (30.11.2009 13:34:23)

Zivepo- zgleda, da se moderatorjem res mudi brisat poste. Sem prišla gor pogledat, kako si se odločila glede vozička, tle pa nč vč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
poročaj

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.11.2009 14:01:31)

poli* -> RE: Bebe Confort - High Trek (1.12.2009 13:40:14)

Ja, če hočeš res fajn vozek, je treba celo študijo naredit.
Ne boste imeli več buzza?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.12.2009 13:59:31)

poli* -> RE: Bebe Confort - High Trek (1.12.2009 14:11:04)

No, pa povej, katere vse si že imela (verjamem, da si že pisala o tem, sam se mi ne da nazaj brat).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2009 8:12:03)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2009 8:17:31)

lillchy123 -> RE: Bebe Confort - High Trek (2.12.2009 8:18:00)

moj sinko bo februarja star 2 leti, pa je še vedno komot v vozičku. če bi ktera rada vidla, lohk slikam in prpopam tuki
men je ta vozek še vedno zakon. je sestrica zdej kupla jane in priznam, da mi je ful všeč, sam me zanima, kako se bo obnesel...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2009 8:26:36)

cowgirl -> RE: Bebe Confort - High Trek (22.12.2009 0:29:02)

Imam HT. zaenkrat uporabljamo košarico in je kar uredu, samo malo ozka, če podložiš kakšno ovčko za zimo.
Lupinica od HT je poden. Naša malčica je mala, pa jo v bundici komaj stlačim not. Ko jo dam v avto in ko se začnemo vozit tako joka, da se mi srce para. V lupinici ne more ne z glavo migati ne z rokicami, tako je ozka. Ne predstavljam si, da bi bila za eno kilo težja. Že sedaj moram razmišlat kater sedež bom čim prej kupila, ki bo tudi za 5 mesečnega dojenčka, ki bi moral še vedno biti v lupinici med vožnjo.
Iz HT lupinice opore za glavo ne moreš vzet ven. Tudi zelo globoka je. pri novorojenčku res ne pride v poštev.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tako da... če bi še enkrat kupovala, bi kupila HT voziček, ampak lupinico pa maxi cosi. Itak sem imela lupinico na vozičku le 2x.. drugače imam vedno s seboj košaro. Žal nimam avto-kita za košaro v avtu pripet. Če bi ga imela, bi ziher našo pikico v košari vozila in ne v lupinici.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.12.2009 9:13:28)

cowgirl -> RE: Bebe Confort - High Trek (22.12.2009 12:36:41)

pri minus pet v avto brez bunde ali kombinezončka... si ne predstavljam...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>