|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
31.1.2008 10:39:22   
Tanayya29
Jutro!
V Idriji pa je sončekuser posted image ,no mislim,da ga bo kmal zmanjkal.
Mami je včeraj slikala Taja,ko pase kravice lahko si ga ogledate v albumčku,geslo je danaja!
Ane ,kok rastejo naši škrati,Taj je skor že 3 m.user posted image
Kasneje še kaj napišem...alarmček imam

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
31.1.2008 10:49:30   
makica
Dobro jutro vsem

Pri nas je danes gosta megla, tako da ne gremo sedaj nič ven. Popoldne pa imamo zdravnika, ker je Lana očitno na nekaj zelo alergična. Izbruhnili so ji izpuščaji po nogah, predvsem pod in nad koleni ter okrog vratu. Sem tri dni na dieti brez mleka in jajc pa je stanje še slabše. Verjetno je kriva še zelenjava, ker sem jedla juho. V glavnem kar vtaknem v usta dvakrat premislim ali bo OK, ali bodo izpuščaji.

Drugače mi še vedn ne prespimo cele noči. Je kot bi ji budilno nastavil na 3 ure. Spat gre ob 10-ih in se zbudi ob 1.00, 4.00 in ob 7.00 ter potem spimo do 9.00. Ponavadi jaz prej zaspim kot ona. Ko se zbudim grem na drugi konec postelje in spim dalje. Tako smo ful naspane. Tako nicolina ti ne morem dati nobenega recepta, ga bi še jaz potrebovala.

Gruška- bi tudi jaz prosila za katalog, sem ti pisala na ZS
Scuba, Jooly, Gruška. Ful so lepi tile sončki na sliki
Vsem čestitke za dopolnjene mesece. Tudi mi bomo v soboto praznovali tri mesece, v sredo pa prvo cepljenje in to kar dvojno. Sem se odločila da bom še za rotavirus. Razen če nam bo zaradi teh alergij kako drugače svetovano.

Sedaj pa še eno vprašanje
Za vse ki redno delate. Ko se nam izteče porodniška (meni v začetku oktobra) imam še cel dopust za leto 2008. Rečeno  mi je bilo da ga moram v celoti izkoristiti  v letu 2008 in ne smem prenesti v leto 2009, ker je tako po zakonu. ALi tudi v vaših kadrovskih službah zakon tako tolmačijo, nemreč ponekod lahko prenesejo tudi v naslednje leto.

Neposredna povezava do sporočila: 2252
31.1.2008 11:04:06   
sonchek
Ojla..ste pa bile pridne pri pisanju...
..joj mam kr neki za napisat..user posted image user posted image

Naša je imela včeraj en zelo slab dan..cel dan ni čisto nič spala..zvečer po kopanju se je pa najedla in spalda do dnanes zjutraj; BERI od 20,30-7,30..božček mali....user posted image

..tko da Barika vem kaj to pomeni utrujen otrok..joj sam da je vse ok...

Kim, Taja in Lana ...KAKI SONČKIIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image  
Taja vse najboljše za mini RD!!!

Manca..naša je imela tudi suho kožo po vsakem olju..sem jo pa namazala z riboderminom pa je zdej ok..probaj...

Dajica..bravo za sračouser posted image ...ti kr odleže kajne...pa si probala ti jesti suhe marelica, ali slive..?

jolly..pridna..a že kr na telovadbo greš..fulll fajn

nicolina..ne sekiraj se za neprespane noči..to se lahko obrne čez nočuser posted image ..enim sicer zdej spijo, pa jim pol ne bodo, no al pa bodo..pa obratno...je kokr je..ampak sej veš da ni nobenega pravila...naša kaken dan spi celo noč, kakšen dan se enkrat zbudi..pa sploh ne vem od česa je to odvisno...

alarm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2253
31.1.2008 11:10:41   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: makica

Za vse ki redno delate. Ko se nam izteče porodniška (meni v začetku oktobra) imam še cel dopust za leto 2008. Rečeno  mi je bilo da ga moram v celoti izkoristiti  v letu 2008 in ne smem prenesti v leto 2009, ker je tako po zakonu. ALi tudi v vaših kadrovskih službah zakon tako tolmačijo, nemreč ponekod lahko prenesejo tudi v naslednje leto.

Jaz sem se z našimi zmenila da porabim večino dopusta, da pa si lahko pustim en teden dopusta za december oz. 2009. Ostalo pa so me prosili, da porabim po koncu porodniške, da ne bi potem v letu 2009 spet izginila za 10 tednov (5 tednov dopusta od 2008 in 5 tednov za leto 2009).

Tanayya hitro izkoristi sonček. V ljubljani se je nekaj kazal, zdej pa se spet nazaj oblači. Ne vem če bo sončku uspelo zmagat.

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Gruška... še enkrat hvala za vse (btw: s Scubo sva dobile od Taperware posodice za darilo, čeprov nismo mele predstavitve user posted image ). Hiška in vse notr je pa res user posted image .

V Gruškino hišo sem se pa jaz tudi zaljubila. Tako z okusom opremljene hiše ne vidiš vsak dan. Bom prišla po ideje ko/če bomo zidali hišo user posted image . Darilo mi bo pa ful prav prišlo. za mleko okoli prenašat, pa za instant čajček.. Hvala ti res še enkrat!!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
31.1.2008 11:19:51   
Nana Liza
makica - pri nas je bilo po moji 1. porodniški tako, da sem mogla izkoristiti tisto leto (približno enako je bilo kot sedaj, ko se mi izteče konec oktobra) vsaj polovico dopusta. Pustila sem si tako še 7 dni dopusta za naslednje leto.
Kim, Taja in Lana - kakšni lepi sončki! user posted image

gruška - prosim še meni pošlji katalog. Jest imam kar nekaj stvari doma od tupperwara in sem zelo zadovoljna.

user posted image Mene pa zanima, ali je katera uporabila kremico Sudocrem, tisto, ki smo dobile v paketu za darilo v Lj. porodnišnici??? (učinovita pri pleničnem izpuščaju, ekcemu...) . Ima malo vneto rito.
user posted image Katero kremico, mleko pa uporabljati za po kopanju ali umivanju? Jest zaenkrat bepanthen kombinirano z bubchen.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
31.1.2008 11:29:53   
barika
TAJA, vse najboljše za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Pikapikica, Martina dam vedno spat na bok, samo se obrne na hrbet, sem ga pa 5minut  pred tem šla gledat, ker mu je duda padla iz ust. pa tist "stolček" ne paše na vsak stol, drugače je pa super zadeva.

Gruška, hvala za katalog, pa za škatlco, je moj rekel kaj pa je to, jaz pa, to so modeli za mini mufineuser posted image user posted image , pa me je resno vzel, pa reče, ja kok pa to pol nardiš, če so tak majhniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gruška, scuba, jooly - kakšni sončki so tile vaši čmrli...
  se strinjamuser posted image user posted image user posted image

Meni ni pa nobena odgovorila kako je z 90 dnevno dieto med dojenjem? user posted image  A se sme?

po moje ni nobene panike, samo pri kakšnem sadju bi blo fajn pazit, pa vodni dan lahko kamot zamenjaš s kakšno rahlo zelenjavno juho...

Jaz sem pa včeraj malega na joško prikopla, pa je neki tekl ven, mali je zaspal in spal do 6-ih  zjutraj, s tem da je prej jedel okoli  19:30, potem se je šel namakat (dobrih 20 minut je bil  v vodi, ful uživa, pa moj križ ne trpi, ker ga moj umiva, jaz pa zraven svetimuser posted image , pa temenca sem mu dol spravla, samo z vodo in niveinim šamponom)

drugače bom pa danes znorela!!zgornja soseda (jst ji rečem kr veša) kr naprej neki prestavlja (pohištvo al kaj, pa kr neke kugle ji po tleh letijo), no na današnji dan se je pa odločla za menjavo oken... men se vse trese, hodijo tak, da bodo dol padl..., mali se straši, zdejle je komi zaspal, upam, da bo vsaj kakšno urco zdržal, da grema pol mal ven iz tega hrupa... user posted image user posted image

user posted image Mene pa zanima, ali je katera uporabila kremico Sudocrem, tisto, ki smo dobile v paketu za darilo v Lj. porodnišnici??? (učinovita pri pleničnem izpuščaju, ekcemu...) . Ima malo vneto rito.

jaz sem jo, amapak ne za pod planicami ampak je imel čist "frišn" vrat (oz. podbradek), pa moje poporodne  mozolje je pozdravla.

Neposredna povezava do sporočila: 2256
31.1.2008 11:31:36   
martita

makica, v tekočem letu moraš po zakonu porabiti 10 dni dopusta, preostanek lahko preneseč v naslednje leto, vendar ga moraš pokoristiti najkasneje do 30.6.. Če v tekočem letu ne porabiš 10 dni, ti teh 10 dni propade, kljub temu, pa lahko naslednje leto koristiš preostanek.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
31.1.2008 11:35:44   
martita

makica, v tekočem letu moraš pokoristiti 10 dni dopusta, preostanek lahko preneseš v naslednje leto, vendar ga moraš pokoristiti najkasneje do 30.6.. Če v tekočem letu ne porabiš 10 dni, ti propadejo, preostanek pa še vedno lahko koristiš naslednje leto.

Punce, danes je zadni dan za prijavo vzdrževanega člana na davčno!!!

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
31.1.2008 11:38:48   
makica
makica, v tekočem letu moraš po zakonu porabiti 10 dni dopusta, preostanek lahko preneseč v naslednje leto, vendar ga moraš pokoristiti najkasneje do 30.6.. Če v tekočem letu ne porabiš 10 dni, ti teh 10 dni propade, kljub temu, pa lahko naslednje leto koristiš preostanek.

Ja tako sem jaz po pri porodniški. Sedaj pa pravijo da se je zakon nekaj spremenil in ker bom delala manj kot pol leta (samo del oktobra, november in december) pa da je zakon takšen da moraš vse koristiti v tem letu. Ker je to  skrajno butasto, se mi zdi da si gav službi narobe tolmačijo.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
31.1.2008 11:42:47   
martita
user posted image ...a zdej mi je pa 2x objavlo? Najprej mi skensla odgovor, pol ga pa objavi?! Mah...

Jolly, povej kako je blo na telovadbi. Jaz sem tud že hotla it na FitMami, ker je ob torkih telovadba mamic z dojenčki. Ta torek sem žal imela P, drug torek pa spet tehtanje. Upam, da mi še en torek kasnej uspe it. user posted image Na kaj si se pa ti vpisala?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
31.1.2008 11:46:07   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Gruška, hvala za katalog, pa za škatlco, je moj rekel kaj pa je to, jaz pa, to so modeli za mini mufineuser posted image user posted image , pa me je resno vzel, pa reče, ja kok pa to pol nardiš, če so tak majhniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj, sem se skor polulala, tale tvoj je pa tud facauser posted image user posted image user posted image

Nam je sudocrem krasno pomagal pri ritki (vneta) boma pa tud jaz probala se za mozoljcke ce pravi barika da je pomagal... so se mi full spustil po bradi ko sem se v nedeljo po 100letih napudrala. Zdej pa ne vem a se je koza tok odvadla al je puder ze staruser posted image

Mi mamo po kopanju mleko od bubchena ali pa olje z ognjicem od iste firme!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
31.1.2008 12:08:58   
martita

Ja tako sem jaz po pri porodniški. Sedaj pa pravijo da se je zakon nekaj spremenil in ker bom delala manj kot pol leta (samo del oktobra, november in december) pa da je zakon takšen da moraš vse koristiti v tem letu. Ker je to  skrajno butasto, se mi zdi da si gav službi narobe tolmačijo.

hmmm....da bi se zakon o delovnih razmerjih spremenil? Res, da me že dolgo ni v službi, ampak take stvari bi se spreminjale precej bolj bučno! Tvoj delodajalec očitno interpretira stvar tako, da ti glede na tvojo prisotnost v službi v letu 2008 pripada le sorazmerni del dopusta. Menim, da nima prav, saj ta določba velja za primer, ko se delavec pri delodajalcu zaposli sredi leta, ne pa za delavca, ki je pri njem zaposlen celo leto in je pač na porodniški. Čudno, da na koncu leta ne preverja kdo je kolk na bolniški, pa mu na koncu dan ali dva odvzame!user posted image

Aha....sem šla preverit...res se mi pozna, da nisem prav na tekočemuser posted image . 28.11. je pričela veljati sprememba zakona o delovnih razmerjih, vendar se mi zdi (na prvi pogled), da ne posega v določbe, o katerih smo govorile. Vsekakor bom zadevo preverila, ko bom imela 5 minut več časa. Bom javila.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
31.1.2008 12:20:21   
nicolina
O, super, da ste tako lepo pojasnile kako je z dopustom, jaz bom tudi še svojega izkoristila po porodniški. Upam, da bo možno, ker delam v šolstvu. user posted image
Krema Sudocrem je nam zelo pomagala, ko je imel izpuščajčke po ritki. user posted image

Jaz bi tudi že rada kaj telovadla, pa mi naš sonček sploh ne pusti. Zvečer, ko pa on zaspi, sem pa jaz že tolk utrujena, da se mi sploh več ne da. Moram se prisilit. user posted image

Kaj boste kuhale danes?
Jaz bom goveje ptičke v omaki, pire krompir in solato.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
31.1.2008 12:37:10   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Kaj boste kuhale danes?

Spagete bolonese in solato user posted image

Samo najprej greva za eno urco s Tjasem na luft!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
31.1.2008 12:55:39   
tintin
Hoj na hitro še od mene:)
Sva že nazaj iz skoraj 3 urnega sprehoda, v Kranju je bilo sonce, ki ga je bilo treba izkoristit.
Spali smo dobro, zdajle sem zmazala svoj prvi (in najbrz zadnji, ker nisem neka ljubiteljica) letošnji krof, je kar pasal, sploh ker sem bila čisto brez energije. Meni kile še kar kopnijo. Glede na hlače moram imet že kakšno manj kot pred nosečnostjo.
Gorenjke: jutri se potem vidimo, 11,30 na Brionih. Midva bova tudi z vozom, ker itak prideva v vsakem vremenu peš.
Zdaj pa šibam kuhat, kaj bom naredila pa še ne vem:)

LP
tintin in Vasja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
31.1.2008 14:23:44   
sonchek
halooo..kje je sonce..pri nas pa piha k sam user posted image ..prov grozn je..mah smo bli eno urco uzuni, pa ni nič luštno..zdej pa mala spi dalje v dnevni sobi v košari..user posted image user posted image

mah, grem neki delat..papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
31.1.2008 14:45:34   
sonchek

Dobro jutro vsem

Pri nas je danes gosta megla, tako da ne gremo sedaj nič ven. Popoldne pa imamo zdravnika, ker je Lana očitno na nekaj zelo alergična. Izbruhnili so ji izpuščaji po nogah, predvsem pod in nad koleni ter okrog vratu. Sem tri dni na dieti brez mleka in jajc pa je stanje še slabše. Verjetno je kriva še zelenjava, ker sem jedla juho. V glavnem kar vtaknem v usta dvakrat premislim ali bo OK, ali bodo izpuščaji.

..oo revčka majhna...
..kako pa zgledajo ti izpuščaji-alergije?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
31.1.2008 15:56:58   
Oranža
Dan,
Mi smo s sprehoda, mali se je najedu jst pa zdej kuham: piščančja obara in sojine palačinkeuser posted image ...bomo vidli kaj bo ratalouser posted image . Bom sam mal pokomentirala....

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Dajica..bravo za sračouser posted image ...ti kr odleže kajne...pa si probala ti jesti suhe marelica, ali slive..?

Ne priporočam suhih sliv, ker otroka lahko zelo napnejo....nasploh suho sadje ni priporočljivouser posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Jaz sem se z našimi zmenila da porabim večino dopusta, da pa si lahko pustim en teden dopusta za december oz. 2009. Ostalo pa so me prosili, da porabim po koncu porodniške, da ne bi potem v letu 2009 spet izginila za 10 tednov (5 tednov dopusta od 2008 in 5 tednov za leto 2009).

So pa radodarni pr vas z dopustom Scubadiveruser posted image .....jst bi tud tolk melauser posted image user posted image
Dopust - bom ga večino porabila takoj, samo kak teden si ga bom pustila za vsak sliučaj, če kak otroček zboli, da ni treba bolniške jematuser posted image , pa da takoj novega ne porabim. Pr nas je ful smotan, ko kadar je kak praznik takoj most delajo in pol si kar hitro ob dopustuser posted image ,. Za 2007 je blo potrebno 9 dni dat za kolektivne dopuste - haloooo. Imam ubogih 23 dni dopustauser posted image user posted image . No upam da ne bodo komplicirali, če se je res zakon spremenil. Morm mal  v izvidnicouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

drugače bom pa danes znorela!!zgornja soseda (jst ji rečem kr veša) kr naprej neki prestavlja (pohištvo al kaj, pa kr neke kugle ji po tleh letijo), no na današnji dan se je pa odločla za menjavo oken... men se vse trese, hodijo tak, da bodo dol padl..., mali se straši, zdejle je komi zaspal, upam, da bo vsaj kakšno urco zdržal, da grema pol mal ven iz tega hrupa... user posted image user posted image

sm mislila da si v hiši doma...no na slikcah je tko zgledaluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Kaj boste kuhale danes?

Goveji ptički - razlaga prosimuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Gorenjke: jutri se potem vidimo, 11,30 na Brionih. Midva bova tudi z vozom, ker itak prideva v vsakem vremenu peš.

Ja se vidimo, komaj čakam....jst pripeljem s seboj še tavelikega fanta, če vam je prav? Bom pa po vsej verjetnosti z vozomuser posted image .

Nč to je to...
čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
31.1.2008 16:02:49   
Oranža
Aja pa glede na to da je ''debel četrtek'' danes vas častim s krofiuser posted image
user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
31.1.2008 16:25:12   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

So pa radodarni pr vas z dopustom Scubadiveruser posted image .....jst bi tud tolk melauser posted image user posted image
Dopust - bom ga večino porabila takoj, samo kak teden si ga bom pustila za vsak sliučaj, če kak otroček zboli, da ni treba bolniške jematuser posted image , pa da takoj novega ne porabim. Pr nas je ful smotan, ko kadar je kak praznik takoj most delajo in pol si kar hitro ob dopustuser posted image ,. Za 2007 je blo potrebno 9 dni dat za kolektivne dopuste - haloooo. Imam ubogih 23 dni dopustauser posted image user posted image . No upam da ne bodo komplicirali, če se je res zakon spremenil. Morm mal  v izvidnicouser posted image user posted image

[

Vanja sej potem imaš samo 2 dni manj kot jaz dopusta. Jaz ga imam 25 dni, kar je 5 tednov user posted image
no sam tole je pa drekec pekec da ga morš za kolektivne dajat. Čeprav maš vsaj mostove frej. Jest morm pa skor vedno delat, ker si moj šef vzame frej, oba pa ne morva bit na dopustu...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
31.1.2008 16:34:13   
GB
Dobr dan cveke. Kako smo danes ??? Evo tamala je mal zaspala pa se vam na brzino javljam. Hvala vsem za tolazbo posebaj pa Scubadiver za link - zlata si user posted image . Jest sem se pomirila in VEM da z mojo Tiannco ni nic narobe oz. da je zdrava kot dren. Jutri gremo na tehtanje in potem v shoping juhuhu komaj cakam . V glavnem bomo kupovali za nasega soncka, ker mami se hujsa user posted image user posted image user posted image .

Moram povedat ,da imate prekrasne soncke in upam ,da bo kaksen fant ostal za mojo Tiannco . user posted image

Gorenke : joj kako sem vam fovs tudi jest bi se vam pridruzila na kavici , ker sem tudi jest Gorenka user posted image user posted image .

Glede kreme Sudocrem, moram povedati ,da jo tukaj v Angliji ful uporabljajo in tudi hvalijo , tko da mislim da je res dobra.

IMam vprasanje in sicer , ko greste ven z malcki a ga kej namazete po licku, ce je veter in mraz ???

Vidim ,da je dons kar nekaj slavljenckov tko ,da moram eno tortico castiti a ne ??

Dobr tek sonckom  ,  mamice vi pa na dieto

user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
31.1.2008 16:54:49   
barika
Vanja V. I wish, sem bila v hiši 18 let, pa ti povem, da takoj zamenjam z blokom (pa še na samem smo bili, bolj kot neuser posted image user posted image user posted image ), no ko bom mela deda poln kufer, bom šla nazaj domov (v hišouser posted image user posted image )

VB, jaz Martina nič ne mažem, mogoče če se mi zdi, da bi ga lahko, potem ga z mandljevim oljem.

No, da vam povem kaj se mi je zgodil: sma z malim šla na sprehod do trgovine, pa pogledat dedijauser posted image user posted image  (so mu vaše želje za hitro okrevanje ful pomagale, in fajn zgleda, tak da hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), no in mali postane tečkast, mu hočem dat jest, pa sem mela zraven vse, razen flaškeuser posted image user posted image user posted image , grema po hitrem postopku domov (5 min), vmes zaspi in še zdej spi (verjetno od lakoteuser posted image )

zdej grem pa jaz jest, lakota kliče, moj pa spet dlje dela, tak da bom spet sama jedlauser posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
31.1.2008 16:56:37   
Oranža
mah sm zmešana ko kurji futr. jst sm zračunala da ga imaš ti 35 dni, ker 5 tednov x 7 dni je 35 dni aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja verjemi da bi rajš kak dan šla delat namesto da dam dopust. pol sm pa še na italjane vezana in njihovo ferragosto in morm še tam gledat da mi ga dost ostane....bog ne daj da do kaj pride da ga morm še ekstra kak dan vzet, sm pa hitro brez. upam da razumete kaj vam pišem, ker trenutno se oba ottroka po men obešata....za znoretuser posted image user posted image .....

(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
31.1.2008 17:28:46   
martita

makica, sem preverila. Vse je tako, kot sem že prej rekla. Brez sprememb. V zvezi s tem, da ne boš več kot 6 mesecev v službi, bi prišla vpoštev le ta določba, da ne moreš celotnega dopusta prenest v leto 2009 (sicer bi ga lahko, če bi bila npr. do maja na porodniški). Torej, pripada cel dopust, 2 tedna je treba nujno porabit do konec tega leta, ostalo se prenese in porabi do 30.6.!

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
31.1.2008 17:30:43   
DEBELUŠKA30
Na hitro...
Spet sem bla na Dermi, tokrat 4 debele ure user posted image , ugotovili niso niččččč, gremo naprej raziskovatuser posted image , no jest sem itak fenomenuser posted image ...
Scuba, hvala za razlago jutri probam, sem čisto "kaput" danes user posted image !

Gorenjke, ja jutri pridem in s seboj tudi starejšo princesko pripeljem, če je prav?

...jutri preberem za naprej pa za nazaj...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?