barika
|
TAJA, vse najboljše za 3 mesece Pikapikica, Martina dam vedno spat na bok, samo se obrne na hrbet, sem ga pa 5minut pred tem šla gledat, ker mu je duda padla iz ust. pa tist "stolček" ne paše na vsak stol, drugače je pa super zadeva. Gruška, hvala za katalog, pa za škatlco, je moj rekel kaj pa je to, jaz pa, to so modeli za mini mufine , pa me je resno vzel, pa reče, ja kok pa to pol nardiš, če so tak majhni gruška, scuba, jooly - kakšni sončki so tile vaši čmrli... se strinjam Meni ni pa nobena odgovorila kako je z 90 dnevno dieto med dojenjem? A se sme? po moje ni nobene panike, samo pri kakšnem sadju bi blo fajn pazit, pa vodni dan lahko kamot zamenjaš s kakšno rahlo zelenjavno juho... Jaz sem pa včeraj malega na joško prikopla, pa je neki tekl ven, mali je zaspal in spal do 6-ih zjutraj, s tem da je prej jedel okoli 19:30, potem se je šel namakat (dobrih 20 minut je bil v vodi, ful uživa, pa moj križ ne trpi, ker ga moj umiva, jaz pa zraven svetim , pa temenca sem mu dol spravla, samo z vodo in niveinim šamponom) drugače bom pa danes znorela!!zgornja soseda (jst ji rečem kr veša) kr naprej neki prestavlja (pohištvo al kaj, pa kr neke kugle ji po tleh letijo), no na današnji dan se je pa odločla za menjavo oken... men se vse trese, hodijo tak, da bodo dol padl..., mali se straši, zdejle je komi zaspal, upam, da bo vsaj kakšno urco zdržal, da grema pol mal ven iz tega hrupa... Mene pa zanima, ali je katera uporabila kremico Sudocrem, tisto, ki smo dobile v paketu za darilo v Lj. porodnišnici??? (učinovita pri pleničnem izpuščaju, ekcemu...) . Ima malo vneto rito. jaz sem jo, amapak ne za pod planicami ampak je imel čist "frišn" vrat (oz. podbradek), pa moje poporodne mozolje je pozdravla.
|