|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
9.1.2008 20:32:43   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Živ!
ajtak - Tud mi smo bili dons na pregledu - 1. cepljenjeuser posted image user posted image user posted image .
Staš ima 5200g, dolg 59cm, obseg glave 39cm. Po teži je v mejah normale (malo manj ima ker je bil nedonošen). Važno pa je, da vsak mesec dobi 650g gor. Zato ni panike - je rekla zdravnica.

user posted image , kako ceplenje, mi nismo mel nobenega ceplenja, star je 1mesec in 3 tedne...

IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Aja, jst še polno dojim. Pa je zdranica rekla, da naj začnem dodajat mleko, ko se bo Staš začel zbujati čez 1,5h. Kako ste pa ve začele dodajati in katero stekleničko. Zadnja je bla NUKova, sam zdej se Staš izrecno doji in se mi ne sanja ne katero, flašo bi user posted image user posted image user posted image ? K zdej zna bolj goltat in vsaj jezička med hranjenjem nima nalimanega na nebo.

priporocam Tommee Tippe ker vama bo najmanj zmedla dojenje!! Sam to mi je pa full cudno, da ti zdravnica rece da mors dodajat. Zakaj pa bi se ti zacel zbujat na 1,5 ure?? Al si hotla napisat da se ti ze zbuja? ker pol pa zastopim zakaj dodajat.

jolly men so rekli da storkljina znamenja izginejo do starosti enega leta. Ima pa nas soncek 5 znamenj, po uckih in celu ma 3 in enega na vrhu vrata zadaj in enega sredi hrbta.

IZVIRNO SPOROČILO: barika
Ajtak, sem šla gledat na kartonček in ima mali pregled 24.1 (stra bo 2 meseca)user posted image

user posted image , jst pa ko bo star 3mesece in 1dan... (18.2.)
Aja, drzim pesti za dedija!!

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Jah, se vama Barika in Tintin pridružujem, jst tud morm diplomo spackat do septembra. Bomo ena drugo v rit mal suvale, kajneuser posted image user posted image .

user posted image , se se jaz pofockam user posted image
MORAM skoncat letos, ker z jesenjo oblublajo spremembo programa in nebi rada se kakih izpitov delala...

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Jaz sem si za boljše počutje kupila nekaj od Hippa - kao nek sok, ki ima notri ful enih vitaminov. Obstajata dve sorti: za nosečnice in za dojilje. In jaz tepka, valda kupim napačnega - za user posted image  user posted image user posted image Spiješ pa 20 ml na dan (mini dozica) in zaužiješ 100% dnevne doze  vitamina c, pa 100% železa, 200% folne pa še ful enih vitaminov. Jaz zdaj to pijem kakšen teden in se boljš počutim. Staneta pa 2 flaši (zadostuje za 20 dni) 6 evrov.

Jaz sem mela to v user posted image , pa nisem navodil prebrala in sem spila 2dl naenkrat user posted image user posted image , no se sem ziva...

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Vanja-bomo mi tudi enkrat šli tja -samo letos hočem v fkk kampuser posted image

Priporocam fkk Istra v kraju Funtana (med Porecem in Vrsarjem) !!!

Tok zaenkrat od mene user posted image .

Barika, ko bo kak lepsi dan in ne bo te megle jo bova midva spet mahnila pes v ce pa te poklicem!! Sam jutr je spet napovedana megla user posted image

LAHKO NOC

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.1.2008 20:52:41   
scubadiver
Ojla punce

jaz sem imela dopoldne obiske, popoldne pa pregled pri G. Vse je ok razen da imam kar hudo vnetje in sem takoj zakrvavela. Mi je dal svečke. Dobila sem tudi recept za kontracepcijske tabletke. Morm počakat M. potem pa lahko spet začnem. MI je vezl bris in naredil UZ in glede na to, da ne dojim je že vse pripravljeno za prihod menstruacije, tko da je rekel da bo zelo kmalu. Ah ja user posted image
Sem pa imela ful srečo. SEm pozabila doma zdravstveno. In so bli tko prijazni da so šli gledat v računalnik do kdaj imam pri njih urejeno zavarovanje. In ne boste verjele. Velja mi do 9.1 oz danes. Tako da sem lahko šla vseeno na pregled. Po pregledu sem šla pa še v H&M po mal cunjic za Lano. Nisem mela 62 in 68 skoraj nič in sem morala mal nakupit. 56 ji skoraj niso več pravl. Samo še kakšna malo večja.
Drugač je pa Lana danes že cel dan ful sitkana. SPloh ne vem kaj ji je. SEm se pa tako smejala. Danes je ona pogruntala da ima rokice in si jih je cel dan tlačila v usteca. Mi je hecno ko pri vas berem kaj se dogaja par tednov za vašimi pa še naša pogrunta. Se vidi da je bolj na koncu seznama user posted image . Aja pa cel dan je ful polivala. Mogoče zato ker si je tlačila rokice v usta.. Kaj pa vem kaj ji je. Zdele je že v posteljici sam slišim eno jamranje. Upam da bo pančkala in da bo mirna noč.

Vanja citiranje več postov. Jaz naredim takole: odprem eno okno v katerega odgovarjam. Potem pa odpiram tiste poste ki jih hočem citirat, zbrišem kar ne rabim in skopiram ter prilepim v prvotni post. Hm.. je tole preveč komplicirano napisano? No ja, upam da razumeš user posted image
Gruška jaz sem takoj ZA da naredimo kr svojo skupinico s tole tvojo ki jo poznaš user posted image . Lepo da si se spet oglasila. Smo te pogrešali.
Rozika tudi tebe sem ful vesela da si se oglasila. Upam, da nas prideš še kaj pogledat user posted image

Hvala vsem za čestitke lani. Kaj vse sem pozabila odgovorit?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.1.2008 20:53:43   
Mamathea
Lep dober večer

Naš mali se je zdaj končno mal umiril, ga ful neki daje, pa ne morem ugotovit kaj. Dopoldan je bil priden in je veliko spančkala, pa se pogovarjal z mano... popolne ga je nekaj zagrabilo, mogoč so krčki, kaj jaz vem, ful krili z rokicami pa ful se zvija...sam na rokah se pomiri, tako da se že nekaj časa nosiva, trenutno je v ležalniku ampak je že zelo živčen in bo treba it počas na previjanje in potem na zizo. Lep večer vam želim pa čimbolj dobro noč s čimveč spanca.
Lahko noč. Polubčkajte svoje bebice.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.1.2008 22:28:08   
potepinka
Čer

No končno mal časa za RR.Sem zmatrana kotuser posted image .Mož dela cele dneve Marka pa že dva dni tako zvija(krči)da ne vem kaj naj še naredim.Božček skoz se kar jokca da je že čist zahripan.Kapljic mu 2 dni nisem dala,ker po mojem ga bi raztrgalo,v vodo dam kumino in janež ko naredim mleko,pa razvitega pustim pa masiram trebušček ne vem kaj naj še?
Skoz je na roka meni bodo pa odpadle.
Nič grem pod tuš in spat
Lepo se imejte in lahko noč

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.1.2008 22:33:44   
jooly
Laubica... moji starši imajo že 30 let prikolico v Koversadi (mal naprej od Poreča), ki je fkk. Tud mi gremo tja ponavad za kak teden, čeprov sem se jaz z leti  odvadla bit nudistka, zgoraj brez mi pa prov paše. Kamp je super, otroška plaža - če rabiš kakšne fotke, mi piš mail na ZS, da ti pošljem kšne dodatne info.

Plavanje na DIF-u... jaz sem ZA. Evo Gruška, dej me u bazo user posted image

Avto... kupujem avto zase - rabljenga, kot drugi avto v familiji. Sem mela twingeca, pa je ratal premajhen, če popokam oba knedla, pa voziček, pa torbe...user posted image  Razmišljam v smeri Clio, Punto, Polo... tam okrog 5.000 €. More pa met klimo, pa 5 vrat. A ma kera kšne veze (da mi ga recimo lahko zastonj zrihta user posted image ?)

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.1.2008 23:52:57   
rozika12
Namesto spanja, malo pisanja user posted image , da nadoknadim izgubo ...

Plavanje - a to lahko že s tako malimi, ali malo pozneje? Sem zelo ZAAAAAA.user posted image

Kako je pa z dudami? Neža je zaenkrat brez. Vsake toliko zaide palec v usta, a ne prepogosto, sicer je mogoče bolje jo na dudo navadit????

Evo lih minister Zver na enki nekaj obljublja ...

Scubadiver, I am back user posted image user posted image
Gruška, sem mislila, da sem edina. Ful je fajn in se mi zdi, da tako paše dojenčkom ta vonj.
Moje hormonskko ravnovesje je definitivno porušeno, saj je razvidno iz barvuser posted image

Lahko noč ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.1.2008 7:53:15   
ninocka
Dobro jutro zaspanke user posted image user posted image
Kava, caj in zajtrk so ze na mizi, zato hitro vsatat user posted image user posted image user posted image
No, sej se ne mudi, ker grem jst zdej nazaj v posjtlo, sem danes mal bolj utrujena, ceprav smo lepo spali celo noc.

Nocko  (do poldneva)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.1.2008 9:29:52   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Ninocka hvala za kavo in zajtrk. Odlično je blo user posted image .

Včeraj ob polnoči ko sem se odpravljala spat sem videla SMS ki mi ga je poslala Ilije (verjetno že prej pa ga nisem videla - se opravičujem)

Ojla Nina, Upam da ne zameriš ker ti pošiljam to sporočilo za vse novembrske levinje. Ajda preboleva prehlad in smo ze od nedelje v bolnici. Pogrešamo RR, zato vam vsem skupaj posiljamo bolan pozdrav, Ilije.

Draga Ilije in Ajda iz vsega srca vama želim čimprejšnje okrevanje, da se bosta kmalu crkljali doma. Objem za obe punci user posted image

Naša noč je bila spet prav super. Spali smo od osmih do polnoči, pa potem do 5h in še do pol devetih. Ampak ne bom pohvalila Lane, da se potem ne pokvari.

Imam pa eno vprašanje za vas, čeprav mi je kr mal nerodno vprašat user posted image . Imam eno težavo. In sicer od poroda naprej se mi zelo mudi pridet do WC-ja na veliko potrebo in kar težko zadržujem. Mislim, sej zadržim, ampak če ne bi blo to doma, pa ne vem kako bi blo. A za te probleme tudi pomagajo Kegleve vaje? Al je to samo za urin? Ker z urinom pa nimam težav. Sem včeraj pozabila vprašat ginekologa. Se opravičujem da vas to sprašujem ampak nekako moram okrepiti te mišice da se ne bodo težave nadaljevale.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.1.2008 10:22:17   
potepinka
jutro

ninocka hvala za kavo,jo ravnokar pijem na eni roki imam marka z drugo pa pišem
ilije-joj upam da se čimprej pozdravta
scubadiver-ti ne znam odgovorit mislim da keglove vaje so samo za mišice v nožnici in mehur,upam da ti bodo druge punce znale svetovat

no spali smo odlično od 21.30-6 in 6.30 do 9,zdaj pa mark spet spi,upam da bo danes kaj boljše z krči,revček se je te dni namatral se bo komaj naspal.

cepljenje-prvo je pri 3 mesecih (mislim da je ajtak spraševala)

No včeraj je Mark dobil igralni center(mi ga je posodila kolegica) in se ful lepo igra,z rokicami prijema igračke in udarja po njih ne morem verjet da se vsaj pol ure zamoti in ni na rokah (seveda ko nima krčov).
vsem ki ste dopolnili 1,2,3 mesece čestitke
VB-tudi tvoji princeski čestitke za 6 tednov,super torta
tintin in barika-pridne da še utegneta faks delat zraven poleg otročkov
hrbtenica-tudi mene boli kotuser posted image
nayya-upam da z tvojo psičko ni nič hujšega
murenček-ne vem zakaj bi dodajala če zadosti napreduje,tak sem jaz Marku začela dodajat samo Mark je premalo dobival od mene,evo in kaj se je zgodilo po 1 mesecu se ni hotel več dojit,zdaj pa se mi mleko počasi suši.Ko otrok pogrunta flaško ugotovi da je bolje piti po flaški in da se ne rabi toliko matrat kot na dojki.Dokler ni nujno ne devaj dodatka

No se še kaj oglasim če mi bo Mark dal dihat

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.1.2008 10:48:35   
naraščaj
jutro,
ninocka hvala za kavo,jo že spila, no kakav na eni roki imam tajo z drugo pa pišem

spali smo ok. spali od 23 do 4,40 in od 5.10 do 8,30. zdaj pa se carta na rokah, upam, da zaspi, da mal pospravim cote vred. pol pa sem zmenjena s sosedo.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Draga Ilije in Ajda iz vsega srca vama želim čimprejšnje okrevanje, da se bosta kmalu crkljali doma. Objem za obe punci user posted image

Se pridružujem željam od scube.

zadrževanje blata, nimam teh težav, ravno nasprotno, se morm kr matrat user posted image user posted image , mislim, da so keglove sam za urin.

nč se pol kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.1.2008 11:23:32   
nicolina
Jutro, hvala za kavico ninočka. user posted image

Se podpišem pod tole.

Mi smo spali zelo slabo, skos se je  zbijal, jaz sem pa tako utrujena user posted image . Kdaj bo naš spal celo noč, al pa vsaj 5 ur skupaj? user posted image

Scuba, ne znam, ti svetovat, kako je z zadrževanjem blata. user posted image  Jaz kar delam keglove vaje, ker včasih kar težko zadržim urin, ampak je že bolje.

Oglaša se... letim

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.1.2008 11:44:05   
murencek
user posted image Živjo!
"Murenček, se strinjam z Ullo80. Zakaj bi dodajala, dokler imaš mleko? Jaz včasih Vasjo hranim na 1 uro, včasih pa na 5 ali pa 6 ur (ponoči)..."

Joj, sm se zaštrikala. Jst trenutno polno dojim. Včeri k smo bli na pregledu, pa je Stašu pokazalo 5200g. Ponavadi imajo 3m stari dojenčki že okol 6kg, samo Staš je bil nedonošenček. Ker je štartal z nižje teže, ima malo manj. Čeprav se ni za sekirat, ker ves čas lepo napreduje.
Sam peiatrinja me je opozorila, da če se bo začel zbujati prej, naj mu dodajam mleko. HVALA ZA NASVETE - raje ga bom pogosteje dojila.

ajtak - 1. cepljenje je po 3m - sem zamešala.

No, moj Staš pa zdej sploh ne podira več tolk kupčkov. Če mu med dojenjem vzamem joško, začne zelo cvilit (prej je veliko kupčkov pripomoglo k temu, da je lažje prebavljal). Zato ga zdej kr pustim, da sam preneha piti in ga potlej nosim itd.

blazina - mi je zdr. rekla, da mora biti Staš zdej čim več na blazini na hrbtu - da dobi občutek za prostor. No, in ga že kr malo kotalim po postelji in res uživa. A sam bo že enkrat pogruntal... Sem mailala štacuni Viva in bom videla, kaj bodo napisali.  Aja, mamuška, sem si shranila tisti link o blazinah.

Dons sm bila še pri zdravniku. Kri in urin imam zdravi oz. dobro. Tko d kr prekipevam od zdravja user posted image user posted image user posted image
LP

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.1.2008 11:47:47   
Laubica
Laubica... moji starši imajo že 30 let prikolico v Koversadi (mal naprej od Poreča), ki je fkk. Tud mi gremo tja ponavad za kak teden, čeprov sem se jaz z leti odvadla bit nudistka, zgoraj brez mi pa prov paše. Kamp je super, otroška plaža - če rabiš kakšne fotke, mi piš mail na ZS, da ti pošljem kšne dodatne info.

Jolly-
hvala,če bom rabla se bom oglaslauser posted image za avto pa žal nimam vez
Priporocam fkk Istra v kraju Funtana (med Porecem in Vrsarjem) !!! Ajtak-hvala za priporočilouser posted image
SKUBA-to pa je zoprno če maš tako vnetjeuser posted image
Potepinka-ojej revček,ne vem ti pomagatuser posted image
ILIJE POZDRAVITA SE user posted image
Midva sva pa danes naredila že nakup -zdaj spi jaz kuham,se beremo

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.1.2008 12:10:34   
murencek
Še to (sm šla glih cunje iz sušilca pobrat in zložit)
!!!! Punce, pazite na user posted image . Me je zdravnik opozoril, da so tudi 3m nedonošenčki zelo dovzetni za prehlade. En nedonošenček iz PO (rojen okt - se ne spomnim iz P) je imel dihalno stisko zaradi tega!!!
Zato bolni sorodniki, prjatli, adijo user posted image
LP

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.1.2008 13:42:33   
rozika12
Živjo.

Ilije me je kar stisnilo. Pridita zdravi in doma pod koutrom vse nadoknadita z Ajdo. Jaz sem tudi pri drugi hčerki imela izkušnjo z bolnico. Hudo.

Scubadiver, sploh ne morem verjeti, da je tudi to možno, razen v primeru hude driske. Vprašaj zdravnika. Pa sporoči, me firbec matrauser posted image

Danes je pa Neža že 2x kakala. Morda so pa res te kapljice proti napenjanju pomagale. Upam.

Glede bazenauser posted image me res zanima še kakšna info!!!!!

Je katera že probala pilates? Sem malo brskala na netu; je poporodni v Pilates holističnem centru. A kaj poznate?

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.1.2008 15:07:04   
Oranža

Se podpišem pod toleuser posted image
En sončen pozdrav še od mene. Mi smo spali tud kar ok. No ko je zvečer okoli 23.30 končno zaspal ves izmučen, ker so ga tolk krči matrali, smo pol spali kar do 4.50 in pol še do 8h, pa pol je potegnil še za 1 urco. No pol se je pa spet začel s krči. Jst sem že čist fertik, joške pa roke mam nekje pri kolenih bradavice pa po tleh vlečem.user posted image  Ah kaj čmo, bom si pač pustila dolge (zize namreč) user posted image user posted image . Našo žabico tolk matrajo krči da je to za znoret, pa tud kapljice ne pomagajo, pa ne čajčki, se mi zdi da je po teh kapljicah še slabše, k se pol pa skoz neki napenja da prdiuser posted image . Nimam pojma. Sicer je pa kadr ga odvijem vedno pokakan in polulan. Mah bo že...
Mi2 sva bla spet na sončku, zdej sva domov pricapljala, mali še spi, sm ga kar v košari pustila pa v spalnico postavila k zdele nimam nič zakurjeno k sem luftala, pa sem kar oblečenga pustila. user posted image user posted image Jst pa zraven še kosilo delam.

Scuba hvala za namig bom poskusila, čeprav sem na ta način že pa ni ratalo - bog si ga vedi kaj sem našpičla user posted image user posted image

Rozika - dobrodošla spet nazaj. Lepo te je bratuser posted image user posted image .

quote]IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

scubadiver-ti ne znam odgovorit mislim da keglove vaje so samo za mišice v nožnici in mehur,upam da ti bodo druge punce znale svetovat

Keglove so ziher samo za mehur in nožnico. Vprašaj svojega zdravnika!!

Nč šibam kuhat pa se pol še kej potipkamo...čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.1.2008 15:44:07   
mamuška
Hoj!

Mi imamo zadnje dni spet veselico z zvijanjem, napenjajem, krči - pa pojma nimam, zakaj. Tko sem neprespana, da me kar na nos neseuser posted image Danes sem pustila stanovanje v razsulu in smo šli za 3 ure ven, ker v vozčku spi kot klada, če se pa že zbudi, pa niti pisne ne, samo ene velikanske oči so ga.

Včasih se sprašujem, a so res krči ali je le scrkljana rita.user posted image

Ilije - upam da boste čimprej spet doma. Prijateljica ima hčerko, ki je tudi nedonošenka v LJ na otroški kirurgi na respiratorjuuser posted image user posted image Smo se že malo tresli zanjo, pa gre danes spet počasi na bolje. Ni se za hecat s temi malimi štrucami, pa tudi če so donošene, ni kaj zelo bistveno drugače. Kaj je dihalna stiska, žal, iz prve roke zelo dobro vem in si ne želim dožiet nobene več pri svojih otrokih, še najmanj pri D. Fora p je v tem, da je kup ljudi, ki sami nezbolijo, so samo prenašalci ali pa "inkubatorji" okužb, takle pikec pa jo faše preden rečeš "keks", tko da mise naše izolacije držimo ko pijanec plota. Hodimo ven, na sonce in zrak, hvala Bogu da iamo obojega v izobilju, sicer panikamor drugam.

Plavanje: niti pomislim ne nanj.

Morje: upam, da nam bo letos uspelo it 2 x, ker lani sploh nismo šli, Meni se sicer na smrt ljubi tudi kakih toplic, pa kar nekako cvikam, Bomo videli, kaj bodo pokazali testi imunskega sistema pri D, dokler ne bodo vrednost normalne, se bomo drugih ljudi v zaprtih prostorih raje izogibali.  Dodaten problem pa predstavlaj še prehrana, tako da drugam kot v apartma niti ne moremo it.

SCuba - upam, da se vnetja čimprej znebiš.

Hrbtenica- auuuuu!!! Sploh kadar ima nočne seanse in ga nato proti jutri, tam po 6,30. uri vzamem k sebi, Jaz ne vem zakaj, ampak očitno tolk cvikam, da se nekam čudno zvijem in sepotem polomljena za umret.

Dojke: saj pravim, če ne bodo do kolen, bo super. bolijo pa še zmer!

Čaj za dojenje: galex ali gorenjske lekarne. Jaz ima do raznih instant zadev hud odpor, tako da konzumiram samo v skrajni sili. Pijem pa tudi laj kumina/janež (bebe čaj), pa nekih wauu učinkov ni.

Hrana: od sadja jem pomaranče, banane, od zelenjave skor nič, razen korenja, pese - od mesa kar vse. Mah, včasih že ne vem, kaj sploh še kuhatuser posted image

Tko, tolk na brzino. Mogoče še zvečer kaj znese!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.1.2008 19:01:24   
tintin
Hoj na brzino,
danes sva bila na pregledu v razvojni ambulanti (dobila napotnico pri pediatru zaradi podaljšane zlatenice, bakterije ob porodu...). V razvojni se je začudila zakaj prihajava, saj je z Vasjo vse več kot ok in ker bojda že dolgo ni videla tako dobro razvitega dvomesečnika (drži glavo....) je odšibala po kamero in ga posnela kako glavo giblje v levo in desno....user posted image Skratka ni nama treba hodit v RA.
Danes ponoči se mi je zgodilo nekaj čudnega, imela sem ful naval mleka. Čisto trda prsa in teklo mi je ven, da sem zmočila 2 modrca, 2 pižami (kljub blazincam in kljub temu da je mali dvakrat ponoči jedel). Ob 5h sem šla v kopalnico in si malo mleka stisnila. Kr neki....user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.1.2008 20:04:43   
Tanayya29
Ojla.

Tudi jaz sem podlegla vročiniuser posted image ,tako da ležim in počivam.Nič računalnika je rekel mojuser posted image .Njega pa je zagrabla migrena,tako da ne vem kdo je bolj bogi...oba sva sitnauser posted image user posted image ,pa take lepe načrte sva imela za jutri.Taj pa seveda kot za stavo nič ne spi.Tako,da tudi jaz skačem z uno masko čez,jem lekadol,moj pa ketonal...
Nič rožnato.Nisem nič prebrala za nazaj.
Vas samo lepo pozdravljam ,v upanju,da bo jutri bolje(z nami seveda).

Ilijeuser posted image user posted image ....

mirno noč vsem!
grem gledat Jelinčiča vs. Pečeta!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.1.2008 20:40:12   
Laubica
Jst sem že čist fertik, joške pa roke mam nekje pri kolenih bradavice pa po tleh vlečem. Ah kaj čmo, bom si pač pustila dolge (zize namreč) ZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Vanja-si me tako nasmejala ,do solzuser posted image
Tintin-bolje naval kot -suša
Naja-to je za tebe in tvojga
user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.1.2008 20:41:24   
Laubica
user posted image ne vem zakaj sem v okvirju

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.1.2008 21:06:59   
scubadiver
Draga Nayya mislim nate in držim pestke da se ti in tvoj dragi čimprej spravita k sebi user posted image

user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.1.2008 21:12:00   
nicolina
Čer,
Nayya, upam da se čiomprej oba pozdravita. user posted image user posted image

Gledam trenja...
Nočko vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.1.2008 21:13:35   
ajtak
Sploh ne vem kaj naj vam napisem ker sem toook utrujena.

Dopoldan je bil krasen! S Tjasem sva sla na kavo z Nemrak in Zano, potem pa se po nujnih nakupih. Nato mi je pomagal kuhati kosilo (buden je lezal na lezalniku in se ves cas zabaval) po kosilu pa sva sla se na sprehod do smartinskega jezera user posted image . No, potem se je pa zacelo... Pojedel je 120ml ob 16h in se ob 17h ze drl za hrano, sem zmesala avtomatsko 120ml in je spil se 100ml user posted image  se pravi 220ml na razmak ene ure... Pa tudi to ga ni pomirilo (navadno se napoka in pol zadrema), je bil se kar nemiren in se je skoz neki jokcal in zvijal in ni pomagala ne masaza, ne kapljice, ne nic user posted image . No potem sva se skopala in ob 20h je pojedel 150ml podrl kupcka in zaspal (hvala bogu ker me ze vse boli).

Vceraj sem mu dala prvic kapljice in sicer 2 po zlicki (dop), ker se mi je zdelo da mu ne pasejo mu jih danes nisem dala pa je bilo se slabse kot vceraj... Tiste ki ste svojim user posted image  dale ad3 kapljice in potem zarad krcev nehale kok casa je trajalo, da se je stanje spet vrnilo kot preden ste jih dale?? A mislite da bi danasnje zvijanje lahko bilo od vcerajsnjih kaplic???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.1.2008 21:47:32   
Oranža
Čer,
se še javim preden mrknem - kar verjetno še ne bom, glede na to da se Timon spet deeereee ko srakica. Zdele ga je mal tati vzel, upam da ga umiri, pa da gremo spatuser posted image .
Laubica  - me veseli da te zabavamuser posted image user posted image . Men so pa tele tvoje tabletke všečuser posted image . Hm, če bi eno Timonu dala, bi ga mogoče nehal zvijat kajne user posted image .
Nayya - čimprej se pozdravita, da ne okužita Taj Tristana in da boste lohk kam šli. Sicer je pa bolj deževno zdej napovedano, tko da se boste lohk pocajtal.user posted image user posted image
Ajtak - lahko da so kapljice, lahko pa da je imel samo bad day. Kdo ve user posted image

Želim vam eno mirno in dolgoooo nočko.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?