mamuška
|
Hoj! Mi imamo zadnje dni spet veselico z zvijanjem, napenjajem, krči - pa pojma nimam, zakaj. Tko sem neprespana, da me kar na nos nese Danes sem pustila stanovanje v razsulu in smo šli za 3 ure ven, ker v vozčku spi kot klada, če se pa že zbudi, pa niti pisne ne, samo ene velikanske oči so ga. Včasih se sprašujem, a so res krči ali je le scrkljana rita. Ilije - upam da boste čimprej spet doma. Prijateljica ima hčerko, ki je tudi nedonošenka v LJ na otroški kirurgi na respiratorju Smo se že malo tresli zanjo, pa gre danes spet počasi na bolje. Ni se za hecat s temi malimi štrucami, pa tudi če so donošene, ni kaj zelo bistveno drugače. Kaj je dihalna stiska, žal, iz prve roke zelo dobro vem in si ne želim dožiet nobene več pri svojih otrokih, še najmanj pri D. Fora p je v tem, da je kup ljudi, ki sami nezbolijo, so samo prenašalci ali pa "inkubatorji" okužb, takle pikec pa jo faše preden rečeš "keks", tko da mise naše izolacije držimo ko pijanec plota. Hodimo ven, na sonce in zrak, hvala Bogu da iamo obojega v izobilju, sicer panikamor drugam. Plavanje: niti pomislim ne nanj. Morje: upam, da nam bo letos uspelo it 2 x, ker lani sploh nismo šli, Meni se sicer na smrt ljubi tudi kakih toplic, pa kar nekako cvikam, Bomo videli, kaj bodo pokazali testi imunskega sistema pri D, dokler ne bodo vrednost normalne, se bomo drugih ljudi v zaprtih prostorih raje izogibali. Dodaten problem pa predstavlaj še prehrana, tako da drugam kot v apartma niti ne moremo it. SCuba - upam, da se vnetja čimprej znebiš. Hrbtenica- auuuuu!!! Sploh kadar ima nočne seanse in ga nato proti jutri, tam po 6,30. uri vzamem k sebi, Jaz ne vem zakaj, ampak očitno tolk cvikam, da se nekam čudno zvijem in sepotem polomljena za umret. Dojke: saj pravim, če ne bodo do kolen, bo super. bolijo pa še zmer! Čaj za dojenje: galex ali gorenjske lekarne. Jaz ima do raznih instant zadev hud odpor, tako da konzumiram samo v skrajni sili. Pijem pa tudi laj kumina/janež (bebe čaj), pa nekih wauu učinkov ni. Hrana: od sadja jem pomaranče, banane, od zelenjave skor nič, razen korenja, pese - od mesa kar vse. Mah, včasih že ne vem, kaj sploh še kuhat Tko, tolk na brzino. Mogoče še zvečer kaj znese!