|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
9.1.2008 11:25:16   
GB
user posted image

Danes je moja princeska stara6 tednov , zato sem  na brzino spekla eno tortico in vabim vse male angelcke,ki karkoli praznujejo, da se pridruzijo moji Tianni pri tortici. (mamice moramo hujsat)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.1.2008 11:41:14   
tintin
Jutro še od mene,
spali smo dobro (21-9 z dvema malicama vmes).
Barika - še ena z študijskim dolgom in dobrimi nameni. Do junija moram magistrirat (ok časa imam sicer do novembra), včeraj sem mentorci poslala mejl z osnutkoma dveh poglavij. Nalogo imam sicer do pol napisano..user posted image user posted image Se bomo spodbujale!

Šibam, Vasja kliče!
LP Vsem in se še kaj pišemo!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.1.2008 11:44:40   
naraščaj

jutro oz. sončen pozdravček.
no mu je le ratal (sončku) meglo odgnat. bova šli potem na sprehod. naša dopopldne nikol nespi, mogoč mal na rokah in to je to. user posted image user posted image  nč ne nardim, no saj jo dam v ležalnik, sam dolg neče bit not.

spali kr dobr. razen sred noči okol 3 se zbudi - lakota in pol se je sred hranjenja tok nakidala, da je vse čez prišlo, tut žec pižamco. pol je pa tako delala na previjalni (smeh, se pogovarjala, grulila, skratka fešta). sem misla zaj je pa konc s spanjem. pa ji dam za jest, je jedla kot, da mal prej neb in je potem po kake dobre pol urce med podiranjem zaspala in nato vlekla do pol 7ih, ko sva spet jedli in zadremali so pol 9.

IZVIRNO SPOROČILO: barika
A  vas kej hrbtenica boli?? mene že cel dan ko user posted image , med lopaticama in tam pri ledvicahuser posted image

pa še eno vprašanje: tiste ko morte na široko povijat.... a imate kdaj vaše malčote razvite, brez tiste plahte cot med nogami???? jaz ga zadnji teden vsak dan pustim dobri 2 urci, da malo miga, pa je kr boljše volje, ko ga pa nazaj zavijem pa protestirauser posted image

mi se tut hranimo na zahtevo/željo.

Hrbtenica: me boli ko 100 user posted image . sploh ne vem, kok se naj ponoč naštimam. groza.

široko povijanje: jaz jo zadno rundo pred kopanjem vedno pustim brez, da se mal nabinca in ravno takrat se tut krči pojavjo pa se mi zdi, da je bolš.

nayya, kero knjigo si to brala. saj vem, da ste vlk pisale o t, sam, pr men je na obisk teta skleroza user posted image user posted image . ne lub se mi pa iskat nazaj. kje si jo kupla in kok pride. se da prek spleta, da ne bo moj spet mogu letat.user posted image

se še kaj javim

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.1.2008 11:45:48   
Mamathea
Pozdravček

Čestitke vsem današnjim slavljencem in slavljenkam. Mi smo dane ponoči spančkali kar dobro in  se hranili samo enkrat. Tudi naš Tijan začne močno krilit z rokicami, že ko ga odnesem proti postelji, kjer se dojiva in ko zagleda joško je sploh čist iz sebe in gode in grabi, kot da že par ndi ne bi jedeluser posted image user posted image user posted image . Pa tudi našemu je naprevijalni mizi najboljše, zelo mu je všeč, ko je nagec, brez pleničke in tako uživa, pa brca z nogicami, da mi vse stvari zmeče iz previjalne mize (kreme, vatke....) res zanimivo. Včasih, ko ima napad krčkov ga kr na previjalno odnesem in se tam potem umiri in sprosti.

Čaj za dojenje jaz najraje pijem Hippovega v granulatih, ki se sam zmeša z vodo in je ena, dva tri pripravljen, Hipp natal aktiv piše na dozi in spodaj "čaj za dojenje" meni je res super, sploh zato ker je priprava ekstra enostavna, pa še okus mi je ful dober. Imela sem tudi od Alete bio čaj za dojenje v filter vrečkah sam je imel baziliko zraven in men sploh ni bil dober, pa Galexovega iz lekarne imam tud, je znosen za pit, sam priprava je nerodna. Drugače pa sem v Sparu odrkila čaj od 1001 cvet in sicer piše gor janež mix in men je super dober za pit in janež itak dela mleko, je pa v filter vrečkah in js ga na dan spijem sigurno kakih 5 litrov... res je super okusa. Mene pa zanima, če mamice, ki dojite pijete kaj soka? Meni se zelo "lušta" jabolčnega soka razredčenega z vodo, sam mi je patronažna rekla, da naj ne pijem nobenih sokov... pa ta je še brez sladkorja in bi ga res rada spila sam si ne upam.

Glede megle v Lj pa vam povem, da se mi bo počas zmežalo, saj me vsak dn kliče moja stara mama iz Koroške in pove, kako lepo tam sije sonček... joj tukaj pa taka megla, da še komaj do soednje hiše vidim, ko skoz okno pogledam. Me ima, da bi se kakih 10, 15 min ven iz Lj peljala, pa bi se tam sprehajala ker verjetn je tam boljše vreme. Kako je kaj v Medvodah Nayya? Kaj boljše kot v lj? No ja nič se ne da pomagat bo že boljše, ekrat bomo tudi v Lj sigurno deležni sončka. Tiste, ki ga pa imate pa uživajte in ga vsej mal pošljite še k nam. Hvala.

Lepo se imejte, mene detece kliče, gremo na previjanje in hranjenje.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.1.2008 11:50:21   
naraščaj

Tianna vse najbolše.

mamatheja, jaz tut pijem sokove, sicer jih redčim z  vodo, da ni presladko. in hvala za nasvet glede čajev. bom nabavla tega v granulah, mam pa še tega od bebi vala, mi je prinesla svakinja. sam je smotan za delat - precedit in valda po 10 min jaz pozabim nanj.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.1.2008 11:53:05   
scubadiver
Ojla punce,
se javim na hitro preden dobim obiske.
Ninocka hvala za kavico user posted image

Barika držim pestke za dedka!!! Nayya tebi pa za kužata. Upam da ne z enim ne z drugim ni nič hujšega.

Spali smo fajn. Zbujala se je na tri ure in takoj že ob flaški zaspala nazaj. Prav super. No, če še razmak poveča na ene 5 ur ponoči, tko kot je že znala pa smo zmagali user posted image

Nayya ti se pa ne opravičuj za roman, je prav super brat!

Jest mam pa danes popoldne ginekologa. Se mi prov ne ljubi it, ampak kaj čmo. Bo vsaj dal kakšno zaščito, da Lana ne bo res prehitro dobila bratca al pa sestrice. Se kr bojim, da kaj pa če smo že naredili novega otročička? user posted image . No ja, upam da ne, če pa slučajno, ga bomo pa veseli user posted image .

Kampiranje (ne vem katera je spraševala pa nimam časa gledat) Mi hodimo zelo različno. Odvisno od potapljanja. Za vikende hodimo največkrat v sveto marino pri Rabcu. Za prvi maj bomo šli po vsej verjetnosti v bungalove v kampu Šimuni na Pagu. Pa na Krk se gremo tud dostkrat potapljat. Je tud luštno. Tko da pri nas so dopusti pač vedno vezani na potope. Jaz komaj čakam da se voda otopli, da bom spet lahko naredila kak potop. enem letu in pol. Jupi user posted image

Ninocka - štorkljino znamenje - Lano so štorklje pozabile zacahnat. Al pa jo je kdo drug prinesel pa ni odtisa pustu user posted image

Evo, šibam, obiski. Se javim

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.1.2008 11:54:40   
scubadiver
Še tole,

velika britanija hvala za tortico. Čestitke Tianni in vsem - tudi Lani - ki danes praznujejo 6 tednov user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.1.2008 12:03:07   
murencek
Živ!
ajtak - Tud mi smo bili dons na pregledu - 1. cepljenjeuser posted image user posted image user posted image .
Staš ima 5200g, dolg 59cm, obseg glave 39cm. Po teži je v mejah normale (malo manj ima ker je bil nedonošen). Važno pa je, da vsak mesec dobi 650g gor. Zato ni panike - je rekla zdravnica.

velika britanija-vau, kaka torta. Kaj ko bi še zame eno user posted image ? S čim si razmazala povrhu? Kak je recept? Jst sicer pečem torte (sadne s pudingom+ smetano in sadjem+ smetano - pride kr visoka. sam tvoja je pa res špecialna!!! Kje dobiš ideje za slikce?

vanja - v biogradu je res fino. Pa še otroci lohk delajo potičke, ker je plaža bolj peščena, a ne? Sej res, a že kej študirate o dopustu? Kdaj nameravate iti kej, maja, junija, julija in KAM?user posted image user posted image

mamathea- ne bit žalostna zaradi sonca. Sej dons je tle v PO tud bolj kriza s sonckom...
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.1.2008 12:06:07   
barika
dobro jutro z glavobolom(pa še sosedi neki rihtajo in porajouser posted image ), slabostjo  in bolečo hrbtenico, mali pa s krčiuser posted image user posted image user posted image  (zakaj se tile hudičeki smejijo???)
Martina nisem mogla drugače umiritl kot da je  na rokah, zdej mi je pa zaspal v slinguuser posted image

Vsem tistim user posted image user posted image  ki praznujejo, čestitke in user posted image  (neki malegauser posted image )

Hvala  da držite pesti za dedija!!!dedi  je bil včeraj operiran, odstranl so mu 30 cm črevesja in bulo, zdej pa čakamo in upamo na najboljše ... (more se porihtat, ker je Martinu obljubu da ga bo peljal na sprehod - pravnuk je pa le pravnukuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.1.2008 12:08:34   
murencek
Aja, jst še polno dojim. Pa je zdranica rekla, da naj začnem dodajat mleko, ko se bo Staš začel zbujati čez 1,5h. Kako ste pa ve začele dodajati in katero stekleničko. Zadnja je bla NUKova, sam zdej se Staš izrecno doji in se mi ne sanja ne katero, flašo bi user posted image user posted image user posted image ? K zdej zna bolj goltat in vsaj jezička med hranjenjem nima nalimanega na nebo.

cepljenje - jst bom Staša cepila še za tuberkulozo. Tko mi je priporočil kolega, ki je zdravnik. Menda se ta bolezen počasi vrača. Ker pa ima sprva podobne simptome kot bronhitis, jo lohk zamenjaš z njim. In če se cepi, vsaj umrl ne bo, če jo slučajn faše. Pa tud mi smo bli prešpikani, pa nam nič ne fali user posted image .
Aja, cepila za to ga bom pa po tem, ko zaključim ostala cepljenja, se pravi čez cca 18 dni (zdej je cepljenje na cca 6t - 3x se cepi).
LP

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
9.1.2008 12:32:29   
Anonimen
sem po nesreči vašo temo kliknla ( mam odštekano miš k po svojem skačeuser posted image ) pa me je kr streslouser posted image murencek pa kako maš ti to zdravnico, da ti take prjavlja? pa če se ti na pol ure zbuja, samo joško, pusti flaše pr mir....ker predno se boš zavedla boš samo na flaši, adijo dojenje....no, razen če ti je to v interesu, samo glede na to da polno dojiš ti verjetno niuser posted image jaz bi take dohterje kr pred ziduser posted image zaupaj vase - sposobna si prehranit svojga otročka, ne razmišljaj o flašiuser posted image

babike uživajte s svojimi sončkiuser posted image se opravičujem za tale vpaduser posted image

(odgovor članu murencek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
9.1.2008 12:33:56   
jooly
storkljino znamenje (a vasi ga majo?).
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Kim ga ima zadaj, že skor na vratu. Jst sploh nisem porjtala, mi je pediatrinja rekla. Kdaj to zgine? user posted image

kolk obrokov na dan majo zdej se vasi - tisti, ki so starejsi od 1.5 meseca?

6-7

A jih je katera odstranla????

zirafa...nič ni groznega.  Lokalna anastezija, izreže, šivček ali dva, in to je to.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
9.1.2008 12:41:11   
tintin
Murenček, se strinjam z Ullo80. Zakaj bi dodajala, dokler imaš mleko? Jaz včasih Vasjo hranim na 1 uro, včasih pa na 5 ali pa 6 ur (ponoči)...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
9.1.2008 14:14:22   
Laubica
Punce ravnokar mi je ena punca iz drugega foruma svetovala ker me hrbtenica ful boli-NEO VIN tablete se dobijo v lekarni in so za doječe mamice-vsebujejo omego3 in podobne reči -pomagajo za boljše počutje,jaz bom probala baje po 1 tednu je že boljše

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
9.1.2008 14:44:25   
barika
Laubica, jaz jem te tablete še od nosečnosti, pa se nč bolš ne počutim (al sem pa že tulk na njih navajena da ne vidim razlike)...
z mojim glavobolom je bolš, hrbtenica, pa še vedno boli ko user posted image , mi je moj obljubil masažo (bomo vidl, kdo bo kerga masiru ko pride domov še bolj zmatran, ko sem pa jstuser posted image user posted image )
Ajtak, sem šla gledat na kartonček in ima mali pregled 24.1 (stra bo 2 meseca)user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
9.1.2008 15:56:49   
Oranža
Ojla še od mene,

madona samo en dopoldan me ni tle gor pa ste naklofale celga user posted image , vas komi dohajam....
Mi2 sva pa bla zunaj na sončku...zdej se je pa že skril. No pri nas snmo pa dons ponoč fešto mel. Se je zbudil ob 3.30 in sem ga slišala k se je pokakal, no pa da ne bo fdo jutro v lastnem dreku ležal(pa čeprav je vsako jutro pokakan - bogve kdaj se že pokaka), sem ga šla previt. Pol greva pa jest pa že skor zaspi, ga odstavim pa tavelike oke naštima gor in pol do 6h ni zaspal. Pol je pa 9h potegnil, pa pol še do polenajstih..
No zdej pa tud pančka....jst pa kosilo zraven packam...
No pa da mal odgovorim za nazaj...
Biograd - Laubica men je ful fajn. Je ful za sprehajat, pa kamp je ful miren in urejen, pa prostora je tud kre ornk. Pa vse imajo razparcelirano, tjko da ni panike da se ti kdo glih pred vrata naštimauser posted image . Bom ob prilki kako slikco prpopala v album. Je pa res en konec plaže je mivka tko kot na Rabu, samo mi tja nismo hodil, ker je takaaa gužva da en čez druzga ležijo , pa voda tud ni glih bla čista. Je pol boljš da greš na Rab. Mi smo kar tam na pesku oz. kamenčkih, pa senčka je fajn, pa tko no...luštno. Pa do mesta imaš ful blizu, cca. 2 km po široki tlakovani poti...v mestu ful huda tržnica, sadje, zelenjava, ribiceuser posted image ....ful huda pekarnicauser posted image ......pa ves tist direndaj z avtomobilčki in podobnim je izven kampauser posted image , na pol poti do mesta, tko da otrok nima tega skoz na očeh. sej veš kaj mislim ane, k imamo ta prve otroče že mal večjeuser posted image
Knjiga Otroško spanje  - Brez joka v sanje se naroči prek spleta, stane 20 €, je pa od založbe Didakta.
Murenček - ne ga srat pa ne dodajat, rajš si stisni pa mu dej tisto tvoje, čeprav je vseeno če se kar naprej dojita. Pr nas dopoldne tud skoz na zizi visi, razen če ga ven spravim je kakšno urco mir, pol pa spet hoče jest. Popoldne se pa mal umiri.
Nayya držim pesti za Ayo.
Velika Britanija hvala za tortico in čestitke Tianni in Laniuser posted image .
Hrbet_mam filing da mi bo stran paduuser posted image .
Barika držimo pesti da boi stvojim dedijem vse ok.
Jah, se vama Barika in Tintin pridružujem, jst tud morm diplomo spackat do septembra. Bomo ena drugo v rit mal suvale, kajneuser posted image user posted image .
Nč, zaenkrat je tole kar se spomnim...rešeto pa to sej veste...dejte mi povedat kako jih več naenkrat citiraš, ker jst ne znam in tko bi pol manj pozabila...
Lep dan še naprej...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
9.1.2008 16:07:53   
Anonimen
Punce lep pozdrav, sem danes govorila z našo Gruško, vas vse pusti lepo pozdravit in da naj vam povem, da dopoldne ko ima čas nima interneta, zvečer ko pride njen mož z leptopom domov, pa ima preveč dela z otroci, Taja pa se zvečer rada carta. Ko pa vsi zaspijo pa se še sama malo pocarta z user posted image . Včeraj sta imeli posvetovalnico, Taja je zrasla za celih 10 cm, pa težka... mislim da je rekla okoli 5600g. Bravo Gruška user posted image , proizvodnja mleka na viškuuser posted image

Midva sva se včeraj potepala po LJ in sem bila popoldne čist fuč, danes me pa hrbet boliuser posted image .

Trenutno moj gode in cuza rokice, bi bil skoz na joški pa mami ne da. Imamo še druge družinske članeuser posted image

Temenca so se tudi nam pojavile...grrr

Laubica hvala za informacijo bom poskusila, pa potem povem po enmu tednu a je efekt.

Zdaj pa šibam

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
9.1.2008 16:10:07   
Anonimen
ŠE TO: VSE ČESTITKE ZA MESEČNICE IN TEDNEuser posted image user posted image user posted image user posted image  IN ZA TORTICE

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
9.1.2008 16:26:05   
tintin
Jaz sem si za boljše počutje kupila nekaj od Hippa - kao nek sok, ki ima notri ful enih vitaminov. Obstajata dve sorti: za nosečnice in za dojilje. In jaz tepka, valda kupim napačnega - za user posted image  user posted image user posted image Spiješ pa 20 ml na dan (mini dozica) in zaužiješ 100% dnevne doze  vitamina c, pa 100% železa, 200% folne pa še ful enih vitaminov. Jaz zdaj to pijem kakšen teden in se boljš počutim. Staneta pa 2 flaši (zadostuje za 20 dni) 6 evrov.
Čaj za dojilje- pijem Alete od Nestleja. Sem imela tud Hipp, pa je isti ko Bebe čajuser posted image Sej tud Alete ni nič boljši, samo ima še meliso in baziliko notri.
Naš tamal danes cel dan spi...krnekiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.1.2008 16:54:37   
Nana Liza
Najprej vsem čestitke za obmesečnice!
user posted image

Jest sem vam pa tole spekla, da ne boste mamice preveč kg zgubljale!  (VB hvala za link, res so fantastične) user posted image

Ful ste čveke, jest vas sploh ne dohajam. Včasih preberem, ampak je že toliko tem, da sploh ne vem kaj bi pisala. user posted image Pri nas cel dan ima očke odprte in sploh mu nido spanja,  danes že od 8-ih zjutraj naprej. Ponoči sva se dojila 2-krat. Jutri pa imamo 7 tednov.  Sploh nimam časa kaj napisat, saj me zahteva vsak trenutek ob sebi in pa tudi jedel bi non stop. Tudi če bi ga imela priklopljenega cel čas, se ne bi pritoežval. Zadnje 2 dni opažam, da ful lepo že dvigne glavico in jo kar dolgo drži, tudi ko "pase kravice".

Sedaj upam, da bo zaspal, vsaj nekaj je jambral, ampak učke ime že zaprte. user posted image .  Sploh ne vem, kako naj uredim urnik, da bi jedel na 3 ure. Sem šla v ponedeljek malo na razprodaje, ampak je bil revež že lačen po 2 urah in potem sva poiskala prostor za hranjenje. user posted image Po 1 mesecu je pridobil 2 kg, koliko jih bo imel šele konec tega meseca.

Mi imamo krčke predvsem dopoldne. Zvečer ponavadi jih nima, le lakota se mu takrat bolj poveča.user posted image

Nekaj alinej, kar se spomnim, ko sem brala danes vas po delih čez dan.
bebe čaj - jest tudi sedaj to prakticiram, mislim, da si ti to predlagala žirafa. user posted image

pleničke
- še vedno premočijo, tudi pri zamenjavi na večje. Uporabljam pa Mullerjeve. Zadnje čase (2 dni) ima neke mozoljčke in pa malo bolj hrapavo kožico po riti. Upam, da to ni od pleničk. Rito mu sedaj mažem kar z bepanthenom in je malo bolje.

plavanje - jest sem pred slabimi 1 letom in pol hodila na plavanje dojenčkov v Atlantis je bilo čist ok. Je pa tako, če manjkaš potem pokličeš in se ti ura prenese v naslednjič, vasaj to, ker cena je kar nekako visoka.
Naša je imela takrat 3 mesece in pol. Še boljše pa je bilo potem naslednji termin (okt-dec) , ko so dojenčki že malo starejši, ampak kaj ko bomo takrat morale pa že v službo.user posted image Je pa ful fajn, ko po plavanju vsi dojenčki lepo zaspijo, ker so tolk utrujeni. Mamice pa potem spijejo eno kavico in malo počvekajo. Zares fletno. user posted image Midva bova tudi verjetno hodila, saj nekje aprila bodo stari že 5 mesecev in bo super (termin marec-maj)!

spanje - podnevi spi bolj popoldan do 19-20 ure. Zvečer pa potem zaspi šele ob 22-23 ure.

Kopanje - trenutno smo ga opustili, ker ima malo vneto grlo. Mu je pa zelo všeč.
Knjiga
Knjiga Otroško spanje  - Brez joka v sanje  že imam doma. Je ful zanima, ampak meni prvič ni ratalo, da bi mala sama zaspala po teh navodilih. Je bil pa problem, ker ni marala dude. Zbuala se je od 5-tega do 10-tega meseca in se hotela po večkrat na noč podojiti, da je zaspala.Tudi sedaj naš ne mara dude in smo na isti poti.  To knjigo prodajajo v  Vale Novak založbi, vsaj 1 leto nazaj so jo. user posted image

Morje - Mi bi šli nekam na morje letos na Hrvaško, vendar ne vemo še destinacije. Biogad je kar fajn ideja, samo mi bi šli v apartma, pa da bi imela naša 2 letnica kako prijetno plažo za čofotanje in za večerne sprehode do mesta, da se ne bi bilo potrebno odpeljati z avtom. Če ima katera kakšno idejo, plisuser posted image .

Murenček - jest tudi ne bi dodajala, ker potem ti bo avtomatsko se zmanjšala tvoja količina mleka. Če je res kriza glede pridobivanja na teži že, drugače pa še malo počakaj, da vidiš koko bo.

AD3 - jih imamo doma in jih moramo začeti dajati, pa kar odlašam...

Dojenje - meni je čist kul in me ne boli. Le kadar je mali res prikllopljen non-stop, je malo neprijetno. Takrat pa namažem z bepanthenom in je potem ok.

Tosama pleničke - jih je za spobati

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.1.2008 17:07:18   
nicolina
Ojla,
Nayya, najprej da se tebi opravičim, ker sem kar prekrstila tvojo psičko za Tajo. user posted image  Si boš mislila, ta pa je mal...

Murenček, jaz tudi ne bi dodajala, kakšna pa je to pediatrinja, da ti tako svetuje, ko vse tako propagirajo dojenje. user posted image

Jaz sem skor pozabla, da je naš Tin tud danes star 6 tednov, čestitke še Lani, Tianni user posted image user posted image . Kako se cajt obrača, a ne?

Glede AD3 kapljic sem opazila, da našega nič ne dajajo krčki po njih. user posted image  Upam, da tako ostane.
Knjigo Brez joka v sanje sem jaz naročila pri Didakti prek spleta, skupaj s poštnino stane okol 23 EUR. Sem jo že celo prebrala, kar nisem mogla nehat.

Laubica, hvala za informacije o tabletah, mene tud boli hrbtenica ko user posted image . Bom sprobala. 

Se pol še kaj javim...

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.1.2008 18:23:42   
rozika12
ŽIVJO
Me dolgo ni bilo. Razlogov nešteto ....user posted image

Včeraj imela pregled pri G. Vse Ok.
Neža je tudi odlično. Nekaj težav ima s kakanjem. Zdaj je bilo prvič, da je šele 4. dan kakala. Naj bi bilo to pri dojenih otrocih normalno. Poskok pri rasti - 6 tednov in da ni panike ... .

Starejši punci sta res prav veseli svoje sestrice. Danes smo šli tudi na sprehod malo daljši. Sicer je vreme prav turobno tu v LJ.

Zdaj vas po pohitim vse prebrati.

POZDRAV VSEM,
Rozi

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.1.2008 18:36:56   
rozika12
Po nekaj prebranih straneh:

čaj - vse možno: bebi čaj, materina dušica in šipek

kompot - slive, jabolka

nočno spanje - 3xtrkam: 5 ur

plenice - pampers, špar, dm

nega - obožujem še od prejšnjih otrok vonj ribjega mazila. Mmmmmm.

morje - ko sta bili prvi dve majhni smo uživali v Kampu Kovačine Cres - Cres

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.1.2008 19:14:50   
Laubica
Rozikauser posted image lepo da si se oglasiluser posted image -smo te pogrešali -sploh roza pisavo ki je zdaj modrauser posted image user posted image .
Jaz sem bila danes končno na poporodnem pregledu-vse okuser posted image samo čakala sem ko norauser posted image ,naš malček ga pa danes CEL DANnekaj svira,ko ga je tašča čuvala se je baje fuuulll jokal -pa drugač nikoliuser posted image tak da mi ni jasno kaj je z njim-tudi zdaj za spanje sva imela celo štalo se je tako drl da sem ga mogla ven prinest ,je bil 3/4 ure v kuhinji,sem mu čajek z janežom in kumino skuhala pa je na žličko pil na flaško pa ni želel,tak da nekaj ga je dobil v sebe pol pa spet arije,nisem ga takega navajena ,saj nikoli ne jokauser posted image no sem ga še enkrat priklopla je na zizi zadremal sva kupčka podrla ,ga nesem v sobo in spet arijeuser posted image sem ga dala v posteljo ga božala po glavici in mu ob obrazek dala gazico v usta dudico ,pa se je končno umiril in zdaj spi-upam da bo noč bolj mirna -že od prejšnega tedna ne spi dobro,samo 3 ure skupaj ,pa vsakič se pokaka in pol rabi nekaj časa da zaspi ker ga seveda previjem-eh saj bo
Vanja-bomo mi tudi enkrat šli tja -samo letos hočem v fkk kampuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
9.1.2008 19:40:14   
gruška
Ojla,

hvala Sliva, da si obvestila naše novembrke, da nisem pozabila na njih user posted image ,
sem si zdele vzela par minut, ko tavelkadva gledata dvd Piko nogavičko, Taja se pa z očitom crklja.........

Ja, včeraj sva imeli pediatra in je Taja od rojstva zrastla že 10 cm ..... jo je pohvalil, da se lepo razvija, ful se mu je smejala in se pogovarjala z njim, potem me pa on resno pogleda in reče: a jo lahko obdržim? Ni šans, sem mu rekla, sva se oba zasmejala .......

Temenca - jih ima, pa jih z oljem odstranjujem, zdaj mi je še pediater predpisal olje. Ni kriza, ampak nekaj jih pa je. Tevž jih je imel kar nekaj, ker je imel ful las tko kot Taja, Pika je bila pa čist brez las, ni imela pa nič temenc.

Rokice - ful jih opazuje, je prav smešna, ko jih ima tik pred učki, pa jih obrača okol, pol pa z učki kar poškili user posted image

Krst - ne

Foto - za osebno se vsi vedno slikamo v City parku (kodak al kaj je že, zraven DM). Ful so prijazni, za Piko so mi nevem koliko posnetkov naredil, potem se pa nismo mogli odločit med dvema katere naj razvijejo za osebno (in smo se za ene odločili) in ko sem po 20 minutah prišla po fotke, so mi rekli, da se tudi oni niso mogli odločit in razvili oboje - ene zastonj ......... Sem bila ful vesela, sem dobila 16 slikc za ceno 8ih.

Zobki - jih še nimamo, verjetno bojo okrog 8 meseca (glede na starejša dva otroka), dlesni pa že umivamo s ščetko za dlesni. Se mi zdi fino, da se otrok čimprej navadi na red...

Mozoljčki - jih nimamo več, ima prav lepo kožo ......

Plenice - Pampers in Fixies - oboje zdržijo celo noč (od 21ih do 7ih), vmes je ne previjem, ker uglavnem spi, včasih jo previjem okol 23ih, če je budna .......

Jooly - jaz bi šla s tabo na morje user posted image . Čeprav imam tudi hribe ful rada in že komaj čakam zimske počitnice, ko bomo šli v Bohinj, imata tast in tašča vikend, pa gremo ful radi gor.........

Kašice - samo za na pot kakšne sadne, razne obroke glavnih jedi (piščanec, puran ......) tud povohat ne morem, smrdijoooooooooo user posted image ...........

Razprodaje - nisem šla, me ne vleče, kupim ko kaj rabim, gužve me odbijajo.....

Žirafa - dobra ideja, jaz imam tudi take omare, moram probat user posted image ......

Drugače sem pa pridna, vsak dan vadim z Leg magic, mam kar malo musklfibra......... Pa tok simpl zgleda na tv........ Jaz sem bila (preden sem prvič zanosila) 5 let vaditeljica aerobike, sem bla ful fit, zdaj mam pa musklfibruser posted image

Kupčki - ups, pozabla do kdaj .........

Prvi čevlji - preden shodi so samo za okras, potem pa je fino kupiti kvaliteten čevelj ........

Dojenje - še vedno na polno in še vedno ful v veselje in užitek. Se prav lepo obe crkljava user posted image

Koledar z nagicamiMama, na njihove face nalimaj svoj obraz ....... boš videla kdaj bo opazil user posted image

Laubica - jaz ti čist verjamem, ker se naša Taja tud zasmeji ko vidi joškico in če ji nič ne pokažem ampak samo rečem če bo papala, se začne oglašat tako, kot za nobeno drugo stvar ...

Nayya - moja sestra ti vrača pozdrave....... Kakšno lupinco pa imaš? Ej, pa glede plavanja. A ti si iz Medvod al kje že? Sej jaz se pa iz Vrhnike vozim na plavanje v Lj., a ti je predeleč LJ? Če bi se zmenile da gremo skupaj, bi prišla?

Murenček -  ne nehat dojit, tko kot so že druge napisale.....

Rozika - men tud ribje mazilo tooooooooook diši .......

ČESTITKE VSEM ZA DOPOLNJENE TEDNE OZ. MESECE .......... user posted image user posted image user posted image

PLAVANJE - sem vozila oba na DIF. Tudi Tajo bom in punce če ste za, se res lahko zmenimo skupaj. Poznam eno vaditeljico in ko je bila Pika dojenčica, sem se z njo zmenila, da sem "zbobnala" skupaj celo skupino in smo skupaj vozile. Men je blo ful všeč, čeprav sem že slišala, da ene mamice pravijo, da je mrzlo v garderobi in ne vem kaj..... Normalno, da je hladneje kot v prostoru z bazenom, ampak ni krize....... Če bo katera za, se lahko zmenimo, jaz bom sigurno hodila s Tajo.

No, pa sem se razpisala..... Lepo se imejte, mi bomo imeli spet pestro - tašča in dva prijatelja imajo rojstni dan, pa ene obiske dobimo, pa moram malo peciva narediti ..... ne vem kdaj se bom spet javila.... Ampak mislim na vas!!!!

LP

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?