gruška
|
Ojla, hvala Sliva, da si obvestila naše novembrke, da nisem pozabila na njih , sem si zdele vzela par minut, ko tavelkadva gledata dvd Piko nogavičko, Taja se pa z očitom crklja......... Ja, včeraj sva imeli pediatra in je Taja od rojstva zrastla že 10 cm ..... jo je pohvalil, da se lepo razvija, ful se mu je smejala in se pogovarjala z njim, potem me pa on resno pogleda in reče: a jo lahko obdržim? Ni šans, sem mu rekla, sva se oba zasmejala ....... Temenca - jih ima, pa jih z oljem odstranjujem, zdaj mi je še pediater predpisal olje. Ni kriza, ampak nekaj jih pa je. Tevž jih je imel kar nekaj, ker je imel ful las tko kot Taja, Pika je bila pa čist brez las, ni imela pa nič temenc. Rokice - ful jih opazuje, je prav smešna, ko jih ima tik pred učki, pa jih obrača okol, pol pa z učki kar poškili Krst - ne Foto - za osebno se vsi vedno slikamo v City parku (kodak al kaj je že, zraven DM). Ful so prijazni, za Piko so mi nevem koliko posnetkov naredil, potem se pa nismo mogli odločit med dvema katere naj razvijejo za osebno (in smo se za ene odločili) in ko sem po 20 minutah prišla po fotke, so mi rekli, da se tudi oni niso mogli odločit in razvili oboje - ene zastonj ......... Sem bila ful vesela, sem dobila 16 slikc za ceno 8ih. Zobki - jih še nimamo, verjetno bojo okrog 8 meseca (glede na starejša dva otroka), dlesni pa že umivamo s ščetko za dlesni. Se mi zdi fino, da se otrok čimprej navadi na red... Mozoljčki - jih nimamo več, ima prav lepo kožo ...... Plenice - Pampers in Fixies - oboje zdržijo celo noč (od 21ih do 7ih), vmes je ne previjem, ker uglavnem spi, včasih jo previjem okol 23ih, če je budna ....... Jooly - jaz bi šla s tabo na morje . Čeprav imam tudi hribe ful rada in že komaj čakam zimske počitnice, ko bomo šli v Bohinj, imata tast in tašča vikend, pa gremo ful radi gor......... Kašice - samo za na pot kakšne sadne, razne obroke glavnih jedi (piščanec, puran ......) tud povohat ne morem, smrdijoooooooooo ........... Razprodaje - nisem šla, me ne vleče, kupim ko kaj rabim, gužve me odbijajo..... Žirafa - dobra ideja, jaz imam tudi take omare, moram probat ...... Drugače sem pa pridna, vsak dan vadim z Leg magic, mam kar malo musklfibra......... Pa tok simpl zgleda na tv........ Jaz sem bila (preden sem prvič zanosila) 5 let vaditeljica aerobike, sem bla ful fit, zdaj mam pa musklfibr Kupčki - ups, pozabla do kdaj ......... Prvi čevlji - preden shodi so samo za okras, potem pa je fino kupiti kvaliteten čevelj ........ Dojenje - še vedno na polno in še vedno ful v veselje in užitek. Se prav lepo obe crkljava Koledar z nagicami - Mama, na njihove face nalimaj svoj obraz ....... boš videla kdaj bo opazil Laubica - jaz ti čist verjamem, ker se naša Taja tud zasmeji ko vidi joškico in če ji nič ne pokažem ampak samo rečem če bo papala, se začne oglašat tako, kot za nobeno drugo stvar ... Nayya - moja sestra ti vrača pozdrave....... Kakšno lupinco pa imaš? Ej, pa glede plavanja. A ti si iz Medvod al kje že? Sej jaz se pa iz Vrhnike vozim na plavanje v Lj., a ti je predeleč LJ? Če bi se zmenile da gremo skupaj, bi prišla? Murenček - ne nehat dojit, tko kot so že druge napisale..... Rozika - men tud ribje mazilo tooooooooook diši ....... ČESTITKE VSEM ZA DOPOLNJENE TEDNE OZ. MESECE .......... PLAVANJE - sem vozila oba na DIF. Tudi Tajo bom in punce če ste za, se res lahko zmenimo skupaj. Poznam eno vaditeljico in ko je bila Pika dojenčica, sem se z njo zmenila, da sem "zbobnala" skupaj celo skupino in smo skupaj vozile. Men je blo ful všeč, čeprav sem že slišala, da ene mamice pravijo, da je mrzlo v garderobi in ne vem kaj..... Normalno, da je hladneje kot v prostoru z bazenom, ampak ni krize....... Če bo katera za, se lahko zmenimo, jaz bom sigurno hodila s Tajo. No, pa sem se razpisala..... Lepo se imejte, mi bomo imeli spet pestro - tašča in dva prijatelja imajo rojstni dan, pa ene obiske dobimo, pa moram malo peciva narediti ..... ne vem kdaj se bom spet javila.... Ampak mislim na vas!!!! LP