Tanayya29
|
Jutro,še z moje strani. En meglen pozdrav iz Ljubljane .Spala sva ob 23-6,in od 6.30 do 9h.Zdj sm pa sama,ga je oči odpeljal na šiht(ne,sj Taj ne bo delal ,pa oči je cel teden na dopustu,hvala bogu sem prav vesela). In,da najprej odgovorim na vprašanja(včeraj nisem imela časa). plavanje tudi jaz resno razmišljam,pa ne vem še kam(najbrž v Kranj). dojenje jaz full rada dojim.Laubica veš,da tudi moj,ko zagleda joško zmeraj krili in usta da v oblike črke O(kao...ooooo kaj jst vidim,jedel bom . ) barika si me spomnila,Hausa sm pozabila gledat .Upam,da je dedi fajn prestal operacijo. žirafa eh,naj uživa ob barniju,pa vsaj kavico lahko spiješ umiru.pa dobro opravita danes. ninocka moj ima štorkljino znamenje nad učki,je rekla P. ,da v enem letu izgine. čaj za dojenje trenutno ga imam od bebivala,men je najboljši hippov.Mi gre pa na živce,te,ki so za precedit,ker moraš pustit 10 minut tist notr,in jaz se potem vedno spomnim čez eno uro,da me čaj čaka .) tintin oleovit tudi jaz pozabljam ,sedaj sem si kar na tel naštimala opomnilnik,za vsak dan pa še vedno kdaj pozabim. vanja,sem prebrala knjigo,meni je super,nicolina boš vidla takoj jo boš prebrala,ko začneš ,kar bereš.Je pa rekla mami(dela v knjižnici),da si jo full sposojajo.Tako,da super.Bi pa rada prebrala ,tudi ta drugo,ki opisuje nasproten način .(celo knjigo so izdali ). Drugače pa moram pohvali Taja.Ful rad je na igralni podlogi in gleda kaj vse mu visi nad glavo ,krili z rokami in gruli zraven.Obožuje pa bit na previjalni ,ko je nagec ,mu pa res začne dogajat.Gleda v strop(sicer ne vem kaj tam vidi,pa dobro ),in se na vsa usta smeji.Zraven imamo pa akvarij(300 litrski,in že od kar smo ga prinesli iz P. full gleda..verjetno svetloba,ga full privlači,sedaj pa itak vidi,da se notr ribice premikajo..). Moj kuži Aja....je še pri mami ,no saj upam,da pride kmalu nazaj.Vzadnjič,ko smo bili v Idriji,ni niti tok opazila Taja.No,uglavnem ima eno bulo in jo mami pelje danes k veterinarju(full me skrbi...).No,jo pa full pogrešam,ampak jaz enostavno ne vem kako bi jo ven vozila,ko mož cele dneve dela.Ni pa tak kuža,da bi ob vozičku lepo hodil.Vedno je mogla bit na štrikcu.Si ne predstavljam,da bi sedaj mela voziček pa štrikc..,ko bi Aja kaj zagledala,bi vsi 3je vključno z vozičkom letel po hribu....Sicer pa mami ima vrt in vse,in tam ji bolj paše .Jo pa pogrešam,zelo močno!!!!!Komaj čakam,da pride nazaj. Ufff sem se razpisala,sem hotla nekaj vprašat a ne vem.Aja še to.Aveste,jst mam lupinco sposojeno in sem vzadnjič zapela Taja v lupinco,in ga nikakor nisem mogla več odpet.Ne mormo več odpet pasov,nikakor.Nekaj se je zaskočilo????A ima kera kakšen predlog?Vse smo poskusl.... Sedaj damo Taja notr tko,da pasove daljšamo in jih potem spet krajšamo.Sej gre tud tko,vendar vseeno,ne more se kar zaštekat no....? Ajtak bravo,za korenjaka!!!!!!! Nič grem likat,dokler se ne vrnejo. Oprostite za roman! pa pa