|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
8.1.2008 14:47:25   
tintin
Aja, plavanje: v Kranju ga imamo na OŠ Jakoba Aljaža, ki je od mojega bloka oddaljena cca. 3 minuteuser posted image Mogoče bomo celo šli, čeprav mamica ne mara bazenovuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
8.1.2008 16:23:55   
murencek
Živjo!

ZIRAFA: "PA TRI VPRASANJA......

Kdaj zacnejo prvi zobki???

Kdaj prenehat z podiranjem kupcka???

Kdaj kupiti prve cevlje???"

Na ringaraji imaš po novem razvoj otroka - podobno kot smo brale pri nosečnosti po tednih, je tu za otroka po mesecih, letih... Pa klikneš npr. starost 3m, pa prebereš vse: spanje, hranjenje, nega zob, crkljanje... user posted image user posted image user posted image  Men je super, ni treba brskat po knjigah.

PLENICE IZ TOSAME: jst jih kupujem tam (v tovarni imajo trgovino; notri doiš še ostale Tosamine izdelke, ki so malce cenejši kot v štacunah ala Babycenter...; imajo tudi oblačila za dojenčke - kokr se spomnim) - no, moji domači al pa prjatli al pa mož skočijo tja, k hodijo mimo.

Fajn nas je spet brat! user posted image user posted image user posted image  Izvem marsikaj novega. Tud to, kolk je Lj res user posted image . Mi imamo dons tako sooonce in s Stašem sva prav uživala zunaj!

Zjutri sm v lab dala kri in urin - res fajn da je ZD in P tko blizu - samo šibnem ven in sem takoj nazaj! Mislim, da bom v PO, dokler ne naklepem par otrok user posted image user posted image user posted image ... Aja, sem takoopo vesela, k sm izvedela, da imam lohk še otroke. Preeklampsija je nevarna zaradi shiranih user posted image (Ja, Staš je bil asimetričen shiranček - no, zdej je v redu). In vsakič je menda huje (npr. drugi user posted image  se rodi še prej kot prvi...). Ampak zdej je med tko napredovala, da te filajo s tableti in pazijo. No, o tem bom podrobno še govorila z G čez 6t.
Aja, sicer sem pa zdej bolj na to: "Če jih bo Bog dal. Pa da bodo zdravi!!!" K ne mislim nč planirat več, razen imeti želje...

Tudi jst spim v modrcu. Sicer še vedno spim na hrbtu zaradi jošk (menda to boli in utesnjuje oz. lohk fašeš kako vnetje jošk tudi zarad tega), ampak komi čakam dan, ko bom nekoč spet lohk spala na trebuhu!!!
LP

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
8.1.2008 17:02:58   
Oranža
Vasja vse najboljše za 2 meseca user posted image .
Nio mi2 sva bla tud zunej k je tolk lepo sonček sijal, pa mislim da je blo tam nekje 9 stopinj. Sm čist prešvicana domov prišla.user posted image user posted image . ja tiste k ste v Lj se mi prav smilite, men bi se snel user posted image . No pol sva se pa najedla, pa mal pocartala zdej pa spančka, no bolj gode k ga krčki dajejouser posted image . Dons sem cel dan sama, pride mož šele okol 19h domov...mam že kar mal dost. Občudujem vse k vam po cele dneve delajo, pr nas je to samo parkrat na tedenuser posted image  - pa sem že tečna...
Tijan user posted image  za pet tednov, pa super user posted image  da si se tolk poredil. Bravo mamicauser posted image user posted image .Mamathea tortice še ne upam, sem mu privoščila 3 polnozrnate piškotkeuser posted image user posted image .
Žirafa....lepo si nas potolažila kar se daljnih morskih dežel tiče...no men je tud morje pesem za mojo dušo. Samo se pa strinjam s Scubo,, da tole naše primorje glih ni bogve kaj...mi je pa Kras tud zlo zlo lep....Bi blo pa res fajn Žirafa če kakšno slikco pripopašuser posted image . Aja pa user posted image  za ''fitnes mašino''.
Razprodaje: mogoče bom šla za otroke kej nabavit. Jst trenutno ne rabim nič - pa še kakšno kilco bo treba prej dol vržt user posted image user posted image . Predvsem bi mogla za Eneja kej kupit, mater raste da ga komi dohajam...sem mu kupila oktobra nekaj majic in puloverjev pa ma že rokave do komolcev...da o hlačah sploh ne govorim...user posted image . Za Timona imam kar neki cunj ampak itak se ne bom mogla upret, tko da bo ziher kej dobil.
Kosilo: včeraj sem naredila čuftice iz puranjega faširanega + kus kus, pa mi je ena ostala še za danes, user posted image  ima pa segedin. Jutri bo pa kaj zelenjavnegauser posted image .
Spanje: jah murenček, jst tud komi čakam da se zavalim na trebuhuser posted image .
Nč šibam žabica kličeeeee....

Aja, Nayya kjeeee siiiii? Upam da ste ok?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
8.1.2008 17:09:28   
nicolina
Ojla,
da se vam mal javim. Midva sva se danes potepala in bla zunaj cele dve uri. user posted image  Pr nas je bil tak sonček. Tin je skos spal v vozičku, sva prišla domov, se je najedel in zdaj še skos spi. user posted image  Zgleda,da mu je pasal zrak men pa tud, sem tudi mal dremala. user posted image
Čestitke Timonu za 1 mesec, Vasji za 2 meseca in Tijanu za 5 tednov. user posted image user posted image

Sem dobila danes knjigo Brez joka v sanje in sem prejle prebrala par strani. Se mi zdi, da je res dobra. user posted image

Jaz tud spim v modrčku ponoči, me nič ne moti. Blazinice uporabljam Fixies ali DM - ove. user posted image
Na razprodajah še nisem bla nič, morda mi jutr uspe. user posted image  Sicer nič kaj ekstra ne rabim.
Žirafa user posted image  za fitnes. Si me nasmejala. user posted image  No, če bom rabila kdaj kakšno informacijo o Havajih ali Karibih, a se lahko obrnem nate? (btw, Kanarka se ni že dolgo oglasila????

No, da se tud  jaz mal pohvalim, sem tudi že dvakrat izvajala pilates in vsak večer, preden grem spat, naredim 100 trbušnjakov ( samo lopatice od tal).

Na plavanje bomo tudi mi šli in sicer spomladi v Dol. Toplice. user posted image
Murenček, lepo te je spet brat. user posted image

Grem spit capuccino in  mal prebrat knjigo...se beremo

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
8.1.2008 17:41:15   
sonchek
Ojla punce pozdravljene..
no jaz imam malo bolj malo časa..ampak tok da tole delim z vami pa ga še imam...
Masaža dojenčka..neki na kratko...
http://video.msn.com/?mkt=en-au&brand=ninemsn&fg=copy&vid=6104b85f-a4b1-4951-89ac-4e6cec3a0241

A jih vi kej masirate???
..mogoče ste o tem že govorile..ampak imam premalo časa da bi vam sledila...
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
8.1.2008 17:45:53   
sonchek
pa še ena..kr fajn stran..
http://www.todaysparent.com/article.jsp?content=20041231_101001_4904

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
8.1.2008 19:23:09   
naraščaj
Punce, zanima me kateri čaj za dojenje je najboljši in da ni preveč ogaben???
Do sedaj sem mela HIPPovega ( v filtrih), pa me zanima če bi nabavla kerga druzga.

No naša Taja pa zdaj že 1,5h spančka. Ja napredek. Ko se zbudi pa jo čaka kopanje. user posted image user posted image

Ajtak, lepo je blo danes čvekat.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
8.1.2008 19:42:39   
nicolina
Naraščaj, jaz pijem od Alete, tudi v filter vrečkah.  Kupla sem ga v DM. Meni je dober. user posted image
Nas tudi zdej čaka kopanje user posted image .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.1.2008 19:55:56   
Laubica
Čestitke Timonu za 1 mesec, Vasji za 2 meseca in Tijanu za 5 tednov.
Mi smo danes bli zunaj3h tako sem vesela ko je sončekuser posted image user posted image user posted image naš je že v postelji,skopan in podojen
Me zanima -tiste ki kampirate poleti kam hodite?Mi gremo letos na Krk
Morje-tako kot pravi Žirafa ,sem že od marsikoga slišala -da čez Jadransko morje ga ni,pa meni je fanj in poleti in pozimi,mi gremo vsako leto za 1.november ,samo lani nismo šli ker sem rodila,zato pa je našemu atiju že sila in moramo zdaj it ,je rekel da drugač gre pa samuser posted image -to pa neuser posted image ,sem danes takooo utrujena da mi ni za nič,3 ure hoje pred tem doma kuhanje pol pa še v salonu 2 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.1.2008 20:37:37   
Tanayya29
hej!

Timon in Vasja 
čestitke.....user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa le mamico ubogat.

vanja,berem,berem.....user posted image user posted image user posted image .......zato sem manjkala danesuser posted image user posted image !
Grem brat za nazaj pa pol odgovorimuser posted image .
Sem mela cel dan polno hiško ljudi(oz.stanovanje)...

Napišem potem še kaj,Taj kliče!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.1.2008 20:41:10   
ninocka
Cestritke Timonu za 1.  in Vasji za 2. mesec user posted image user posted image user posted image user posted image
In se vsem ostalim, ki praznujete tednice user posted image user posted image user posted image

Jst sem bla pa vceraj ful hepi, je bil  Ruben tolk zaspan okrog 8ih, ker ni spal ze od 4ih popoldan in smo ga sli skopat, pa obvlect v pizamico in podojit in sem bla ob 9ih ze fertik, ker je med dojenjem ze trdno zaspal. Sem sla mojmu rect, kolk super nam je to ratalo in racunam, do kdaj bo spal, pa se je po 2 minutah zbudil in smo ga pol uspavali se do 10ih, ko je zaspal za 1 uro, se zbudu, spet jedu in pol sploh ne vem, kdaj sva zaspala (enkrat med 12:30 in 1 ponoc).  Zbudu me je moj, ko se je vrnil iz sluzbe (je mogu it ponoc neki delat), pol je pa mali spal do 6:30, ko se je zbudil za prvo hranjenje.  Tolk o hitrem vecernem spanju, zgleda mu se zmeri ne odgovarja it spat pred 11sto zvecer.

Danes sva bla zunaj kr ene 2.5 ure in je lepo pancal v vzoicku, pol pa se kaksno uro doma. Zdej se carta pri mojmu, je nahranjen, pokakal se je, pa tud fajn je rignu user posted image Zdej ga grem pa se jst mal meckat user posted image

Modrc ponoci - mam, ze itak se zbujam z mokro pizamo, brez modrca bi pa vse mleko jogi dubu, Ruben pa nic user posted image
Blazinice mam pa od Mullerja.
Laski - nam se je ze kaksne 3 tedne nazaj nardila plesica zadaj oz. si je zgulu laske. JE ful smesen s tisto lukno sred glave. Pol ma pa se zraven storkljino znamenje (a vasi ga majo?).
Plavanje - jst tud upam, da bomo sli. Se lahko zmenmo in nardimo eno skupino in skupaj hodimo user posted image
Morje - jst bi tud zivel tam, ceprav nasa obala mi je bol tko, nima nobenga vonja po morju ... se spomnem, ko smo mel vikend v Opatiji, po 2 urah sva z mojim tolk disala po morju, da je mene kr razganjal user posted image user posted image user posted image
Razprodje - ne grem, se mi tud pod razno ne da s tamalim hodit v soping centre, skoda njegovega zdravja...

user posted image Sam eno vprasanje se: kolk obrokov na dan majo zdej se vasi user posted image - tisti, ki so starejsi od 1.5 meseca?

zdej pa morm it, se je ful sirenca oglasla user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.1.2008 21:29:40   
tintin
Moj tamali je kakor se mu zdiuser posted image V glavnem se greva feeding on demand. Ponoči mi zdrži tudi 6 ur, sicer pa čez dan običajno je da 2,5 do 3 ure. To znese hmm, da preštejem- recimo v 24 urah ima ene 8 obrokov. Večinoma iz ene same joške.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.1.2008 21:48:18   
Tanayya29
ninocka joooooooj kakšne sanjeuser posted image user posted image user posted image .A glih jst sm ga zasledila....uffffff sm pa bla heker taprav...pa še Rubna sm čuvala,namest da bi tvojga pretepla!!!!user posted image user posted image user posted image
se je moj smejal,ko sem mu dala za prebrat....

čokolada je pa katera,da ima punčka tako frizuro?bom kuplauser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.1.2008 21:55:50   
ajtak
user posted image
Vas na hitrco pozdravim k Housa gledam...

Danes sva mela posvetovalnico in ima 5900g in 59cm, obseg glave 38cm. Vse je ok, dobila sva kapljice sedaj bomo pa vidla ce ga bo kaj matral...

Sibam gledat naprej user posted image

Aja, narascaj, se strinjam!! Vcasih kar pogresam porodnisnico k smo loh mal cvekale user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.1.2008 22:01:40   
nemrak
user posted image user posted image ,
naša ima 4 do 5 obrokov dnevno.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.1.2008 22:17:13   
mamuška
Sam za cifro, dons ni moj dan, gre vse po spisku narobeuser posted image user posted image , za nagrado mi pa še tamalga kolje, ne zvija, pa pojma nimam od česauser posted image grem spat na zalogo!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.1.2008 22:19:19   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Pol ma pa se zraven storkljino znamenje (a vasi ga majo?).

Naš ga ima na hrbtu, tik pod vratom. Smo jih pocahnale kaj, da se ne izgubijouser posted image user posted image . Sej do 1 leta izgine.

Mi smo tud skopani pa podojeni, zdej pa z možem spita na kavču, pa sem ga že hotla prestavit, pa je takoj okice odprl, tko da ga bom pustila še kakšnih 15 min, pol pa šibamo spat. Dons se bo ziher pred 3 zbudil ker je že kar 1 urco odkar je jedel. No ja pa nič hudega, sej pol zjutraj mal potegneva. user posted image

Čaj za dojenje: trenutno imam Hippovega bio, v vrečkah, prej sem pa imela iz lekarne mešanico narejeno, pa morem priznat da mi je tisti lekarniški bolj všeč. Ga bom še kupila. Pri temu hippovem se janež preveč okusi. Sicer pa pravijo da zarad tega ni nič več mleka, tko da bi lohk tud kak drug čaj pile. Važna je pač tekočina.
Kampiranje: nismo še čišt odločeni, ampak jst kr mal navijam za Biograd. Smo že 2x bli tam, pa mi je ful fajn. Imajo ful dobr za sprehajat se. Pa letos s tamalim glih ne bi odkrivala nekih novih kampov itd. Na morje bomo za kak teden skočil že med prvomajskimi, ampak v apartma, pa tud ne vem še kam. Lani smo bli na Lošinju.
Laubica za 1. november pa še nisem bla na morju - a ni takrat že kar mal hladno pa pusto?
Nayya sem vedla da te je knjiga čist prevzelauser posted image , no pa obiski tud user posted image user posted image .
Nč jst vam želim eno mirno in čimdaljšo nočko. Grem še jst vodoravno.
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.1.2008 22:30:24   
Laubica
Vanja-mi gremo takrat vedno v hotel z notranjim bazenom-če je slučajno slabo vreme da se kopamo-drugače pa imamo zraven rolerje in kolesa pa uživamo 100 na uro-ker nam je tisti zrak fantazija-nič ni pusto ,meni to takooo paše,hladno pa še manjuser posted image Povej kako je v Biogradu še nismo bili.Mi smo lani bili 1. v nudističnem kampu in letos gremo tudi na Krk v nudističnegauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.1.2008 22:37:50   
Laubica
Punce nekaj vam moram povedat pa če boste verjele ali pa ne-moj mali sin se podnevi -seveda-VEDNO tako na vsa usta nasmeji ko zagleda zizo-da ne moreš verjet.On že točno ve ko ga nesem na najino posteljo -rečem greva papat,me pogleda ,začne krilit z rokicami,si jaz odprem moderc in ko jo zagleda -takiiiiiii nasmešek,kot v reklami,pol ko je pa sit pa začne z zizo v ustih nekaj čeblat-pa mu pravim z polnimi usti se ne govoriuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.1.2008 23:17:08   
barika
Dober večer, ne morem da kej ne napišem (za lahko noč)user posted image
AJTAK, nama pa res ni usojeno, sem šla danes k strai mami, ker je dedi v bolnici (pa verjetno bom kr cel teden tam čepela, da ji ne bo dolgčas, men pa tud paše mal razvajanja..jogurti, banane, ...)
Pri nas se tudi hranimo na zahtevo...ima mali točno tak jok za hranjenje, kot ste opisale, no sej drugač se sploh ne joka (razen zdejle 2 dni, ko ga neki krči matrajo user posted image user posted image , sem jezna)

Sem se pa odločla, letos morem diplomirat, in to do junija!!!! se že z eno firmo dogovarjam, da bom pri njih delala, bomo vidl če bodo dogovori uspešnii, potem pa še s šolo (jim jutri mejl napišem)

A vas kej hrbtenica boli?? mene že cel dan ko user posted image , med lopaticama in tam pri ledvicahuser posted image

pa še eno vprašanje: tiste ko morte na široko povijat.... a imate kdaj vaše malčote razvite, brez tiste plahte cot med nogami???? jaz ga zadnji teden vsak dan pustim dobri 2 urci, da malo miga, pa je kr boljše volje, ko ga pa nazaj zavijem pa protestirauser posted image

no pa še ena smešna prigoda od mene: malega ful zvija (ne more kakat, prdat...), pa lačen ko user posted image  (ga nafutrama, je pol ure mir, pa spet jok, mu dam kaplce v vodo, še kr jok, mu dam še 30 dodatka, pa mir), čakama da podre kupčka (rigne ko velik user posted image  user posted image ) potem pa ful matranje da se pokaka (takrat se mi ful smili - namesto da joka, revček cvili zravenuser posted image ) no v glavnem...se pokaka, in  zaspi v lastnem druser posted image u user posted image , ker je smredl ko user posted image , sma ga šla previt, v tistem se zbudi, pa še hitr banjo naštimat pa skopat (drugače ga spet ne bi mogla) pol pa spet ne zaspat..user posted image ... no zdej je hvala bogu zasapaluser posted image

A SE VAM ZDI,DA SMO DANAŠNJEGA DR. HAUSA ŽE VIDLE???user posted image

lahko noč

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.1.2008 8:47:47   
ninocka
Dobro jutro,
a se vse spite? user posted image user posted image
Ja pol bom pa jst za kavico in cajcek pristavla user posted image

Moj bubi se spi, se je zbudil nekaj do 7ih in pomalical, jst grem pa zdej se na hitrco pod tus in si glavo umit. Da bom lepa za na sprehod, ce bova sploh sla, k je tako bedno vreme...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.1.2008 9:15:26   
Laubica
Dobro jutro-pri nas je zelo zendravo -ravnokar protestira in to že od 6h user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.1.2008 9:47:50   
zirafa76
dobro jutro..no, nic kaj dobrega na njem, tukaj je najbolj turobno vreme v zadnjem letuuser posted image user posted image ...za povrh je se megla od nekod se prvlekla....mi imamo danes na programu spet zdravnike, gremo na ultrazvok sluha..se nisva bile in sem bila kregana od zdravniceuser posted image user posted image , ker ga moras opravit do 2 meseca....user posted image ..pa mami gre k dermatologu, imam dva kriticna znamenja, pa grem se dogovorit za odstranit....user posted image ..me je kar groza...
A jih je katera odstranla????

Naj vam povem, da Izabela noro gleda televizijo...Slucajno sem zadnjic nekaj prestavljala kanale in se prikaze nek roza dinozaver, ko skace..Barny....user posted image Ona pa takoj zapici pogled v TV, zacne nekaj grulit, krilit z rokam in nogam, ko je Barny plesal..midva sva cist onemela od soka na zofi....user posted image nepremicno je gledala tv 20 min z njenimi zvoki in kriljenjem, pol sem pa ugasnala..jaz ne vem, ali je ful nevarno jih puscat gledat TV pri tej starosti???In kako da ze taki mali uzivajo ob takih zadevah??Saj verjetno jo je fasciniral nekaj roza se premikajocega in poskakujocega...kaj pa vem...in ne boste verjel, danes zjutraj spet vklopim TV, Barny je bil tam, sem imela mir, da spijem kavo, se uredim...NEVERJETNO...user posted image

in druga zadeva..vceraj je v HM vidla prvic malega dojencka..no eden 8 mesecnik je prisel od nekod z mamo v vozicku in pogleda v Izabelo, ta pa naredi takeeee ociuser posted image user posted image in ga gleda z odprtimi usti..ful smo se smejal....

Za vse tiste z tezavami krcev in kakanja...jaz vam res priporocam caj bebe, tukaj je otroski, jaz spijem en filter in Izabeli fulll pomaga..se sprdi, pokaka in jo ne zvija..kapljic sploh ne uporabljam vec....poskusite....

Drugace pa sem bila spet vceraj pri g., vse je vredu, ker me je skrbelo krvavenje obcasno, pa je rekel, da je posledica dojenja, da se ciklus ne more sprostit v celoti, ce pa preneham, pa je takoj...Je pa videl, da so moji jajcniki tik pred erupcijouser posted image user posted image user posted image in jaz ze prekleto cutim to rdeco zadevo, da prihaja.....ampak mi dojenje se zadrzuje .....user posted image

nic, gremo, pa se slisimo se kaj...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.1.2008 10:37:32   
Tanayya29
Jutro,še z moje strani.

En meglen pozdrav iz Ljubljaneuser posted image user posted image .Spala sva ob 23-6,in od 6.30 do 9h.Zdj sm pa sama,ga je oči odpeljal na šiht(ne,sj Taj ne bo delaluser posted image user posted image ,pa oči je cel teden na dopustu,hvala bogu sem prav vesela).

In,da najprej odgovorim na vprašanja(včeraj nisem imela časa).
plavanje tudi jaz resno razmišljam,pa ne vem še kam(najbrž v Kranj).
dojenje
jaz full rada dojim.Laubica veš,da tudi moj,ko zagleda joško zmeraj krili in usta da v oblike črke O(kao...ooooo kaj jst vidim,jedel bomuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image )
barika si me spomnila,Hausa sm pozabila gledatuser posted image user posted image .Upam,da je dedi fajn prestal operacijo.
žirafa eh,naj uživa ob barniju,pa vsaj kavico lahko spiješ umiru.pa dobro opravita danes.
ninocka moj ima štorkljino znamenje nad učki,je rekla P. ,da v enem letu izgine.
čaj za dojenje trenutno ga imam od bebivala,men je najboljši hippov.Mi gre pa na živce,te,ki so za precedit,ker moraš pustit 10 minut tist notr,in jaz se potem vedno spomnim čez eno uro,da me čaj čakauser posted image .)
tintin oleovit tudi jaz pozabljam ,sedaj sem si kar na tel naštimala opomnilnik,za vsak dan pa še vedno kdaj pozabim.
vanja,sem prebrala knjigo,meni je super,nicolina boš vidla takoj jo boš prebrala,ko začneš ,kar bereš.Je pa rekla mami(dela v knjižnici),da si jo full sposojajo.Tako,da super.Bi pa rada prebrala ,tudi ta drugo,ki opisuje nasproten načinuser posted image .(celo knjigo so izdaliuser posted image user posted image ).

Drugače pa moram pohvali Taja.Ful rad je na igralni podlogi in gleda kaj vse mu visi nad glavouser posted image ,krili z rokami in gruli zraven.Obožuje pa bit na previjalni ,ko je nagec ,mu pa res začne dogajat.Gleda v strop(sicer ne vem kaj tam vidi,pa dobrouser posted image ),in se na vsa usta smeji.Zraven imamo pa akvarij(300 litrski,in že od kar smo ga prinesli iz P. full gleda..verjetno svetloba,ga full privlači,sedaj pa itak vidi,da se notr ribice premikajo..).

Moj kuži Aja....je še pri mamiuser posted image ,no saj upam,da pride kmalu nazaj.Vzadnjič,ko smo bili v Idriji,ni niti tok opazila Taja.No,uglavnem ima eno bulo in jo mami pelje danes k veterinarju(full me skrbi...).No,jo pa full pogrešam,ampak jaz enostavno ne vem kako bi jo ven vozila,ko mož cele dneve dela.Ni pa tak kuža,da bi ob vozičku lepo hodil.Vedno je mogla bit na štrikcu.Si ne predstavljam,da bi sedaj mela voziček pa štrikc..,ko bi Aja kaj zagledala,bi vsi 3je vključno z vozičkom letel po hribu....Sicer pa mami ima vrt in vse,in tam ji bolj pašeuser posted image user posted image .Jo pa pogrešam,zelo močno!!!!!Komaj čakam,da pride nazaj.

Ufff sem se razpisala,sem hotla nekaj vprašat a ne vem.Aja še to.Aveste,jst mam lupinco sposojeno in sem vzadnjič zapela Taja v lupinco,in ga nikakor nisem mogla več odpet.Ne mormo več odpet pasov,nikakor.Nekaj se je zaskočilo????A ima kera kakšen predlog?Vse smo poskusl....user posted image user posted image user posted image Sedaj damo Taja notr tko,da pasove daljšamo in jih potem spet krajšamo.Sej gre tud tko,vendar vseeno,ne more se kar zaštekat no....?

Ajtak bravo,za korenjaka!!!!!!!

Nič grem likat,dokler se ne vrnejo.

Oprostite za roman!

pa pa

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.1.2008 11:11:26   
nicolina
Jutro še od nas, bom na hitrco , ker se že oglaša.
Spali kar dobro. user posted image
Pr nas je tud grdo vreme, oblačno in megleno. Danes ne bo nič sprehoda.

Nayya, knjiga je res super, sem jo že več kot pol prebrala. Upa, da bo kmalu tvoja Taja nazaj, sej vem kako je to, ko se navažeše na kakšno žival. Jaz sem imela muca, na katerega sem bila zelo navezana. 10 let je bil pr nas, pol ga je pa povozilo user posted image , men se je kar srce paralo.

Sem mislila, da bom šla danes k frizerju, pa je moja frizerka zbolela, tako da ne bo nič z mojo frizuro user posted image

Se pol še kaj javim... šibam

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?