|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
24.12.2007 12:55:56   
barika
Dober dan, a ste kej v božičnem vzdušju??? jaz glih mojmu pišem seznam, kaj še more nabavit (baje so trgovine samo do 17.00 danes odprteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

pri nas imamo pa malo krčev, pa to verjetno po ad3 kapljicah, se mali tak joka da mu solze tečejouser posted image user posted image user posted image , zdej sem pa rekla, da mu bom devala samo po 2 na dan, če pa ne bo bolje, mu jih pa sploh ne bom več, ne vem, kdaj lahko več škode kot koristi naredim, če mu jih dam ali ne??,kr za brez veze že nisouser posted image

Nayya, srečno na pregledu (zanimiv datum, no ja jaz imam pa pregled 3.1 ob 9.00user posted image )
Naraščaj ,nekje sem brala da do 6 tedna po porodu ni priporočjivo (ke r se men tudi lušta, pa še bom počakala 2 tedna, pa še vedno imam malo izcedkauser posted image )

Žirafa, jaz ne morem odpreti linkauser posted image , sem pa zelo vesela za tebe, da se tak dobr držiš, bravouser posted image

laubica, tvoj user posted image , je pa pravi srček s to kapicouser posted image

grem, se mali neki kremžiuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 926
24.12.2007 13:27:00   
ajtak
Barika, merkator dela ziher do 19h, ker je tasca v sluzbi...

Ej, sem pogledala fotke, full lustno. Zakaj ma pa vas Martin se kar rokavicke? Pa dej postriz mu nohte...

Kar se pa kaplc tice si zrihti oleovit iz avstrije, al pa pocaki da bo mali star tri mesce in krci minejo. Sej mu jih loh zacnes pol devat... Eni jih sploh ne dajejo...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 927
24.12.2007 13:51:12   
barika
ja rokavičke, da ga ne zebe neuser posted image , postriženi nohti nič ne pomagajo, če se ne krempa, si pa tak fajn prste v učko zarine, da se dere ko jesihar...ma neke sado-mazo varianteuser posted image

danes sem mu hotla oblečt enga pajaca, pa mu je premali, pa drugega, pa spet premajhn..tak da ima od danes naprej cote 62-68user posted image user posted image user posted image , hoferjevi bodiji so mu pa še prav (50-56user posted image )

punce, a ze kej hodite z otroci po trgovinah??? jaz sem bila 1x, ker je bilo treba v lekarno, drugače se pa izogibam

user posted image pa spet snežiuser posted image , verjetno bo letos to moj najlepši božič do sedaj, sneg in 2 živca, ki ju imam radauser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 928
24.12.2007 13:58:09   
Ilije
Pozdravljene!

Hvala vsem za božične želje, ki vam jih seveda v dvojni meri vračam.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 929
24.12.2007 14:01:30   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika
punce, a ze kej hodite z otroci po trgovinah??? jaz sem bila 1x, ker je bilo treba v lekarno, drugače se pa izogibam

jaz ne morem iz svoje koze in sem bila ze 3× ampak dopoldne ko ni bilo gnece. mali je ocitno po mamici in se ni pritozeval.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

user posted image pa spet snežiuser posted image , verjetno bo letos to moj najlepši božič do sedaj, sneg in 2 živca, ki ju imam radauser posted image

to si pa tko fajn napisala, da se kar podpisem user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 930
24.12.2007 14:09:06   
naraščaj
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Kar se pa kaplc tice si zrihti oleovit iz avstrije, al pa pocaki da bo mali star tri mesce in krci minejo. Sej mu jih loh zacnes pol devat... Eni jih sploh ne dajejo...

Jaz ji devam zdaj tri dni oleovit in opažam, da ma po njih krče. bom še par dni devala, če pa ne bo bolš pa bom res počakala še kaka dva meseca, da mine to "kritično obdobje".

tile nohtki, jaz sem jih naši že vsaj 3x porezala, pa še zmer se ji rata pokrempat .user posted image

Drage levinje,
Kot ste ze mnoge napisale smo svoja darila ze dobile. Vsem zelim, da bi jih imele se naprej takoo zelo rade, da bi znale zadovoljit njihove potrebe in jih tudi kdaj po nepotrebnem razvajat. Zelim, da se bomo v prihajajocem letu znale spomnit kako zelo smo pricakovale te soncke in kako rade jih mamo tudi takrat ko bodo najbolj tecni in ne bodo hotli zaspat ali pa jest spinace pa ceprav je takooo zdrava.
Zelim vam veliko razumevanja s partnerji in cas ko bodo dedki in babice popazili na vnucke, da se boste malo pocrkljali. Predvsem pa vam zelim dobre in hitre povezave, da bomo se dolgo tipkale in cvekale saj sem v vas nasla zaupnice in prijateljice. Srecen bozic vsem, ob novem letu pa vam zelim, da bi se nekje spomladi vse levinje in nasi soncki srecali na kakem pikniku.
Ajtak, si pa tole zlo lepo napisala. se kar podpišem pod tole

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 931
24.12.2007 14:21:16   
manca
V mojem albumu pod geslom: manca najdete našo novoletno čestitko.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 932
24.12.2007 14:41:39   
naraščaj

V mojem albumu pod geslom: Taja si lahko ogledate našo pupo

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 933
24.12.2007 14:55:46   
nemrak
user posted image user posted image ,
se pridružujem vsem za lepe želje.
Najlepše darilo pa sem jaz dobila že pred dvema mesecema (oh, kako čas hitro teče)
Naša tamala sedaj že 4 ure spi, ga je ponoči nekaj lomila in zaspala šele ob 1h (polna luna user posted image ). Pa sem jo morala ob 8.15 zbuditi in lačno peljati k zdravniku. Bili sva naročeni ob 8.50 in smo se zaspali., Ne smem se pritoževati, ker je bila zelo pridna in je počakala s hrano do 10.15. ko sva prišli domov.
Se vidi, da ji primankuje spanja, ker ga je ponoči biksala in spala njenih 9-10ur.
Zvečer gremo pa k teti, tako kot vsako leto, na božično večerjo user posted image .
Letos bosta kar dva člana več, saj je tudi moja sestrična letos rodila in je mali Uroš star 3 tedne. user posted image

Se zbuja moja mala miša.
Lepo praznujte in razvajajte svoje najdražje!!!!

user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 934
24.12.2007 15:28:51   
barika
Naraščaj, Taja je pa ful cukeruser posted image , da ti povem, sem te hotla v bolnici pridet pogledat, pa te rajši nisem motla, pa tudi niso dovolil, da bi pustile naše nagajivce same v sobi,al pa da bi jih zraven peljale...
aja, dej povej, a si mela mir v sobi,al si se hodla kej kregat ven??

manca, hvala za čestitkouser posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 935
24.12.2007 15:52:14   
naraščaj
Barika, hvala.
Kar se pa miru tiče in sobe. Prvi večer so ble še mal glasne, sem šla reč, če stišajo TV, pol pa se je itak ful spraznal oddelek in prišle nove, ki niso ble tako "domače" in je blo ful vredu. Fajn je blo predvsem zarad tega, ker ni noben težil glede obiskov, moj je bil vsak dan ful dolg tam pa sestre na tem oddlku so ble ful fajne, tak da sem bla zlo vesela, da sem šla nazaj gor.
Kar se pa obiska tiče pa vem kak je. Se bomo pa pol z našimi sončki doble v CE pa bo, a ne!?!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
24.12.2007 16:18:45   
tintin
Dober dan še od mene,
včeraj sem napisala celi roman in me je ven vrglo user posted image user posted image - tako da ne vem o čem sem pisala....
Naš Vasja je kar priden fantič, ponoči spi malo bolje odkar ima spalko, razen na polno luno ga vedno biksauser posted image
Včeraj je čez dan spal le trikrat po pol ure....kakšni dojenčki so to? Hiperaktivni. No, danes vleče dreto že ene tretjič.
Letos sploh nisem v pravem božičnem vzdušju, saj se je glavni dogodek leta že zgodiluser posted image
Glede kapljic: Mi uporabljamo Oleovit in ni težav...tudi sicer nima ravno krčev. Če se pojavijo jih rešim z Milupinim Bauchwohl čajem ali kapljicami gorenjskih lekarn, pa tudi sicer mu ful pomaga, da leži na mojih kolenih, na hrbtu in nogicami oprtimi v moj trebuh...
Plenice...včeraj smo imeli ponoči premočeno plenico in valda vse cunje...razlog: mali ima cca 5,4 kg in sem kupila plenice Midi (št.3 od 4 do 9 kg). Valda vse premoči (prevelike?), tako da smo atija poslali po en paket Mini (3-6 kg). Naš Vasja je precej dolg (cca 60cm) in očitno ima ozek trebuš
Sem že pozabila, katera me je spraševala kakšna je meja za težkega dojenčka...imam pojmauser posted image Sem pa imela c odpustnici napisano pod diagnozami za malega: Za gestacijsko starost težki novorojenčki.
Najbrž bi mi še težili, da sem imela gestacijski diabetes, če v nosečnosti ne bi bila na testuuser posted image
Glede daril se strinjam z vami, za letos smo jih že dobile.

Vprašanje:
ima katera vlažilec zraka? Kako se obnese?

LP vsem in en kraaaaasen božični večer. Voščilnico pripnem kasnejeuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 937
24.12.2007 16:21:32   
Oranža
Manca ful lušna družinicauser posted image . Super čestitka.
Naraščaj kaka fejst pupauser posted image . A v vaši porodnišnici malčke takole lepo napravijo a si imela svoje cotke?

No punce, je bla dopoldan P. pri meni, ga je stehtala - smo pridobili v 1 tednu še 280 g - baje je 200g na teden normalno - tko da imamo zdaj 4070guser posted image user posted image . Jah pa tko k sem že prej napisala, 2 koščka saharce sta ga čist vrgla - neverjetno kakšna slaba mama semuser posted image user posted image . Sem obljubila da se bom poboljšala. Mi je pa P. razložila kdaj kakšna stvar pride v mleko - recimo sadje je najlažje prebavljivo in je lahko že po 1 uri v mleku, tako da se hitro vidi kako in kaj. Pa mleko in mlečni izdelki so tud ok, so lahko prebavljivi. Kakšna mastna hrana, težko prebavljiva, pa je lahko šele čez 8 ur al pa čez kak dan.
A boste danes kej posebej praznovale? Mi letos ne bomo nič posebno, pa tud pekla nisem nič, sem kar nabavila od potice do piškotov vse, če se kak obisk prikažeuser posted image user posted image .
Nč, lepo praznujte, poljubčkajte in stisnite svoje sončkeuser posted image .
Se mogoče še kaj oglasim....
Lp

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 938
24.12.2007 16:23:15   
tintin
Evo, pod mojimi albumi je tudi naše voščilo.Geslo: tintin

Aja, glede trgovin/shopping centrov: bila parkrat z malim, vedno v okviru sprehoda in vedno zelo na hitro (max 30 min). Je preživel, ga pa vedno odpnem v kombinezonu, da ne zašvica.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 939
24.12.2007 16:33:21   
scubadiver
Punce krasno praznujte danes, lepo lepo se imejte, objemite svoje najdražje.

Moj še dela, jaz bom pripravila večerjo in bomo lepo sami trije uživali. Sam kaj ko je moj dragi čist prehlajen, mene pa tudi boli glava, uho, pljuča in kašljam. Ah ja, pravi dream team. Upam samo, da se malčica ne bo česa nalezla user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 940
24.12.2007 16:41:53   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Vprašanje: ima katera vlažilec zraka? Kako se obnese?

jaz mam od dormeo, 4 v 1(vlažilec, cistilec ionizator in lučka) - zadovolna.

vanja, na eni njihove /roza), na eni svoje, kjer smo čakali na odpustnico, torej pred odhodom domov.

nč, jo grem previtm ker se mi je med hranjenjem fajn nakifala, pol pa letim v konjice v štarcuno, bo ati pazil,

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 941
24.12.2007 16:55:57   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

prosim napisi malo vec ker razmisljam o nakupu...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 942
24.12.2007 17:48:47   
Tanayya29
ojla.
No,jaz sem iz pregledauser posted image .Vse okej,mi je dal mireno,ampak jo morem pridt ustavit,ko bom mela menstrouser posted image user posted image ,a do takrat kaj naj?

naraščaj,ma kok lepa punčiuser posted image .

manca ,tintin...lepe voščilnice v albumčku.

ajtak..Toni Kukoč...košarkašuser posted image user posted image ..hehe...

jaz tud grem s svojim v šoping,ga pa tud zmeraj odpnem,da ne doživi živčngauser posted image user posted image .A vaši tut skoz spijo ven?

sem pri kosilu spila en kozarc vinčeka pa sm bla čist adijo,mater se vid da že dolg nisem pila..res,čist sm bla mehka...sm kar zapala pol...kot tahujš pjancuser posted image ...

nč,gremo pomagat kuhat....

aja,jst sm si prej spumpala mlek,pa je z enga prtekl 80,z druzga joška pa sam 40user posted image .in z unga k mam 80,mam tud večjo joškouser posted image .Kako naj to izenačim?
mi je dal G.,tud tablete za dojenje,da bo še več mleka,še on mi je utrujal o dojenju...jauuuu,brž ko sm rekla,da zvečer dodajam,mi je  šel recept za tablete pisat....

vlažilec zraka nimam,imam pa eno fajn eterično olje za dojenčke...

olevit sm jaz mal ukinla za čez praznike,pa je Taj bolj kul...

šibammmmmmmmm................

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 943
24.12.2007 19:30:36   
ninocka
[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://artfiles.art.com/images/-/Tom-Browning/Christmas-Stories-Print-C10069615.jpeg&imgrefurl=http://lorbekl.umko.si/&h=279&w=350&sz=26&hl=sl&start=11&um=1&tbnid=F1ffJsjeFZYUOM:&tbnh=96&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dbo%25C5%25BEi%25C4%258D%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rlz%3D1T4RNWN_en___SI240%26sa%3DN][/link]

Želim vam miren božični večer  v krogu najdražjih, jutri pa
čimveč božičkovih daril pod smrekico user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 944
24.12.2007 20:03:26   
barika
AP še jaz tazadnjič danes...
malega ful matra, fotra je tud vrgl, zmatran ko klada, jaz pa na forumu.."predbožič" pa takuser posted image

vlažilec zraka imam od lanaform, pa je fajn (ko ga vklopim, uporabljam ga pa samo v spalnici, ker je v kuhinji in dnevni preveč vlageuser posted image user posted image user posted image )

ena je pisala, da ima nekaj kaplic odveč in jih prodaja, pozabla sem katera, nej mi prosim javi na zs!!

mene je pa danes skor kap, ko sem šla na WC, ful velik temno krvav madež na hlačkah, pa ej ne morem verjet, upam da še ni menza, ker še nisem "nenoseča" 6 tednov, tak da še kr ne bi...

lepo praznujte še naprej

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
24.12.2007 20:26:56   
scubadiver
Barika midva sva pa pojedla večerjo, sedaj pa sediva na kavču, vmes imava naše dete, pijeva vsak svoj čaj. gledava TV in sva obenem vsak na svojem računalniku. In to vse s kavča user posted image . In če povem po pravici sem samo vesela da je tako, ker sva oba bolna. Moj je prehlajen, mene pa bolijo čisto vse mišice, uho in pljuča. SEm pa prej merila Lani vročino, ker se mi je zdela čisto prepotena in ima v ušesu 37.1 user posted image . Zaenkrat sicer ne bom delala nobene panike, ker ima apetit, tud sitna ni, sam mal več je mogoče spala danes. Ampak mislim da ni kaj hujšega. Vsaj zaenkat ne.

Drugače pa ljubljančanke.. dežurna pediatrija je na Metelkovi a ne? Čist za vsak slučaj da bomo pripravljeni. A obstaja tudi kaj home made recept za zbijanje vročine takim malčkom kadar pač ni nič tko hudega?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 946
24.12.2007 22:48:59   
Oranža
Scubadiver, Lana v bistvu nima vročine. Pri dojenčkih se šteje za povišano temperaturo 38 in več. Drugače pa home made za vročino zbijat je mlačna kopel. Tko so men povedal upam da ne širim krive vereuser posted image . Takim malčkom itak nimaš kaj dat. No vidva se pa le pozdravita, če pa ne boš nič bolje pa le pojdi k zdravniku da ti kako bolj konkretno zdravilo. Držim pesti, da se bosta jutri počutila boljeuser posted image .
Naš Timon je šele zdej zaspal, tko da tud jst šibam kr spat, ker bo po moje kr kmal alarm, pa še zbita sem, k smo dons ponoč mal dežuraluser posted image .
Sicer pa komi čakam da bo zjutraj, da vidim Eneja k bo zagledal darila pod jelko - se mu tolk pol očke svetijouser posted image .
No lep večer še naprej pa mirno nočko vsemuser posted image .
LN

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 947
24.12.2007 22:56:49   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

prosim napisi malo vec ker razmisljam o nakupu...

ker sva pri njih kupla jogije so nama poslal reklamni letak, drugače pa lahko pogledat tudi na http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&c=4230&pid=53967&info=cat_4230_other !

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 948
24.12.2007 23:01:20   
potepinka
SEm pa prej merila Lani vročino, ker se mi je zdela čisto prepotena in ima v ušesu 37.1
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Za dojenčka je normalna vročina do 37,5 tako so meni rekli v porodnišnici.

Najprej dober večer

Hvala vsem za lepe želje in jih naša družinica vrača nazaj.

Jaz pa ne vem kaj narediti.Mark mi je začel malo kašljat,pa tu pri nas ni nobenega dežurnega pediatra.Saj ni tako hudo me pa moti ker vsake toliko časa zakašlja,še v spanju.Ali ima katera kakšen recept,kaj narediti?

Nič grem spat lepo še naprej praznujte

Nočko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 949
24.12.2007 23:14:59   
scubadiver
Vanja hvala ti za  odgovor in hvala tudi Nayya za SMS. Zlati sta, da sta me takoj pomirili. No sej ne da sem zganjala paniko, ampak vseeno. Nisem je mela plana nikamor vlačit. Upam pa, da se res ne bo česa nalezla. Jaz sem si ravnokar zmerila vročino in imam 37.6. No sej tud no ni glih še hudega, predvsem za zvečer.
No bom nehala jamrat, sej bo. Sam na živce mi gre da sva oba bolna ravno čez praznike. Ampak vsaj usklajena sva in sva zbolela naenkrat user posted image
Grem pančkat dokler je mir od našega škratka. Lahko noč vsem in čimveč spanja.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?