Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:44:08
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica PUNCE SPAT jutri pa boste vse kot zombi potem pa so otroc krivi sj nasa do 9ih zjutri spi, tko da ni panike, da moram hitr spat Blagor ti pri nas pa ob 6 avf se pučitim kot bi bila v službi
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:44:14
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jolka a se učiš skrit al ne dohitevaš Te pogrešam Čakte čakte, sam mal. A to se gremo zdej slepe miši al kaj? Tok da vem, da si ruto zavežem okol oči
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:44:17
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jaz grem spat, nočko.... pa ne prveč naklofat... Ne, no ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:45:57
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jooly ja slepe miši pa naravnost v posteljo! Spet sem se oglasila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:47:34
|
|
|
|
ajtak
|
Nc, mislm da se bom pobrala spat! Lahko noc!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:48:57
|
|
|
|
Dajica
|
jolly-a si gledala ze 2 leti se mi zdi nazaj, ko so bili viktorji in je zrnec vodil, ko je oponasal joli pa mutulo ko sta tekli? ravno zanc sem gledala posnetek in ko zrnec rece: jooooli, sem se full nate spomnla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:49:01
|
|
|
|
kanarka
|
Mamuška...moja isto 100-120 na 3 ure, pa nič dojenja, tako da tvoj potem poje več.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:49:08
|
|
|
|
gruška
|
Vanja, enkrat ko sem bila noseča, sem pod koutrom enga spustila, pa pride moj izpod tuđa, dvigne koutr (fuj) in se začne reţat, da tok smrdi, da prđice s kovčki ven letijo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:50:15
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: TKT Nc, mislm da se bom pobrala spat! jst tud. sam še tole torto zmažem, sem se zdele spomnila, da sem bla popoldan v slaščičarni. mmmmmm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:50:16
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica jolly-a si gledala ze 2 leti se mi zdi nazaj, ko so bili viktorji in je zrnec vodil, ko je oponasal joli pa mutulo ko sta tekli? ravno zanc sem gledala posnetek in ko zrnec rece: jooooli, sem se full nate spomnla js pa nate mislim ko vodo v sparu kupujem (kaka ljubezen, a)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:50:32
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica PUNCE SPAT jutri pa boste vse kot zombi potem pa so otroc krivi sj nasa do 9ih zjutri spi, tko da ni panike, da moram hitr spat Blagor ti pri nas pa ob 6 avf se pučitim kot bi bila v službi no sej se ne bi rada prevec hvalila, da ne bo ze dons celo noc alarm pa zjutri ob 6ih auf ...uf, si me na sluzbo spomnla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:51:06
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica jolly-a si gledala ze 2 leti se mi zdi nazaj, ko so bili viktorji in je zrnec vodil, ko je oponasal joli pa mutulo ko sta tekli? ravno zanc sem gledala posnetek in ko zrnec rece: jooooli, sem se full nate spomnla ne boš verjela, ampak od tuki moj nick
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:51:27
|
|
|
|
ajtak
|
packa, dej se men mal... pol bos pa spet pol pustila tko k zadnic, da sem si oci pasla...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:51:38
|
|
|
|
barika
|
WTF????? a ste malo , šla sem pod tuš, naredla kokokokokokokice, pa morem prebrat 5 novih strano?!?!?!? Babe, pa še it spat no.... men se programirat ne da, tak da dejte še kej povedat noooo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:51:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: TKT Nc, mislm da se bom pobrala spat! jst tud. sam še tole torto zmažem, sem se zdele spomnila, da sem bla popoldan v slaščičarni. mmmmmm A je boljša kot una v Celju ?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:52:29
|
|
|
|
nicolina
|
Sem še mal pršla poškilit...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:52:56
|
|
|
|
scubadiver
|
Babe nore vam se pa spet dogaja IZVIRNO SPOROČILO: jooly Scuuuubiiiiii?!!!!!???!!!! Pa ne da me pogrešaš?? IZVIRNO SPOROČILO: jooly Scuba, glej da jutr zjutri za kofe prstaviš, k zdele že sladko drnjohaš... na pokru sem visela nč ne drnjoham. Ampak grem pa zdej, ker itak bo naša jutr že ob sedmih pokonc. Dvomim da že obvlada koledar da bi vidla da je jutr sobota in lahko dlje spimo No pa ne preveč naklofat a prov? lahko noč čveke moje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:53:00
|
|
|
|
barika
|
a vete zakaj je naša joolika tak suha, .... ker si naroči torto, da en (EN) kos v usta, potem pa gleda tisto torto....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:53:25
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika WTF????? a ste malo , šla sem pod tuš, naredla kokokokokokokice, pa morem prebrat 5 novih strano?!?!?!? Babe, pa še it spat no.... men se programirat ne da, tak da dejte še kej povedat noooo zakva se pa tok časa drgneš? sam mal - a ti skučajn u prostem času u rudniku kopleš??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:53:32
|
|
|
|
Dajica
|
ne boš verjela, ampak od tuki moj nick hahahhaha k da bi vedla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:53:59
|
|
|
|
ajtak
|
Aja, Barika hvala za mail!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:54:09
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: TKT Nc, mislm da se bom pobrala spat! jst tud. sam še tole torto zmažem, sem se zdele spomnila, da sem bla popoldan v slaščičarni. mmmmmm Jaz bi tud mal...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:54:27
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika a vete zakaj je naša joolika tak suha, .... ker si naroči torto, da en (EN) kos v usta, potem pa gleda tisto torto.... Tiste, ki vas ni blo v Celju - TKO JE NAREDILA TAM ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:54:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika WTF????? a ste malo , šla sem pod tuš, naredla kokokokokokokice, pa morem prebrat 5 novih strano?!?!?!? Babe, pa še it spat no.... men se programirat ne da, tak da dejte še kej povedat noooo zakva se pa tok časa drgneš? sam mal - a ti skučajn u prostem času u rudniku kopleš?? loubica zlata, tole moje tuširanje je bilo expresno danes...5 minut, pa 2,30 minut kokice, zej vidiš kake gofle čvekaste smo/ ste?!?!?!?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 7.3.2008 22:55:10
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Vanja, enkrat ko sem bila noseča, sem pod koutrom enga spustila, pa pride moj izpod tuđa, dvigne koutr (fuj) in se začne reţat, da tok smrdi, da prđice s kovčki ven letijo Jst grem pa spat . Nočko
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?