pikapikica
|
Hej punce... se moram malo javit... ker vas zelo pogrešam...!!!Vas častim z eno , ko sem ravno leto starejša... Ne mi zamerit, sem vas bolj na hitro prebrala, ker imam doma z eno toliko dela kot z dvema ... Mimogrede... smo zdravi - zaenkrat, ampak da ne bo kaj prišlo vmes... bom imela obe doma kar do konca marca... Sicer pa gremo kmalu na morje za 1 teden... da se malce spočijemo... komaj čakam... Spanje upam, da se urejuje... če se spomnite mi je na začetku spala že od 8ih do 6ih zjutraj v enem... No potem, ko se je prehladila, pa je bil ritem ... Danes pa je zopet po dolgem času spala od 7.40 do 5.30 v enem potem pa še do 8.30 ... juhuhu... Sem pa tudi jaz kupila Baby vac, ampak je naš sesalec naravnan na 1800W , bo treba dat na minimum in vse odprtine odpret... Je smeško in čeblja 100na uro... in ko bereva knjigice liste že sama obrača ( joj kako mama ponosna - no saj si ne delam utvar )... no problem pa je, da potrebuje veliko pozornosti... če se ne ukvarjam z njo - no vsaj gledam, potem kliče... in potem, ko jo opazim brca, se smeji in no delala bi prevale, če lahko... skratka vse delava skupaj, od kuhanja, likanja in sedaj ni bila zadovoljna, dokler je nisem vzela v naročje in sedaj tipkava skupaj... . Na sprehode hodiva bolj malo, ker se mi zdi, da ima bolj občutljive učke... to mi zelo manjka... s starejšo sem bila vzunaj, ko je bil dež, sneg, -10... še spala je zunaj na terasi skoraj celo zimo (no ne ponoči ), in je bila vedno zdrava.... No v glavnem delam krizce, kdaj bo pomlad... Sem pa prečekirala vaše slikice iz Celja... joj kako ste luštne in ta miceni... joj ... Mi je prav hudo, ko nisem bila zraven... pa ste se končno dobile bolj na našem koncu ... Sicer pa: tintin kaj je zdaj to... Sploh nisem vedela, daimaš astmo, od kdaj... že od malega?... To pa je nadležna stvar... jaz upam, da jo moja ta micena ne bo dobila... ker ima alergijo in vse potenciale, da jo dobi... ampak mi se ne damo... Sicer pa, Klara sprašuje po Vasji!!!? debeluška hej še od mene... vse bo vredu... ker nas toliko punc pestke skup drži... ninočka meni je najbolj grozno kašljanje... Jaz ji vedno namažem po pljučkih eterična olja, potem pa dam še pleničko na pljučka, da je bolj toplo... in potem molim, da bi kmalu nehalo... no vsem ostalim pa ... ja pa še na Gorenjsko enega lepo bodite...
|