mulatka
|
Pri mojih dveh sem tudi kadila, venda veliko manj. G mi je rekel, če mi ne zasmrdi, da je bolje, da NE neham kadit, kvečjemu naj zmanjšam. Obsta sta super, nič jokava, nič bolana s tem, da ju nisem dojiča, sina, ker je imel zlatenico, obsevan je bil non stop prve dni in so rekli, da zaradi tega noče vlečt( G je še pohecal se, kako to da ne vleče, če je fant ), pri hčerki pa sem imela carski rez, rojena je bikla mesec dni pred rokom in je mleko kar izginilo. Tako, da sta oba zrasla po steklenički...in sta super zdrava. Sine je imel zlatenic tako močno zaradi infuzije za popadke, katera mi je tekla od 7 zjutraj do 2 ponoči, ko sem ga končno rodila, da se je v teh urah, ta tekočina preko popkovnice prenašala na otroka. No v glavne, mamice-nosečnice, ki ne kadite NIKOL NE STOJTE KADIT, mamice-nosečnice, ki pa ne morte brez cigareta, pa povlecte kak dim