|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
15.1.2008 14:17:24   
tave
Hoj!

Malprej sva z Janjo priši s sprehoda, zdaj pa že pridno kuham. Tejči pa kar še spi in to v kombinezonu.

jasna ja se kdaj pa kdaj  se pa valjda tudi stran obrneš in jih ne vidiš vedno. Če ni bilo kaj hujšega, si  nič ne očitaj!  Slikce v slingu so ful dobre. Jaz našega spravim not, sam mi ne rata naštimat oporo za glavo. A mi boš naslednjič pokazala kako in kaj, prosim?

Modrček še vedno nosim tistega za dojenje (milerjev) ker je fino, ker mi zize vn ne uhajajouser posted image user posted image . Pri drugih mi, ko se sklonim vse ven pogleda, pol si pa popravljam pa jih not bašem.

Naša Tia je zbolela. Ima vnetje grla in vsa je pikasta po telesu(koprivnica). Dones pop. greva k dr. da bova videle kaj je .

Grem da se mi kosilo ne prismodi.


lp, tave

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Desetke007
15.1.2008 14:26:57   
kmarija
Jaz tudi prisegam na triumph user posted image , imajo vse številke (sam imajo samo špo enga naročenga, tko če hočeš imet 2 ista modrčka morš v drugo trgovino - če imaš srečo da ga dobiš)
Jst imam tko smotano številko oprsja, da mullerjevi sploh ne pridejo v poštev user posted image
No danes smo se cepili in je bla full pridna, je čist mal zajokala. Jo je P cepila v ritko in mormo dajat obkledke (pol alkohola in pol vode) na 3 ure.
Je pa zdej kr neki jokava, upam da ne fašemo kake vročineuser posted image
Mere ob 3 mesecih: 5200g in 59,5 cm. Pri nas kr naokogl tehtajo user posted image , pa odštejejo plenicouser posted image
Smo mende po dolžini po jusu , po kilaži pa 200 g premalo. Pridna punca user posted image user posted image
Pri nas mamo kr še zmeri zvečer približn uro do 3 ure krčke user posted image , tko da ne vem več kaj naj user posted image
A ima še katera P v črnučah?
Ima Nina ene izpuščaje po vratu pa prsnem košu, verjetno od polivanja, pa je P rekla da je tko podoben  atopijskemu dermatitisu in uturila knjigico od ene kozmetike  Durcay, ki naj jo kao uporabljam. V tej brošuri pa je AD fino razložen in izpuščaji so čist drugačni od naših user posted image
K mažem z bepanthenom pa je boljš, k kokr se jaz spomnil ta Durcay ni tok poceni.
Ta P skos reklamo dela za kakšne izdelke, ne vem a jo plačajo za to user posted image
Sva pa danes z user posted image  kupila kamero, da bomo našo princesko lahko snemal user posted image . Mi je full škoda k se tko hitr razvijajo, pa da maš mal za spomin domačih videov od tistih časov user posted image . Sva se pa finančno spucala, k valda una kamera za 200 eur ni dobra ampak mora bit 500 user posted image . Moj user posted image  ima tak veselje s tehničnimi pritiklinami, pa nej ima tako k hoče (čeprov je hotu pol eno še dražjo pa je mami rekla da ne user posted image )

Danes sem tudi jaz začela z dieto (je treba 10 kg dol spravt) pa sem sitna k 100 user posted image  - pomanjkanje sladkorja je že prisotno user posted image
Dejmo punce ki smo na dieti mal vzpodbudnih besed, pa mal pišmo kok je šlo dol - za moralouser posted image
Maja zarja user posted image  za -2
Še katera user posted image






(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Desetke007
15.1.2008 14:33:21   
oktoberka
Dieta js sm tud na ločevalni že od prejšnjega petka in sem tud pridelala -2,5kg!!user posted image user posted image Mam pa še 5 za dol spravt- še od prej!  Tko da vem kako je ko ni cukra v krviuser posted image


Js mam tud p v Črnučah. Jutr mava pregled.


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Desetke007
15.1.2008 15:38:58   
kmarija
Bravo oktoberka za - 2, 5 user posted image user posted image

Fajn opravta jutri pri P user posted image

Kero dieto maš pa ti maja zarja?
Jaz imam eno 2 tedensko - mende je oktoberska dieta user posted image , vsak jutro kofe pa žemljo, danes sem jedla 2 jajca in špinačo, za večerjo pa zrezek in zeleno solato. Čeprov si jaz privoščim 2 mlečna kapučina na dan user posted image , ne morem brez
Sladkarij pa celo nisem danes še nič jedla, pa mam puding v hladilniku, pa polno omaro sladkarij.... se držim (zaenkrat) user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Desetke007
15.1.2008 16:03:11   
oktoberka
Js mam pa dons pizzo samo s paradižnikom, za večerjo pa kos torte pa 2 rebri jedilne čokoladeuser posted image Ampak dieta preverjeno deluje. Moja mami je hujšala z ni, pa vsi pr njej v službi. Kolegica je 15kg shijšala v 3 mesecih! Loh vam jo posredujem če želite. Pa fino je k loh poješ kokr češ.. Sam ločuješ pač.

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Desetke007
15.1.2008 16:42:12   
noa1
Oktoberka: jaz bi te kar prosila za to dieto. Čeprav mi diete nič kaj ne dišijo. Vedno ko rečem, sedaj pa nečesa ne bom...se mi to ravno najbolj lušta.

Kg: jaz sem še zmeraj na istih kg, kot ko sem prišla iz P. Sem vmes nekaj zgubila, čez NL pa pridno vse nazaj pridelala. Pa saj če ne prej bom spomladi vse dil spravila, ko bom lahko s ta malo cel dan zunaj na dolgih sprehodih. Joj, kak se jaz tolažim. Čestitke vsem, ki pridno dol spravljate kg.

naša user posted image  danes samo spi in je...me je kar strah kaj bo zvčer, ko bo treba iti spat. Zadnje dni jo kar dajejo krči ampak je še zmeraj nekje do polnoči zaspala. Bo pa očitno kmalu porast, ker se čez noč spet dojiva na tri ure, prej pa je eno rundo ponavadi prespala (torej 6 ur skupaj).

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Desetke007
15.1.2008 17:14:33   
valči
noa1 ,
glede
kil setudi jaz tolažim,vendar sem greške delala meds prazniki,sedaj pa imam,vse od začetka.Moj ccilj do krsta,ki bo 30.3.MORAM shujšat najmanj 7 kil,torej hočem imet 62 kil,da si vsaj nekaj spodobnega lahko oblečem.Sem zadnjič v depro padla,ko sem si v Benettonu kupovala kavbojke.Jaz obtimistično vzamem 40,ki jih komaj gor spravim,pol žalostna rečem 42user posted image ,jih dam gor in jih sicer zapnem,vendar v njih zgledam,kot oblečen štrukeljuser posted image user posted image .Pride za mano in reče,kako je,pa ji žalostna rečem,da mi ni všeč,pol pa ona meni,ja žal,večjih nimamouser posted image Ej,bi se kar vgreznila v tla.Od jeze sem si kupila dve navadni mikici ,en volnen pulover in denarnico.Pa sem tam pustila 60 evrov,samo iz jeze.

Morem it,se mi je Lara v gatke pokakala...


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Desetke007
15.1.2008 17:29:38   
valči
oktoberka,
bravo za voljo in izgublene kile,sigurno imaš presnovno dieto,ne?Jaz sem si danes na koledar napisala jutranje kile in bom vsak teden vpisovala in manj jedla,po 6 zvečer nič,to ponavadi pomaga pri meni.In se bomo tu gor malo vzpodbujaleuser posted image

jasna,
tudi jaz starejšadva velikokrat pustim za kratek čas samega,pa si ne očitam preveč,malo pa že.Me pa včasih kar stisne,ko pomislim,kako bomo,ko bomo zunaj,jaz pa sama s tremiuser posted image To mi ni najbolj jasno,če bosta onadva se tepla,Nina jokala?!

Temence,še vedno vztrajajo,samo,ker ji včeraj nisem z hladilnim mazilom namazala,jih ima več,ker olje ji poslabša,kaj pa vašiuser posted image ?


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Desetke007
15.1.2008 18:06:23   
skuštrana
Jasna,user posted image sem mislila, da je kaj hujšega...ma, kaj potem če si jih malo pustila zunaj, hvalabogu vsi so celi in zdravi in življenje gre naprej..ne imet moralnega mačka in se spraševat kaj bi bilo če bi bilo...se ne splača...user posted image
bom probala arsena naštimat z nogicami ven, čeprav on tele zibke nima preveč rad..frajer bi že kar sedel, mu ne pustim, ampak kar rame gor dviguje iz ležečega položaja..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Desetke007
15.1.2008 19:43:35   
miska1
Hvala za mnenja o cepljenju proti Rotavirusu, se bova tako lazje odlocila in sva skoz bolj za.

Glede diete, locevalna zares deluje. Sem jo ze preizkusila, kile gredo kar dol. Vendar zdej v casu dojenja ne priporocam. Ze tako imam zadnje case bolj malo mleka, najvec zjutraj in opoldne, potem pa bolj slabo in si ga crpam, da bi ga bilo vec, pa ne deluje tako kot je v drugem mesecu user posted image . Zato popoldan in zvecer dodajam Novalac. Sem probala hlace in mi nobene niso prav, da sem zadnjic na hitro ene poceni kupila za prehodno obdobje.

Modercke imam tud jz Mullerjeve in sm zadovoljna.

Zdej pa tecem, ze slisim jok.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Desetke007
15.1.2008 20:33:28   
lane31
Kilogrami....od porodnišnice do zdaj - 5 kg....v prejšnem tednu do danes -2 kg
dieta....manj žri.....preverjeno deluje user posted image user posted image ....sem z njo že shujšala 25 kg v 3-eh mesecih pred 12-imi leti user posted image
Počasi bo treba vključit gibanje ...brez tega pa ne gre...vsaj na hitro ne, meni pa ni za čakat na rezultate , a sem taki lenuh ratala user posted image
Vglavnem sem na 63 kg...trenutni cilj je imeti februarja 59 kg ....lažje mi je delat kratkoročne načrte,čeravno vem da moram priti na 53 kg
A jaz si to naredim tak v glavi...do sredine februarja moram imeti 59 kg
do aprila 55 kg....do junija finesa user posted image
Pol se mi ne zdi tako hudo kot rečti....moram hujšat tri mesece user posted image

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Desetke007
15.1.2008 20:48:29   
lane31
Jedilnik ,ki ga jaz uporabljam- kar moj...nobena napisana dieta pa je taki
ZAJTERK:
polnozrnati kruh+ puranji šink ali puranja prsa ali skutin namaz
polnozrnati kosmiči +jogurt1,3
bela hrenovka+zelenjava
MALICA
jabolko,grenivka,grozd (manjši) ali jogurt
KOSILO solata+ zelenjava+ prsa kurja ali pač pusto meso
          juha+solata+zelenjava
      tuna(v lastnem soku)+zelenjava pa recimo gratinirana z 13%sirom
  MALICA jabolko ali  arašidi(nesoljeni)   
VEČERJA  ali kot zajterk,ali tuna( v lastnem soku)+zelenjava,ali solata z tuno ali skuta z tuno

IN KAR JE NAJPOMEMBNEJE VSAJ 2L VODE!!!!
Kavo pijem z mlekom in normalno sladkano...za padec sladkorja pa rebro 70%
čokolade vsak dan

Eto...tako nekako se jaz prehranjujem z bolj ali manj velikimi odstopanji
v bistvu tak oba z možem jeva bolj tako....pusto meso veliko zelenjave,pa malo olja in cvrtja
Samo sladkarije  in preveč sadja moram zreducirat ...pa malo bolj resno začetuser posted image
  

Preverjeno deluje   

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Desetke007
15.1.2008 20:50:38   
lane31
Ah ja še to...hrana mora biti dobra....ne se bat začimb...solata tudi z oljem zabeljena...to ni nobene panike

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Desetke007
15.1.2008 20:58:07   
lane31
Danes sem spičla 35 eu v H&M in za tamalo kupla 1 oblekico
4 mikice, 2 hulahopke 3 zokenčke user posted image user posted image user posted image user posted image Ni slabo kaj user posted image
Kak bo lepa user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Desetke007
15.1.2008 21:21:25   
lane31
user posted image user posted image user posted image user posted image  [24ur.com]
grozljivka....bogi starši user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Desetke007
15.1.2008 21:23:58   
maja zarja
user posted image user posted image user posted image danes smo pa imeli mi borbe pri večerji,je bla tak utrujena da je jokala,ko dežuser posted image .Je šla revica lačna spat.Imam full slabo vest.Sem mislila,da jo bom malo dlje držala pokonci,da bo bolj spala.Potem pa je bila preutrujena in ni želele jestuser posted image user posted image user posted image .
Laneuser posted image -malo moramo zapravljat,za dušo.Vse smo iste prej smo zase,zdaj pa še samo zauser posted image .
Ena je vprašala za dieto? Imam ločevalno-preverjena sem z njo pred dvema letoma shujšala 15kg. Imaš na internetu teh jedilniko nebroj.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Desetke007
15.1.2008 21:28:26   
kasija78
Pot - Čaj pije redko, sploh ne vsak dan. Trenutno ga kar samo dojim, ker se je mejno zredil prejšnji mesec, pa ga raje kar pristavljam. Ponavadi pa dobi čaj popoldan. P mi je rekla, da lahko dobi čaj dodatno, ne pa kot nadomestilo obroka - torej mu ga ne smeš dati, ko je lačen, ampak recimo uro po obroku. Dajem mu po žlički, ne na cucelj.
Modrček prisegam na triumph, ker mi drugi niso prav. Pa lepo te je bilo slišat po dolgem času pot!

Jasna jaz se tudi sekiram, ko si sveto obljubim, da nečesa ne bom nikoli storila, pa potem vseeno. Se potem težko pomirim. Poskusim si obljubiti, da ne bom več, in potem misliti na kaj drugega. Če vžge je pa druga stvar.

user posted image Kaj - če kaj - bodo vaši otroci za pusta? Jaz kar razmišljam, da bi ga našemila za pusta, da se bo pokazal starim staršem in bomo imeli sliko za v album.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Desetke007
15.1.2008 22:26:33   
lane31
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAZ SEM TAKOOOOOOOOOOOOOO SREČNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po 14-ih dneh je prvi dan jedla brez ene same borbe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem samo čakala kaj bo zvečer,ker kar nisem verjela čez dan.....in sem jo umila,ji dala flašio,jo je pojedla brez debate in sladko zaspala.
Upam,da bo trajalo....pa mislim da bo,ker zdaj je res bilo vsak dan enako,danes pa HURA

MajaZarja....ni nič narobe....zdaj v teh 14-ih dneh mi 2 krat ni jedla zvečer,pa sem mislila se bo že zbudla pa bo takrat pojedla....pa je spala vseeno do jutra
....te že ima dovolj....slabo vest pa skozi okno vrži....saj je nisi stradala cel dan....boš vidla da se ti bo zbudila ob čist običajni uri ki jo ima za hranjenje

Maškare...kaj vem....mogoče pa res jo našemimo malo....itak da samo zaradi slikice user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Desetke007
15.1.2008 22:33:00   
kmarija
oktoberka bi te prosila za ločevalno user posted image
Sem hotla začet z ločevalno, pa moj user posted image  ni bil za to, se mi zdi dolga 90 dni zdržat user posted image . Bom probala mojga nahecat za ločevalno, mu ne bo nč škodil user posted image
Sem pa tudi jaz 3 leta nazaj shujšala 15 kg z metodo manj žri pa redno migej user posted image , zdej mi pa to miganje odpade, edino sprehodi z vozičkom
Sem zadnjič hotela delat trebušnjake in sem ugotovila, da sploh ne morem ležat na trdih tleh pa trebušnjake delat ker me boli medenica pa križ user posted image . A je možno da je še vse zrahljano od poroda user posted image
L

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Desetke007
15.1.2008 22:35:42   
kmarija
user posted image  Lane 31

Glede temenc user posted image  sem se jih komej rešila z mustelo in glej jih user posted image  po parih dnevih so spet tu. Sem spet z mustelo namazala pa bomo vidl.... počasi mi grejo na živce

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Desetke007
15.1.2008 23:32:26   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: kmarija

oktoberka bi te prosila za ločevalno user posted image
Sem hotla začet z ločevalno, pa moj user posted image  ni bil za to, se mi zdi dolga 90 dni zdržat user posted image . Bom probala mojga nahecat za ločevalno, mu ne bo nč škodil user posted image
Sem pa tudi jaz 3 leta nazaj shujšala 15 kg z metodo manj žri pa redno migej user posted image , zdej mi pa to miganje odpade, edino sprehodi z vozičkom
Sem zadnjič hotela delat trebušnjake in sem ugotovila, da sploh ne morem ležat na trdih tleh pa trebušnjake delat ker me boli medenica pa križ user posted image . A je možno da je še vse zrahljano od poroda user posted image
L


Nič samo sprehodi z vozičkom user posted image ....se da tudi hitra hoja z vozičkom....se dojenček nič ne buni,mami pa fajn prešvica.....preverjeno user posted image user posted image ....ne zdaj pa res brez heca....čisto dovolj je 45-60  minut hitrejše hoje...pa ni treba pol več nič druga,je krasna aerobna vaja ob kateri se zelo trošijo maščobice

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Desetke007
15.1.2008 23:43:08   
lane31
http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3

Evo ločevalne diete user posted image ...Tak zdaj pa brez izgovorov user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Desetke007
16.1.2008 8:08:57   
maja zarja
Jutro! vidim, da še vse spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image ! ej ne boste vrjele mala je šla spat ne da bi jedla in je spala sloraj do 5h zjutraj-ne morem vrjet.Zdaj pa je mene gor vrgla gospodična pa dalje spiuser posted image .Ampak vsaj v miru pijem user posted image .To je pa tudi nekaj.Vidim da smo vse na neki dietiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Desetke007
16.1.2008 8:18:01   
skuštrana
Maja Zarja,jaz nisem na dietiuser posted image diete niso zame, moja edina dieta je manj in bolj zdravo jej..to pali..pa več miganja, vse drugo pa je pri meni lari fari..user posted image

Kasija,naša Liza bo hudiček, tamalmu sem pa kupla tako kapo z uheci, kao kužauser posted image Tle so maškare full pomembne, mamo full karneval in moramo bit našemljeni. http://www.ri-karneval.com.hr/Home.aspx?PageID=1&gohome=true




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Desetke007
16.1.2008 9:36:45   
oktoberka
Evo, s to dieto js hujšam- sam ni nujno da se držiš 90dni. Kokr bo, bo. Pa js tud spustim sadni dan, pa vodni dan- ker tega ne bi zdržala.
http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete

Je pa res, da je treba zravn tud kej migat- kar men trenutno ne znese lih ful. Pa fino pri tej dieti mi je, k nisi lačen, ampak se loh res naješ!user posted image

Upam da bomo vse čimprej pristale na teži, ki si jo želimo!

Men je sploh čist mim to vse ksp, k sploh nism še nikol v življenju hujšala in sem rabla kar neki časa da sem sploh dojela kašne so diete in kako se jih lotit.

Šibam, Zarjauser posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)


Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!