|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
14.1.2008 17:33:44   
valči
Klaudia,
Lia ima rahlo
povišano temperaturo,je pa 38.2 v ritki tako kot 37.7 pod pazduho.Verjetno je kaka viroza,ker moj sin je tudi bolan z rahlo vročino..Toplo priporočam vsem ušesni termometer od Brauna,ki je soper,točen in hitro zmeriš v sehundi.Mi je žal,da ga nisem že prej kupila,sem ga šele lani poletiuser posted image
No,opazuj user posted image ,upam,da ni nič,morem it Ninauser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Desetke007
14.1.2008 17:51:18   
lane31
Mi imamo še vedno tragikomedije z hranjenjem....kot da se je navadla da se bo jokala in pol cartala z dudo 15-20minut pol pa bo pojedlauser posted image user posted image user posted image
Samo prvi in eventuelno še drugi obrok gre skozi brez joka ko dobi cucelj na jezikuser posted image  Pa sem ji menjala hrano pa je isti šmorn....začne jokat za hrano a ko jo dobi začne še 5 krat hujši dret, te jo pa poujčkam,pa dudica,pa spet probam pa isto in tako vsaj pet poskuov in pol poje CELO flašo.
Ma je to za pop....user posted image
In to je zdaj njena rutina že od tiste enodnevne vročinice naprej...pa je zdrava in ji nič ne fali
Še zvečer po kopanju ne vzame flaše...pa je lahko udi 4h od obroka pa ne
Jaz tu več nisem pametna user posted image .....Mi pa tudi pri čaju zna to naret-čeprav redkeje user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
   RE: Desetke007
14.1.2008 18:38:54   
kmarija
Lane31 - se mi prou smiliš user posted image
Naša je edino tko tečna pa tuli pa neče jest, ne zize ne flaše, ko je že full utrujena. Tko da jo zdej redno k začne sitnart (in da je sita in previta) pa da si učke  mane kr nesem v sobo, zagrnem in jo uspavam pa hitr zaspi. Naša k je zmatrana postane sitna in rabi mir, da zaspi.
Probej jo popoldne mal spat dat, če ne spi. Ne vem.
Držim pesti, da se vam to zrihta user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
   RE: Desetke007
14.1.2008 18:45:07   
skuštrana
Evo mene...
Danes je bil pri nas full lep dan, smo bili zunaj skoraj cel dan...

Jamrate,da vam včeraj zvečer niso spali, no, naš mali je spal od 10 zvečer do 5.30 zjutrajuser posted image

Drugače ni nič novega pri nas...

Jasna, a ti svojo še lahko nosiš v polozaju za dojenje ...jaz ga ne morem, je prevelik, ga noter ne dobim (ima še racmanke) pa še joški me full bolijo, ker mi jih pritiskauser posted image Sva pa danes probala kengeru položaj, da gleda naprej ( probala sva samo za par min doma) in mu je bilo všeč..samo meni se zdi še malo premajhen...no, glava še ni dovolj stabilna.

Klaudia, upam da ne bo hudegauser posted image user posted image mi smo vsi bolni - prehlajeni, razen arsena.....in upam, da on ne bo nič dobil..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   RE: Desetke007
14.1.2008 18:49:09   
Klaudia
kasija78 - meni ima voda iz brite ful čuden okus. Kot bi bilo oglje notri namočeno. (oglje filtrira), Voda iz filtra Anna pa ima vredu okus. Samo to je vsakemu posamezniku drugače. Imata pa sedaj s sredo in Leclerc in Spar akcijo vrča Britta in pa tudi filtrov. Malo prečekiraj kje je ceneje...

noa1 - še vedno pazim kaj jem. Vendar počasi uvajam hrano. Zdaj npr. Lahko pojem že eno celo jabolko (brez lupine), pol pomaranče, 2 mali mandarini... ampak seveda ne vse v enem dnevu. Solate sem pa že prej jedla. V malih količinah in samo oprano. Pršut pa vseeno jem, ker se mu ne morem upret user posted image

oktoberka - daj mi povej kako veliko pride tisto za trebušnjake delat (k ma valjče za masažo)? Sem že gledala če bi nabavila pa si sploh ne predstavljam koliko to zavzame prostora. Vem da lahko zložiš, samo kaj pa ob uporabi?

valči - imamo termometer za v uho od Brauna pa mi vsakič drugače zmeri. Res pa je da ni lih najnovejši. Daj mi povej kateri model imaš?


Zdaj sem ji dala pol male žličke Calpola, pa se je umirila. Prej je jokala kaki 2uri skupaj, sploh ni mogla zaspat. Zdaj se je pa umirila, malo se je podojila in zaspala. Valda samo na rokah. Sam da sem se nagnila na postlo je bil že vik in krik. Vglavnem vročina je padla, zdaj pa upam, da ne bo več nazaj zrasla...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
   RE: Desetke007
14.1.2008 18:49:35   
valči
lane 31,
zgleda da je to njena rutina,ki jo pač mora dat skozi in se zjokatuser posted image ,kot da tako pač mora bit pri njej,upaj pač,da mine,enkrat sigurno,če ne prej takrat,ko bosta začeli uvajat gosto hrano.

Nina mi je tak,tak,glede hranjenja,imava druge težave,teža,je premalo dobila.Sva bili v petek na tehtanju in je v treh tednih dobila celih 280 gramovuser posted image ,ima trenutno 5070 g.Je pa 2.5 cm zrasla.Zdravnica je premislila in rekla,das so najverjetneje geni krivi,ker je sin tudi suhec in nasplošno sta si podobna.Sem pač povedala,da če več dodatka poje,bruha,svetovala mi je novalac za zvečer,ki sem ga res kupila in je spila 50 ml po hranjenju zvečer,pa jo je po tako šraufalo,še drug danuser posted image Tako mi je rekla,naj se trudim z dojenjem in sedaj ji zvečer dam 70 ml. svojega mleka,ki si ga po dojenju sčrpam,da se naje.Dodatek pa res ji ne gre.A z mojim se slabo redi.Res ne vem,kaj bi naredila,da mi se bolj redi?Uradno težo javim v ponedeljek,ko greva v razvojno,jo bodo tam vagali.
Odgovorila bom kasneje,če uspem,jo imam na rokah trenutno,fajn bodite.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   RE: Desetke007
14.1.2008 19:18:02   
lane31
Tak zdaj pa je kar je in bo kar bo....je jokala ker je bla lačna in spet so sledili trije neuspešni poskusi....nakar sem ji zmešala v stekleničko pol žlice instant bebe čaja user posted image  in jo je zagrabila in vse popila....zdaj nisem sigurna če bi tudi brez čaja zgrabla ali ne.....zato bom ji za naslednji obrok dala takoj bebe not pa da vidim bo spet jok ali pa bo lepo pojedla brez joka.
Saj to v bistvu ni tako hudo kot se bere...a če si navajen in vem da ona ni jokica za brezveze pol te pač mori zakaj jok ,ko je lačna, a obeenem noče jest.
Bi rada da bi bilo spet tako kot je bilo 14 dni nazaj,ko je komaj čakala da dobi flašico ...tako pa mi je že v naprej groza je iti hranit ko vem kaj bouser posted image
Drugače pa je taki dobrovoljček....res nam joka zdaj samo zaradi tega ker je lačna in je treba jest....namesto,da bi bila zadovojna ko dobi papicouser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
   RE: Desetke007
14.1.2008 19:20:48   
lane31
Joj Valči res ne vem kaj ti svetovat...samo to da bo bolje ko bo lahko še kaj druga pojedla zraven razen mlekeca ....do takrat se pa probaj ne sekirat,ker če zdravnica potrdi da je vredu pol najbrž že je.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:04:28   
orka**
lane31 katere flaške pa uporabljaš, če imaš Aventove ji lahko teče prepočasi oz. ne more dovolj močno vleči in lahko zato joka.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:16:47   
orka**
Še nekaj naših slikic
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:21:28   
lane31
Ima flaške Mam...iz aventovih pa sploh ne zna piti...pa cucelj je tudi dvojka...tak da ni to....bom poročala kako bo naslednje hranjenje,če bo jokala naprej vem da ni stvar v okusu ampak pač njen ritual- bom ji kar takoj dala mleko z okusom ,pa se bo videlo

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:24:33   
lane31
Lušne slikice user posted image user posted image  Pa čestitke za R.D ,če niso stare slike ....tortico si sama naredila,full je lepa user posted image ,pa mnjami tudi kaj user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:30:05   
maja zarja
    Ena je vprašala kakšno kašico sem dala mali Hipp (banana-jabolko).

Lane 31-te full razumem ker vem kak je to ko je otrok lačen in joče a da bi jedla pa tudi ne. Pri nas je bilo popolnoma enakouser posted image .Trajalo je kakih 14 dni potem pa je minilo.Pa veš kdaj se moja tudi user posted image ,če se jaz medtem ko jo hranim s kom pogovarjam,začne takoj jokicat ali pa če je nasploh kakšen hrup v ozadju, ji full ne paše. Zahteva mir in tišino ko papauser posted image user posted image user posted image .
Klavdija-saj bo boljše moja je tudi imela že kdaj povišano TT pa sem  ji dala svečko pa je blo drugi dan vse ok.
Punce zrihtajte si svečke proti vročini za user posted image , je fajn,če maš vedno doma.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:32:49   
orka**
Slikice so od sobote, tortico pa nisem sama naredila, mi ni zneslo, najprej je bila Lara bolno, pol pa še Anej.

Pozabla sem še povedati, da smo mi že en teden končno brez krčkovuser posted image , sedaj pa spimo celo noč. Kako si človek po teh krčih oddahne.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:47:13   
mama06
Spanje - tudi mi smo spali od 21 do 3, se v 5 min nahranili in spali do 6user posted image user posted image

Klaudia  - mere 59cm in 5625g

miška1 - se nismo cepili, ker je zmanjkalo cepiva in greva v četrtek na cepljenje. Priporočal mi je pediater, ki je sam cepil svoje otroke( ima 3), pa tudi druga mnenja sem poiskala in se niso razlikovala. Pa tudi z drugimi ljudmi je dosti v stiku

noa1 polno dojim od začetka in izredno pazim, kaj pojem in s krči zaenkrat ni večjih težav. Včasih ga malo poščipa, ampak to je za par minut, pa še to navadno prespi

valči poskusi si po vsakokrtanem dojenju čez dan še z roko iztisnit, kar je še v dojki, saj je tisto mleko najhranilnejše in ga zbiraj do večera. Boš videla, kako bogata smetana se bo gor naredila. Ker če črpaš mleko samo malo po dojenju in bolj na začetku, je tudi smetana bolj slaba. Upam, da me razumeš, kaj mislim. Jaz sem to delala, ko smo imeli težave s hranjenjem, kot lane31, pa se je ful poznalo, kdaj sem si črpala.

lane31 te razumem, kako ti je, saj smo se mi 3 dobre tedne borili z dojenjem in flaško, sedaj smo pa flaško spet ukinili( je bila borba z jokom 2 večera, ker jo je hotel imet), pa nam je ratalo. Ko praviš, da je dobrovoljček in da joka samo pri hrani - počasi začenja tipat in izražat svoj voljo, tako da sedaj se bomo vsi bolj ali manj borili z njimi in njihovimi fintami. Saj bo minilo, res pa je hudo, ko se dere, pa ne veš zakaj. Jaz sem mislila, da noče zize, pa smo dali mleko v flašo, pa flaše tudi ni hoteluser posted image user posted image



(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:52:33   
lane31
No pol pa čestitke Lari za drugo svečkouser posted image user posted image ...pa čestitke A neju da je prerastel krčke user posted image user posted image user posted image

Majazarja....sem probala hraniti v miru in tišini in temi in....pa nič....enostavno noče jest cc pol ure pol pa poje user posted image ....res me zanima kako bo zdaj ta obrok- so me v bistvu ti napeljala na to da sem ji dala čaj v mleko....poročam kasneje kako bo,in če še vedno bo jok se bo pač treba sprijazniti z tem da je to del njenega rituala....pač trmasta škorpijonka user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:54:04   
mama06
noa1 če ti pomaga, ti na hitro povem svoj jedilnik:

- pašteta, samo puranja ali piščančja - izredno pazim, preber, prej ko namažem( redko na jedilniku)
- kuhan, pečen ali pohan piščanec ali puran - belo meso
- kuhan krompir v kosih, pražen krompir brez čebule, pomes(redko)
- riž
- zelena solata že od začetka
- rdeča pesa  - zelo pogosto
- kuhana ali dušena govedina - samo rodo meso, nič mastnega
- nobene slame, pršuta, šinka, pancete,....NIČ SVINJSKEGA
- piščančje hrenovke in salama( lahko tudi puranje)
- sirni namazi
- polenta
To bi bilo v glavnem vse. Aja pa doma narejena pizza. Vsa hrana je malo ali skoraj nič začinjena. Meni se izplača.

- dosti eurokremauser posted image user posted image , tu in tam jedilno čokolado, jogurtov kolač,...no pri sladkem ni težav, zato pa kile vztrajajouser posted image user posted image user posted image



(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
   RE: Desetke007
14.1.2008 20:55:16   
mama06
aja pa pozabila sem povedat - PIVO nama pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
   RE: Desetke007
14.1.2008 21:14:53   
orka**
lane31 lahko pa da je jok pač del njenega rituala, vem za eno punčko, ki je pred vsaki hranjenjem jokala, tudi to bo nekega dne minilo. Naš tudi včasi malo pojoka pred hranjenjem ampak ni sile.
Lahko pa tudi da je že preveč lačna takrat, ko hoče jesti. Če imate že ustaljenj ritem hranjenja, jo malo, preden predvidevaš, da se bo zbudila, zbudi in ji daj takoj flaško pa boš videla kaj bo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
   RE: Desetke007
14.1.2008 21:53:18   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jamrate,da vam včeraj zvečer niso spali, no, naš mali je spal od 10 zvečer do 5.30 zjutrajuser posted image



naš tud, od devetih do pol petih user posted image user posted image . Uf, sem se naspala, sem bila danes kot roža user posted image . Morda pa danes ponovi vajo (smajli-ki-pobožno-moli).

orka, ful lepe fotke, krasna torta, njam njam user posted image , pa sladka otroka user posted image .

aha, glede piva, mama06, dobr da si me spomnila, moram nekaj vprašat: v čem je hec tega, da pivo pomaga pri količini mleka - a je enak učinek, če spijem kozarec pivskega kvasa, raztopljenega v vodi, ki je poleg tega še ful zdrav in brez alkohola? Par dni nazaj eno popoldne ful nisem imela dovolj mleka za malega pa sem naslednji dan laufala po pivo (sicer nisem ljubitelj, ampak za otroka se žrtvujem user posted image ), pa mi ni šel po grlu ...


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
   RE: Desetke007
14.1.2008 22:06:26   
mama06
2ursae bistvo piva je kvas in meni pivo paše. Pa še v porodnišnici pa pediater so rekli, da malo piva pa res ne škodi, tudi če ga piješ z alkoholom. Drugače nisem ljubitelj alkohola, pivo po imam rada in ga kak kozarec z veseljem popijem. Res pa mi mora zapasat, ker vedno mi ne.



(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
   RE: Desetke007
14.1.2008 22:08:20   
lane31
Evo da poročam o poskusu....totalna zmota user posted image user posted image ....sem jo umila in je med oblačenjem že začela stokat za hrano,ko sem pa jo dvignila v naročje pa oreng jok,flaše še pogledla ni,ne da bi sploh probala....sem jo umirila,poskusila spet dat isto...še hujši jok in tako trikrat, ko je potem pojedla vse do konca in zaspala user posted image
Res več ne vem.
Orka- sem probala tudi to, da bi jedla pogosteje oziroma prej....pa ni šans isti šmorn
Tu več ni kaj za neret....sprejet ta njen ritual ....je pa hudič kadar bi kam šli
in bi si še kdo mislil, da niti otroka ne znam nahranit user posted image
In to zdaj počne dobra dva tedna...prej nikoli....vedno je komaj čakala flaško in hlastno papcala...no saj zdaj tudi ,le prej nam postreže z svojo akcijo.
Čudi pa me kako da dopoldan pozabi na njene rituale in jih šele popoldan da iz sebe user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
   RE: Desetke007
14.1.2008 22:10:10   
jasna
Klaudia, upam, da bo micena kmalu bolje. Pazi pri merjenju v ušesu da uhelj narahlo potegneš nazaj in navzgor, s tem zravnaš sluhovod in termometer izmeri T na bobniču. Če ne zravnaš dobro izmeri na koži in pokaže nižjo vrednost.

valči, še malo, pa bosta lahko dodali še kaj hranljivega. Bo pač manekenkauser posted image , raste že tako.

orka, luštne slikice in decauser posted image , pa da so krči že preteklostuser posted image .

lane, poročaj, če ji bolj žlahten okus odgovarjauser posted image

skuštrana, jaz Neli še nosim v položaju zibke. Res pa ni zelo velika. Edino rob zapognem v višini ram, tako da lahko gleda okoli. Se pa da nosit leže tudi tako, da nogice gledajo ven. Če hočeš, lahko jutri poslikam. Za kengurujčka se tudi meni zdijo premajhni.

2ursae, meni se zdi največji vpliv piva ravno v alkoholu. Relaksacija pa to user posted image

Zdej grem pa halo zagnat v otroško. Imata nek žuruser posted image
LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   RE: Desetke007
14.1.2008 22:10:48   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
v čem je hec tega, da pivo pomaga pri količini mleka - a je enak učinek, če spijem kozarec pivskega kvasa, raztopljenega v vodi, ki je poleg tega še ful zdrav in brez alkohola? Par dni nazaj eno popoldne ful nisem imela dovolj mleka za malega pa sem naslednji dan laufala po pivo (sicer nisem ljubitelj, ampak za otroka se žrtvujem user posted image ), pa mi ni šel po grlu ...



Baje naj bi bilo fora v tem, da ima alkohol in se mama sprosti in ni živčna itd.. Ker če je živčna je manj mleka... Tako so meni razložil, lahko pa je tudi kaj drugega. Vem da če spijem kak kozarček vina, imam še več mleka kot po pivu ki ga komaj spravim po grlu...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
   RE: Desetke007
14.1.2008 22:34:31   
pot
Pozdravljene oktoberke, tudi vse nove desetke, dobrodošle med nami.

Čas je pri nas zlata vreden, kak večer, no prej jutro, pa vas uspem celo na hitro prebrat, pa še to ob črpanju mleka. Za pisanje pa že ni več časa, ker hitim spat.

miska1
, midva sva se odločila, da bova dala cepit proti rotavirusu, smo že naročili cepivo. V Mengšu stane ena doza 66€. Sta dva pediatra toplo priporočila. Je pa gotovo več dobrih izkušenj s cepivom, kot tiste redke nesrečne izkušnje. V Domžalah menda kar veliko dajejo cepit proti rotavirusu, je pa tam dražji 75€.

noa1, ja, jaz pazim na prehrano. Pazim tudi, da ne dodajam preveč različnih stvari, ki napenjajo v enem dnevu, ker se pri našemu kar pozna.

oktoberka, naš tudi krili z rokami in z veseljem dudo, flaško ali prsi ven zmakne iz ust, potem so pa roke že takoj pripravljene, da prevzamejo... user posted image user posted image user posted image no, seveda, če ni to med spanjem, potem pa v jok, ker so usta prazna.

Navajanje na kinderpet... Nisem strokovnjak, ampak mogoče bi bilo dobro postopno uvajanje, da bi samo za nekaj minut otroka noter posadila s kakšno igračko, veliko pisanih barv in nasmejan obraz mamice.... dokler ne bi punčka nekega dne preprosto zaspala. Preveč optimistično?user posted image Kaj pa košek, je dovolj majhen, ali pa, če se ga da prestavit da bi lahko v kinderpetu v košku spala nekaj noči?

user posted image Nedrčki za dojenje. Rada bi si kupila še kak nedrček za dojenje, pa me zanima katere ve uporabljate  in ali imajo res dobro oporo in da vas ne tiščijo seveda. Jaz imam nedrček od Lisce, pa se mi zdi, da ne daje nikakršne opore za prsi, je pa elastičen in ne tišči. Majčke za dojenje pa ne morem več videt, ker mi skozi gor leze, ker me je premalo skupaj pod prsmi.

Črta na trebuščku bledi, me pa čisto nič ne moti.

Strije sem mazala že med nosečnostjo, pa je trebušček na koncu prehitro zrasel, da bi se koža utegnila prilagoditi, sicer pa tudi počasi ˝izginjajo˝, jih pa še vedno mažem. Nekaj sem jih pa še po porodu na prsih pridelala, te so pa še rdeče.

user posted image Trebušček, bo treba še telovadit, da se nazaj pokrčijo mišice, samo, ko kar ni in ni časa, niti za zajtrkuser posted image ... Me pa zanima koliko vam uspe kaj potelovadit za trebušček in kakšne vaje delate za prsi?

user posted image Čaj - kdaj jim daste za pit čaj (pred jedjo, po jedi, v kakšnem časovnem razmaku)?

Naš user posted image tudi danes ponoči ni in ni mogel zaspati krči so ga kar naprej dajali in se prav nesramno skrivali. Je pa potem spal 8 ur skupaj,user posted image zbudil se je pa grozno lačen.

user posted image Čišča -  ste že vse zaključile? Sem brala Pušenjaka, da po 6ih tednih se ne smatra več za čiščo.user posted image Moje G pa tudi ne morem vprašati, ker je trenutno odsotna, če je to normalno, da že gre proti koncu, pa spet takoj naval itn. in to še po 10ih tednihuser posted image . Vsakič mislim, da bo že konec in je imam že res poln kufer! user posted image user posted image


Kako hitro gre čas, otroci tako hitro rastejo... Opazimo pa šele po oblačilcih, ki so še prejšnji teden bile ravno prav, ta teden pa že premajhna... user posted image

Lepo se imejte, pozdravite se in lepo praznujte vse slavljenke.


< Sporočilo je popravil pot -- 14.1.2008 22:36:49 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Rok ali Jaka?
Admin

Katero ime je vam lepše?

Rok. (38%)

Jaka. (43%)

Nobeno od teh dveh. (20%)


Število vseh glasov: 407

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!