|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
14.1.2008 22:46:34   
valči
Klaudia,
termometer je Braun Thermo Scan;Type:6023,belo,nežno zelene barve.Kupila sem ga v Sanolaborju,stal je pa približno 70 evrov,pol leta nazaj.Res priporočamuser posted image Pa upam,da je Lia bolje in da je bilo prehodno.

mama 06,
hvala za nasvete,to,kar si napisala,delam kakih 5 dni,da ji gosto mleko po flaši dam zadnji obrok in je res,tistega tekočega,vodenega je bilo,kakih 5 ml,vsega pa 70 ml,ima čisto dovolj.Ti še vedno to delaš?
Ni mi pa jasno,kako mi lahko noč prespi,a tako malo pridobiva?Spi od 10. zvečer,do petih,šestih,to je sedem,osem ur brez hraneuser posted image Ja uganka so naši otročki,je to tretje dete,pa včasih pojma nimam,,pa sem prejšnjadva normalno dojila.

Hrana,
pazim tako,da se izogibam mleka,svinjine,jo jem,samo minimalno,kislega zelja,repe,vloženih stvari,orehov,arašidov.Jem pa jogurte,kruh,med,meso brez maščobe in skorasj vse,kar ni gori našteto.Sem pa opazila,da par dni,kar si kuham čaj za dojenje iz lekarne,tisti grenki,ga spijem 1 l na dan imam veliko mleka,samo ne vem,ali je čaj kriv,ali to,ko si stiskam mleko iz prsi po podoju.Moram raziskat.

Lane 31,
res upam,da vama to obdobje čimprej mine,vem pa približno,kako ti je,ker naša ima včasih take finte,začne med dojenjem jokat,pa pol treba mirit,pa z dudo zamotit,je res to naporno.Morda pa se bota obe naveličali tega.

orka**,
lepi otročki in lepa torta,mi je sin danes izjavil,da bi rad imel pikapolonico za torto.In imaš fasjn idejo.Imaš v albumu slike?

Mir
pri hranjenju tudi naša rabi,ne smeta otroka ne cvilit,ne tekat,nič,se morem prav v spalnico skrit,ker pol jok in stok,preden potolažim.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Desetke007
15.1.2008 7:26:27   
orka**
valči v album sem dala še dve slikici od tortice, ni zaklenjen.

lane31 kako ste preživeli noč? Mogoče pa jo bolijo ušeska, pelji jo na pregled, ponavadi jokajo zvečer in ponoči, kadar jih bolijo ušeska, a se kaj z rokico prijemlje za ušeska? To je eden od znakov za to.
Mi smo imeli jok pri Lari, kadar se je bilo treba dojiti, pri flaški pa ni blo problema. To se je tako drla, sploh ni blo šans da bi se dojila.

pot jaz čaja ne dajem, ga ne mara piti, ga dam samo takrat kadar hoče po obroku prekmalu jesti, če je manj kot dve uri.

cepljenje, ve dajate otroke cepit za rota virus, jaz pa razmišljam, da ga sploh nebi dala cepiti niti za "obvezna" cepljenja.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   RE: Desetke007
15.1.2008 8:10:49   
oktoberka
Lane 31 glede hranjenja je blo pri nas isto. Sej vem da ste na cuclju številka 2, ampak pri nas je tud to po ene 2 tednih ratalo prmajhno in je prepočasi teklo. Tko da se je isto ful drla. Pol sm pa s šivanko nrdila res veliko luknico in je goltala in bla ful zadovoljna. Zdej sem pa kupla cuclje-mi imamo sicer aventove, številko 3 in to take posebne-jih še nisem vidla, k majo tri možnosti pretoka. In so proti krčkom in tud pol za gostejšo hrano. Maš na vsakih 90stopinj označeno 1, 2, 3. In s tisto številko ki gleda proti otrokovemu nosku, tok hitr teče. Tko da lahko sama reguliraš pretok. Men so res fajni te cuclji!!!! Probi še kak večji cucelj kupit. Mogoče je lenušček, tko kot moja Zarja k se ji ne ljubi vlečt. Pa loh da se je preveč matrala in zdej k vid flašo to poveže s tem in pol hitr v jok. Js tko razmišljam. Aja, pa če čaj dokalj lepo pije, pol je to mogoče res to, da je cucelj premajhen. Ker čaj itak lažje teče.

Klaudia upam da se Lia čimprej pozdravi in da bo vse ok! Drgač je pa tist za trebušnjake dost majhna stvar. U bistvu si loh predstavljaš. Sam za rit položit na tleh, pa po celotni dolžini hrbtenice in glave. Ni velika stvar. Pa še fino se zloži.

Jutr mava pa pediatrinjo in me prav zanima kako najina teža napreduje. Pozanimala se bom tud za to cepljenje proti rota virusu, ker men ni nč omenila in me zanima kako in kaj.


Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
   RE: Desetke007
15.1.2008 8:20:41   
maja zarja
Jutro, jutro!
Kako ste preživele noč?Moja mala namesto da bi vedno bolj dolgo spala, vedno prej se zbuja za nočno hranjenje, danes sva jedle že ob 2h pa tak sva že lepo spale do 5h.user posted image
Kriljenje z rokicami-Zarja včasih tak maha,da me kar nabačka z rokicami, da o brcanju ob oblačenju sploh ne govorimuser posted image user posted image user posted image
lane31- to je njena trenutna finta,ki pa bo naenkrat minla in bodo to še le spomini- ne more trajati večnouser posted image
čaj-jaz ji ga dam tak kakšno urico do dve po obroku pa ga ne mara preveč, tak,da mi že pijemo frutek sokece(kamilica-jabolko, korenček-jabolko)user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   RE: Desetke007
15.1.2008 8:28:00   
lane31
Jutro!
Orka - na pregledu je bila, vse v najlepšem redu user posted image ....spala je zdaj do 8h, pojedla v šusu flaško kot vsako jutro....le popoldan se začne user posted image

Oktoberka - bom kupila še cucelj 3 čeprav mislim, da ni to....sj dopoldan sprazni flaško v cc 3 minutah in se nič ne muči zraven
Mogoče  pa si le glasilke krepi glede na to, da je tak hudi jok  1 krat dnevno user posted image ,ki pa ga sicer mimogrede potolažiš- malo poskačeš z njo v naročju ali zapoješ, vglavnem se takoj umiri....do takrat ko ji spet daš jesti
Eh brezveze
Nazadnje še bom verjela starim vražam....namreč celo user posted image  me je bilo full strah dojenja- ker sem mislila da to mora blazno bolet user posted image  in celo user posted image  so me kregali zarai kg, in seveda sem posledično se sekirala tudi jaz in full pazila kaj sem jedla in kdaj user posted image  (pomagalo itak ni, sem se redila kot kvasec user posted image ) in eto s čim sva imele z user posted image  težave....dojenje!!!  ni steklo,lepo dojili sva se le 14 dni user posted image in zdaj hrana ona zvečer ne bo jedla- po 18h nič user posted image -kot mama

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   RE: Desetke007
15.1.2008 8:33:50   
lane31
Maja Zarja....mogoče pa ima poskok v rasti pa rabi več.....koliko pa ti poje čez dan....naša ima 5 obrokov po cc 150 ml....je pa čez dan na 3h....zadnji okrog 21- 22h .Kaj pa ji daješ ?Jaz  bebe1...no zdaj sem probala hipp1 ker sem mislila da se je preobjedla
To je kar pogosto na 2h

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
   RE: Desetke007
15.1.2008 8:39:54   
oktoberka
Lane 31 loh da dopoldne lepo je zato ker je spočita in naspana. Popoldne pa je že mal bolj zmatrana in se ji ne ljubi več vlečt. ne vem no. Js tud včas nisem dost pametna za vse. Poskusi z večjim cucljem pa pol poročaj.

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:05:05   
skuštrana
2ursae, sem  naletela na tole, sicer je v hr...tisto kar sem obarvala rdeče zna bit malo povezano s tem..user posted image


13.
Bezalkoholan piva
Poštovani,
U sedmom sam mjesecu trudnoće, vrlo pazim na prehranu, u zadnje sam vrijeme počela s konzumacijom bezalkoholne pive, za koju inače kažu da je koristan dodatak prehrani pogotovo zbog pivskog kvasca. Molim vas da mi ako mozete navedete nekoliko prehrambenih svojstava piva.Inače nisam ljubitelj mesa, tek piletinu i ribu jedem, pa mi iskusnije trudnice preporučuju ovaj dodatak. Zahvaljujem
  user posted image Pivo ne sadrži masti, ima nizak udio proteina, a ugljikohidrati uglavnom potječu iz ječma. Pivopije nerijetko pravdaju svoju ljubav prema pivu ističući kako na taj način unose važne vitamine B skupine. Zaista, kvasac koji je odgovoran za vrenje proizvodi vitamine B skupine koji ostaju u pivu. Ipak, pokušaj opskrbe vitaminima B skupine putem piva neće biti toliko uspješan, budući da pretjerivanje uzrokuje nedostatak vitamina, zbog sadržaja alkohola, koji je poznati Ťkradljivacť vitamina, posebice vitamina B1.
Pivo sadrži brojne elemente u tragovima i minerale. Njihova količina ovisi o porijeklu sirovina, metodama pripreme i proizvodnom procesu. Sastav tla u koje se ječam i hmelj uzgajaju, te vremenski uvjeti igraju ulogu u mineralnom sastavu piva. Prisustvo minerala poput željeza, kroma, bakra, silicija i kalija svakako se može smatrati povoljnim svojstvom. Posebice je povoljan omjer natrija i kalija, gdje je kalij u prednosti, što je preduvjet za pravilnu ravnotežu tekućine u organizmu i prevenciju povišenog krvnog tlaka.

Širok spektar biološki aktivnih komponenti porijeklom iz bilja nalazi se u pivu. Naime, riječ je o fitokemikalijama, posebice o polifenolima koji se smatraju odgovornima za povoljna svojstva crnog vina, a eto prisutni su i u pivu. Polifenoli štite kardiovaskularni sustav i imaju antioksidativno djelovanje. Fitoestrogeni ili biljni estrogeni, pripadnici velike obitelji fitokemikalija, također su prisutni u pivu. Ovi spojevi imaju sličnu kemijsku strukturu ženskim spolnim hormonima estrogenima, te se stoga smatra da mogu pružiti zaštitu od hormonski induciranih karcinoma poput karcinoma dojke, prostate i endometrija. Nije poznato da li je količina prisutnih fitoestrogena u pivu dostatna za navedene pozitivne učinke.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:07:43   
skuštrana
Vem, da je fora sezama v visoki količini vitamina e, ki pospešuje nastajanje mleka za pivo pa nimam pojma, ker vitamina e ne vsebujeuser posted image če bi bila fora v alkoholu potem brezalkoholno pivo ne bi pomagalo, pa ženske pišejo da tudi pomaga...eh, mogoče je pa vse na psihiuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:17:03   
sanosan
noa1 - jaz se pri hrani ne pazim. Že od vsega začetka jem vso hrano. Pri prvem sem se na začetku pazila, da nisem jedla preveč (količinsko) hrane, ki napenja, vendar sem tudi to kmalu začela jesti v normalnih količinah. Je pa res, da nismo imeli krčev pri prvem in sedaj tudi ne. Prvi mesec pri Brini sem mislila, da jo dajejo krči, ker je zvečer več jokala, pa sem hitro ugotovila, da je samo lačna. Namreč Brina nima dude in tako je dobila zizo, ko je jokala zvečer, pa smo rešili jok in se znebili "krčev".

valči - kar se tiče pridobivanja teže pri tvoji Nini je moje laično mnenje, da če ne bi bilo tvoje mleko dovolj, potem tudi zrastla ne bi. Ker če ti je zrastla v treh tednih za 2,5 cm, je to za moje pojme veliko. In pa, tako kot tudi sama ugotavljaš, tudi ponoči ne bi spala, če bi premalo jedla.

Tudi sama se včasih čudim. Pri Blažu sma se dojila na dve uri skozi vseh 24 ur. Ponoči mogoče na tri ure. Celo noč je spal samo med 3 in 4 mesecem. Potem pa še dolgo ne (vsaj do leta in pol). Brina je pa čisto nekaj drugega, saj spi celo noč že vsaj mesec in pol. Prvi mesec je zadnje hranjenje je imela nekje med deveto in deseto zvečer, potem pa sem jo med drugo in tretjo zjutraj zbudila, da sma se nahranile. Pa sem po prvem pregledu in po pogovoru s pediatrinjo to opustila. Tudi sem ugotovila, da ni prav dosti pojedla, če sem jo sredi noči dojila, je samo malo redkega mleka spila in že zaspala nazaj.
Prepričati sem morala samo sebe, da se bi sama zbudila, če bi bila lačna. Ko ji bo pa primanjkovalo in bo potrebno tudi ponoči dojiti, pa bomo tudi to opravili.

Dejstvo je, da si otroci niso enaki. In hvala bogu, da je tako, ker se drugače ni bi imeli več o čem pogovarjat. Valči predstavljaj si, da bi bila Nina enaka kot tvoj prvi otrok, mislim, da ne bi bilo zanimivo user posted image .

lp

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:25:09   
maja zarja
lane-narobe si razumela ponoči je spala do druge ure, ni jedla na dve uriuser posted image . Drugače pa čez dan jema na 3-4 ure .Vmes pa čaj ali sok. Zdaj imava Novalac AR.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:26:10   
skuštrana
user posted image a je pri vas beseda tudi pivo rumeno obarvanouser posted image

Meni vrag ni dal miru in sem malo pogoogla, pa nisem našla nič kar bi šlo v prilog pivu oz. pivskem kvasu...Celo nasprotno, našla sem nekaj v povezavi s tem, da pivo oz. pivski kvas obiluje z glivicami kar lahko povzroči zamašitev mlečnih kanalov in posledično mame mislijo, da imajo več mleka, ker so zize velike in nabrekleuser posted image po moje ima malo smisla...user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:27:33   
skuštrana
no, sicer pa meni tako ali tako dojenje in alkohol nekako ne pašeta skupaj...vsak po svojeuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:37:41   
maja zarja
user posted image aja pozabla sem napisat,spije od150-180ml, tak da lačna ni.Res pa je da zadnji obbrok dobi že ob 20.00, ker enostavno ne vždrži dlje...včasih že prej.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:40:56   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

lane-narobe si razumela ponoči je spala do druge ure, ni jedla na dve uriuser posted image . Drugače pa čez dan jema na 3-4 ure .Vmes pa čaj ali sok. Zdaj imava Novalac AR.


user posted image user posted image user posted image  Tak pa že....ker na 2h jest adaptirano je pa malo hudo user posted image user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:52:08   
maja zarja
aha, če smo že pri user posted image in kg. Celo življenje pazim kaj in kdaj jem v nosečnosti pa sem si dala duška in jedla tudi sredi noci če sem si to zaželelauser posted image .no zdaj pa imam kar imam tudi moja Zarja je kadar si zaželi na žalost je to tudi sredi nočiuser posted image .Jaz pa imam na sebi še vedno več kot preveč odvečnih kg. Sem pa pridnauser posted image ,da se malo pohvalim ker že en teden hujšam in sem že izgubila 2kg.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
   RE: Desetke007
15.1.2008 9:59:10   
Klaudia
pot - nedrčke imam iz mullerja. So mi najboljši. Mehki, nič ne tiščijo, pa še poceni so...

čaj - ji dam če je od hranjenja pretekla npr ena ura, ali pa ko ima vdrto mečavo. Takrat jo pa prav silim s čajem. Je bla ena infuzije dovolj...

Lia ima trenutno temperaturo 37,7°C tako da se izboljšuje. Ponoči se je zbujala na pol ure, pol sem jo pa k sebi vzela je pa spala po 3ure

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
   RE: Desetke007
15.1.2008 10:03:53   
noa1
Moja punčka še spi, pa se na hitrco malo javim.
Hvala za informacije glede prehrane med dojenjem. Jaz grešim le izjemoma (kaka pica tu pa tam) in mi zares zapaše tudi kak kozarec piva. Me user posted image vedno krega, da naj si kupim brezalkoholnega, ampak meni je fora ravno v alkoholu, da bi pa zato imela več mleka pa nisem opazila.

Navajanje na posteljico: sicer o teh stvareh nimam nič izkušenj, pa vendar..... naša user posted image  spi v njej že od samega začetka, sem pa jo na začetku full okoli zadekala z velikimi pojštri, da ni imela občitek velike postelje. Še danes ima pri nogah eno veliko blazino, ki zapolni prazen prostor do roba postelje. Mi je patronažna rekla, da je to dobro tudi zato, da otrok ne greje cele postelje s svojim telesom.  Mogoče pa se otroci zares ustrašijo, ko jih daste iz male košare naenkrat spat  v veliko posteljo, kjer se skoraj zgubijo. Ne vem no.... meni se to zdi nekako logočna razlaga.

Modrčki: meni so prsa zrasla fejst že pri prvih treh mesecih nosečnosti in sem si že takrat kupila kar modrček za dojit od ANITA, ki so sicer malo dražji (mislim da nekje okoli 30 €, ne vem več). Sem potem iskala še druge, pa nisem bila z nobenim zadovoljna, še posebej ne z Liscinimi, ker sploh niso nič gor držali. Sem si pa sedaj kupila tudi od Muellerja, pa ga sploh ne morem nosit. Meni so res najboljši ti od Anite...imam dva in si bom šla kmalu še po enega, ker drugih ne morem nosit...mi enostavno ne pašejo...ali tiščijo ali pa nič gor ne držijo pa me potem moti. Tako je pač pri meni, drugi pa kar hvalijo Muellerjeve.


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   RE: Desetke007
15.1.2008 10:23:22   
jasna
Modrčki - meni so Mullerjevi tudi fajn. Udobni in poceni. Niso pa ravno seksiuser posted image .

Fitoestrogeni NE varujejo pred rakom dojke! Za pivo nimam pojma o vsebnosti, soja jih ima pa ogromno. Sem se morala vtaknit, je ravno moje področjeuser posted image

V posteljici spijo moji že od začetka. Nisem nič manjšala.

Včeraj sem pa naredila neumnostuser posted image  in imam hudega moralnega mačka. Kaj naredite v takšnem primeru? Si kar ne morem odpustitiuser posted image .

LP

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
   RE: Desetke007
15.1.2008 10:46:43   
skuštrana
Jasna, jaz sem samo prilepila kar sem našlauser posted image ..Kaj tako hudega si pa naredila?...V povezavi s čim mislim, ni treba točno povedatuser posted image Da se opravičiš?

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   RE: Desetke007
15.1.2008 10:55:21   
lane31
Maja Zarja- mogoče pa je res kaj na tem....pa čestitke za -2kg user posted image user posted image
no vidiš...jaz pa sem pazila,pa glih tak pridelala + 23 kg user posted image ...no še -10 pa bo user posted image ...bo v bistvu že -6 čisto ok, ampak saj me poznaš kaka sem user posted image  trma trmasta

JASNA- je kar je...se opravičiš oziroma pri sebi razčistiš kaj je privedlo do nečesa...pa ne bodi prestroga do sebe user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
   RE: Desetke007
15.1.2008 11:40:20   
jasna
Otroke sem za par minut pustila zunaj brez nadzorauser posted image ... Ma ne vem, kje se me je glava držala. Sicer sem jih videla... Heh, sem sama sebi najhujši rabeljuser posted image .

Skuštrana, v albumu so slikice v položaju zibke z nogicami venuser posted image

LP

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
   RE: Desetke007
15.1.2008 11:40:31   
mama06
valči stekleničke nimamo večuser posted image , mleko pa občasno še vedno stinem po podoju ven in pa zelo pogosto ga sedaj pristavljam, saj bo kmalu spet poskok v rasti in bi rada ta poskok in prehranjevanje vsaj malo uskladila s ponudbo in povpraševanjem.
Da imaš več mleka pa je sigurno zaradi dodatnega črpanja.


Ne morem verjet, saj je danes naš spal on 17:30 do 7:30, bil 30 minut pokoncu in še zaspal nazaj za eno urouser posted image user posted image user posted image . Seveda z vmesnimi dojenji( prvič ob 23), ki pa zame niso muka, saj jih opraviva v 5 min in to kar med spanjem. Še previla sem ga in to kar v temi.Je moj rekel, da sem pravi majster, saj se mali ni niti malo prebudiluser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   RE: Desetke007
15.1.2008 13:27:13   
oktoberka
Modrček js mam od Triumpha- Mamabel in sem zelo zadovoljna. Stal je pa mislm da 20eur. Sicer pa tud ni ne vem kok seksi. Sam sej mislm da teh pol leta k se doji možički ne bojo umrli če bomo nosile mal manj seksi modrčkeuser posted image Bo pa pol tok bolj zanimivo....user posted image user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   RE: Desetke007
15.1.2008 13:29:59   
oktoberka
Otroke sem za par minut pustila zunaj brez nadzora ... Ma ne vem, kje se me je glava držala. Sicer sem jih videla... Heh, sem sama sebi najhujši rabelj .
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ne štekam čist dobr.user posted image A loh mal več poveš? Ampak mislm da si loh nehaš očitat, ker po moje je z otroki vse ok. Itak se pa ve da si najboljša mami! Res, men se zdi da ti za svoje otroke ful lepo skrbiš in da si ful skrbna mami in kar mi je najbolj všeč- nč ne kompliciraš!!user posted image user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Rok
пеперутка16

Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?

Pravočasno. (0%)

Pred rokom. (60%)

Po roku. (40%)


Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!