|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
13.1.2008 11:18:29   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Arsen pa sedajle leži na sončnem vrtu in se uči obračatuser posted image mu gre full fajn, 2 ursae kako je pravilno..



evo, tole sem objavila pred davnim časom na podforumu razvojna ambulanta. Je sicer napotek, kako pomagaš, da se otrok pravilno obrne, a se da iz tega sklepati, kako naj bi se obrnil sam - torej za obračanje preko levega boka naj bi stegnil levo rokico, pokrčil desno nogico (oboje na način, opisan spodaj), pri tem pa se odrinil z desno rokico. Glave naj ne bi usločeval nazaj, ampak jo nekako naslonil na levo rokico in se prekotalil:

"otroka prevališ s trebuha na hrbet takole: če ga npr. želiš prevaliti čez levi bok, mu, ko pase kravice, stegneš naprej levo ročico (tko, kot je letel Superman) in ob telesu pokrčiš desno nožico (tako, kot imajo nogce žabice, če si predstavljaš). Mene ta poza spominja na plezalca, ki je ravno pripravljen, da se povzpne malo višje in je zato segel gor, da bi se prijel, in nogo vtaknil v luknjo v steni user posted image . Pol ga pa primeš za koleno pokrčene nogice in obrneš. Sam pazi - kolence mu potisni navzgor in proti boku ... ufff, tole je težko opisati ... recimo, da je mali ura in glava leži na 12h, mu kolence potisni nekako v smeri pol enajste. S tem povzročiš, da gre otrok v položaj "C", se pravi, da "zleze vase" in se zato pravilno obrne.

pozabila sem še dodati, da ves čas, ko otroka obračaš, z drugo roko paziš njegovo glavico in sicer tako, da jo, če je treba, vodiš v smeri obračanja in paziš, da se ne zateguje nazaj, ampak da je obrnjena navzdol proti trupu, nekako tako, kot da bi otroček s pogledom spremljal svoje telo
"

Sam ne se sekirat, če mali ubere kakšen drug način - če nima gibalnih težav, zaradi katerih bi moral obiskovati RA, je najbrž vseeno, če experimentira obračanje na različne načine, pol bo pa že sam pogruntal, kako je prav user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: Desetke007
13.1.2008 12:20:57   
skuštrana
2ursae, točno tako delauser posted image s tem, da se še ni uspel prekotalit, še malo pa bo. ne ve kam naj potem tisto spodnjo roko dauser posted image a misliš da je boljše da mu pomagam ali ga naj pustim pri miruuser posted image boljš pustit pri miru, po mojeuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: Desetke007
13.1.2008 12:37:24   
mehurčica
Jasna, ja, sem potem ugotovila, da verjetno glavoboli od dehidracije. Sem menda tisti dan samo kak liter spila. Drugače spijem 2-3. Ej, imaš pa tak fajn slike s slingom! Pa prava strokovnjakinja si. Jaz si je nikakor ne znam not naštelat v položaj zibke. Zadnjič pa sem si ga tako slabo dala gor, da mi je potem skor ključnico vtrgalo - me je tako bolelo.user posted image

Janja, tudi mi smo že lepo spali, sedaj se pa doji na 2-3ure čez noč, čez dan pa na 1-2 uri! Verjetno ima kak poskok v rasti.

Črta: je še kar precej vidna. Ma, bo že zginla. Se ne sekiram.

Strije: so mi nastale po stegnih in malenkost obstrani, kjer so se samo podaljšale od prejšnjih. So še vedno rdečkaste in upam, da bodo do poletja zbledele.

Imela sem tudi CR in delam počasi že trebušnjake. Pred kakimi 3 tedni me je še fejst bolelo in jih do četrka, ko sem bila na telovadbi, nisem upala delat. Pol sem pa vidla da me nič več ne boli in sem danes po orbitreku še 3 serije po 30 trebušnjakov naredila.

Uspavanje: jo dam v posteljico po dojenju(na žalost ne zaspi dovolj močno ob dojenju, tako kot je naš starejši)in jo morem rahlo zibat z roko. Ponadvadi že grem vmes ven in potem grem še ziher ene 10x nazaj v sobo. Včasih vztraja tud po 1,5ure in potem že hoče spet zizo. Po tistem pa potem ponavadi hitro zaspi.


Eni pa sedaj spi že 45min!user posted image Upam, da bo še malo potegnila, čeprav sta priružla fanta domov in je možno, da bo začela vsak čas klicat.
Sta bila spet baje sama v parku. A ljudje v slabem vremenu sploh ne hodijo z otroci ven?user posted image


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
   RE: Desetke007
13.1.2008 17:51:52   
oktoberka
Na hitco! Danes imata Zarja in Neli 3 mesece! Čestitke pupikamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa dala mal slikic še v album.

Zdej pa šibam. Se jutr kej slišmo!


Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   RE: Desetke007
13.1.2008 22:02:48   
2ursae
Jaz sem se prišla samo pohvalit, da je moj mlajši sin danes povedal prvo besedo user posted image . Mu kažem eno rožico, pa mu rečem "lej, Borči, kako lepa rožca" on pa men "kul" user posted image  ... ne, čisto resno user posted image . Fant namreč res fuuuul čeblja, pa včasih pade tudi pravi glas ob pravem času user posted image .
user posted image user posted image

pa še ena cvetka glede hujšanja: ful imam rada kosmiče v mleku, jih jem vsaj 1x na dan. In danes sem šla za štos mal pogledat, kolk kalorij imajo in stehtat, kolk jih ponavadi pojem - ženske, vsujem jih lahko celo več kot 100g , to pa je že blizu 500 kalorij, pol pa še 3 deci mleka in sem komot na 700 kalorijah user posted image user posted image . Pol pa eno porcijo za zajtrk, eno za večerjo in imam že, OMG, 1400 kalorij user posted image . Sem si po tem spoznanju zvečer v melko vsula le 50g in ni bilo vsega skupaj praktično nič user posted image .

trebušni ples: jutri naju še ne bo, Anžetovo varstvo je še kar hripavo in kašlja user posted image user posted image  ... pišuka, pa glih med razprodajami user posted image - a sem jaz en altruist al ne user posted image

oktoberka, kul fotke, ful luštna mačkica user posted image user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: Desetke007
13.1.2008 22:03:04   
miska1
2ursae tud ti si fajn punca. Upam, da bo cimvec sprehodov po soncku. Kmalu bo pomlad in nasi drobizki rastejo. Z Martinom je v redu, se malo smrka, jz sm pa oblezala dons. Mi moj dragi in tasca pazijo malega, da sem lohk ves dan prelezala. Vrocina in vse me boli. Po mojem je to virus, ker me je zadelo kar naenkrat.

Martin lepo pase kravice in steguje glavico. Sam se lepo prekotali na hrbet z obeh strani. Vse mu je tako zanimivo kot mu se ni bilo pred dvemi tedni. Cakamo, da mu bodo zanimive tudi melodicne igracke, ko bo sam mahal po njih. Zdaj mu se malo pomagamo.

Zanima me, ce se je katera odlocila cepit svojega drobizka proti Rotavirusu?! Sem sprasevala sestro, koliko se jih je kaj cepilo in baje se je zato do sedaj odlocila samo ena druzina. Cepi se do sestega meseca dvakrat v premoru sestih tednov. Zadostovalo naj bi do dveh let. Verjetno v tem casu se kdaj dobi cepivo. Po sestih mesecih po rojstvu je baje prepozno. Ker slisim, da je vedno vec bolnih in na koncu pristanejo v bolnisnici, se vedno razmisljava... Ga cepit al ne? Koliko je ucinkovito cepivo? Martin gre drugo leto najbolj verjetno v jasli, saj kot kaze ni druge. Kako ste se ve odlocile?!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
   RE: Desetke007
13.1.2008 22:47:53   
mama06
miska1, mi bomo ravno jutri imeli cepljenje proti rotavirusu, ko imamo 2. posvetovalnico, stari pa bomo malo manj kot 2 in pol meseca. Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image .

Klaudia sporočim podatke, da me ne vržeš iz seznamauser posted image user posted image

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   RE: Desetke007
14.1.2008 8:03:36   
lane31
Hay čvekice.....ne vem kaj je blo v zraku včeraj zvečer...namreč ni in ni mogla zaspati do 24h, pa je bla tak zaspana da je komaj oči odpirala,...pa čaj,pa ne čaj,pa jest pa ne jest, pa ujčkanje 5 minut pa spet jok naj jo odložim, pa je pocumala 15minut pa ponovi vajo.
Skratka pri skoraj treh mesecih sem prvič iskala način kako uspavat otroka....do zdaj sva se umile- skopale,pojedle in je že ni bilo več user posted image ....no včeraj ni bilo tako...zgleda pa da jo je full zmantralo,ker še zdaj spi in še ni imela prvega zajterka user posted image
Zgleda, da je res vse enkrat prvič...pa vseeno upam, da bodo večeri ostali taki kot so bili in smo jih vajeni user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
   RE: Desetke007
14.1.2008 8:53:15   
sanosan
IZVIRNO SPOROČILO: noa1


TOREJ
Srečanje Kolosej MB:
22.1. ob 11.00
- Mehurčica
- Lane 31
- Noa1

Še katera?


Če bo vse po sreči s časom in avtom, se vam tudi jaz pridružim.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   RE: Desetke007
14.1.2008 10:15:28   
jasna
Skuštrana, nimam pojma koliko je bil velik. Imel pa je 17,5 kg. No polovica glave je gledala ven, na jahaču sem pa tudi morala malo dvignit naslon (najnižje mu je bilo premalo). Ej, čakam na tvoj mail na zsuser posted image .

Kako je lepo brati, kako naši pikci napredujejouser posted image . Neli se niti ne trudi prevaliti s trebuha, je pa par dni trenirala obratno in je sedaj lepo uspe obrat s hrbta na trebuh. Mi je tko smešna, ko tako vztrajno poskuša, dokler ji ne uspeuser posted image . Medve počasi šibava ven.
LP

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
   RE: Desetke007
14.1.2008 10:48:17   
maja zarja
jutro! Lane 31 moram ti povedati,da smo tudi mi imeli včeraj zvečer težave z spanjem,tak da zgleda da je res bilo nekaj v zraku. user posted image Sem jo dala spat pa sem mogla še parkrat jo hodit mirit.HB imamo mi košarico na kolesih tak da jo kar malo zazibam in dam dudico pa spi.user posted image .Bo pa zdaj problem,ko bo vsaki čas to košaro preraslauser posted image te pa ne vem kak se bomo zvečer zmenli.user posted image Kinderpeta namreč noče niti videti, zato smo naknadno to košaro nabavli.Ima katera kakšno idejo, kako ko košaro prerastemo??

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
   RE: Desetke007
14.1.2008 10:54:18   
maja zarja
Sem pa pozabla napisat novico dneva-včeraj sem ji prvič dala Hipp-ovo sadno kašico.Bla je cela nora, full je lepo papalauser posted image , samo ji nisem upala preveč dati sem se bala kakšne reakcije-pa je ni bilo, tak,da danes dobi preostanek za malico.user posted image user posted image user posted image Ko pije stekleničko vedno poliva potem,to pa zgleda da ji je bilo preveč všeč, da bi kaj vračala.user posted image

_____________________________

lp maja

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   RE: Desetke007
14.1.2008 10:56:40   
lane31
Hmmm  res hudo....izbire ne bo imela in se bo hočeš nočeš morala navaditi na kinderpet.Jaz bi jo na tvojem mestu vsakodnevno dosledno navajala čez dan na kinderpet....mogoče ji obesi kako igračko, da se pogovarja z njo in tako dobi občutek za posteljo,ne vem user posted image ...poskušaj jo čez dan dajat tja spat, pa jo pokrij z posteljnino iz zibke, da diši po znanem user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   RE: Desetke007
14.1.2008 11:01:30   
lane31
O a sta že začele? No jaz tudi ne vidim nič slabega v tem da začne spoznavat okuse po malem in previdno ...naša do sedaj ni poskusila še nič takega....sem pa ji enkrat dala kavino žličko čiste juhice ,pa ji je bilo mnjami....a bo še čas za to user posted image ...aja pa enkrat sem ji dala za polizat krhelj jabolke( ki sem jo jaz jedla)
Uvajat pa bova začeli okrog 4-ega meseca oziroma ko bo pokazala željo

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
   RE: Desetke007
14.1.2008 11:24:39   
maja zarja
Sma malo ja, komaj čakam,da bo lahlo jedla tudi kaj druga ker me že toto polivanje malo ubija. Glede kinderpeta pa ne vem kak bomo, ker se user posted image ko ga že od daleč vidi.

Punce kaj ima katera Lag magic iz Top shopa? Sem si ga zdaj naročla pa me zanima če oma katera kake izkušnje z tem čudom.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
   RE: Desetke007
14.1.2008 11:43:16   
noa1
Tudi mo smo imeli včeraj težave zvečer, pa niti ne toliko z uspavanjem ampak bolj s krčki...tako se še ni drla...sem se že jaz zraven skoraj jokala. Pa nič ni pomagalo (nošenje, cartanje, hranjenje, Lefaksin...). Na koncu je zaspala na ziziki okoli pol enih, spali pa sva do enih 8. (z vmesnim hranjenjem), pol pa spet jok, pa sploh ne vem zakaj. Sedaj je OK in se igra na svojem igralnem vrtu. Je full smešna, ko jo bolj zanimajo šumeče stvari pod nogicami kot obešene igračke...pol pa samo brca.

Moram it ji malo družbo delat nazaj v spalnico...pa počasi se bova odpravili še na sprehod.

TOREJ
Srečanje Kolosej MB:
22.1. ob 11.00
- Mehurčica
- Lane 31
- Noa1
- Sanosan

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   RE: Desetke007
14.1.2008 11:54:01   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Sma malo ja, komaj čakam,da bo lahlo jedla tudi kaj druga ker me že toto polivanje malo ubija. Glede kinderpeta pa ne vem kak bomo, ker se user posted image ko ga že od daleč vidi.

Punce kaj ima katera Lag magic iz Top shopa? Sem si ga zdaj naročla pa me zanima če oma katera kake izkušnje z tem čudom.user posted image



Sem prebrala, da je kar hud...da se nič ne smejiš zraven kot to pokažejo deklice v reklami user posted image user posted image user posted image
Deluje pa kot vsaka stvar....če jo uporabljaš ti in ne le tvoja oblačilauser posted image user posted image user posted image ,kot je v navadi da se orbitreki spremenijo v najdražje obešalnike user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   RE: Desetke007
14.1.2008 13:24:19   
jasna
Jaz sem si za 14 dni sposodila orbitrek od mojih. Sem bila na njem točno enkratuser posted image . Pa sem prišparala nekaj denarjauser posted image .

Maja zarja, meni se tudi zdi dobra ideja, da prestaviš celotno posteljnino od koška v posteljico. Mogoče bo malo smešno izgledalo, bo pa bolj "domače".

Oktoberka, si uredila v banki? Upam, da ni bilo hujšega.

LP

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   RE: Desetke007
14.1.2008 14:30:16   
miska1
mama 06, bi te vprasala, kako to, da si se odlocila za cepljenje, ker meni vecinoma kolegice z dojencki odsvetujejo. Da itak ni tolk ucinkovit in se za placat je 150€.

maja zarja, Martin cez dan lezi v kosari iz vozicka, da ga lahko malo prenasamo npr. dol k babici, ponoci spi v zibki. Tako raste zadnje tedne, da ga moramo vsak cas prestaviti v posteljico, pa tud nevem, kako bo to izgledalo, ker se bo kar zgubil v njej. V zibki ga se malo zalozim zadaj in spredaj in ga dam spat v spalno vreco in pokrijem z odejico. Najbolje je, da prestavis posteljnino in jo pogrejes. Pri nas je bil problem bolj na zacetku, ker v zibki ni hotel spati, v kosari je pa takoj zaspal in sem to resila tako, da smo kosaro dali v zibko.

Strije - jih nisem dobila, sem si trebuh redno mazala z mandljevim oljem, ostala mi je rjava crta in kar noce izginiti.

Spanje - s spanjem ni tezav, ce se ze zbuja, je to v spanju. Ga malo pobozam po glavici, mogoce dam dudo in spi naprej. Cez dan imam nastudirane ure, kdaj spi. Najprej sem ga dajala spat, kot je meni ustrezalo, pa ni in ni hotel, potem sem se zacela prilagajat njemu in zdaj vem, kdaj ga hraniti, da bo potem nekaj ur mir tud podnevi. Ce se zbudi ga ponosim in spi naprej se za kako uro ali dve.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
   RE: Desetke007
14.1.2008 14:54:05   
noa1
user posted image A ve še kaj pazite na prehrano, da ta malih ne dajejo krči? Mislim predvsem ali jeste sveže sadje in zelenjavo, pa svinjino, pršut, pize... Kdaj se lahko neha pazit? Jaz sem se vsega tega držala, pa našo vseeno zvija. Saj kdaj pojem tudi kaj od teka, pa se mi ne zdi, da bi bilo povezano s krči.
Ampak po včerajšnji noči se odpovem marsičemu, samo, da je ne bi  več tako zvijalo. Sem pa ves čas jedla mlečne izdelke (razen mleka, ki ga ne maram) in ni bilo nič narobe.


(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   RE: Desetke007
14.1.2008 15:11:17   
maja zarja
Glede krčev bom rekla tak,če otroke zvija jih bo neglede na tvojo prehrano. Mojo je tudi, potem pa kar čez noč kot,da bi odrezala jo je nehalo.Pravijo, da bi se naj to tam okoli tretjega meseca to končalo in pri našiuser posted image je tak tudi bilouser posted image user posted image user posted image . Tak da glavo pokonci vrjetno bo tudi pri vas kmalu tega konec user posted image . ...aja pa ni bila dojena skoraj nič.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   RE: Desetke007
14.1.2008 15:18:34   
oktoberka
Jasna, ja sem uredila! Preveč so mi trgal za kredit. Je že urejeno!

Dons je blo ful fino na trebušnem plesu. Ena je napisla da zanjo to nč ni in da ni dost miganja. Men se zdi pa da se js ful razmigam, pa čist se prepotim. Je pa res da nikol nisem ne vem kok športala, zato mi to čist paše.

Zarja pa že dve noči zapored spi po 6 ur v kosu, tko da sem prav vesela! Upam da bo tko tud ostalo.

Dons zjutri me skor infarkt, k sm pršla Zarjo dvign pokonc, k je jokalča v postlci in pridm zraven in vsa krvava. Si je pa potegnila za uho in si ga natrgala. Tko da sem ji pol z alkoholom razkužla pa z Bepanthenom plus na mazala. Upam da se bo čimprej zacelila rana.

Maja zarja kakšno kašico si ji dala to? Js sm ji pa že parkrat v usta stisnla eno kapljico pomarančke al pa mandarine. Pa me mal čudn pogleda, pa pogoltne.user posted image Učer sem ji pa eno pikico banane dala, pa ni vedla kaj bi z njo počela. Pol jo je le pojedla, ampak je trajaluser posted image

Js tud mislm da more še kšn drug okus probat. Sej začela bom šele pr 4. mesecu uvajat, sam tko sm pa tja mal pa se mi zdi da tud nč ne škodi če proba. So pa mnenja itak deljena.


2ursae upam da se čimprej vidmo, da boš lahko v živo pokaza ta obrat. Si ne predstavljam čistuser posted image
A nasledn teden prideš na trebušni ples?

Mene zanima, če vaši user posted image tud ful opletajo z rokamipa z nogami? Zarja je kot navita. Tko maha, da maš občutek da bo kar poletela. Pa ful se ne more umirit. Sploh ko gre spat, ko že skor zaspi, začne krivelit naokol in pol si dudo stokrat ven vrže in pol jok in ji dam dudo nazaj, pa spet isto. Pa ko zvečer že zaspi, se še ene ene 5krat zbudi pa pojoka, pa ji morm dat dudo, da dokončno ornk zaspi. Ampak ne vem, a to tok živo sanja al kaj za boga je to. To mi prou živce para. K ful lepo zaspi, pol je treba pa še stokrat jo prid mirit. Tko da jo morm če hočm da se umiri prou močno prijet za obe roki in pol se umiri. Drgač ne gre.Z nogami pa še neprej maha.

Ena je sprašvbala za Leg magic. Moja sestrična ga ma, pa je rekla da je tok zajeban dalat, da 5krat nrdi, pol pa ne more več. K v reklami zgleda tok na izi... Js pa nisem probala, tko da ne vem. Sem pa probala tist za trebušnjake delat, k ma ene kao masažne valjčke za glavo , vrat in hrbet, pastane 85eur... Tist pa loh povem da je izvrstno! Pa res je u izi za delat!!

Lp






_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   RE: Desetke007
14.1.2008 17:15:12   
Klaudia
Nisem brala za nazaj tako da tudi ne bom zdaj odgovarjala.

user posted image Zanima me samo, če meriš temperaturo v rtiki, kaj se smatra pod vročino? Lia ima namreč zdaj 38,2°C....!!!

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   RE: Desetke007
14.1.2008 17:31:37   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Nisem brala za nazaj tako da tudi ne bom zdaj odgovarjala.

user posted image Zanima me samo, če meriš temperaturo v rtiki, kaj se smatra pod vročino? Lia ima namreč zdaj 38,2°C....!!!


To je vročina...a je še ne zbijaj dokler ne bo vsaj 38,5
Vročina v ritki- je - 0,5 stopinje odšteješ da dobiš pravo....torej ima Lia zdaj 37,7....zbija pa se od 38,5 naprej

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   RE: Desetke007
14.1.2008 17:33:38   
lane31
Ti jo samo lepo opazuj,če bodo še keri drugi znaki zraven....malo več čajčka,...pa zbijanje po potrebi
Lepo se pocartajta...pa upam da ne bo šlo na slabše

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko misliš, da ne boš več prespala noči ......
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, ...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...




Koliko ss ste imele?
metuljcek27



1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)


Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!