valči
|
Dober večer še od mene! Tako pridno pišete,da komaj sledim.Mi smo imeli ta teden koline in gužvo v hiši,kaj se dela tiče,pa še fotra sem imela tri dni tukaj,pa se nisem mogla javit.Sedaj pa vsi spijo,jaz pa imam oddih tu gor. Mehurčica, tvoja je pač močna,bravo!Kje jo pa imaš,da to dela?Na postelji je naši premehko,na sušilnem stroju v kopalnici,ko jo trenutno še previjam,je premalo prostora.Ko bo šla na previjalno,ki je v Larini sobi,bo verjetno kaj uspeha. Mišk, krasne oblekce za poročit.Sem gledala te tvoje obleke in sem kar ponoči sanjala,da sem se poročila,je bilo tako fajn,da bi s še enkrat,samo z istim moškim Res imam lepe spomine na poroko,letos junija bo že 6 let tega.Imela sem pa belo,lepo obleko z obročem,v katero se več nebi mogla stlačit Čeprav rdeča je moja barva,imam veliko rdeče na sebi,samo ne vem,če bi se upala poročit v rdeči.Tebi pa res ,ti bo pasala sigurno,sploh če bo še Dona v rdečem,pa ati v rdeči kravati Vav,bo noblih. lane 31, sem brala o vajinih težavah,samo nisem mogla odgovorit,upam,da se bo porihtala in da jo mine,pa naj še ponoči tako pridno spi. Nina, ja,me je kar strah kontrole tehtanja v petek,ker se nikamor ne redi.Ima cca.5 kil,jo na domači tehtam,tako,da sebe prej,pol pa z njo...V glavnem teža ji bolj ali manj stoji,a lačna njbrž ni.Včeraj ji je mož dal dodatek zvečer,dve uri po dojenju,je spila 100 ml,samo pol je jokala,bruhala,podirala kupčke in do enajstih zvečer ni zaspala.Še danes dopoldne jo je tiščalo in šraufalo,ker se je res preveč najedla.Danes pa sem si popoldan po dojenju sčrpala 60 ml iz ene zize gostega mleka,ki sem ji ga dala zvečer po dojenju.Lepo je spila in mirno zaspala.Tako da dodatka res ne bo dobila,pa če se pediatrinja...ne vem kaj.Očitno noče bit med debelimi,ampak med suhimi,po bratcu.Če noče,noče. Sedaj pa se malo preberem,pol pa spat,nočka