metkica1
|
Pozdravček mamice! Oktoberka čestitke za en mesec. Mi imamo pa jutri en mesec, punce kam čas beži. Da se še jaz malo javim. Lane31 Tudi to se jaz sprašujem. Jaz jo najprej podojim, nato sledi še flaška (aptamil1), spije odvisno včasih 50ml, 60 ml, več še zaenkrat ne. Samo z dojenjem nikakor ne prideva skozi,se preveč začne jokati na zizi, ker se ji ne da več vleči, čeprav pomoje je še mleko, ker dojim z nastavkom, ker imam bolj male bradavice, pa vidim da je v nastavku mleko. Posvetovalnico imamo v četrtek, da vidimo koliko smo zdrasli, komaj čakam. Na sprehode veselo hodimo koliko vreme dopušča, drugače pa dopoldan ko sva same brez atija in tavečje zelo uživama in se že veliko potepama naokoli, moja mala spi kot cukerček mami pa uživa. Včeraj sem ji v pikapolonici kupila čeber, sem videla da ima Klaudia in Skuštrana slikce v albumčku kako kopata, pa sem videla kako sta mala navdušena. Včeraj smo jo prvič tudi mi skopali notri, super stvar, mala je bila full zadovoljna. Punce če je katera v dvomih jaz ga priporočam, mi je škoda da sem kupila ono bano. Drugače mi kopamo vsak drugi dan, zvečer okroh 7 ure, nato v pižamico, pa hranjenje, zaspimo okrog desetih. Moja se zvečer zelo veliko hrani, je praktično vsako uro, potem pa spi od 10 pa do 4 ali 5, tako da se mamica lahko zelo spočije. Povijanje jaz sem jo na široko do sedaj, sva imeli kontrolo v sredo pa je en kolk 1A, drugi 1B, tako da ni več potebe, sem bila pa zelo presenečana, so se ji hitro popravili imela je prej 2B in so se v treh tednih popravili. Povijala sem z pampersko in potem tri tetra plenice ne dve in še povijalno, tako da je bilo res fejst široko, sem jo komaj v jajčko zaprla. Toliko zaenkrat, lep dan, pri nas je že sonček
|