valči
|
Jenny Anny,naši se tudi mozolčki delajo,predvsem po nosu in ja,koža se čisti.Pa pridna,da si toliko tega za mleko naredila in se strinjam,da je tisti sezam,nič kaj dober ,sem pri lari to pila,tokrat še ni bilo potrebe. lane 31,ti imaš pa res pridno pupo,takšna je bila moja prva hčera,isto,kot tvoja zivepo,iskrene čestitke za Pio Pa se le cartate.Si me spomnila na vprašanje,ker si govorila o joku,da jo ponoči ne puščaš jokat,pa bom še vas vprašala: Ve puščate svoje otroke jokat,zakaj in kako dolgo? Jaz nikoli namerno,ker mi že zaradi krčev veliko joka.Sem Pri sinu,ki je bil prvi otrok naredila to napako in ga ponoči puščala jokat in štela,da bo minilo,pet,deset minut,ker mi je ne vem kdo povedal to,da narediš red.Bedarija!Napako sem naredila,ker je še bolj jokav bil in od straha,da ga bom pustila sploh ni upal sam spat.Pri treh tednih je še hude krče dobil,pol sem pa imela,joka ogromno in ponoči je pri meni spal,pa večno mi bo žal,da sem ga poščala jokat,čeprav je bilo le nekaj dni.Od takrat nisem puščala ne njega,ne Lare in ne Nine jokat. Ker otrok raste v tebi 9 mesecev čuti tvojo bližino in rabi mamo ob sebi in nikoli ne joka,ker bi staršem nagajal!Ampak,ker ga nekaj muči in te zato kliče. Pa zivepo sploh ne pišem zato to,ker si pisala o tem,ali da se ne bi strinjala s tabo,ampak si me spomnila,da sem bila ista,kot ti.Pač po knjigah se ravnaš in hočeš čimprej uvest red In vsaka mama hoče najboljše za svojega otroka Napišite ostale mame kaj o tem,jaz sem morda preveč občutljiva in mi je težko poslušat,takoj letim ,stara mama pa-Mora jokat,da si pljuča krepi! -taka pa jaz pol zgledam,ko to slišim Katere pleničke uporabljate in katero številko in ali je katera poskusila Lumpijeve? Nina je imela najprej pampers New born št 1,dva paketa sva porabili,pol pa en paket DM-Baby love,ki mi je bil všeč,sedaj pa sva na Pampers št. 2,s katerimi nisem najbolj zadovoljna,ker so mi trde in se ji včasih v nogico zarežejo,pa nimajo luknjic.Ko to porabi,bova sprobali druge,zato prosim,da malo napišete,katere imajo vaši .Lumpi bi probala,pa na vem,so trde,mehke,vpojne.Kater so še? Se oprošča,ker sem dolga,dete mi spi,se vidi,jaz pa imam malo časa,fajn bodite