2ursae
|
kaj je zdaj, čveke, sem naš našla šele na drugi strani . micla, nisem z avtom še šla nikamor s tamalim, sam mislim, da ga bom imela kar zadaj. Smo se pa že peljali na izlet vsi štirje, pa zadaj poleg lupince in Anžetovega sedeža ni prostora še za mojo rit, tko da itak sedim spredaj. Je pa najbrž res bplje, če je spredaj, sam moram še pogledat, kako se izklopi airbag. Mi se pa še nismo kopali , kljub temu, da ima Bor ž tri tedne ... popek je še kar mal krvav, pa se kar ne moremo odločit za ta korak. Imamo pa celo že neki ritem: Bor je pokonci dopoldne, pa mal kuka okoli kosila (jasno, da ne moremo v miru jest, ker ga mora nekdo nosit ), pa zvečer od šestih do devetih, desetih. V sredo gre moj v službo. Uf, se kar mal bojim, kako mi bo ratal Anžeta štimat, pa še Bora - kdaj bom skuhala, pa kaj bom, če bom glih dojila, Anže bo pa moral na kahlico, kako bomo s sprehodi ... saj se bom znašla, sam upam, da s čim manj travmami za vse . Poleg tega ima pa moj v sredo še neka predavanja in bo doma šele ob desetih, ko bosta otroka že spala, se pravi, da bom ves dan deklca za vse. A je še katera doma skupaj z malčkom in dojenčkom? Se znajdete - imate kakšen napotek zame? skuštrana, lepe slikice, uf, mora bit lepo ob morju. Arsen je pa ful luškan fant . A buggyboard se ti obnese - ker jaz tud razmišljam o nakupu. Kakšno je pa geslo od prvega albuma, Arsen&co? to je za zdaj vse