živa
|
jasna, in če te kaj potolaži, jaz sem sicer šele od 19h sama, ampak sem bila pred 15 minutami tudi popolnoma scagana. Zakaj? Mali mi celo popoldne ni spal več kot deset minut skupaj, kar naprej ga je zvijalo, je jokal, se dojil, zaspal, jokal itn., tavečji pa je trmaril iz ljubosumja. Najprej se je najprej dvakrat polulal v hlače (iz inata, ker je mali jokal), ko sem ga drugič preoblekla, se je še pokakal, nato ga nisem mogla takoj previt, ker se je mali drl kot jesihar in je bil čisto rdeč, in ko sem tavečjega končno uspela odpeljat v kopalnico, sem ugotovila, da je pokakan po riti in celo po kolenih - no, ko sem našla kakce v dnevni sobi po tleh in mislila, da je plastelin, ki sva ga ravno pred tem gnetla, mi je bilo jasno, da je najbrž kaj "oblikoval". Potem je, ko sem tolažila in uspavala malega, da bi se z večjim lahko igrala in pocrkljala, večji zmetal po celi dnevni vse igralne žebljičke in kar nekaj kovancev, ki naj bi jih dal v svoj šparovček, zato sva se vsaj eno uro pregovarjala, naj jih pospravi - ker sem crkljala malega, me ni šlivil pet posto, tudi če sem ga trdo prijela za roko ali mu s povišanim glasom ukazala. No, ura je bila že čez 21h, ko sva jih skupaj pospravila, nato sem ga med gledanjem risanke in dojenjem na hitro nahranila s skuto za večerjo, ker nisem uspela pogreti niti mleka za čokolešnik, nato sem malega dala v ležalnik, da sem večjega spakirala v posteljo, kjer je popil flaško mleka in dvakrat po pol flaše kompota, preden je ok. 23h zaspal (vsaj upam, ker sploh ne upam v njegovo sobo), malega pa sem seveda še nekajkrat vzela iz postelje in ga dojila in crkljala, dokler ni tudi on zaspal - približno istočasno kot tavečji (ta gre navadno spat ok. 20h, tako da veste, da je bila danes res kriza). Adijo pamet. Upam, da se mi bosta čez nekaj časa tale dan in tale zgodba zdela nadvse zabavna. Lahko noč, živa
|