pingi
|
Klaudia, pa ravno na petek ponujaš takšno meseno dobroto. Ti ti O, jaz tudi zamujam z odgovori. Preberem še, potem mi pa ne rata odgovorit. Ma, zdaj je itak že malo mimo , pa vseeno. Stolček: mi imamo tudi Ikeinega Antilop (kaj češ, je poceni, pa še dobro se obnese-preverjeno pri drugih) Varuška: imamo Tomy-jevo, ki je za v vtičnico (ni na baterije in je ni mogoče prenašati naokrog npr. ven na vrt; razen, če imaš tam kakšen podaljšek ) Meni je kul, dobro se sliši tudi dva štuka nižje. (Ne)spanje: danes sem spet pokonci od 5.50, ker je Jaka ugotovil, da je takrat že malo svetlo in da se vidi naokrog po sobi. Ne, hec. Danes ga je očitno nekaj tako zvijalo, da se je non stop zbujal. Pa je malo pomagala duda, malo pa se je priklopil na mami. Moje oči so pa zdaj kot feferoni; pekoče, da to ni res. Darila: te variante z boni so pri nas redno v uporabi Meni so ful fajn, pa še kaj zelo izvirnega se lahko spomniš (kar ni mogoče kupit v trgovini) V nedeljo ima RD moj oče pa mu bova dala en tak bon in sicer za razvijanje 100 fotk (ker že od nekdaj rad slika, samo nikoli ne da nič razvit -zdaj ko so digitalci) pa še en album zraven za začetek. Kopanje: približno tako kot pri ostalih. V vodi je fajn, oblačenje mučenje. Pred kopanjem je kašico, potem se še dojiva. Milim ga 1x-2x tedensko, ostale dni ga pa kopam kar v umivalniku pod tekočo vodo in z jogurtovim lončkom (tega obvezno drži Jaka in še kaj popije iz njega) Srečanja: tudi četrtek je v redu. 2ursae, tudi meni je velikonočno obredje zelo pri srcu, ampak bom do poznega popoldneva že itak doma, obred je pa ob 20h. Aja, pa da se še malo "pohvalim": naslednjo nedeljo bom botrca moževi nečakinji Maši, ki se je rodila 29.1. Zdaj pa besno iščem kakšno lepo, ne preveč nakinčano svečo in prtiček. Kakšen nasvet? Mišk, hvala za pohvalo Midva sva se poročila 11. septembra (leta 2004), pa je septembra sezona sončnic že mimo, pa še vsi cvetličarji so mi govorili, da niso fajn za šopek, da hitro ovenijo itd. Ma, jaz sem si pa tako želela sončnic. Pri Gardenii so mi nato brez problemov naredili tak šopek . Oktoberka, drži se. Sem zihr še kaj pozabila... Pa drugič. Aja, Lane31, v tistem domu na Pobrežju je tudi babica od mojega moža. Po moje, da je najstarejša tam notri (šteje 103 leta ), samo ne vem, če je že bilo notri, ko si bila ti še tam...
|