micla
|
pozdravček še od mene. Najprej noa1 hvala za čestitke naši mali princesi. Danes smo pa že 5 mesecev stari (mladi). Joj kako šiba cajt. Se mi zdi da sem včeri rodila, zdej pa moram že vpisovat v jasli, pa kmalu bo treba spet na šiht. Ufa....boljš da niti ne razmišljam.... valči...bravo za Laro oktobrka...to s prehladom pa res ni fajn. Pošiljam ti košek vitaminov, pa kmalu pridi k sebi. 2ursae.....meni se zdi prav lepo, da se držiš nekih "pravil", če ti tile prazniki toliko pomenijo. Pri nas nismo verni, ampak mi je vseeno lepo za te praznike, ko se lepo dobimo cela familja in se imamo kljub neveri prav lepo. Mojemu je pa še najbolj fajn, da se dobro je za božič pa veliko noč. živa....kako ti zdržiš tako dolgo v noč delat? Dej prosim recept, ker jst bi tud mogla potegnit to učenje v noč, ma mi nekako ne uspeva. Po celem dnevu učenja, sem zvečer ku cunja in ko spravim tamalo v postlo, grem kmalu še jst zadej. skuštrana....tle v gorici je tudi danes pihalo ku zmotljeno. Taki sunki do 130km/h, da ko sem stala v križišču v avtu, sem mislila, da me bo prevrnilo. Naša je že skopana in je pojedla obilno večerjo 240ml z riževimi kosmiči in piškotkom (tolko še nikoli ni pojedla naenkrat) . Sem ji najprej nrdila 180, ku običajno in je pojedla v manj ko 2 minutah, pol sem ji šla še 60 narest in je tud to zmazala in popolnoma omagala.Zgleda, da je ukapirala, da ima danes 5 mescov in da mora pa mal več jest. Danes smo pa midve same doma. Je šel naš tatko poslovno v Split in se vrača jutri. Si bom malo privoščla pred TV, ker ponavadi zvečer ko tamala zaspi, skor ne gledava TV, ker se skoz kej pogovarjava, ker se itak po cel dan ne vidiva. Aha, so že CSI-ji vidim. Pa mislim, da sem ta del že gledala na italijo poleti. Ma bom pa še enkrat. Čeprav bi mogla za knjige, ma se mi res ne da. Kdo ve, kdaj bom naslednjič spet imela popolni mir v hiši? Varuška....mi imamo angel care in je ful uredu. Ni nobenih šumov ali motenj. Smo ga nabavli takoj na začetku, ker je naša že od kar je prišla iz bolnice skoz spala na trebuhu. na boku se je skoz zbujala, pol sem jo pa na trebuh dala in je bilo takoj 200% boljš. Še danes skoz spi na trebuhu. takrat pa sem se malo bala da ne bo kaj narobe in semo pol to nabavli. Zdej pa grem, pod tuš in zasluženo na kavč. čau čau,