|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
23.2.2008 10:05:17   
tave
No da se pofočkam.

Janja smo preživeli in Tej je super

Oblačila oprana v vrečko in naprej, ker smo zaključili z user posted image .

Naš user posted image je zdej zaspal, mami pa hitro zajtrk pripravit in pojest. Zdej neki dni ne bo Klavdije, tako da moram sama poskrbeti za htanouser posted image .

Oktoberka a so ti ratal korniji?


lp, tave

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   RE: Desetke007
23.2.2008 10:06:35   
tave
Sem mislila HRANO. Ma kaj se hitro človek zatipka, pol pa še ne pregledujem ampak kr pošljem.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
   RE: Desetke007
23.2.2008 10:27:15   
suzanamai
Jasna sadni sladkor oz. fruktozo ponavadi kupim kar v Mercatorju, če se mi da, pa se zapeljem do Tuš C&C, ker dobiš večja pakiranja, za dosti nižjo ceno.

Fredov obroč  smo prakticirali že pred 9imi leti pri Mai-u in se je super obnesel, tako da sedaj čaka še na Zojo. Je pa bil pri nas trik v tem, da ga ni smelo nič tiščati, tako da sem vedno napihnila tiste ki, pridejo okoli telesa, šele potem, ko ga je imel že gor, da ni bilo pretesno. Se pa še danes spomnim, kako se je enkrat na morju prevrnil v njemu, ko je tako brcal, ne vem a se je preveč nagnil naprej, v glavnem na glavo je šel v vodo in naredil preval. Jaz sem bila čisto trda od strahu on pa najprej začuden, potem pa v smeh. Celih 14 dni morja je potem izvajal prevale in se smejal kot za stavo. Ko smo ravno pri plavanju, ko boste vpisovale svoje v plavalne tečaje (po 3 letu), vam priporočam zavod g-rega, naš je hodil na plavanje tri leta in sedaj res obvlada vse.

No mi smo včeraj bili na Veliki Planini in bilo je spet enkratno, lep sonček in toplo. Zoja se je z očijem vozila z dvosedo in uživala, mami je pa bordala. Škoda ker je že tako toplo in bo kmalu pobralo sneg, upam da ga bo še kaj zamedlo. Ko smo prišli domov pa sem jo prvič dala v kengurujčka in skupaj sva posesali in  pomili celo hiško. Je full uživala, tako da bova šli marca sigurno na pohorje gledat malega s kengurujčkom, saj drugače ni možno, ker je tisto smučišče tako oddaljeno od civilizacije.
Po novem full opazuje vse okoli sebe, v avtu ji ne smem navleči senčnika preko lupinice, v vozičku pa hoče biti na vsak način dvignjena.

Aja, zadnjič mislim da je Oktobrka govorila o nakupu sončnih očal. Spomnim se, da so mi pri Mai-u odsvetovali nakup, saj baje potem dojenček lahko gleda v sonce in si poškoduje oči. Če očal nima je sonce premočno in oči takoj zapre.
Midve nimava težav, če ji nagaja sonce, ji spustim senčnik in še vedno lahko opazuje levo in desno, ko je možno, pa ji takoj spet dvignem senčnik, da slučajno ne bi kaj zamudila.

Drugače pa je Zoja postala že pravi kričač. Tako fino se ji zdi kadar zakriči, da je joj, kadar jo previjam pa že cel teden piha kot muca, je prav posrečena.
Pikice so izginile že včeraj, drugih posledic cepljenja nimavauser posted image .

Sedaj se je pa pokazal sonček in takoj ko se bo zbudila šibava vozičkat.

Uživajte

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
   RE: Desetke007
23.2.2008 10:39:47   
lane31
Mama06.......še z istimi besedami sva ji že vsaj 100 krat povedala....enim pač ne koristi
Midve pa imava skoraj isti urnik...le spanje je ob 20h....sprehodi- prva runda od pol 11 do 13,30 in druga od 15-17h
Seveda več ne prespi sprehoda,....včeraj ga je po dolgem času....ji kar mlo dvignem vzglavje da lahko čebljava user posted image
No med vikendom se malo prestavijo ure- ker pač nisva sami dopoldan

Mehurčica.....a torej praviš, da z leti to ne mine user posted image .....mislim od užaljenosti gre.....svaštauser posted image

Suzanamai.....to glede očal bi pa znalo biti res.....hvala....ker mojo tudi zlo moti sonce in sem razmišljala v tej smeri,da bi ji kupila nekaj.....problem je predvsem v avtu....jaz jo vozim odzadaj,sedim pa spredaj in je zdaj kar začela jokat v avtu ko ji sonce posije....bo treba senčnike namontirat

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   RE: Desetke007
23.2.2008 10:54:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mama06.......še z istimi besedami sva ji že vsaj 100 krat povedala....enim pač ne koristi
Midve pa imava skoraj isti urnik...le spanje je ob 20h....sprehodi- prva runda od pol 11 do 13,30 in druga od 15-17h
Seveda več ne prespi sprehoda,....včeraj ga je po dolgem času....ji kar mlo dvignem vzglavje da lahko čebljava user posted image
No med vikendom se malo prestavijo ure- ker pač nisva sami dopoldan




Naš od 19 do 19:30 prespi prvi del, potem pa od 20 dalje spi nočno "smuko". Odstopanja seveda obstajajo. Pravila so za to, da se jih krši, tudi pri dojenčkihuser posted image user posted image user posted image (mišljeno v dobrem smisluuser posted image )

Nič, sedaj pa šibamo k mijim staržem na kosilo.

Se beremo kasneje,
papa in dober tek tudi vsem ostalim

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   RE: Desetke007
23.2.2008 10:58:01   
miska1
lane31, nimamo se st. 74, samo pripraviti se moram pocasi kar lohk traja. Malo pregledati cote kaj imamo in kaj je potrebno kupit, da ga bo cakalo. Po pizamicah 68 vidim, da hitro raste. Zdej so mu se prav, nevem koliko casa se.
Jz ne bi imela potrpljenja, da se kdo prevec vtika v mojega Martina. Ze zadnjic, ko sem pisala od tasce, ker je drugace zelo dobra oseba in bi vse naredila in pomagala, samo s svojimi nasveti in kako ga nosi in mu daje caja tud 80ml sladkanega seveda, me kar pogreje. Pa skoz je kao zaspan se vedno po njenem. Ceprav drugace spi, po pol ure in pol je za nekaj casa ok, cez cas spet pol ure... No vceri sem bla spet dol in sem rekla, da ni zaspan in sem se z njim ukvarjala. Se je tako na glas smejal in brcal pa opletal z rokicami. Prav fletn je bil. Je vidla. Sm sla gor za 10 min, ga je ze imela v rokah in v tem polozaju, ko naj ga ne bi prevec nosili. Razmisljam, kako naj ji se dopovem.
Ce sem prav razumela, si ji ze rekla, pa ni pomagalo. Tud jz sem tasci namignila ze veckrat konkretno, pa ne dojame. Ko bi ga vsaj dali v RA, da bi vedla, da res ni tako prav.

Dons je sel dragi v lekarno po fruktozo in mu je rekla, da naj sploh ne sladkamo caja. On ni tolk zejen, da bi moral spiti vecje kolicine, ampak pije toliko zaradi sladkega okusa. No pol sem mu dala nesladkan caj in je trikrat po malem spil in se pred obrokom mleka ene 10ml, torej skupaj 20, kar se mi zdi zadosti zaenkrat. Ze tako sem proti dodatnemu sladkanju pri vsakdanjih jedeh.

Fredov obroc, sem ze gledala. A obstaja vec velikosti?

Pri katerem mesecu gre lahko dojencek v vodo, ki je manj od 37 stopinj, npr. v toplice?

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
   RE: Desetke007
23.2.2008 11:15:22   
lane31
Ja zgleda da ni kaj za naretuser posted image .....saj čez dan ok..samo ponoči......in ona še kar trdi da se je sama zbudila.......teoretično možno.......a od vseh noči ravno prvo noč kar sva dovolila da spimo po starem sistemuuser posted image .....ma ne bom več razglabljala,ker ni haska......samo upam lahko, da ji ta noč ni pustila posledic- beri da se bo zdaj vsako noč zbujala ob 4h
Celo mi je rekla, da se je itak že prej zbudila in ji je ona že prej dala dudo.....pa daj no, ko pa slišim,če se sprdne ponoči.....eh
Vem, da je bilo tako,da je morala iti na wc in enostavno jo je morala pokriti in božati, mala pa znorela user posted image

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
   RE: Desetke007
23.2.2008 12:06:33   
mehurčica
Lane, verjetno se je Aneta predramila kot vsako noč in je sestra mislila, da ji more dat dudo in jo s tem še bolj predramila. Ker očitno se Aneta sama nazaj uspava in jo je pol zmotila. No, naša se še ne zna nazaj sama uspavat, zato pa se zbuja na tri ure. Vsake tri ure namreč pride do tistega lahkega spanca, pa ne samo pri dojenčkih ampak pri vse ljudeh. Ampak meni je tak fajn, ko se doji samo na 3 ure! To pomeni samo 3x na noč! Ahhh...user posted image Danes ob 00:00, 3:00 in 6:30. Zbudila se je pa ob 8:45.user posted image

Drugače pa glede tašče: moja je super, ampak ima pač take fore, kar mi gre zelo na živce. Super v tem, da nam enkrat na teden skuha, Davida dostikrat kam pelje(Pohorje, z vlakom se vozit, v park,...) in včasih je prišla zvečer ga pazit in dat spat, če sva oba imela zvečer obveznosti. Sicer je potem vedno pojamrala, kako cel dan ni nič jedla(kot da mi nimamo nič da bi si vzela)in kako je utrujena...

No, grem se stuširat. Sem kar zašvicana od laufanja prišla za računalnik.user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   RE: Desetke007
23.2.2008 12:18:46   
lane31
Mehurčica.........pridna, torej tečeš.....a vsak dan ....kapo doluser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3309
   RE: Desetke007
23.2.2008 15:02:20   
valči
lane 31,
se mi pa res smiliš,imate čisto ritem in red porušen
,ej,če ne bi jaz znorela.Vem,kako je,če ti pride nekdo.Meni je moj foter Laro čisto prestrašil ponoči,ko je v njeni sobi spal,ona v kindrepetu,on v postelji in mi je sred noči jokala;drugače nikoli ne joka,od nekdaj prespi vso noč.In jo je vrejetno s smrčanjem zbudil,pol pa pridem v sobo,on pa sloni nad njo in ji dela ššššššššššš.Mene skoro kap,sem bila jezna,ker ni navajena glasov ponoči.Potem,ko je drugič prišel,smo kindrepet vlekli v dnevno,lani v jeseni v Mihovo sobo...Res ni enostavno imet nekoga v hiši ponoči,pa naj bo to sestra ata ali bilokdo.Otročki so navajeni reda in rutine in pika.
Kako dolgo bo še tam pri vas?
Mehurčica,
imaš pa svetske smajlijeuser posted image in prigode tudi z Davidom in vodo,si se res mogla počutit čudovito,glede na to,kako bi bilo fajn tisto vodo pucat po stanovanjuuser posted image
Kaj vsega še bomo doživeliuser posted image
Bom enkrat,ko bo možek dobre volje,dala slikice gor imam na eni Laro,ki se mi je vsa pomazala s kremico za rito in to tisto gosto,belo-Bubchen,ne vem če sem prav napisala.
Bi se tako rada naučila sama slike dat v album,pa ne upam,da kaj ne zeznemuser posted image

Alina,
ti si bilauser posted image ,no ja sedaj veš,kje je Bistrica ob Sotli,pred Kozjem.Tudim tebi skuham user posted image ,če boste delali izlete,se oglasite.
Klaudii,
pa sem pozabila rečt pa,pa.
Tako hitro gredo strani naprej.Ni čudno,da sem Alino zamenjala za Sanosan.

Sedaj pa grem sina spat dat,punci mi spita.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   RE: Desetke007
23.2.2008 16:58:25   
skuštrana
Skuštrana, približna cena se tudi ne ve? Ker ne vem če ne bi bil ta mei tai boljši za mojo prijatlco. Pa čakava na material za spletno stran! Daj no, da začnemo.


Začetno ceno planiramo nekje okoli 50 e - s popustomuser posted image   čakam, da mi rija javi cene tkaninuser posted image
samo mei tai je za večje otroke od 6m naprej, približno
Evo, zdej sem nazaj na hr in dobita materialeuser posted image

Valči,jaz sem bila tehnik, sem pa hodila samo v staro šolouser posted image   Mi je bila pa Mastenka carica, midve sva se full razumeli...Ta Mulo pa mene ni učil, me je fiziko imela Kelharcauser posted image Kaj si bila mogoče v Lizikiuser posted image


Te dni nisem uspela sledit in nimam pojma kaj je s klaudiouser posted image kje pa je?


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3311
   RE: Desetke007
23.2.2008 17:03:27   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana



Te dni nisem uspela sledit in nimam pojma kaj je s klaudiouser posted image kje pa je?



Klaudia je odšla v Tržič in pride drug teden nazaj. Tam pa ni na on-lineuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
   RE: Desetke007
23.2.2008 17:47:03   
lane31
Valči...........a pol veš kaj skušam dopovedat user posted image ....No pri naju otroka prespita vsak drug vikend,2 krat tedensko pa sta čez dan tukaj....tako da se mi res ni vedno za selit z odejami.....si mislim, da bi morala te stvari razumet
No popoldan se je pol opravičila z željo da upa da ji ni pokvarila ritma in da bo naprej spala ponoči kot dosedaj .......samo kaj ko pa se nam je že vsaj miljonkrat opravičila za sto drugih stvari pa ni nkoli držalo user posted image  Upam da zdaj bo
Zjutraj jo je še brat skregal....češ kaj te govoriš da se je jokala če se ona nikoli ne joče ....
Upam, da bo....bomo vidli že v petek ponoči user posted image
Moj spet dela popoldan in jutri celi dan user posted image ....spet samcati

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
   RE: Desetke007
23.2.2008 20:03:19   
skuštrana
No, danes ko sem jat tu pa ni nobeneuser posted image user posted image Sem malo poiskala, da vam prilepim slikce mei tai-a in mei hip-auser posted image

Za vse, ki vas zanima - tole je mei hip http://lh3.google.com/tabitasling/RtWDU-9qBHI/AAAAAAAAAns/Ffw80bbSC4E/s144/dsc00787.jpg
http://lh5.google.com/tabitasling/RtWDUe9qBGI/AAAAAAAAAnQ/nK1b9mzQxTk/s144/dsc00786.jpg

V njem se otrok nosi samo na boku in ga je full lahko naštimat.


Tole je pa mei tai, ki se lahko nosi na boku, zadaj in spredaj
http://lh3.google.com/tabitasling/R1q9v3mRuXI/AAAAAAAABJ8/clutDCc1Qi4/s144/dsc01211.jpg
http://lh4.google.com/tabitasling/R1ar7HmRuHI/AAAAAAAABGk/iXLwg75gLdo/s144/dsc01211.jpg
http://lh5.google.com/tabitasling/Ruk4vyHofaI/AAAAAAAAAxE/4pT_RIRQa60/s144/dsc00898.jpg
http://lh3.google.com/tabitasling/R4iTFvHU5II/AAAAAAAABTs/Ek7P0qiaGjI/s144/DSC01280.JPG





_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
   RE: Desetke007
23.2.2008 20:04:08   
Alina_alin
Dober večer,
če verjamete al ne, pri naši hiši po celih desetih dnevih nima noben od nas 4-članov vročine user posted image user posted image user posted image user posted image - 4x hura za nas. So vaše pikapolonice, pujsi, voščila in pesti pomagale, zato še hura za vas user posted image Upam, trkam po lesu, da ostanemo pri tem. Sedaj pa vas grem brat za nazaj in vam še kaj napišem, če se mi  Tjaša ne bo preveč pogosto klicala (beri: mami gre k njej, da mlada dama malo podudla)user posted image . se javim

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
   RE: Desetke007
23.2.2008 20:11:23   
lane31
Skuštrana......to pa prav fino izgleda....pa kaj je to res samo blago...če pa izgleda tako podprt  hrbet

Allina -alin user posted image user posted image user posted image  in user posted image za naprej

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   RE: Desetke007
23.2.2008 20:18:18   
*Lana*
Čer!

Sploh se ne spomnim več, kdaj sem se nazadnje javla tu gor. Dnevi mi ful minevajo, skoz smo leteči, tk da sem mela bolj mal časa za računalnik.
Se bom potrudla in se poskusla vsaj enkrat na dan za hitr javit.

Tele zadeve, mei tai, zgledajo fenomenalno, kje se pa da to nabavit?
Js imam kengurujčka in ravno nekaj dni nazaj sem bla z njim z malim na sprehodu, je ful užival, še celo zaspal mi je not za pol urce.

Mi smo drgač ok, mali je priden, raste, je pravi dobrovoljček. Edino zadnji teden mi ga fiksa ponoči, saj spi, sam se skoz mrda, in zato spi z nama user posted image
Pa saj bo boljš, še prehitro bo zrastel.

Naslednjo posvetovalnico imamo 5.3., tk da takrat javim podatke. sem ga pa sama tehtala in ima že 7900 g user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   RE: Desetke007
23.2.2008 20:22:21   
skuštrana
Lane, ja to je samo blago, je pa malo podloženo, da je bebi bolj udobnouser posted image

Lana, še malo pa boš lahko to nabavila pri meniuser posted image Mei tai in mei hip, po željiuser posted image

Jaz sem pa danes sama, naša dva otroka že spita, mož je šel  pa na en žuruser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
   RE: Desetke007
23.2.2008 21:00:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

kaj pa Bizovik, kjer sva se midva z 2ursae enkrat dobili, ali brunarica že dela?



a veš, tam je bolj senca pa voda, najbrž je bolj hladno ... bom pa vprašala Ninočko, kako sedaj izgleda tam.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   RE: Desetke007
23.2.2008 21:26:00   
mama06
skuštrana v četrtek imam RA in če dobim zeleno luč za katerega od teh načinov nošenja, se javimuser posted image

Midva sva se danes tudi potepala. Skupaj z atijem smo šli najprej k mojim na kosilo, potem je ati šel "malo" v službo okoli 14-ih, pa ga še sedaj ni domauser posted image user posted image . Midve z mamo pa sva z vozičkom uživale v prelepem vremenu na sončku, nakar naju je mama odpeljala domov, pomagala pri kopanju,....skratka ni se mogla ločit od vnukauser posted image . Meni pa je tudi odgovarjalo, saj sem lahko dala oblačila prat, malo pospravila na hitro, ....Ob 20 je šla domov, midva pa v spalnico spat in tako sem sedaj sama in čakam, da pride dragi domov, da se malo pocartavauser posted image user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
   RE: Desetke007
23.2.2008 21:30:17   
mama06
Aja punce, a ste slišale, da je Drnovšek umrl? Baje je že v nedeljo, samo niso smeli dati v javnost. Saj vem, da ne spada pod to temo, samo v življenju je tako, da eno življenje gre, drugo pride,...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   RE: Desetke007
23.2.2008 21:44:10   
Alina_alin
zdajle sem cel roman napisala, pa mi je zginil, ker sem predolgo tipkala (3krat nazmes sem šla uspavat našo). Sem jezna ko user posted image . bom res začela enkrat uporabljat CTRl +c, preden dam enter. šment.
mama06, ja za Drnovška sem ravno gledala te oddaje po dnevniku. Me je kar pretreslo, ker ga spoštujem, da nas je vse opozoril, da je kaj druga pomembnejšega tudi kot politika. Ampak danes so vsi tak sladko o njem govorili, eni izmed teh pa tako pljuvali po njem v zadnjem letu,dveh.  A da je v nedeljo, od kod pa ta info?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
   RE: Desetke007
23.2.2008 21:57:31   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin


mama06, ja za Drnovška sem ravno gledala te oddaje po dnevniku. Me je kar pretreslo, ker ga spoštujem, da nas je vse opozoril, da je kaj druga pomembnejšega tudi kot politika. Ampak danes so vsi tak sladko o njem govorili, eni izmed teh pa tako pljuvali po njem v zadnjem letu,dveh.  A da je v nedeljo, od kod pa ta info?



Je moj na internetu že v nedeljo našel, da so prišle v javnost notranje informacije iz KC LJ. Tudi jaz sem ga spoštovala, saj je bil veliko nasprotje sedanjim "glavnim" možem v naši državi, ki se obnašajo zelo nečloveško za moje pojme.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   RE: Desetke007
23.2.2008 21:58:31   
mama06
Alina_alin me resnično veseli, da ste premagali krizo. Sedaj pa s polno paro naprej v zdrave dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
   RE: Desetke007
23.2.2008 22:12:36   
Alina_alin
Lane31, ujej ujej, nič kaj ti ne zavidam te situacije. Ful neugodno. Pa kaj jo ljubosumnost daje? Upam, da najdete kakšno modro rešitev. Saj ti ne vem dati nobenega nasveta, samo te razumem da te jezi ko user posted image , če ti to kaj pomaga.
Mehurčica, sem se nasmejala vaši  dogodivščini z  vodo. Koliko pa je star David?  Tudi naša ful rada kuha in sploh je "in" kuhanje v bideju in v bani, ko se kopa. Vsake tolko pa se spomni, da tudi ona nosi "čaje", "Juhe" in "kavice" (beri vodo) iz kopalnice po stanovanaju, ampak, dobro ve, da ne sme, in takrat se ponavadi konča z jokom: se sama mal pokaplja in začne jokat: mami, mokra majčka, novo majčko...user posted image se kar hitro izda.
Tekat hodiš vsak dan, pridna. Tudi jaz se bom mogla počasi disciplinirat in nekaj naredit tudi zase.
mama06,tvoja tašča pa kar pobegne kot najstnica, ta je pa dobra...user posted image
valči, tudi naša starejša se je namazala enkrat s kremo - amapak Babyval: bila je v starosti, ko je obvladala plazenje in dvig ob opori. jaz se grem tuširat in prat lase. vzamem jo zraven v kopalnico, namestim v ležalnik, dam igrače. čez par minutk ni bilo nobenega zvoka - sumljiva tišina - odprem vrata tuša: presenečenje. ta mala se je morala vstat ob previjalni mizi iz katere je visela bombažna plenica, na kateri je bila krema. povlečti je morala za plenico, da je padla na tla krema. in kar polovico si je je privoščila. jaz pa sama doma, našamponirana. jo primem za roke, da še ne naredi večje pacarije po kopalnici in jo držim v počepu ob tušu in hočem ji oprat roke. pa kaj, če ta mastna krema zlahka ne gre dol. začne se jok, ker ji ni bilo več tam bit v počepu, jaz nisem pa mogla ven, če sem bila našamponirana. se potem hočem na brzino stuširat, sprat lase, pa si ta "balzam proti vneti ritki" še nazadnje namažem na lase (spozabila sem se, da ga imam še na rokah). user posted image

Pa da si ne boste sedaj mislile, da imamo takšne prigode skozi na sporedu. user posted image user posted image Ta je poleg zaklepanja zadnjič najboljša. Aja še ena jeuser posted image : poleti, ko smo prišli z morja domov, sem šla na brzino nekaj skuhat, moj je šel pokosit travo ven. Malčica pa se je lepo zamotila, dokler me ni z jokom poklicala v kopalnico: "mami, mokre lase imam". Letim gledat kaj se dogaja: svoj šampon za lase (polovico šampona) si je namazala na lase. Pa itak smo že prej in še vedno lase prali z jokom, samo da omenimo pranje je že drtje. In nič  - jo pod tuš, da ji sperem. Bolj odpiram vodo, da bo topla, bolj je mrzla. Skapkiram: tople ni, ker še črpalka ni vklopljena, saj smo bili zdoma. Šta se mora, se mora: z ledeno mrzlo vodo sem jo celo stuširala, pa še trajalo je, saj je bila lepo našamponirana. Mi je bilo tako hudo,a kaj bi naj. In šola je bila: od takrat naprej je šampon lahko na dosegu njenih rok in je ne mika več, medtem, ko vse ostale kreme, šamponi so zelo zanimivi....
Pa sem vam še enkrat napisala naše prigode. Če se kateri da brat, če pa ne, pa ne zamerim. Ta mali dve spita, jaz si privoščim viset za računalnikom, saj moj nekaj dela za službo.
oblačanje za zunaj user posted image - kako jih oblačite sedaj, ko je tako toplo? jutri gremo ven, če bomo ok in sploh ne vem, kak naj oblečem našo dojenčico....pa ko sedaj hočem res pazit, da se ne pregreje,da spet ne zakuha... Imamo bolezni za en cajt dovolj.
še je kdo, ki ni bil še niti enkrat cepljen? Mi imamo 3.posvetovalnico nasl. teden (zamik je, in bo v bistvu stara skor 4 m) in dvomim, da bo cepljena, če je bila sedaj bolna. Pa še niti 1.cepljenja nismo dali skozi.user posted image
Sedaj sem tak napisala cel roman ponovno, bom naredila CTRL c, da ne bo spet user posted image
Moj je ravno prišel do mene in se križal, kolk sem napisala in dodal, da je bil 2 uri za računalnikom in ni tolk sprogramiral, kolko sem jaz napisala. pa sem rekla, z nekom se moram menit.user posted image user posted image
Nocka,





(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...




anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (95%)

Ne (5%)


Število vseh glasov: 76

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!