Alina_alin
|
valči, jaz sem spraševala za Bistrico ne za Lesično. Lesično vem kje je. Nič zato, mi je ravno moj pojasnil, da je od Golobinjeka al kaj je že ene 5 km naprej, mi zavijemo pa desno iz MB strani... janja, ja, ta mala je bila enih 15 min pridna, ni delala panike. potem pa me je klicala, da naj pridem not. bolj sem ji razlagala, da ne morem, ker je obrnila ključ, bolj je hotla, da pridem k njej. pa sva spet šle odklepat, pa ji ni uspelo, predvidevam, da je vrtela v nasprotno smer... po 15 min pa je začela jokat, kak je še meni blo hudo. pa nisem smela pokazat, sem se igrala z njo biba leze po steklu in ji grimase pokala, sam da bi jo spravila smeh, v resnici pa mi je šlo na jok. ejej. ampak k sreči ni bilo nič hujšega: malo si je privoščila ta čas, ko sem šla telefonirat, da je iz lepilnega traka naredila žogo, drugo pa nič. je bila prava gospodarica za svoja 2,5 leta fredov obroč, smo ga kupili po končanem 1.tečaju naše prvorojenke, pri njeni starosti 9 mesecev. na plavanju dojenčkov ji je bilo všeč. In pri 12m smo šli na morje, jo damo v obroč in jok totalni, ni šans da je v njem. Tudi po 1 tedenskem ponovnem uvajanju. nikoli več ga nismo uporabili. pozneje smo prešaltali na rokavčke in navaden obroč. sedaj čaka fredov obroč na oktoberko. plavanje dojenčkov v mb, se začne aprila, (termin nasl. skupine), če katero zanima. ob torkih je več terminov dopoldne. popoldne ni. traja 3 mesece. hvala noa, lane, janja, valči, živa, za želje da ozdravimo. jaz sem danes zvečer spet bolje, ker zjutraj sem bila spet slabše. se pozna, da je danes bil moj doma in pazil na starejšo, jaz pa sem imela v oskrbi samo ta malo. pravi balzam, res sem si nafilala baterije. pa tudi na rr sem prišla kar 2x v dnevu, prej cel teden ne. Saj imet dve bolani hkrati sam, je reeeeees utrudljivo, sploh če še tebi zdravje škripa. zdaj grem še malo prebrat za nazaj, da vas dohitim.
|