|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
22.2.2008 21:31:34   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mama06- pri nas smo tudi kar 3-5 mamic vozičkarc skupaj od 4-7 mesecev....in hitro mine sprehod user posted image , drugače je kar malo tečno sam šetat 3h


Midve sva redno 2 skupaj in razlike je samo 3 tedne. Ostali dve sta pa sosedi in se občasno srečamo, danes pa smo se kar vse štiri. Kaj dosti več pa jih v naši vasi niuser posted image user posted image . Ostali so že kar nekaj starejši.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: Desetke007
22.2.2008 21:31:57   
živa
Hoj!

Sem spet sama doma, moj je šel na nočno smuko z nečakinjo, sestro in svakom, srečko (bi rabila enega smajlija, ki je zelen od zavisti user posted image ). Mala dva sem uspela skopat, nahranit in uspavat, vse približno hrkati user posted image .

Srečanje: pridem, 2ursae, bom prišla z obema, če se zmeniva. Lokacija? Tivoli, lahko tudi Zbilje, tam je ful luštno igrišče, ampak med tednom dela samo bistro kakih 100 m stran, kaj pa Bizovik, kjer sva se midva z 2ursae enkrat dobili, ali brunarica že dela?

Alina_alin: upam, da se kmalu pozdravite. V Lesičnem sem pa jaz še v prejšnjem tisočletju inventarizirala celotni inventar ene stare bajte user posted image .

Oblačila: po novem hranim v Ikeinih belih platnenih "torbah" za pod posteljo, prej sem jih v vrečah za smeti user posted image . Upam na še kaknega dojenčka, zato jih še ne dajem naprej user posted image .

Lasje: meni se ne zdi, da bi mi pretirano izpadali, ker sem imela dolga leta dolge lase in tisto je bilo res obup. Imam pa po novem takoj mastne user posted image .

Skuštrana, jaz sem itak ubrisana na nosilke, zdaj si me okužila še z mai taiem, tega prej nisem poznala user posted image . Komaj čakam na toplejše dneve, da dam malega v pouch, ker ga v toliko oblačilih na njem in meni ne spravim not user posted image , in pa na zeleno luč od razvojne, da ga lahko nosim pokonci; trak še čaka na boljše čase.

Fredov obroč: nam se super obnese pri večjem, se je pa tudi on obrnil na glavo tam nekje pri 9 mesecih user posted image . Ampak ni nič kaj dosti opazil in še vedno ne; zdaj hodiva spet na plavanje in že dvakrat ga nisem uspela ujeti, ko je plezal po blazini, je hiter kot strela user posted image  - je spil kar nekaj vode, kašljal kot nor in hotel takoj nazaj user posted image . Počasi bo rdeči obroč podedoval mlajši, za večjega bomo pa najbrž kupili oranžnega.

2ursae, kako gre učenje, so vprašanja ok user posted image ?

GH: tudi jaz nisem GH nikoli dala prek flaške, vedno na žličko. (Flaška se mi zdi itak slej kot prej nadloga, ko je treba otroka od nje odvaditi user posted image .)

Zdaj grem pa še malo uživat proč od računalnika user posted image .

Lp,

živa


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   RE: Desetke007
22.2.2008 21:37:23   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Ni treba sem že našla....pa še link za vse nevednice-kot jaz
http://www.plavanje-dojenckov.com/fred.htm

Glede plavanja je tako, da mora bit otrok pravilno razvit, delat mora pravilne gibe, skratka ne sme bit "kandidat" za RA, saj lahko plavanja še poslabša nepravilno gibanje otroka. Tudi jaz sem želela it z Jernejem, pa kot zgleda bo to odpadlouser posted image

Super mama 06 za datum user posted image

Po mojem sem dobila tak hiter datum zato, ker me je vprašala, koliko je otrok star in ko sem ji povedala, da bo čez teden dni štiri mesece, je rekla, da se moramo kmalu videt. Aja pa še za težave me je vprašala, kakšne so. Upam, da nam bo pomagalo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
   RE: Desetke007
22.2.2008 21:51:25   
janja
Jaz vas zadnje čase kar težko dohajam. Pol pa hočem nekaj napisati, pa alarm. Sicer se naš Urban zadnje dva dni zbudi ponoči samo dvakrat. Očitno riževi kosmiči delujejo vsaj prvi del noči.user posted image

Danes smo prvič papali korenček. Sem mu dala notri še jabolko, pa je blo njami. Jaz sem tudi za to, da se mu kašice pripravijo vsak dan sproti.user posted image

Ulaa - mi smo z Andražem tudi dostikrat obiskali Atlantis, vendar se vedno kopamo v večjih bazenih. Nazadnje se mi je tisti otroški bazenček v Atlantisu kar zagabil. Ko sem hodila po vodi in šla mimo roba, kjer se voda preliva, je tako zasmrdelo po urinu, da sem spokala Andraža in sva šla ven. Še dobro, da raje plava v tistem bazenu z valovi.

Mehurčica - če si roza obarvala stvari od Eni še ni tako hudo. Bolj  nerodno je, če so kake moževe spodnjice roza. Je pa res, da boš rabila kar nekaj časa, da se stvari razbarvajo, kakšne se sploh ne bojo nikoli.

sanosan - uživajte v toplicah, pa potelovadi še malo zame.

2ursae - čolnarna je odprta kot je napisala že Klaudia. Medve s tave sva bile tam  pred dnevi, ko je bil tak lep sonček.

Alina_alin - hitro se pozdravite user posted image . Ti pa nič ne zavidam prigode z zaprtimi vrati. Še dobro, da je bila mala pridna, da ni začela jokati, ker je bila sama notri. No, samo, da se je srečno končalo.

miška1 - kaj res nisi 14 dni kopala Martina. Jaz kopam Urbana vsak dan, razen če ne bi imel kake visoke vročine. Pa še takrat bi mu najbrž pripravila kopel. Naš je bil zadnje dneve tako nahoden, da sem mu morala vleči smrklje ven po 3x na dan, pa smo vsak dan hodili ven, se zvečer kopali in se je pozdravil v treh dneh.
Glede pitja pa - meni Andraž ni hotel piti ničesar do 7. meseca. Zdaj se pa naliva kot žolna. Pije pa največkrat vodo. Tako, da vse ob svojem času.

tave - si preživela? Poklič me kej.user posted image

oktoberka - če ti bo kdaj dolgčas, lahko pokličeš tudi mene (mojo št. najdeš pod forumom šiška, dravlje, šentvid). Al pa jaz pridem na tvoj konec. Drgač sem iz BS3. Zdaj pa že 10 let nazaj v Šiški.

Zdaj grem pa še mal risat z Andražem, pol pa spat. Jutri pa gremo na en izlet. Kam pa še ne vem.





_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   RE: Desetke007
22.2.2008 22:04:28   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Je pa tako pridna zadnje čase,evo,prehitro sem pohvalila user posted image

Aha, vidim da je še ena poročena z Murphyjem. Jaz sem že kar nekaj cajta.user posted image

GH tudi jaz nisem nikoli dajala po flaški. V bistvu flaške videt ni mogel skoraj do 9.meseca, dokler mu nisem začela vsak dan delat svežih sadnih sokov. Enkrat sem mu probala dat, če bi mogoče kašico pa le po flaški, ampak je samo čudno gledal kaj bi rada.user posted image


Eni sem včeraj delala "brrr" z ustnicami in danes je cel dan to ponavljala in se še s tem dodatno slinila.user posted image user posted image Pa z roko si hlačnico vleče in prstke prijema. Me prav zanima kdaj bo začela nogice v usta dajat.

Je pa bila včeraj prvič bosa na sprehodu.user posted image Si je copatke in nogavičke dol zbrcala. Je imela nogavičke, ker je imela bolj tople hlače. Ampak je imela pod koco kljub temu fejst tople nogice.


Ja, tudi jaz sem videla kako je Jonas od Nalin bolan.user posted image Si sploh ne predstavljam...user posted image Upam, da se čimprej pozdravi.


Joj, jaz sem danes toliko sladkarij pojedla, da mi je slabo!user posted image

In končno imam smajlije, s katerimi lahko točno pokažem kako se počutim.user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
   RE: Desetke007
22.2.2008 22:08:24   
Alina_alin
valči,  jaz sem spraševala za Bistrico ne za Lesično. Lesično vem kje je.user posted image user posted image Nič zato, mi je ravno moj pojasnil, da je od Golobinjeka al kaj je že ene 5 km naprej, mi zavijemo pa desno iz MB strani...user posted image user posted image
janja, ja, ta mala je bila enih 15 min pridna, ni delala panike. potem pa me je klicala, da naj pridem not. bolj sem ji razlagala, da ne morem, ker je obrnila ključ, bolj je hotla, da pridem k njej. pa sva spet šle odklepat, pa ji ni uspelo, predvidevam, da je vrtela v nasprotno smer... po 15 min pa je začela jokat, kak je še meni blo hudo. pa nisem smela pokazat, sem  se igrala z njo biba leze po steklu in ji grimase pokala, sam da bi jo spravila smeh, v resnici pa mi je šlo na jok. ejej. ampak k sreči ni bilo nič hujšega: malo si je privoščila ta čas, ko sem šla telefonirat, da je iz lepilnega traka naredila žogo, drugo pa nič. je bila prava gospodarica za svoja 2,5 letauser posted image
fredov obroč, smo ga kupili po končanem 1.tečaju naše prvorojenke, pri njeni starosti 9 mesecev. na plavanju dojenčkov ji je bilo všeč. In pri 12m smo šli na morje, jo damo v obroč in jok totalni, ni šans da je v njem. Tudi po 1 tedenskem ponovnem uvajanju. nikoli več ga nismo uporabili. pozneje smo prešaltali na rokavčke in navaden obroč. sedaj čaka fredov obroč na oktoberko.
plavanje dojenčkov v mb, se začne aprila, (termin nasl. skupine), če katero zanima.  ob torkih je več terminov dopoldne. popoldne ni. traja 3 mesece.

hvala noa, lane, janja, valči, živa, za želje da ozdravimo. jaz sem danes zvečer spet bolje, ker zjutraj sem bila spet slabše. se pozna, da je danes bil moj doma in pazil  na starejšo, jaz pa sem imela v oskrbi samo ta malo. pravi balzam, res sem si nafilala baterije. pa tudi na rr sem prišla kar 2x v dnevu, prej cel teden ne. Saj imet dve bolani hkrati sam, je reeeeees utrudljivo, sploh če še tebi zdravje škripa.
zdaj grem še malo prebrat za nazaj, da vas dohitim.





(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
   RE: Desetke007
22.2.2008 22:18:56   
mehurčica
Prala sem samo pleničke, brisače in nekaj spodnjega perila. Obarvale so se samo nekatere pleničke - ne vse.user posted image Pa ni tako fejst, tako da bo po moje šlo hitro dol. Obarvale so se pa ravno tiste pleničke, ki jih imam sposojene.user posted image Murphy - saj pravim....


Alina_alin, pozdravite se!
Glede tega da je bila mala sama v hiši pa povsem razumem tvoj strah. Nam se je David enkrat pri mojih starših zaklenil v stranišče. Jaz sem v stotinki postala zeleno-vijolčno-črno-rdeče-rumena, srce mi je utripalo milijon/h, slabo mi je postalo,... V glavnem , totalna panika, ki sem jo morala skriti, ker bi drugače David tudi sam postal prestrašen. In potem z mirnim glasom prigovarjati malemu otroku, kako naj spet obrne ključ, ampak v drugo smer, ki seveda ne gre tako zlahka. Tako sem si oddahnila ko mu je uspelo.


No, pa še ena Davidova od včeraj. Jaz sem skopala Eni, jo dam lepo na previjalno, nakar pride David s polno vrečko iz kopalnice. Pa pravim kaj ima in on meni:"Vodo nesem."user posted image  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   RE: Desetke007
22.2.2008 22:24:06   
noa1
Jaz se samo še na hitro javim.
Vse kolikor toliko spakirano....bom še celo noč razmišljala če sem kaj pozabila. Pa hrane imava zraven za celo vojsko. Pupa je skopana in spi...sva se vmes že 2x dojili, je bila pa že full utrujena.
Moram pa res priznat da je zadnje čase resnično enostavno z njo...se sama zamoti ali pa jo kar s sabo nosim po stanovanju ko kaj delam in jo zraven sebe odlagam tako, da me lahko vidi. Se nič ne buniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Saj....vedno ko jo pohvalim se hitro obrne. Ni panike...sedaj en teden ne bo hišnih opravil in bom ves čas lahko posvečala samo njej in še vsi ostali ji ga bodo.

Alina:alin:sem vesela, da si malo bolje in upam, da se vsi hitro pozdravite

Sedaj pa grem še malo pospravit, da ne bo totalne štale doma, ko se vrnemo.
lepo spančkajte in se beremo drugi teden

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   RE: Desetke007
22.2.2008 22:35:31   
miska1
Janja, ja Martin je bil res bogi, ze nisem vedla kaj naj. Je P rekla naj se pozdravi najprej, naj ga nekaj dni ne kopam. Samo pol je to preraslo v nekaj vec casa k ga nisem upala. Verjetno je res boljs, da se ga kljub vsemu kopa in vozi ven. Ta teden smo to ze skoz prakticirali, pa lepo disi zdej. Komi cakam, da ga spet kopam. Se pa joka v banjici, k on bi se samo namakal, ga je pa treba tud zdrgnit. To mu ne pase.

Martin zdej ze manj spi. Prej mi je prespal cele dneve. Previla sem ga, jedel je in se malo gledal naokrog in ze sem ga polozila v posteljico. Popoldan je odspal od 2-3 ure. Zdej spi cez cel dan veckrat po pol ure. Skoz se ukvarjam z njim. Je pa ze tezek za nosit, zato razmisljam o kaki varianti sling ali mei tai ali kengurujcek. Bom se premislila, lahko me katera se preprica.

Dons so imeli guzvo, v pon. ga peljemo definitivno cepit.

Oblacil morm 74 st. skoraj vse nakupit. Se veselim nakupa. Grem v Kik al pa Ariel, mogoce tud v HM pogledat k tko hvalijo, da je poceni. Sploh si bom morala cas vzet in pregledat kaj ima in cesa nima.

Lahko noc vsem!

Zjutraj bo spet zadisalo po dobrotah in kavici user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   RE: Desetke007
22.2.2008 23:14:48   
mama06
Alina_alin me veseli, da si danes bolje. Verjamem, da bo kmalu vse tako, kot mora biti in boste vsi zdravi. Do takrat pa držim pesti. pa user posted image za srečo!

Sedaj pa lahko noč in sweet dreams!

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
   RE: Desetke007
22.2.2008 23:16:10   
mama06
noa1 UZIVAJTE na SMUČANJU!!!!!

Klaudia tebi tudi prijeten oddih v Tržiču( če sem si kraj prav zapomnila)user posted image user posted image


Sedaj pa res LN!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
   RE: Desetke007
23.2.2008 5:59:36   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

No, pa še ena Davidova od včeraj. Jaz sem skopala Eni, jo dam lepo na previjalno, nakar pride David s polno vrečko iz kopalnice. Pa pravim kaj ima in on meni:"Vodo nesem."user posted image  



Hvala ker si me spravila v smeh to jutro- noč user posted image user posted image
Evo danes sem vas vse prehitela.....kave vam ne bom ponudila, ker sem jo sama vso polokala user posted image
Jezna sem bila še malo bolj kot user posted image ......zdaj sem se malo umirila tukaj,ko sem vas brala .
Sem se vam zadnjič potožila kako je naše dete spremenjeno kadar je njena sestra na obisku.....no odkar jo imamo smo prakticirali, da tiste 2 noči otroka prespita v spalnici-v najini postelji - midva pa v dnevni zraven male.....sprva zato, da jima nebi krajšala noči, kasneje ( ko smo vidli da otrok vedno noč prespi ) pa iz strahu, da ji nebi ona ko hodi na wc ponoči kaj delala ( beri božala in podobno ) ter jo tako zbudila.
Včeraj smo pa uvedli stari sistem spanja nazaj -otroka v dnevni .....rezultat ob 4h zjutraj jok- letim ven iz spalnice in ona ob njenem kinderpetu user posted image . kaj ji je delala pojma nimam......vglavnem jo je zbudila...sem jo hranila ob 4 in 30 minut user posted image
Halooo Aneto ,ki je nazadnje jedla ob tej uri - če sploh - takrat ko je bila teden dni stara
Zdaj seveda  mala misli, da je jutro user posted image ....oni lepo spijo, jaz pa dežuram tukaj, da ji vtikam dudo ,da ne zbudi vseh .
Res sem jezna in žalostna obenem, da se skoraj 19-letnemu dekletu ne da nič dopovedat.....bom ji jaz eno noč skrajšala -pa stala ob postlji pa jo gledala , pa malo pobožala, pa naj sama vidi,če bo lahko spala user posted image user posted image
Upam samo, da zaradi te noči ne bo sprememb v bodoče user posted image user posted image user posted image
Se opravičujem.....nekomu sem se morala potožit user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   RE: Desetke007
23.2.2008 6:10:52   
lane31
Miška1.......a že 74 oblačite user posted image .....ste vi veliki.....mi imamo 68.....74 bo najbrž že poletna roba- ali pa se motim,.....saj menda zdaj ne rastejo več tako pospešeno, ali pač user posted image

Vidim različne izkušnje okrog fredovega obroča....stane tudi ne malo....a je to pameten nakup za 10 dni morja in tu in tam bazen ???

Mehurčica.......moja ne samo, da se je sezula na sprehodu, še tiste bose nogice je ven iz torbe porinila user posted image .....bila je lačna in sva ravno do bloka pripeljali, ko sem bila za njene pojme prepočasna in je začela ipično brcat z nogicami user posted image


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   RE: Desetke007
23.2.2008 6:29:27   
lane31
Spet jaz.....oziroma še vedno jaz user posted image
Berem o GH.....torej vse po žlički....ok....kako naredite zvečer ,ko date riževe kosmiče- prvo po žlici,pol pa flaško mlekeca navrh ,ali pa pojejo dovolj ???
Imam kupljene te kosmiče- instant od hippa,ki se kar vmešajo v adaptirano mleko......pa ji še nisem dala

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
   RE: Desetke007
23.2.2008 7:30:40   
mama06
lane31 dobro jutro!!

Bom pa jaz pripravila za vse kapučino, mleko, kavo in čaj. Za vsako nekaj. Za sladko je prezgodaj, pravi zajtrk pa se bo ohladil, ker še vse spijo. Pride na vrsto kasneje od kakšne zaspankeuser posted image

lane31 jaz bi ponorela, tiho ne bi mogla bit. Sem zelo direkten človek in brez dlake na jeziku in to me včasih tepe. Sam kaj, ko se pa ne znam pretvarjat. Kaj pa tvoj reče, a se nič ne vmeša, nič ne urgira user posted image user posted image . Daj ji kakšno vgojno: npr: dokler bo tako vsiljiva, pač ne bo smela s tamalo na sprehod, ali kaj podobnega( sam ena misel, ne vem). Upma, da čimbolje rešiš zadevo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
   RE: Desetke007
23.2.2008 7:54:33   
lane31
Ah mama 06......seveda ji reče.....vsi ji rečemo.....a kot vedno ona vse po svoje....pri vseh zadevah je taka.....pol pa samo čukasto gleda,ker ona ni nič kriva.....da ji vzamem sprehod- pol mi jo bo pa notri nenehno gnjavila da je pol mala čisto naspidana in zvečer še zaspati ne more user posted image
Eh bo že
Seveda tudi jaz nisem bila tiho in sem jo- ko se je mala menla in pela v postelji- ob 5h - vprašala- no ti je zdaj fajn user posted image
Sam veš.....saj mala je zaspala nazaj ob pol 6h in vsi ostali tudi......jaz pa ko sem predramljena več ne morem.....saj sem ji rekla- lahko tebi ko boš itak celo popoldan prespala.....pa vem, da bo nasljednjič spet isto naredila
Da moreš zaradi 19 letne punce spati v dnevni sobi....ne vem no user posted image
Ta mali- 8 let- pa je glih tak zaljubljen v malo- pa se mu da dopovedat da je ura večer in da zdaj naj ne govori več v ta malo, da mora ajat......pa ni problema...jo lepo carta-ko pa vidi da je mali preveč pa ji da tudi njen mir.....full zna presoditi kdaj bi se dojenčica igrala in kdaj želi biti malo sama.......ona pa nikakor user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
   RE: Desetke007
23.2.2008 7:57:41   
lane31
Te pa ko ji kaj rečemo odgovori.....ja če jo imam pa rada user posted image ......seveda, da jo ima.......samo mala jo ima konec dneva prek glave .........jaz ne morem pomagat, če se mala noče cartat.....če ji pa ni lepšega kot iz ležalnika čebljat z nami......ne mara pa se vlačit po rokah ....in ko spi zahteva svoj mir ........je to res tako nesprejemljivo user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
   RE: Desetke007
23.2.2008 8:59:00   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Te pa ko ji kaj rečemo odgovori.....ja če jo imam pa rada user posted image



Jaz bi ji tu odgovorila, da če jo ima rada, ji mora pustit dihat, saj tudi tamala radi svoj mir in spanec. Da ne more biti sebična in jemati spanec tako malemu dojenčku. Razloži ji, da se ljubezen kaže na več načinov in en izmed teh je, da omogoči svoji polsestri, da se odpočije, ko je utrujena in da se bosta po spanju spet malo pocartali. Pa tudi to, da vsi niso isti, eni se cari cartajo na rokah, drugi imajo raje, da se z njimi ukvarjaš sede, leže,...jao, meni bi živce popila. Pa še to bi ji dejala, da če je ni sram, da je mlajši brat bolj razsoden in bolj uvidevn kot ona. Da naj si ga vzame za zgled.

Pa verjetno si že vse to poskusila. Ne vem, rada bi ti pomagala. pa ne vem kakouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
   RE: Desetke007
23.2.2008 9:01:33   
skuštrana
Joj, kolk ve naklofate, jaz nič več ne folgamuser posted image

Mama06, na tisti strani je mei tai full drag...pri meni bo ceneje, samo trenutno z mojo šiviljo še uskladujeva cene (ker morava naredit cene glede na uporabljen material), bo pa sigurno cenej kot tam. Pa še kak promocijski popust dobišuser posted image ...

Fredov obroč - naša ni hotela obroč, niti ta, niti noben druguser posted image Je pa pri letu in pol plavala z rokavčki, to ji je najbolj ležalo. Jaz sem hvalabogu imela sposojenega, tako da ni bil stran vržen denaruser posted image

Oblačila - ha, ha, mi tudi imamo 74, nekatere stvari že 80, pa samo rokavčke malo zavihnem in je ok..imamo pa racmanke in to nanese svojeuser posted image

Ojej, Lane, pa si i probala lepo povedat..da rabi dojenčica miruser posted image A 19 je že stara pa take bedarije zganjauser posted image Če otrok spi pač spiuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
   RE: Desetke007
23.2.2008 9:03:31   
skuštrana
Mehurčica, jaz sem pa danes  tebi sanjalauser posted image Mislim, svašta, da se đetamo po Mariboru, pa neke bedarijeuser posted image Verjetno zato, ker smo včeraj bili v murski in smo nazaj grede na mariborski obvoznici naleteli na ogromno gužvouser posted image user posted image , smo čakali 1 uro v vrsti, pa tamali se je cel čas drluser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
   RE: Desetke007
23.2.2008 9:18:01   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana



Mama06, na tisti strani je mei tai full drag...pri meni bo ceneje, samo trenutno z mojo šiviljo še uskladujeva cene (ker morava naredit cene glede na uporabljen material), bo pa sigurno cenej kot tam. Pa še kak promocijski popust dobišuser posted image ...





Hvala, hvala,.....user posted image user posted image user posted image . Promocijske cene so mi bile vedno všečuser posted image user posted image user posted image Kdaj pa bo začetek prodaje?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
   RE: Desetke007
23.2.2008 9:23:29   
skuštrana
Mama06, zelo kmaluuser posted image ne vem tocno, imam vse že skoraj pripravljeno, ampak ta skoraj nikakor da se pomakne user posted image boš prva zvedela, ne skrbiuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
   RE: Desetke007
23.2.2008 9:26:14   
mama06
Da ne bo katera mislila, da se s tamalim nič ne ukvarjam, samo naše dete OGROMNO spi, ko pa je buden, se pa igrava in pogovarjava. In vmes ko kaj delam, pridem pogledat, kaj je novega.

Kako zgleda najin dan. Okoli 7-7:30 se previjeva, se do najkasneje 8-ih cartava in pogovarjava in potem zaspi nazaj. Včasih oba. Nato spi do 9-ih ali dalje( sedaj še spiuser posted image ), nato se previjeva, oblečeva in greva v dnevno sobo, se igra, nakar v igralni blazini okoli 10-ih zaspi za pol ure(redko več). Ko se zbudiva se cartava, gledava TV in čakav, da bo soseda( njegova ljubicauser posted image ) okoli 12-ih pripravljena za sprehod. Zunaj sva okoli 2uri, kar prespi( samo 2x je bil pol sprehoda buden) in ko prideva domov se previjeva in greva v kuhinjo kuhat. Zelo velikokrta se zgodi, da po sprehodu še kako urco kar dalje spi doma v vozičku in ga pustim medtem, ko kuham in pač kasneje previjem. Nato ob 15 spet zaspi za pol ure. Ko pride ati domov okoli 15:45 se najemo in če gremo še enkrat ven, spet spi. Nato mora okoli 17-ih spet spat za kakšno urico in ob 19 morava že bit skopana in pripravljena na nočno spanje.

Evo zbudil se je,...šibam

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
   RE: Desetke007
23.2.2008 9:55:37   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
( samo 2x je bil pol sprehoda buden)

Uf, Eni je že celourni sprehod prebedelam in dostikrat je gleda iz vozička. Tako da bi mogoče mogla kmalu tisti drugi voziček zaštartat. Bomo probali vztrajat, dokler se ne bo začela ob budnosti še kregat zraven. Če je tak fajn ta vozek, ker je globok in jim kakšen veter ne pride zraven. Sicer je pa z glavico že skoraj pri vrhu, z nogicami pa se odriva spodaj.
Številko oblačil ji oblačim še vedno kakšno 62, drugače pa 68. Velika je pa z domačim metrom 65cm. Ampak je bolj med suhimi in ji gre še kar lepo gor manjša številka.

Skuštrana, približna cena se tudi ne ve? Ker ne vem če ne bi bil ta mei tai boljši za mojo prijatlco. Pa čakava na material za spletno stran! Daj no, da začnemo.user posted image


Lane31, ti nič ne zavidam. Pri nas pa je bila včeraj tašča in je bilo vse ok. Mala je bila pri njej v naročju brez joka, tudi pobegnila ni od nas od užaljenosti.user posted image Zadnjič je namreč pobegnila, ker sva Davida skregala, ker jo je udaril, ker je silila v njega med risanko. Pa to da je pobegnila od nas užaljena ni bilo prvič.user posted image user posted image user posted image Ma, kot ena najstnica....


Morem it. Je mala lačna, pol pa grem laufat. Se mi katera pridruži?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
   RE: Desetke007
23.2.2008 10:01:18   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

2ursae, kako gre učenje, so vprašanja ok user posted image ?




ja, hvala, nisem jih še pogledala, moram najprej še gradivo prebavit, pol se bom pa mal stestirala, kolk znam user posted image . Sem šla pa včeraj že ob pol 11h spat ... ne vem, kako mi bo šel tale izpit, če bom ponoči kar spala user posted image

Srečanje: če bo sonček, dejmo pol čolnarno, pa se vsedemo na tistih mizcah, ki so na pesku, da bodo lahko otroc (starejši, seveda user posted image ) tam malo brskali user posted image . Men ga ful bolj ustreza s sabo pripeljat, ker če ga pustim pri tašči, zapravim cel dan. Je pa nerodno to, da je srečanje ravno v času kosila ... eh, bo pa en dan kosil tortico user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)


Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!