2ursae
|
jutro uživam ob skledi zasluženega zajtrka - kosmiči v mleku - njami . Bor spi, Anže se je pa šel igrat k babi - imamo zdaj tako zmenjeno, da pride en dan v tednu dedi zjutraj ponj, da gre k njima na obisk ... sta ful vesela, Anže ima mal popestritve (in razvajanja, saj ves dan oba sam okol njega skačeta ), mi2 z Borom pa časa zase, pa celo jaz ga imam malo, ko Bor spi. Skratka, dobra kombinacija za vse. se moram pohvalit glede kil: odkar ne jem več sladkarij - sem nehala pred cca 14 dnevi, sem šla že za 2 kg dol . Vse ostalo jem normalno, saj moram, zaradi dojenja, samo to razvado sem opustila. Sem prav zadovoljna . zapp: je eden od najslabših marel sploh, razvojni zdravniki ga odpriporočajo. Pri vsakem vozičku moraš namreč pazit, da je trd, narejen kot stol, se pravi sedalo in hrbtišče, Zapp je pa kot ena taka vreča in zato popolnoma neprimerna za malo hrbteničko. Lane, mi imamo ful dobro marelo - no, ni čist marela, je malo bolj konkreten, podoben temu Eduschu, ki ga je pokazala noa - iz Rutarja, firma ... uf, sem pozabila, bi morala voziček pogledat , Carena al nekaj podobnega. No, če katero zanima, gre lahko tud tja pogledat, imajo kar zanimivo izbiro. Naš je bil okoli 20 takratnih jurjev. Mi je ful dobro, ker ima spodaj veliko mrežo, kamor lahko veliko naložiš, pa pri ročaju ima poličko, kjer je tudi nastavek za kozarec, hrbtišče gre pa praktično čisto do dol, da lahko dete spi. Zame, čista desetka spalna vreča: mi imamo brez rokavov, rokice ima kar zunaj, pokrijem ga do vratu z bombažnim kovtrčkom, imamo pa nekje okoli 19'C. Sicer je pa oblečen v body dolg rokav, pižamco in copatke. pot, ja, pomeni se z G pa sem zihr, da bosta nekaj pogruntala ... sigurno je že imel kakšen tak primer. Upam, da se bo dobro izteklo GH: ohoho, mi smo že na dvakratniku porodne teže . Vseeno bom še počakala. srečanje v koloseju: pridem - živa, če boš pripeljala Nejca, bi jaz tud Anžeta, sicer pa ne, ker mu bo samo dolgčas. pa pa