|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
20.2.2008 9:49:35   
lane31
Kak je luškana Eni user posted image
Kaj pa tale ?
http://cgi.ebay.de/BABYWELT-MOON-LIEGE-BUGGY-FIT-DESIGN-RED-332_W0QQitemZ310020706024QQihZ021QQcategoryZ45652QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   RE: Desetke007
20.2.2008 9:59:22   
mehurčica
Ja, ta se tudi lepo zloži. Mi smo Plikota kupili rabljenega. Poglej na oglasih. Včasih so kakšni dobri vozički za nizko ceno! Pa itak nekateri nočejo pol več vozička. Pri Davidu smo ga imeli samo do njegovih 2 let.




(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:13:06   
lane31
Bom res pogledala malo.....pač nekaj za poletje....za zimo itak imamo user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3128
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:33:50   
jasna
Lane, Aria od PP ina slabih 6kg, ni pa poceni. Poglej po trgovinah in vzemi kako lahko marelo. Sigurno bo ponudbe ogromno.

pot, to ni vredu! Ostanek posteljice je zelo nevarna zadeva, ker lahko pride do hudega vnetja, ki lahko povzroči tudi neplodnost. Da se čaka na M?user posted image . Pojdi nazaj h G, ali magari k drugi.  Vaginopastiko pa krije zavarovalnica v primeru, da so težave. Če je pa le estetskega značaja pa ne. Dej vpraš Pušenjaka glede ostankov posteljice in čišče.

mama06, sling komot uporabljaš do 3. leta. Bom še enkrat dala slikice malo večjih otrok v album. Drugače je pa pouch bolj enostaven, a manj prilagodljiv.

drobižek, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

kasia in klaudia, kaj se zdej to pravi razglabljat o Škofljici na zsuser posted image . Jest sem tudi radovednauser posted image , še vedno spremljam nepremičninski trg. Vaju bom zaslišala na srečanjuuser posted image

LP

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:39:52   
2ursae
jutro user posted image

uživam ob skledi zasluženega zajtrka - kosmiči v mleku - njami user posted image . Bor spi, Anže se je pa šel igrat k babi - imamo zdaj tako zmenjeno, da pride en dan v tednu dedi zjutraj ponj, da gre k njima na obisk ... sta ful vesela, Anže ima mal popestritve (in razvajanja, saj ves dan oba sam okol njega skačeta user posted image ), mi2 z Borom pa časa zase, pa celo jaz ga imam malo, ko Bor spi. Skratka, dobra kombinacija za vse.

se moram pohvalit glede kil: odkar ne jem več sladkarij - sem nehala pred cca 14 dnevi, sem šla že za 2 kg dol user posted image . Vse ostalo jem normalno, saj moram, zaradi dojenja, samo to razvado sem opustila. Sem prav zadovoljna user posted image .

zapp: je eden od najslabših marel sploh, razvojni zdravniki ga odpriporočajo. Pri vsakem vozičku moraš namreč pazit, da je trd, narejen kot stol, se pravi sedalo in hrbtišče, Zapp je pa kot ena taka vreča in zato popolnoma neprimerna za malo hrbteničko. Lane, mi imamo ful dobro marelo - no, ni čist marela, je malo bolj konkreten, podoben temu Eduschu, ki ga je pokazala noa - iz Rutarja, firma ... uf, sem pozabila, bi morala voziček pogledat user posted image , Carena al nekaj podobnega. No, če katero zanima, gre lahko tud tja pogledat, imajo kar zanimivo izbiro. Naš je bil okoli 20 takratnih jurjev. Mi je ful dobro, ker ima spodaj veliko mrežo, kamor lahko veliko naložiš, pa pri ročaju ima poličko, kjer je tudi nastavek za kozarec, hrbtišče gre pa praktično čisto do dol, da lahko dete spi. Zame, čista desetka user posted image

spalna vreča: mi imamo brez rokavov, rokice ima kar zunaj, pokrijem ga do vratu z bombažnim kovtrčkom, imamo pa nekje okoli 19'C. Sicer je pa oblečen v body dolg rokav, pižamco in copatke.

pot, ja, pomeni se z G pa sem zihr, da bosta nekaj pogruntala ... sigurno je že imel kakšen tak primer. Upam, da se bo dobro izteklo user posted image

GH: ohoho, mi smo že na dvakratniku porodne teže user posted image . Vseeno bom še počakala.

srečanje v koloseju:
pridem - živa, če boš pripeljala Nejca, bi jaz tud Anžeta, sicer pa ne, ker mu bo samo dolgčas.

pa pa


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:40:42   
jasna
mam06, slikice so v albumu. So pa slingi od skuštrane res lepi in zelo udobni na ramenuuser posted image

oktoberka, sedaj bi pa že lahko Zarjo nosla po stopnicah v slingu. Probaj.

srečanje, se prijavljamuser posted image

LP

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:49:17   
Kasija
pot - Nujno k drugi gimekologinji na pregled! Se čisto strinjam z jasno, posteljica nima kaj počet v tebi. Moja G je res fantastična - sicer ne sprejema novih pacientk (ker je z eno nogo že v pokoju, samo še čaka zamenjavo), ampak ima tudi privat ambulanto. Lahko ti pošljem na zs. Ne vem pa, koliko je to drago.  Mogoče ti da lahko tvoja osebna zdravnica napotnico za specialista in tako greš drugam, pa še plačat ti ni treba.
Glede plačljivosti storitev je pa veliko odvisno od znajdenja. Jaz sem imela tako bulico na glavi, katere odstranitev je bila bolj estetske narave. Pa mi je zdravnica napisala poseg kot nujen, ker bi lahko z glavnikom ranila bulico in s tem odprla možnost poškodbe in bla-bla. V glavnem moja osebna zdravnica je zakon user posted image . Lahko ti navede recimo možnost raztrganja, možnost vnetja... kot razlog za nujnost obravnave. Pa nujno toži, da te boli in da imaš težave. Če boš preveč pogumna, boš samoplačnica!
Jaz sem zadnjič vprašala zase in mi je G rekla, da je možno dobiti napotnico za psihologa, če bi mi težave s sprejemanjem poroda in drugimi stvarmi ostale. Možen je tudi carski rez zaradi duševnih vzrokov v drugo - tega sicer ne priporočam in bom sama raje plačala epiduralno. Pa moj mož bo zraven ves čas. Te pa povsem razumem v toliko, da imam tudi sama posledice od poroda in strašen strah pred naslednjim.


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:50:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
kasia in klaudia, kaj se zdej to pravi razglabljat o Škofljici na zsuser posted image . Jest sem tudi radovednauser posted image , še vedno spremljam nepremičninski trg. Vaju bom zaslišala na srečanjuuser posted image


user posted image  Ti kar. Vesta kaj me samo zanima... na Škofljici namreč gradijo ogromno novih stanovanj. En kompleks (Lanovo) je zraven OŠ, drugi bo na Lavrici ob potoku (al nekaj podobnega), pa še eden je na Lavrici malo bolj proti LJ, pa pri pekarni pečjak so zgradili mislim da dve hiši. Katera stanovanja si sploh ogledujeta? Sem se sedaj spomnila, da ti, Kasija, mogoče sploh ne misliš Lanovo user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:50:53   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Drobižek..........vse naj naj user posted image

Hvala za ideje.....zapp- ni naklona hrbta-odpade -ostali ki ste mi jih pokazale pa so preveč robustni - takega že imamo user posted image .....rabim enega za potovanja,da skoraj nič ne zasede placa in je full lahek ter da se ga da v ležeči položaj.....hm pa da cena ni ogromna.....mision iposible user posted image
Veš kaj ,mi smo imeli enake želje.Pa smo šli v Pikapolonico in kupli meni osebno full lep voziček za 60euruser posted image .Pa se zloži v čisto malo marelo,ima strehico,pa malo večja koleščka,da ga lažje pelješ...........aha pa tudi hrbet nastavljiv na tri nivoje.user posted image Imaš pa dve barvni kombinacijiuser posted image no pred kakim mesecem so imeli črno-roza ali sivo-oranžno slednjega imamo mi.user posted image Ni neka firma izpolnjuje pa vse pogoje,ki si jih navedla.... pa niti drag ni biluser posted image .

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
   RE: Desetke007
20.2.2008 10:57:34   
jasna
Klaudia, jaz si resno ne ogledujem stanovanj. Spremljam pa nepremičninski trg že ene 4 leta in tako smo res ugodno prišli do našega gnezdeca. Sedaj pa kar ne morem nehat, mi je kot hobiuser posted image .

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
   RE: Desetke007
20.2.2008 11:01:45   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Mogoče ti da lahko tvoja osebna zdravnica napotnico za specialista in tako greš drugam, pa še plačat ti ni treba.



Ne, rabiš napotnico G.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
   RE: Desetke007
20.2.2008 11:04:09   
pingi
Hej!
Najprej, da povem kolk sem srečna, ko imamo končno normalen internetuser posted image
Sem šla najprej pogledat vse slikce od user posted image in so super cortkani.

Zdaj se moram pa še jaz spravt narest en album, samo najprej moram pogruntat kakouser posted image  Nisem ravno tehnični tip, ampak bo že.

Sling - jaz imam hotsling oz. pouch in je kul. Mislim, da bo še kar nekaj časa uporaben, sploh položaj na boku je super za večje otročke.
Smo šli zadnjič na izlet na Ljubelj in se je tako drl v kengurujčku, da sva ga morala prestavit v sling. Sploh so pa kengurujčki narejeni za bolj majhne dojenčke oz. do največ 9kg. No, nekaj podobnega je tale zadeva
http://www.mojskratek.si/patapum.html ampak po moje je sling bolj uporaben.
Sicer pa imamo tu na forumu take strokovnjakinje, da bom jaz raje tihouser posted image
Ko vidiš Jasno, kako obvlada sling, potem ugotoviš, da v bistvu niti ni tako težko, samo malo vaje je potrebnouser posted image
Tako da jaz že razmišljam o nakupu slinga.
 
Kasija, a boš ti kaj naročala tiste obročke za sling?

Tave, čakamo recept!user posted image

Srečanje LJ, prideva. Pa fino, da pridejo z vami še kakšni malčki, da vidimo kaj lahko pričakujemouser posted image

Se še kaj oglasim - itak, zdaj bom skoz visela na netuuser posted image  Šala, bi Jaka kmalu znorel in poklical socialno, da hoče novo mamo.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
   RE: Desetke007
20.2.2008 11:32:40   
Kasija
Spalna vreča - Po moje je  odvisno od T v stanovanju. Mi imamo zadušljivih 23-25 C in jih ni mogoče zmanjšati. Elian spi v pižamici in bombažni spalni vreći brez rokavov nepokrit.

Mama06 Sama sem tudi nova slingarca in sploh in oh navdušena. Povsod ga nosim s sabo. Vprašanj sem imela pa tudi polno, tako da ti kar sprašuj. Se še jaz lahko tudi kaj naučim. Iz kje pa si? Mogoče bi se lažje odločila, če bi imela priliko sling videt in preizkusit. Mogoče lahko prideš na srečanje v ljubljano? Se spoznamo in vidiš sling, pa sta dve muhi na en mah user posted image .

Lane31 jaz norim za mclarenom http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=4&podskupina=0&artikel=88, ampak verjetno ne bom  kupovala novega vozička. Imam chiccov sistem s športnim delom in bo kar ta v uporabi, samo imava velik avto in ni problem vsega vozit na morje. Pa mclaren stane 160 evrov, tako da se ti po moje splača kupit cenejšo zadevo v kaki akciji.  Sem pa imela od chiccota marelco kot nadomestni voziček za čas popravila in sem imela čast ugotoviti, zakaj je moj trikolesnik toliko dražji - marelca ni šla ama nikamor, še višji pločnik je bil ovira na poti. Me je čisto minila želja po marelci user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
   RE: Desetke007
20.2.2008 11:40:19   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Mogoče ti da lahko tvoja osebna zdravnica napotnico za specialista in tako greš drugam, pa še plačat ti ni treba.



Ne, rabiš napotnico G.


Jah, jaz sem razvajena glede tega, ker moja zdravnica se dobro znajde v sistemu in mi vedno najde kako luknjo. Ko so me bolele ledvice, me je poslala na uz za nosečnice in sem prej prišla na vrsto. Sicer imaš pa prav jasna, itak da rabi napotnico od G, če gre po normalni poti.

Obročki za sling - sem kupila od ene punce par za probo, samo zdaj žalostno čakata name med šivalnim priborom. Sem kupila material, ki se je jasni zdel pretrd in zdaj tudi sama mislim, da sem ga polomila. Mislila sem, da bo postal mehkejši po pranju, pa se mi zdi le trši. Nobega mehkejšega pa tudi nisem dobila. Dokler vsaj ne poskusim sešiti enega, z nakupom obročkov ne bo nič.


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
   RE: Desetke007
20.2.2008 11:42:33   
Kasija
Danes sem se pa razpisala user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
   RE: Desetke007
20.2.2008 12:04:10   
mišk
Drobižek, vse naj naj!!!user posted image

Šivi po porodu: Jst si še zdej ne upam pogledat kak zgledajo šivi. Sicer pa nimam nobenih problemov. Ja, šivov si pa res ne upam pogledat. Če ne veš se ne sekiraš...

Marele: Tudi jst razmišljam o njej, ampak mi skor nobena (vizualno) ni všeč. Katere pa so mi, pa so 150 evrov+. Men recimo Zapp ni neki vav, a mi zažge po eni strani, ker je tak "hibriden". Baje je pri marelah ful važno, da ima gumijasta kolesa, ker drugač je klinac, nikamor ne prideš. Pa da ma vrtljiva sprednja kolesa. Ja, pa zeeelooo si želim še en lahek voziček, ker ta TFK, ki ga imam, ima kar 14(!) kil. Je pa zakon za vozit.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
   RE: Desetke007
20.2.2008 12:22:23   
pingi
Hej!

Testiram, če mi je uspelo kaj spravit v album.
A lahko kakšna pogleda, če imam kaj notriuser posted image

Zaenkrat sem dala 3 slikce iz porodnišnice, pa ne vem, če so res tam.
Meni namreč ne prikaže ikonce "album" v mojem postu user posted image

Hvala!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
   RE: Desetke007
20.2.2008 12:37:00   
2ursae
jaaa, pingi, not so user posted image . Ful cortik mali user posted image  ... ahhh, porodnišnica in zelene halje user posted image . Če si hočeš pogledat svoj album, greš zgoraj desno na "Moja RR" in poiščeš "Moj album"

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   RE: Desetke007
20.2.2008 13:10:49   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Me je čisto minila želja po marelci user posted image


Počakaj da bo imel Elian ene 10kg in ga boš mogla nest po kakih stopnicah z vozom vreduser posted image . Boš vidla, da so lahke marelce prav fajnuser posted image

Pingi, luštne slikceuser posted image , pa tak majhen pikecuser posted image , sedaj pa že sediuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
   RE: Desetke007
20.2.2008 13:51:36   
Kasija
user posted image Drobižek vse najboljše!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
   RE: Desetke007
20.2.2008 13:58:53   
pot
Se pridružujem čestitkam: Vse najboljše Drobižek! user posted image

Moja G je te dni odsotna, tako da sem se registrirala na monu in zastavila Pušenjaku vprašanja. Dva dni pa lahko traja, da mi odgovori. Pa bomo vidli, kaj bo rekel.

Jaz se bom tudi potrudila priti na srečanje 4.3. v Lj. Avto sem pri dragem že rezervirala. Ne upam, pa 100% potrditi.

Se še kaj oglasim, user posted image kliče.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
   RE: Desetke007
20.2.2008 14:09:45   
noa1
Evo naju s sprehoda...je zunaj prava pravljica. Zaradi mene je lahko sedaj vsak dan tako, ampak bo baje kmalu poslabšanje...zato pa je treba take dni maksimalno izkoristiti.

Lane31: sem šla še v BC v Citi-ju in imajo ene marele v akciji za 59.90€, idi kaj pogledat...ali pa kar preko spleta.....so sigurno gor.

Se moja punčka počasi prebuja....šibam še sebi kaj za jest naredit, preden se zbudi

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
   RE: Desetke007
20.2.2008 14:12:35   
noa1
No..tega sem imela v mislih...so pa še druge barve
user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
   RE: Desetke007
20.2.2008 14:47:28   
oktoberka
Čist sem že napsihirana! Zarja je od 8 zjutraj do zdele pojedla samo 80ml!?!?!?user posted image Ne vem kaj je zdej to. A jo tok polna luna daje, al kva?!?!

Zdele spi. Jedla pa ne bi nč. Sem ji probala dat že čist vse, pa nč ne pali. Sem ji dala korenček, pa banano, pa žitno kašico, pa mleko. Zdej sem ji pa še jabolček skuhala, pa bom vidla kaj bo, ko se bo zbudila. To ni normalno ej!


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
   RE: Desetke007
20.2.2008 14:53:21   
Klaudia
Lia pa lih obratno. Ravnokar je pojedla taveliko hippovo kašico jabolko in breskev z rižem. Ampak ona bi še. Je pri vsaki žlici delala aaaa, mmmmmm. Če bo šlo tako naprej bo kmalu taka user posted image user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...




SADJE
Miška2006

Katero sezonsko sadje se vam najbolj dopade v tem letnem času?

Češnje (64%)

Marelice (6%)

Breskve (16%)

Drugo (12%)

Ne jem sadja (1%)


Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!