|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamrznjenčki
6.11.2007 20:40:34   
cukica
Pozdravljena dekleta!

Zanima me ali je katera v 1.postopku ivf ali icsi imela zamrznjenčke? Naj bo to v LJ.,MB., ali PO?Samoplačniško ali preko zdravstva?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamrznjenčki
6.11.2007 20:51:12   
GoYa
Jaz sem imela v prvem postopku ICSI zamrznjenčka (PO). Takrat sem bila v koncesijskem postopku. Nisem nič plačala.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 20:57:33   
Crnitulipan
Tudi jaz nisem nič plačala. Sem imela zamrznjenčka v prvem IVF postopku.

Lp

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 21:35:15   
cati
Jaz jih imam v MB. Sem preko zz za plačat ni nič. Nevem pa kako gre čisto postopek. Vem da 1 dan M pokličem potem pauser posted image
Mogoče ve katera???

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2007 21:54:47   
Crnitulipan
Jaz sem imela postopek z zamrznjenčki v spontanem postopku, zato sem na prvi pregled - samo odvzem krvi za E2  - prišla 8 dan ciklusa,
na 9. dan sem bila ponovno na odvzemu krvi;
10.dan  samo UZ, ker je bila nedelja; 
in potem 11. 12. in 13 dan ciklusa vsak dan zjutraj kri za E2ploščica -  urinski test za določanje  LH hormona  in UZ
13 dan ciklusa  je LH hormon padel, ravno tako E2, na UZju pa ni bilo videti folikla,  zato je bil to dan ovulacije ali dan 0. po petih dneh sem prišla na transfer. Počakala, da so ga odmrznili, preživel je, ET je bil..8.dan ciklusa je bil beta HCG celo 18,7...žal se ni končalo s plusom.

Naj še povem, da nisem dobila nobene terapije - tudi utrogestana ne. Mi je zdaj žal, da  ga nisem  kar na lstno pest jemala.

Upam, da bodo podatki uporabni za marsikatero. Sicer pa je meni ta postopek vzel precej več časa kot IVf s stimulacijo.
Postopek z zamrznjenčki je lahko tudi z rahlo stimulacijo, stop injekcijo... o tem bo katera druga več vedela napisat.

SREČNO!!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2007 22:00:48   
cati
crnitulipan kje pa si bila ??
Saj je verjetno vsepovsod podobnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2007 22:05:06   
gold fish
Tudi jaz sem pri zamrznjenčku imela spontani cikel -  9 dan  sem dala kri za E2 in ker je bil hormon že čez 0,40 (takrat začnejo merit) sem moral potem vsak dan hoditi na odvzem krvi in na UZ + ovulacijski test....  - cel teden vse dokler folikel ni počil, nato pa čez 5 dni ET...

Tako kot Crni tulipan brez kakršne koli terapije ali podpore (Utrogestan, Dabraston...)}nič...   imam ga doma še od zadnjič, pa ga na svojo roko nisem upala jemati.... pa bi mi mogoče pomagalo...

a po toči zvoniti je prepozno....  

drugače sem pa v LJ na GK....

Držim pesti, da ti rata!

Pozdrav, 

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2007 12:32:34   
cukica
Prosila bi Vas da tudi tiste ki v 1.postopku ivf ali icsi niste imele zamrznjenčkov to napišetein pa kje ste bile v postopku.Z kolegicami ki so tudi v ivf ali icsi in niso imele zamrznjenčkov delamo eno primerjavo med bolnicami vsi podatki mi bodo prišli zelo prav.

Hvala vam in lep pozdrav

Tudi sama nisem imela zamrznjenčkov in sem v Lj.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2007 12:36:40   
spelka12
Za statistiko vseuser posted image .
Bila pri Rešu v Po., od 12 jajčec se jih je 10 oplodilo, od teh sta samo 2 preživela, zamrznjenčkov pa 0.
IVF neuspešen.
Komaj čakam statistiko.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2007 12:43:02   
SAFIRA
Jaz pa grem tam mesec po avtocesti v MB po zamrzjenca user posted image user posted image user posted image . Spontan postopek, prvi pregled UZ sem imela v ponedeljek, 5.11.2007, drugi UZ imam pa v petek, 9.11.2007. Kako pa naprej pa ne vem....imam pa 6 pingvinov user posted image

Lp

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 12:44:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.11.2007 13:01:39   
Anonimen
Name v Mariboru čakata 2 zamrznjenčka.
1. IVF postopek pridelala 8 jajčec, 4 so se oplodile, dve so vstavili, 1 se je prijela, dva so zamrznili.
Po njiju bom šla verjetno proti koncu leta 2008 (glede na to, da bom rodila marca 2008 mogoče prehitro, ampak leta me silijo k temu)user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.11.2007 13:10:24   
cati
E roda se mi zdi da si včeraj rekla da vidišuser posted image user posted image  sedaj pa že greš "skoraj" rodituser posted image
Jaz sem pridelala 12 jajčec 10 zrelih, 8 se jih je oplodilo 6 pa naprej razvijalo vstavli 1 ki se je sicer prijel a žal ni hoto ostatuser posted image  imam pa še 5user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2007 14:31:10   
sayuri
1.ICSI 5 celic, 3 oplojene, 2 vstavljena, 0 zamrznjenčkov

Bomo vidli, kako bo zdaj v drugem postopku.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2007 14:31:43   
cati
Ups sem narobe prebrala vidim da te zanimajo tiste ki niso imele zamrznjenčovuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2007 15:20:05   
cukica
Cati tudi tiste,ki ste jih imele.Obojeme zanima.
Sayuri kje pa si v postopku kam hodiš.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2007 16:10:57   
sonček75
Jaz sem imela v maju 1 IVF v katerem sem zanosila,a je žal v juliju sledila abrazija.
Ostal mi je 1 zmrznjenček,katerega sem šla iskati 31.10. in sedaj čakam na test.
Postopek sem imela preko zdravstva,prav tako stimuliran postopek prenosa zmrznjenčka.
Sem v postopku v Ljubljani

< Sporočilo je popravil sonček75 -- 7.11.2007 16:13:00 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2007 16:14:28   
taraji
1. postopek ICSI- PO (Reš) - 3 celice, 2 oplojeni in vstavljeni, 3. se ni oplodila, tako, da ni pingvinčkov

La vita e bella

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.11.2007 16:27:32   
Amelia
Moj 1. IVF Postojna: 6 celic, od tega 3 zrele, nastala 2 zarodka, ki se nista prijela, 0 pingvinov, tako da sedaj grem v drugo na ICSI. Lp

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.11.2007 16:31:51   
rija
jaz sem imela dva zamrznjenčka, v prvem postopku, ljubljana, dodajali so mi en gonal....potem pa še neko zdravilo po transferju user posted image  in na lastno pest sem jemala en otroški aspirin dnevn

in

eden od teh zdajle spi v moji postelji user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.11.2007 17:25:28   
Anonimen
A lahko vprašam zakaj ste se odločili za statistikouser posted image ?

Jaz bi imela samo eno vprašanje in sicer bolj za fosilke. Še pred dvema letoma se mi zdi, da so punce pisale na tem forumu o mnogo večjem številu zamrznjenčkov, kot pa to sedaj počnejo trenutne trpinke. Skoz imam v glavi, da je takrat skoraj vsaka imela vsaj 2, nekatere pa celo 6,7,8,9 in več zamrznjenčkov. Zdaj slišim, da jih največ sploh nima zamrznjenčkov, nekaj malega po 1,2 redko 4, kaj več, pa sploh ni več slišat. A se to samo meni tako zdi, ali je res tako?????? Še bolj me je ta misel mučila, ko sem prebrala na sosednjem forumu, da ji je G na LJ GK rekel, da imajo prostorno stisko z zamrznjenčki, v smislu, da ne morejo vseh zamrzovat. Potem pomislim na to, da nas je iz leta v leto vedno več punc, ki gremo v OBMP in s tem posledično tudi več zarodkov za zamrznitevuser posted image . Ma ne vem, smao meni je vse skupaj bilo vedno zelo čudno, zato pa sprašujem če se katera fosilka spomni kako je bilo pred leti. Ali smo pa res samo tako nezdravi ratali, da od 10-20 celic dobimo samo po 1 ali 2 zarodkauser posted image in nič več za zamrznitevuser posted image .

Joj sem zdaj zakompliciralauser posted image

Moja statistika postopkov vam najbrž ne koristiuser posted image . 3 ICSI v PO brez zrelih celic in brez ET, za tujino pa najbrž ne delate analizeuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.11.2007 17:33:18   
Abra
evo še mene - 1. IVF v Postojni na račun ZZZS, 2 zamrznjenčka oba preživela odmrzovanje, vgnezdila pa kot kaže ne. Za et zamrnjenčkov tudi nisem nič plačala, še zdr. kartice mi ni blo treba pokazat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.11.2007 17:58:27   
maja24
Jest sm tut mela 1.ICSI,od tega sm predelala 11 jajčec,6 jih je propadel 5 jih je oplodu eden se je prjev 4 so šli papauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.11.2007 18:24:52   
Goldy
Še jaz: 8 celic, 3 so se oplodile, 2 vstavili (čakamo rezultat user posted image ), eden baje bil premajhen za zamrznat. Postopek GK Ljubljana.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.11.2007 18:25:17   
Goldy
pa metoda ICSI.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.