ZmajTolovaj
|
Ojla, končno sem spet malo do računalnika prilezla čez vse kupe igrač in plenic, k jih imam po celem stanovanju ... Jao. Sabri, kdaj pa so predstave, sploh nisem vedela! Samo ne vem, a bi to našo že zanimalo oz. ali bi bila sposobna bit pri miru .. Je kje kak spored, kdaj in katere predstave so? Zdaj sem bolj razmišljala, da bi šli mogoče v cirkus pogledat, ta vikend, ko bo tule zraven fuzbala. Drugač smo fajn, Ela je trenutno pri moji mami in pride jutr, to je prvič po rojstvu Hane, da smo brez starejše, pa kar paše, da si malo oddahnem. Se mi zdi, da nimam nobenega pravega dela, ko sem sama s tamalo Pa zjutraj lahko malo dlje spimo, ker ni budnice ob pol sedmih .. Za vrtec je ravnateljica meni rekla, da bo novembra oz. predvidoma novembra, jaz res upam, no. Kam se pa zdaj hodi na kavo v tem dežju, ko je kafič v Mercatorju neslavno zaprl vrata? Mislim na Lumpijev kotiček, ki je sicer čist fajn, sam mamice pa ne moremo kavice spit, že neki časa. Je kje kak fajn kotiček, da imajo še kakšna igrala? Tuš bi lahko imel na vrhu kafič, k so neka igrala, pa še ogromno prostora je tam. Kr neki, folk se sploh ne znajde, no. Lepo se mejte kljub dežju, jutri bo menda še ful mraz ...