|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
2.9.2009 12:59:55   
Dajadada
ZmajTolovaj, go, go, gouser posted image ....navijamo zate...da ne boš predolgo čakala. 

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
4.9.2009 19:01:24   
Dajadada
Danes mi je ravnateljica vrtca potrdila - v kontejnerje gresta dve skupini 2007 in ena 2008. Tko da mi smo not...juhuhuuser posted image ...ampak vseen čakam, da me pokličejo k podpisu pogodbe, ker se nikol ne ve, kaj se bo še spremenilo. Menda bodo klicali konec septembra.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.9.2009 16:48:19   
pat13
o Grosupeljskem vrtcu na Odmevih 4.9

http://www.rtvslo.si/play/odmevi/ava2.43811525/

MIHA - slike

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 753
8.9.2009 8:17:25   
Nenny
Še ena informacija glede zbiranja podpisov-  peticije za odprtje novih oddelkov vrtca - gospa Barbara bo prava oseba za to..

barbara.rodica@guest.arnes.si

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.9.2009 10:48:59   
Tjašy
V četrtek bo na TV SLO ob 20.uri pri oddaji Tednik glede vrtčevske problematike v Grosupljem.Glejte,zanimivo bo!!Lep danuser posted image

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.9.2009 10:49:06   
Nenny
Zmaj Tolovaj....čestitke ....user posted image user posted image user posted image

je imela Ela prav, da bo sestrca..user posted image

Uživajte

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.9.2009 12:22:06   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

Zmaj Tolovaj....čestitke ....user posted image user posted image user posted image

je imela Ela prav, da bo sestrca..user posted image

Uživajte

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zmajka........dobr da nas Meta  tko dobr obveščauser posted image user posted image user posted image user posted image .........se vidi da je začela delat......
kako se počutiš...a je Ela kej lubosumna.....

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.9.2009 13:55:49   
ZmajTolovaj
Čau punce!
Evo nas, vsi na kupu in lepo doma, danes ma tud oči prvi dan dopusta, tako da uživamo. Hana je ful pridna, dojenje kar gre (Ela je bila bolj lena za cucljat), spi lepo (TRKAM!!!), skratka, vse bp.
Je pa čisto kontra Eli - črne laske, temne oči. Lepim eno fotko na hitro

user posted image

zdej pa šibam, ker se že oglaša. Čau!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.9.2009 17:58:02   
Dajadada
ZmajTolovaj, čestitke tebi, očiju in sestrici. Hana, dobrodošla...pa bodi še naprej tak priden angelček, da ne bo imela mamica preveč delauser posted image .

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 759
24.9.2009 13:31:19   
helimaša
hej!

Dajadada a že delaš.......a bi se kej dobile.......če ma kera jutr čs......jst mam cepljenje jutr ob 11-ih.....okol 12-ih bi po mojem že šlo.....upam da bom hitr na vrst.......no sporočte če bo kera mela čs......

papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 760
30.9.2009 13:23:53   
Tjašy
Prispevek o predaji peticije(zbrali 770 podpisov)bo danes ob 18-ih v oddaji Svet na Kanalu A in ob 16.30 uri na radiu Zeleni val.user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.10.2009 10:06:23   
sabri
Oj, da nas malo dvignem, kako ste kaj? Nobene nič ne vidim po Grousplju, se nič ne srečamo, tako da bo res treba kar organizirat kako kavo ane. Mi smo ok, sicer skos nekaj delamo in packamo doma. Zdaj pa čakamo na vrtec, ker gre naša tudi baje notri novembra. Sem pa klicala danes in malo vprašala in še ne vedo točnega datuma. A kaj peljete vaše na lutkovne predstave, ko so tukaj v kinu? Jaz sem našo peljala gledat muco copatarico in je bla ful navdušena. No se kaj vidimo. LP

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.10.2009 22:32:32   
ZmajTolovaj
Ojla, končno sem spet malo do računalnika prilezla čez vse kupe igrač in plenic, k jih imam po celem stanovanju ... Jao.
Sabri, kdaj pa so predstave, sploh nisem vedela! Samo ne vem, a bi to našo že zanimalo oz. ali bi bila sposobna bit pri miru .. Je kje kak spored, kdaj in katere predstave so? Zdaj sem bolj razmišljala, da bi šli mogoče v cirkus pogledat, ta vikend, ko bo tule zraven fuzbala.
Drugač smo fajn, Ela je trenutno pri moji mami in pride jutr, to je prvič po rojstvu Hane, da smo brez starejše, pa kar paše, da si malo oddahnem. Se mi zdi, da nimam nobenega pravega dela, ko sem sama s tamalo user posted image Pa zjutraj lahko malo dlje spimo, ker ni budnice ob pol sedmih ..
Za vrtec je ravnateljica meni rekla, da bo novembra oz. predvidoma novembra, jaz res upam, no.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Kam se pa zdaj hodi na kavo v tem dežju, ko je kafič v Mercatorju neslavno zaprl vrata? Mislim na Lumpijev kotiček, ki je sicer čist fajn, sam mamice pa ne moremo kavice spit, že neki časa. Je kje kak fajn kotiček, da imajo še kakšna igrala? Tuš bi lahko imel na vrhu kafič, k so neka igrala, pa še ogromno prostora je tam. Kr neki, folk se sploh ne znajde, no.

Lepo se mejte kljub dežju, jutri bo menda še ful mraz ...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 763
16.10.2009 19:45:47   
sabri
No ravno, ko rečem, da nobene ne srečam, smo se z Helimašo srečale po doooolgem času, luštno.
Zmajtolovaj: naslednja je 5.11. za izven, drugače so tudi vmes za abonmaje, mislim da mora kje v knjižnici pisat, drugače je pa reklama prišla že nekaj časa nazaj. Ja, naša me je presenetila, ker je bila ful pridna in jo je ful zanimalo, je pa vmes imela glasna vprašanja, ampak super. Zato jo bom še vozila, drugače pa v LJ, kjer je v lutkovnem g. vsak dan ob 17.00 predstava za take pikce.

Neposredna povezava do sporočila: 764
17.10.2009 22:18:01   
Dajadada
Info glede vrtca...1.novembra zihr še ne bo, ker še vedno niso dobili datuma od občine, kdaj se lahko vselijo. Od takrat ko izvejo, rabijo še 14 dni, da vse pogodbe zrihtajo ipd. Sej sem vedla, da se bo tole še zavleklouser posted image .
Jaz pa tortico pečem, ker ju3 praznujemo 1. RD (že drugičuser posted image ). Ja mora bit luštn.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.11.2009 21:04:59   
ZmajTolovaj
DOBILI SMO VRTEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUHUHUHUHUHU!!!!!!!!!!!!!!!

V četrtek je vpis, začne se pa z novim letom, se pravi 4. januarja.
No, prehitro se ne bom veselila, bom vidla, kako bo z boleznimi.
Ampak ... KOOOOONČNOOOOO!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajadada, vi ste tudi moral dobit??
LP!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 766
28.11.2009 22:29:07   
anžetka
Živjo soobčankeuser posted image
Sem iz Grosupljega in sem, žal, šele zdaj odkrila, da obstaja tema na temo Grosupeljske mamice z okolico in da se večinoma že poznate. Ker sem že dlje časa razmišljala, da bi bilo fajn imeti kakšno družbo za sprehode in malo normalno počvekati (ne samo žlobudrati z malim), me zanima, če je še kakšna, ki bi se mi pridružila pri temu.
Imam sinčka, Anžeta, ki je star 3mesece in pol. Pravi navihanecuser posted image
Pred kratkim smo dali vlogo za vrtec/jasli in samo držim pesti, da bo uspelo. Ima katera otročka v VVD Biba v Šmarju?
Fajn se imejte in uživajteuser posted image

Sasa84

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.12.2009 15:11:06   
Fleka
Vrtca očitno še nekaj časa ne bo,saj NISO dobili uporabnega dovoljenja.user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.12.2009 19:54:27   
sabri
Oj, pa to z vrtcom se pa že norca delajo, debata je itak, da je to namenoma, ker nekaj glumijo pa glumijo. Ampak to je pa že ornk zaje...Če katera kaj ve, če se kje kaj dogaja v zvezi s tem, kaka akcija, naj sporoči.
Dobrodošla Anžetka, kavica zihr pade kakšna, jaz bom po nove letu najbrž spet na bolniški in bom imela več časa.
Se beremo.

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.12.2009 21:13:11   
helimaša
hej!

sabri a to kej pomen k boš na bolniški......upam da je kšna lepa stvarca.....kaj ste pa mel dons neki z cigani in strelanjem......drgač pa če maš dopoldan kej časa lahko kšna kavica pade.....
jah vrtec.....večni problem.....kr neki.....jst itak nimam nbenga upanja.....tud za drugo leto ne.....tko da spet ptivat varstvo.....
nč punce.....če ma kera kej cajta se nej pa oglas da se kej zmenmo.....
dajadada kje si.....

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.12.2009 14:58:23   
boob
hey punce,

evo še ena iz Grosuplja ki sama vozička . . anžetka jst sm takoj za (sm ti poslala ZS), tako da se oglasi pa se dobimo pa mal normalno poklepetamo user posted image . . .no pa kašna druga tudi, ki imate dopoldan čas

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.12.2009 21:04:29   
sabri
Helimaša: ja, maja pride še en razbojnik v familijo, pa sem bila že takoj doma na BD zaradi prejšnjih dveh ss, zdaj pa delam mal. S cigani ful piz...ti povem ob kavi, smo že v Sloveniji pri poskusih umora itd. Se javim, ko bom imela tudi dopoldna čas. LP

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.12.2009 9:49:04   
Dajadada
Sabri, čestitke.

Vrtec, danes sem šla podpisat aneks k pogodbi...sploh ne bom komentiralauser posted image user posted image user posted image .

Anžetka, Boob, lepo vozičkajta...sem vama kar mal fouš k sta na porodniški, jaz pa v službi, pa nimam prav nobenega cajta več.
Pa še tale zima...groooza...ko pridemo domov, ni nobenemu več, da bi še ven iz bajte stopil.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 773
19.12.2009 23:05:08   
ZmajTolovaj
Dajadada, kakšen aneks? A si tamalega že vpisala pred tem? Al kako?
Pri nas je bilo tako, da sem se že skor odpravila do vrtca, pa so me klicali, naj nič ne hodim, ker je vpis prekinjen. Me je skor kap. Zdaj pa me skrbi, da nas ne bi pri naslednji rundi pozabili, mislim vem da se hecn sliši, ampak vabilo na vpis je prišlo Z NAVADNO pošto, kaj če bi se kje zgubilo, jaz ne bi nič vedela o tem itn. Pol te pa ni in zvisiš, ker nisi dobil njihove pošte?
Za zjokat ...
user posted image user posted image user posted image

Drugač smo OK, zdravi zaenkrat, odštevamo dneve do očijevih počitnic, ko gremo vsi skup v Kranjsko Goro na sankanje juhuu user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 774
1.1.2010 14:10:50   
Dajadada
ZmajTolovaj, jaz sem podpisala pogodbo, da se vključi 4.1., pol so me pa čez kakšen teden poklical naj pridem podpisat aneks, v katerem se je spremenil člen, ki določa datum vključitve...sedaj je z dnem odprtja vrtcauser posted image .

SREČNO 2010 ... ZDRAVE OTROČIČKE TER VELIKO CRKLJANJA IN IGRANJA

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?