ZmajTolovaj
|
Halo punce, joj tale naša tema ... Nas zdaj nekaj časa ni bilo, smo šli malo na morje, potem malo v hribe ... Vreme pa povsod bolj tako tako. Zdaj odštevam tri tedne do "tapravega" dopusta, ki pa - upam - bo tak, kot se spodobi. Sicer sem si naplanirala do datuma vse, ampak predvidoma se vrnemo 14 dni pred PDP, tako da - lahko da bomo kaj prej nazaj Ja, Dajadada, vem, da se bo začelo vse na novo tako sem se že razvadila, da zna Ela vse sama - sama jest, lepo gre spat, sandalčke si lepo obuva, s supergami je malo več dela .. Zdej pa spet podočnjaki in bruhec. Jah, vse ima svoje čare, a ne. Helimaša, kako je pri vas?? Kako sta kej punci? Glede vrtca pa ne vem, kaj bi komentirala. Zdej si me Dajadada čist šokirala, ker sem bila 10000%, da če vpišeš dva naenkrat, da ti plac ne uide. Kakšna čakalna lista?? Mislm ... HALO. Sem pa zadnjič na igrišču ujela eno debato mamic, da nej bi pri OŠ LA začeli postavljat nekaj oz. da naj bi opazili neke delovne stroje - pa ne da so res začeli postavljat one čuvene kontejnerje??? Moram v teh dneh malo v izvidnico. Ker tole je višek. Polkadus, ne vem, kaj naj ti rečem, žal je tako, da se občine zgovarjajo na državo, država na občine, staršem pa v bistvu ne preostane nič. Vrtec ni obvezen za otroka, ravnatelji tudi ne znajo čarat, če jim občina ne zrihta prostora, nimajo kaj, saj njim ni ravno fajn vsako leto zavračat stotine otrok, občine pa jamrajo, da nimajo denarja. Ne kapiram sicer, kako splanirajo naselje, kakršno je denimo Sončni dvori, pa zraven ne naredijo še enega vrtca, recimo. Ampak OK, že vejo, kaj delajo ....