Anonimen
|
Glej, kako je z očetom tvojih otrok? Če ni prisoten, bi me morda zanimalo - zakaj? Si bila morda tako neodgovorna, da nisi premislila, ko si se odločila glede tretje nosečnosti? Če vas je zapustil, si morda sama kaj prispevala pri tem? Razloži nam. Mislim, da si nam ob vsem dolžna to povedati, če želiš, da ti pri tem pravilno svetujemo in, da te ne obsojamo po krivem. Sem pač mnenja, da imaš toliko otrok, kolikor si jim sposoben nuditi ljubezni in predvsem varnosti. Res je, da si ravnala kot najslabša mama na svetu, ampak se vsaj zavedaš, da si ravnala narobe. Moj nasvet je, da, če oče tvojih otrok živi z vami, naj tudi on prispeva k temu, da ti bo lažje, saj je tudi on odgovoren za njih. Če ga nimate, nisi morda ravnala prav, ko nosiš pod srcem še tretjega. Če si oče otrok ni želel, moraš vedeti, da moškega nikoli ne boš zadržala z nosečnostjo, ponavadi moškega s tem odvrneš. Če karkoli od zgoraj navedenega ne drži zate in je situacija drugačna (nisi nam natančno razložila), SI NAJDI POMOČ, ker boš uničila svojo družino in sebe. Nauči se kontrolirati in se postavi v kožo otroka. Če ga imaš zares rada, ga ne boš udarila. Jaz sama takšen problem, ko se med seboj otroka skregata in skoraj že tepeta, rešim tako, da pošljem vsakega v svoj kot in jima naložim nekaj minut sedenja v tišini, če pa se še vedno ne umirita, morata biti tako dolgo vsak v svji sobi, da se umirita in jima je žal. Vedno pomaga. Na koncu si že zaželita drug drugega. Želim ti, da ne bi več obupala in, da ti bo pomagal oče tvojih otrok, če pa ne, pa najdi pomoč pri babicah in dedkih. Vso srečo.
|