Arwenko -> RE: HSG (20.11.2009 20:08:27)
|
Evo me, poročam s prve roke, danes bila na HSG-ju. Preiskave sem opravila že včeraj, laboratorij (kri in voda), ginekološki pregled in vaginalni ultrazvok. Potem sem šla na posvet na oddelek, kjer so mi dali informacije o preiskavi in list za podpisat, da se s posegom strinjam. Danes zjutraj so me sprejeli, potem so me odpeljali na rentgen. Poseg me je bolel ko hudič. Najprej boli nameščanje tiste skledice, ki ustvarja vakum, ampak to še nekako gre. Pol ko so mi pa začeli vbrizgavat plin, pa bi lahko skakala po plafonu. No, v končni fazi so moja maternica in jajcevodi BP, vse vredu torej, sem pa očitno imela zlepljene in mi jih je ta plin očistil, zato me je verjetno tako bolelo. Sem pa bila dopoldne čisto fuč odkrito povedano, vse razbolelo, sem kr pošteno krvavela, pa malo psihično tudi. Po kosilu sem pol počasi prišla k sebi, tudi izcedka nimam skoraj nič več. Glede vožnje domov, glede na to, da sem lahko šla komaj ob 7h in cel dan ležala, ja teoretično bi lahko šla sama domov, ampak odkrito povedano, če ni res nujno, ne tega počet, naj vas pride kdo iskat. Tak, grem malo počivat dalje.
|
|
|
|