tecnobica -> RE: HSG (1.2.2010 12:45:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: doloress IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica A kar PCOS so ti določili? Si delala kakšne krvne preiskave? No, verjetno te po HSGju čaka še laparoskopija, sploh če imaš policistične, da ti prešpikajo jajčnike in jih malo spodbudijo. Ja zadnjic na pregledu je rekla, da je verjetno PCOS. Sem pa dala kri (3x na 20 minut) in sedaj cakam na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] da grem na HSG. Za naprej pa se ne vem kako bo potekalo. Verjetno res laparoskopija in kaksne tablete za spodbujanjejajcnikov. Sem se pa odlocila, da grem danes kupiti maticni mlecek, da vidim, ce bi to kaj pomagalo. tecnobica, kaj si tudi ti dala ze vse skozi? Jaz sem dala skozi najprej laparo, kar je bila napaka. potem sem imela HSG, kjer so ugotovili, da imam pregrado, zdaj moram še enkrat na laparo (ker mi niso prešpikali jajčnikov) in na histero, da mi odstranijo pregrado. PCO so ugotavljali samo z odvzemom krvi 3 dan ciklusa, ki je res pokazal zmešane hormone. Matični mleček moraš kupit prav od čebelarja, ker jaz v kapsule ne verjamem. Sem si ipa kupila zdaj Maco in se mi zdi, da se mi nekaj dogaja tam doli.
|
|
|
|