|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bojim se smrti
2.11.2007 22:14:58   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Joj, zemlja pa čokoladnauser posted image  Samo tega neeee, raje sirova. user posted image

Ja no, saj pravim ves čas, da je zemlja burek. Lohk tud sirov, vseen mi je.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 76
2.11.2007 22:17:30   
tanikaa
Ok, burek še nekak gre skozi. Za silo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 77
2.11.2007 22:18:39   
Anonimen
k nihče ne ve, kaj je potem. kaj čutiš? ali spimo?

Kako pa veš, kako boš čutila jutri? Kako dolgo boš danes spala? Kaj pa če je drugačna časovna perspektiva?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
2.11.2007 22:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR
Kako dolgo boš danes spala?

Jst bom glih kar zaspal.. :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
2.11.2007 22:22:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Kako dolgo boš danes spala?

Jst bom glih kar zaspal.. :))

A nisi dobil levje čokolade user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
2.11.2007 22:41:06   
Anonimen
mogoce sem.. samo je ne vidim.. ?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
2.11.2007 22:45:47   
Gina
Važno, da si sladekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
2.11.2007 23:02:12   
frutka_
Jaz sem po porodu imela krizo...Kar groza me je bilo vojn in bolezni...nekako sem začutila to minljivost ob rojstvu otroka.
V bistvu tako rada živim, tako fajn se počutim, pokam od energije in od sreče in veselja. In potem me nekaj preseka in spomni, da to ni to! Da bo enkrat vsega konec, da bo tema in morda kakšna misel name priletela iz zemlje.
Ego se mi zdi taka huda beseda in full negativna.
Meni je večja težava v tem, da ni garancije. ni garancije, da če boš pošteno živel, da boš dolgo živel in lepo umrl. Doma, v postelji. Ali pa v gorici pod trto na lep sončen dan.
Ne, življenje še te zaje.. ... na koncu... in mislim da ni egoistično, če ti je hudo, ko gledaš kako nekdo v težki bolezni trpi poleg tebe...sploh če si tega ni zaslužil.

najbližje mi je mnenje, da umiraš vsak dan in da je samo smrt v življenju tista ki je ziher. In nič drugega. nobenega ega. pač nekoč bo over ampak tvoja energija in tvoje delo pa bo ostajalo naprej. v tvojih otrocih, v delu, ki si ga pošteno opravljala...ma, jaz sem nepoboljšljiv romantik.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
2.11.2007 23:51:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

Mič RR...se nisi niikdar bala?

Ne vem...se mi zdi, da ne......čakaj, da pobrskam po memoriji :)

Evo...ene dvajset let se je ne bojim...mi je ok misel, da bom umrla. Polno prostosti....

Veš kakšen je bil ta dan, ki se ga spomnim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
3.11.2007 13:27:49   
Gina

Evo...ene dvajset let se je ne bojim...mi je ok misel, da bom umrla. Polno prostosti....

rojstvo ali novo rojstvo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
3.11.2007 14:23:23   
mami_miki

zakaj čakaš na prostost, ko boš umrla...
tu živi prostost!
Pa saj ni tako slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
3.11.2007 14:41:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ne vem...verjetno nič od tega....ker se še vedno bojim živet.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
3.11.2007 14:41:48   
Anonimen

zakaj čakaš na prostost, ko boš umrla...
tu živi prostost!
Pa saj ni tako slabouser posted image

user posted image

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
3.11.2007 15:26:23   
mami_miki
ja...saj se dogajajo zelo tragične stvari, en umre tukaj, nesreče, vse živo...je res, da te lahko to hitro noter potegne in vidimo samo to še okrog nas....

mogoče poskušajmo lepše stvari gledat pa naj nas te not potegnejo...user posted image

to je vedno bilo in vedno bo...

saj je res ful negative orog nas:pa tv,  pa časopisi, samo kreganje in težave...

ampak: sami zbiramo!

jaz nekaj časa nisem gledala dnevnika, da ne širim potem dalj pa govorim, kaj se je slabega zgodilo,,,

no zdaj gledam tud te stvari, samo me ne ganjo več tolk...

saj če smo od nekod prišli-saj smo a  ne?...potem se bomo tud nekam vrnili..smo bili preden smo se rodili, pa bomo tud potem, ko bomo umrli...
samo ne v taki fizični obliki, pač v neki drugi obliki energije:energija je večna, ne da se je uničit...

zato je zdaj naša priložnost, da skušamo uživat...nekaj lepega pa se že spomnimo, ne more bit samo grdo: če že zdaj ne čutimo lepo, pa se vsaj spomnimo, da smo se že imeli lepo...pa da poznamo ta občutek...potm ga poskušajo v ta trenutek priklicat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
3.11.2007 15:45:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ne vem...verjetno nič od tega....ker se še vedno bojim živet.

Tako se prepricujes.. Nehaj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
3.11.2007 16:54:22   
only_me
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: only_me

začnem razmišljat, da zdaj sem tu, pol pa me ne bo nikoli več, ampak res nikoli.....  te pa me panika prime.

Zakaj mislis, da te ne bo nikoli vec? Ravno zdaj v vsej neskoncnosti imas to sreco, al pa nesreco, da si tuki.. in nikoli prej in nikoli kasnej? Cudno ne?! user posted image

hja.. saj to mi ni jasno. Namesto, da bi bla srečna, da mam možnost živeti in tipkati na RR, sem jezna, zakaj nam je dano samo tako kratko obdobje (proti večnosti) oziroma, zakaj nismo nesmrtni...
Kako bi se temu reklo? Pohlep za življenjem, al kak.... user posted image

Upam res, da je to samo momentalno obdobje, pa da bo minlo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
3.11.2007 16:56:07   
dory
kaj pa vem...smrt je neizbežna stvar, zej al travnmiraš o tem al ne...mene bi blo groza,če bi umrla preden bi tamal bil osamosvojen...drugače pa..that's life...eni se rodijo, drugi naredijo prostor...

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 92
3.11.2007 18:48:41   
silvya
Anonimna, predlagam da prebereš kakšno knjigo na to temo (Gary Zukav - Domovanje duše, Dušne zgodbe) zelo zanimivo razmišljanje, res. Meni je tole predlagala ena prijateljica in mi ni žal.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 93
3.11.2007 22:11:00   
mojcaziga
Nikoli me ni bilo strah smrti. Edina želja v zvezi s tem je bila, da ne bi pred tem trpela. V nosečnosti pa se mi je vse podrlo v 32. tednu, ko so se mi prvič resneje zamajala tla zaradi krvnega strdka. Vse se je sicer srečno končalo, ampak tistega dne ne bom nikoli pozabila. In edina želja mi je bila preživeti in doživeti rojstvo prvega otročka in seveda videti ga odraščati. In takrat sem prvič začutila tak tesnoben občutek v zvezi s smrtjo, ki se je še poglobil tri dni po rojstvu, ko je sinček prenehal dihati. Stala sem kot kamen, medtem ko so ga oživljali in potem se je vse ponovilo še trikrat. Ko je bilo najhuje, sem si že želela naj bo že enkrat konec, na tak ali drugačen način. Ta cikcak iz življenja v smrt in obratno me je utrudil in...............................Vse o čemer sem razmišljala je bila smrt, v vsem sem videla nevarnost, bila sem na robu psihičnega zloma - jaz, vedno trdna oseba, oseba, pri kateri ponavadi drugi iščejo uteho in naslon. Nisem se znašla v novem položaju. Vse pa se je spremenilo 3 tedne po porodu. Sredi belega dne me je začelo strašno dušiti in sploh nisem prišla do zraka. Peljali so me v bolnico, kjer so me komaj rešili - imela sem masovno pljučno embolijo in baje sem ponucala vseh 7 življenj (zdravnikove besede). Povedati pa hočem to, da na začetku sem hlastala za zrakom in mahala, ampak kmalu padeš v tako res počasno stanje, ko vse dojemaš umirjeno, vse se upočasni in se ne zavedaš svojega trpljenja. Nisem čutila ničesar, ne pomanjkanja zraka, ne bolečine, bila sem umirjena, spokojna. In ne, ni me več strah smrti. KO bo prišel moj čas, bo in tega se ne bojim.

LP, MOjca

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 94
4.11.2007 0:39:32   
Anonimen
joj, Mojca, grozno user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
5.11.2007 16:45:16   
Mariposa
Nisem brala cele teme. Smrt sprejemam kot del življenja, nihče ji ne uide. Nekatere doleti prej, nekatere kasneje. Tako kot vsi tudi jaz upam, da bo čim kasneje, ko pa bo, pa upam, da pride nenadoma. Ne želim si recimo umreti v ognju, letalski nesreči ali po dolgi bolezni. Čeprav me tudi tega ni kaj pretirano strah. Če povem po pravici me je v povezavi s smrtjo strah samo tega, da prehitro doleti moje najbližje. Tega se pa res bojim. Bojim se ostati brez njih, brez staršev, brata in vseh ostalih, ki jih imam rada. In včasih si želim, da bi mene to prej doletelo kot njih, čeprav se isti trenutek spomnim, da je to zelo sebično od mene, ker potem njih čaka enaka bolečina, kot je tista, ki se ji jaz želim izognitiuser posted image .

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?