Gina
|
Mami miki zato ker sem lahko tuki in tam in poznam razliko. Seveda sem vse jaz, vendar sem nekje v eni obliki, druje pa v drugi. Fajn je to, samo mogoče ti tega ne ločiš, ker si preveč po knjigah predstavljaš, ki malo nenatančno pišejo o vsem skupaj. Tukaj sem v materialnem svetu in tukaj sem samo tukaj, čeprav sem hkrati kje drugje ves čas, vendar je svet svet, štekaš zemlja...matr saj sem čist čudno razložila, ampak boljše ne znam, drugi nivoji so pa pač drugi nivoji. Zemlja ima vojne, kreganje,netoleranco, višji astral tega nima. Simpl se je tam iti ljubezen. Meni se to, da te mož prevara, pa da ga še kar ljubiš, zdi edino pametno pri pametnih ljudeh, saj sem ti to že napisala. Kako pa češ reagirat? Obsojat ga, ker je samo človek, pa sebi kratit energijo in sebe kaznovat za to? Ne, meni je to edina pametna reč. Jaz imam zelo rada mojega bivšega, čeprav me je varal. Ampak rada imam tudi ogromno drugih ljudi, ne ločim tako zelo teh reči. Vendar nisem brezpogojna, kakor nihče ni. Določene reči vsakega pogojijo, tako je na zemlji. Soditi...seveda vsak sodi, tudi jezus ali buda ali kdo drug. Tukaj sodimo, vsak dan sodimo, ali je hrana ok, ali so sosedje ok, ali je služba ok, če pa pride do ekstremov, pa še toliko bolj...seveda je človeško fajn, če ne bi preveč sodili, vendar smo rojeni s kemijo v glavi in z okoljem, ki ne omogoče drugega, kako naj ti to razložim, gane nas, vsakega, če se tudi navzven pretvarja. Ne vse ista stvar, ampak vsakega nekaj gane. Če ga ne bi, bi bil robot. In čim ga gane, sodi. Tako je, o tem ni vprašanja. Sigurno pa ne moreš ljubiti tistega, ki ti bližnjega ubije. Nihče ne more. Lahko mu odpustiš, pa ne ker bi bil brezpogojen, ampak zato ker si pameten, razumen, ker nočeš sebi škodit z razmišljanji o slabih stvareh, ki bi te razžirale, ker le tako si ti sam miren znotraj sebe. Vedar tu ne govorimo o ljubezni, ampak o rad imeti in to pa komot dosežeš, da imaš ljudi rad. Vendar ne vsako sekundo. In če na zemlji lahko imaš večinoma rad, potem ti itak vse višje sfere ne morejo delat težav, ko tam ni nobenih tako stresnih okoliščin. Fino ti je. Vendar iskat brezpogojnost na zemlji je isto, kot iskat čigumi na marsu. Iluzija. Če pa iščeš rad imeti, se pa strinjam, to lahko najdeš. Kar se smrti tiče, sem napisala, da se je ne bojim, ker je itak vse isto, ali si na tej strani ali na drugi, v bistvu je tam še lepše za moj okus. Še to, tvoja strategija zaupanja je zelo fajn strategija. Zaupati v boga. Ampak zaupati moraš točno tako zelo močno, kot npr. tukaj na forumu tehnofil zaupa v svojega. Takrat in šele takrat bo zaupanje dovolj močno, da boš mogoče lahko res rada imela skoraj vse. Ker boš zaupala, da je tako ok za nekaj. Vendar spet ne vsako sekundo. Je pa to dobra strategija za ne sekirat se, za prepuščat reči, prav res.
|