|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
21.11.2007 14:45:15   
MetiLu
Ooooo, Bamby, a maš čas user posted image  vidim, da si slikco zamenjala user posted image user posted image

Pinči, veš da jo bom pozdravla. A ne da nam kar manjka tuki gor user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
21.11.2007 14:47:12   
pina-1
ah guerina, ne sekiraj se. jaz sem vedno za vse variante.... sej prov dosti večje vaše ne bouser posted image user posted image user posted image

uff kako gre ura počasi....kje ste čveke?user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
21.11.2007 14:53:03   
anariya
Kje si ti kupila te tamale bodyie,lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
21.11.2007 14:55:31   
mlavla
tako pridno čvekate, da najbrž sploh niste opazile,da sem se vam javila...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
21.11.2007 14:55:42   
*Naja
Bamby- kake stare mamke? Men se zdi, da nas je kr nekej tle gor, ko smo že čez 30tko zakorakaleuser posted image . Men bo 31tko prpopal Miklavžuser posted image user posted image .

Sem pa ravno pomalicala eno veliko jabolko narezano na koščke, čez pa polita zmečkana bananca, mal z mlekom razrečena. Mislim, jst tud imam neke ubitačne kombinacije zdej, ko sem user posted image . Bo imela naša user posted image ful čudn okus za hranouser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
21.11.2007 14:56:24   
*Naja
mlavlauser posted image za pregled.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
21.11.2007 15:00:25   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ooooo, Bamby, a maš čas user posted image  vidim, da si slikco zamenjala user posted image user posted image

Pinči, veš da jo bom pozdravla. A ne da nam kar manjka tuki gor user posted image

jah vsaj so se nam sline cedile glede joteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
21.11.2007 15:02:29   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

tako pridno čvekate, da najbrž sploh niste opazile,da sem se vam javila...user posted image

mlavla lepo te je brati...sem mislila da boš takoj zbežala nazaj k knjigam...oprosti..
sem vesela, da je s tvojimi izvidi vse ok..Samo da si zdrava...če pa si bruhanje zdržala dos edaj boš pa v najslabšem primeu še ta tri meseca. je rres da ni prijetno samo se laže preživi če veš da je ostalo vse ok. vsaj po moje.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
21.11.2007 15:02:56   
anariya
Kje si jih kupila?user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
21.11.2007 15:06:01   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

user posted image user posted image user posted image  mislim, da nobena ne ve, katero sprašuješ.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
21.11.2007 15:06:38   
mlavla

napiši po imenu koga sprašuješ...mislim, da boš tako prej dobila odgovoruser posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
21.11.2007 15:07:56   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Bamby- kake stare mamke? Men se zdi, da nas je kr nekej tle gor, ko smo že čez 30tko zakorakaleuser posted image . Men bo 31tko prpopal Miklavžuser posted image user posted image .

Sem pa ravno pomalicala eno veliko jabolko narezano na koščke, čez pa polita zmečkana bananca, mal z mlekom razrečena. Mislim, jst tud imam neke ubitačne kombinacije zdej, ko sem user posted image . Bo imela naša user posted image ful čudn okus za hranouser posted image .

tudi jst mam zadnje čase čudne želje po hrani oz. čudne kombinacije..mislim, da je to v času nosečnosti povsem normalno

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
21.11.2007 15:08:30   
anariya
Ja pino sprašujem, saj piše na koncu,lpuser posted image user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
21.11.2007 15:09:02   
Suzi*
Evo mene iz šopinga. user posted image  Sem bogatejša za ene zimske športne čevlje, da ne bom glih v teh mojih tenisicah po snegu rabla hodit. user posted image  Pa še en kup drobnarij sem nabavla. mal sem se pasla, pa ideje zbirala, ker moram par stvari na steno obesit, ko bodo zdaj končno lepo rdeče prebarvane. user posted image
tako, za bebo pa spet nič, sem že skor kupila dudice, pa so ble same punčkaste barve, pa nisem upala. user posted image user posted image  
Bi pa še kaj nabavla, pa je blo premalo rok za nosit. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
21.11.2007 15:09:32   
pina-1
pri nas je takoturobno vreme.... prov za zaspat...

mam eno kveščon? a pe kero trebuh popoldne boli? dopoldne nimam nobenih težav..popoldne je pa prava katastrofa..trebuh boli pa križ in noge... prov nič prijetno.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
21.11.2007 15:11:46   
*Naja
Dejte povedat tiste, ki ste že dalj časa na bolniški, tako da vas ima čez že ZZZS, a ste čist skoz doma? In če niste, kaj boste imele v opravičilo, če boste mogle na zagovor? Jst ne vem, če bom zdržala, da bi bila skoz noteruser posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
21.11.2007 15:11:48   
pina-1

Ja pino sprašujem, saj piše na koncu,lpuser posted image user posted image

včasih preden objavi tvoj post objavi še od kere druge..Oprosti nisem vedela da je meni namenjeno...
evo takoj dobiš odgovor. body.je sem vse kupila v hoferju..Ta svetlo beli so super material tisti drugi pa niso tako dobri samo za ponucat bojo... Ostale stvari so vse iz sparja. LE rumeni oajac je iz baby centra.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
21.11.2007 15:12:46   
mlavla
Ja Suzi fajn za tvoje nakupe...jst bi tud...pa mi stanje na računu tega ne dopuščauser posted image

moram vam pa povedati, da sem danes dobila odločbo od zavoda za zaposlovanje..in dobim štipendijo...JEEEE.končno, saj jo do sedaj še nisem nikoli..zdaj, ko sva pa poročena pa končno izpolnjujem kriterije...oz. pogoje
zdaj pa samo še čakam, da mi jo nakažejouser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
21.11.2007 15:15:38   
mlavla
Lara a si vprašala svakinjo, kje so kupili posteljico?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
21.11.2007 15:16:42   
*Naja
Pina- sem popoldan in proti večeru na istem kot ti. Trebuh napet in trd ko kamen....vse zateguje...križ boli, ker se mi zdi, da me hoče na pol dat....Radosti nosečnostiuser posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
21.11.2007 15:17:38   
*Naja
mlavla- sj veš, da smo user posted image pozabljiveuser posted image . Takoj, ko izvem, ti sporočim.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
21.11.2007 15:18:21   
mlavla
mene pa k sreči te bolečine v trebuhu in križu ne mučijo....user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
21.11.2007 15:19:41   
pina-1
suzi bravo za čevlje..jaz tudi skozi gledam za kakimi čevlji, pa tisti ki so meni všeč so valda 100€ user posted image user posted image user posted image
si mogla eno roza dudico kupit..pa saj tvoje dete je itak brez dodatkov vmes nog..to smo že pošlogaliuser posted image user posted image user posted image

mlavla bravo za štipendijo... kako se pa to obnese med porodniško????

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
21.11.2007 15:24:58   
katka37
Lara, tvojih 31- pojma nimaš, kako si še mlada.Proti mojim 37-im malenkost. Jaz zdaj čakam na odločbo z zavoda glede bolniške. Na sprehod bom že šla še tu in tam, na kavico h kolegici v bližini tudi, za kaj več pa mi tudi počasi ni, me kar precej muči trebuh in bolečine. Na CSD pa bom tudi morala iti sama papirje urejat. So pa baje vedno bolj strogi na zavodu in baje ni več hec.

Anariya, vseeno je boljše, če napišeš zraven ime tiste, ki jo sprašuješ, vse tako delamo, saj tudi ponavadi večim odgovorimo.

mlavla, smo opazile tvoje poročanje, ampak tako klaframo nasploh, da včasih odgovorimo šele čez pol ure. Jaz pa tudi tako pozabljam nasploh, da sem čisto obupana na trenutke. Bravo za štipendijo.

Ampak Bamby, ko sem gledala tvoje slike cotik, sem ugotovila, da jih skoraj nič nimam.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
21.11.2007 15:28:56   
Suzi*
mlavla, dobro da je vse ok. kaj pa prvijo za cuker teste, bodo veljavni al boš mogla ponavljat???
glede šopinga...zimski čevlji za 30 evrčkov...se mi zdi poceni, pa še nujno sem rabla nekaj za v sneg, pa da nima pet, ostalo pa so ble same drobnarije, ki jih rabimo vsak dan. user posted image

Pina, mene je tud zdaj ko sem bla uro in pol zunaj in hodila, kar začelo tiščat v buhiju. Je blo čist zadost. Drugač pa teh ponavljajočih popoldnaskih bolečin zdaj ko sem doma večinoma nimam, ker počivam. Mogoče ti pa res ne paše sedet cel dan, pa bi blo res boljš, da decembra ostaneš doma.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?