Suzi*
|
Dober dan. Še kar berem in berem vaše čvekarije.... ja, Bamby, pri nas je čist cel vikend snežilo, tako da je imel tudi mali veselje. Včeraj smo se kepali in po snegu ružili, kakšno veselje je to za otroke!! No, danes bo pa verjetno počasi vse skopnelo, že ni več tako lepo kot čez vikend, ko je bla res zimska pravljica pri nas. Dolenjka, Pina, krasna bušija (pač v moji kategoriji ), pa tudi luškane cotice. Janey, glede tašče in posteljice.....jaz sem bila v prvi in po porodu tako zelo alergična na take in podobne izpade tašče in mami, da je blo za znoret. Najraj jih niti na obisk ne bi pustila. Ampak po moje so bli to hormoni, ker zdaj mi kar paše, če malega lahko kdaj počuvajo, pa tudi če pri njih prespi za kakšen dan (res pa da jih nimamo v isti bajti!). Imajo pa oboji doma otroške posteljice, tako da ima mali kje spat. je pa tako, da če te kaj moti, je bolje že v štartu postavit meje do tašč in mam!!!!! je pa ta tvoja tašča po opisu zelo podobna moji mami.....pa ni variante, da bi jaz doma pri njej živela, ker vem, da bi mi hotla preveč stvari vsilit (od hrane do drugih stvari), čeprav bi blo to za njo pomaganje, meni je pa ljubše, da sem sama svoj gospodar. Februarka, ki imaš enkrat diplomo spisano, je zagovor samo še birokracija, ki jo moraš opravit. Ne skrbi, super bo šlo!!!!!! Danes zjutraj, sva z malim malo potegnila, sem ga namesto ob sedmih v varstvo peljala šele ob pol devetih, pol sem doma malo pojedla, pa en kup reklam in revij prelistala, pa vas prebrala, pa je že skor pol dneva okol.