|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
19.11.2007 8:40:01   
MetiLu
Dobr jutr! Sem še mal zaspana, pa se strinjam z Misar, men se tudi ne da u službo, ker se mi pa zdej počasi dozdeva, da mi doma ne bi bilo dolgčas user posted image

V glavnem Misar, do pol petih sem jest tuki, pa zvečer tudi pridem user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.11.2007 8:42:50   
katka37
Dobro jutro tudi od mene!

Sem od sedmih pokonci, spravila mulca v šolo (kot da me še rabita user posted image , ampak pocartata pa se še vedno rada), zdaj ju malo razvajam, ko sem doma.

Dolenjka in Pina, trebuščki user posted image , cotike seveda tudi, res imajo lepe stvari za user posted image .
Z virozami pa bomo menda za letos končale, bo treba več jote in vitaminov.
Pa prijeten oddih v SLO, dolenjka.

Janey, jaz sem že včeraj delala seznam za obdarovance in razmišljala o darilih, se bom verjetno letos spet kar sama lotila nekih daril. Kmalu bom namreč na bolniški preko zavoda in baje so kar poostrili kontrole tudi nosečkam, se ni z a hecat baje. Sicer pa mi itak ni za okrog hodit preveč, ker imam še kar probleme, vendar v tem decemberskem času bi pa le rada malo šla po trgovinah, ko je vse lepo okrašeno.

Danes torej na pregled, jutri k osebni zdravnici zaradi bolniške in nesem papirje še v službo, potem pa nekaj časa spet mir.

Vsem, ki ste v službi, naj čim hitreje mine.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.11.2007 8:48:47   
Janey
Katka kdo dela kontrole? A to tam kjer delaš pošljejo ali kako? Mislim jaz niti nisem na tistem naslovu na katerem sem prijavljena user posted image . Po trgovinah bomo pa tud letaliuser posted image

Mene je pa tašča včeraj čist iz tira vrgla..nisem celo noč prav spala...majke ji...
Sta kupila neko prenosno posteljicouser posted image user posted image user posted image  ZAKAJ? Jaz si želim tega otroka in moje življenje bom prilagodila temu da kamorkoli bomo šli bo lahko šel naš pikec z nami. Vem da bom vesela da mi bo kdaj počuvala, ampak tukaj je še moja mami. Jaz pa si želim preživet vsako minuto z njim in ga razvajat in pocartat. Nakar mi izjavi, da ponoči ga bomo kdaj pri njej pustiliuser posted image user posted image  HA??? Jaz sem en štok višje..zakaj bi ga dala k tebi spat...če je najlepše ga imet ob sebi...čist sem pafuser posted image user posted image  nakar je še moj rekel da to je njemu vseeno, da se morma same zmenit. Pa kaj se mam za menit...to je moje dete in pika.
jojj

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.11.2007 8:50:33   
itata
dobro jutro...
se totalno pridružujem skpnemu menju in stanju, ker sem tudi jaz komaj vstala danes in se prisilila it v ta mraz. ampak ok, zdej sem že v svoji topli pisarnici pa še kar gre.
dolenjka in pina: lepi trebuščkiuser posted image  vidve ga imata tko mal višje - a vaju pol manj lulat tišči? to me sam tko zanima. k mene velikrat, pa tud tko bolj dol mam trebuh...

ostalim pa en lep zimski user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.11.2007 9:11:04   
Lanchy
Ojla punce!
Pri nas je vikend minil v znamenju praznovanja RD mojega mozeka, vceraj sem likala kot zmesana, sem namrec dala prat vse cotke za naso Zojo in sem bla cist sokirana, ko sem ugotovila, da se cotke za dojence bistveno pocasneje likajo kot za nas odrasle.
Sem pa ful vesela, da se v tem tednu, od kar sem crtala ves sladkor in belo moko nisem zredila za NIC, celo 0,5kg sem sla doluser posted image ....upam, da bo koncno moja G zadovoljna, saj pravi, da se lahko na mesec zredimo za 1 kg in tudi dag vecuser posted image ...Jao ...ko da je 10 kg do 29 t tok zlo velikuser posted image
Lepo cvekajte se naprej, pa glejte, da ne naklofate spet morje strani, k pol si morm res eno konkretno pavzo privoscituser posted image  Zdaj se bom pa pocasi spravila k diplomci.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.11.2007 9:18:33   
bamby
Dobro jutro!

Janey, tole s tvojo taščo je pa meni kar malo mimo user posted image . Da bi otroka dajala ponoč k njej spat kar tako dan za dnem user posted image user posted image user posted image . Boš mogla kar takoj karte na mizo postavit!
Pina, dolenjka, zelo lepe cotke sta kupili user posted image . Jaz sem pa v soboto spet eno škatlo in dve vreči cotk domov prinesla. Mami mi je pa iz Ikee prinesla rjuhce, odejico in povštrček user posted image . Bom mogla enkrat se dat malo na to, da kaj poslikam in dam v album na vpogled. Drugega nisem nič kupovala. Kombinezonček moram še kupit, pa kozmetiko, kakšno flaško... drugega pa ne vem, če bom kaj rabila. Je tu tolk cotk, da ne vem kam bom z njimi.

O snegu tudi pri nas ni nič več sluha ne duha. Ni niti dobro pobelilo ne, ker je le naletaval. Je že fajn, da še ni prave zime, bo še čas. Dokler ne gremo rodit nam ni treba snega. Morda za božične praznike.
Verjetno ima pa Suzi res pravo zimo user posted image .

Itata, si se že kaj pozanimala o vprašanjih, ki sem ti jih zadnjič zastavila???

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.11.2007 9:26:35   
larisa
Dobro jutro,

vidim da vse težko vstajate, si ne predstavljam da moram skos zgodi vstajat, čeprav kljub bolniški nikol ne vstanem kasnej kot ob 8h, ampak se mi zdi že to kar lep spanec.user posted image

Janey, glede preverjanja če si na bolniški. jaz sem naredila celo študijo o tem in verjemi, da nosečke kar zelo preverjajo in če nisi na istem naslovu, kot maš na zdr. zavarovanju, imaš problemček user posted image , ker iskali te bojo (če te bojo) tam kjer si prijavljena. Jaz sem se ravno zato prijavila na novem naslovu, čeprav sploh nisem mela namena to urejat! Glede tvoje jeze mam pa tud en komentar. Pa ne bit huda... Jaz bi bla vesela da bi se mi družina ponujala za kako čuvanje, ker si pa vseen še kdaj želim z user posted image  it ven zvečer ali pa kam in če user posted image  pri domačih prespi, lahko tud ti zjutri mal pospiš in ti je lažje, ne?!user posted image  Pa še user posted image  se bolj naveže na domače, pa je vse bolj osebno, družinsko,....pa glede na zgodbice izkušenih mamic kdaj še kako paše da ti kdo počuva čez noč otročka, pa če tud samo na kavču pol ležiš.. Ne vem no, to je moje mnenje in mogoče boš ti pol mal manj živčna, ko boš še to plat videla....

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.11.2007 9:27:18   
itata
bamby: sem ti poslala ZS, da neki preverim, pol pa "naskočim" kadrovskouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.11.2007 9:29:38   
itata
janey: tole s taščo je men tud mal tkouser posted image  sej mogoče je sam dobr mislila pa se ponujala, da bi ti pomagala po svojih najboljših močeh - da se boš tudi ti kdaj naspala... ne vem. upam, da je to to in bosta rešile. ker če se bo preveč vtikala bodo takoj problemi. jaz nisem mogla s taščo v isti bajti živet. z mojo mamo pa lahko. sam svoji mami direkt povem kaj mi je in kaj mi ni in se razumeva ful dobr (je kdaj užaljena, ampak bolš prva zamera kot zadnja - to tudi tebi priporočam).

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.11.2007 9:34:52   
katka37
Janey, ko si prvi mesec na bolniški, ti kontrolo lahko pošlje delodajalec, potem pa z zavoda za zdravstvo, saj oni plačujejo dalje, ko smo na bolniški. Od pokrajine do pokrajine je baje različno, kako pošiljajo kontrole, tudi odvisno od diagnoze baje pa kaj ti napiše komisija v odločbi. Baje je dobro, če javiš ta svoj začasni naslov. Pa ne, da se zdaj jaz bojim, malo bom pa le popazila. Vsaka se pač sama odloči. Ene pravijo tako, druge tako.

Pri nas pa je še vedno snegec, samo vprašanje je, kako dolgo bo ostal.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.11.2007 9:39:09   
katka37
Janey, v moji bližini nimam nobene od babic, bi mi pa včasih kar prav prišla, da bi katera počuvala user posted image . Se pa ne strinjam, da kar kupi prenosno posteljico pa nekaj sama naprej planira. Sicer pa je pomembno tudi to, kakšne odnose sta imeli prej in če se tudi drugače vsiljuje. Mogoče pa res hoče samo pomagatiuser posted image

Sem se prej vagala- v treh tednih sem se zredila za 3 kg, sem zdaj na +9 kg, pa nič kaj več ne jem, celo manj, tudi nisem videti kaj bolj okrogla (razen trebuha), naši user posted image  očitno pridobivajo na teži.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.11.2007 9:48:56   
Februarka08
Ne vem, a sem samo jaz taka, ali kajuser posted image - glede obsega trebuha mislim... Zvečer ko grem spat je trebuh ogrooooooomen in si mislim, super user posted image raste. Zjutraj pa ko vstanem, vse splahni in je že nekaj časa nekako istiuser posted image . Upam, da user posted image kaj ne zaostaja v rastiuser posted image ... Do druge srede je še daleč za pregled, komaj ga čakam...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.11.2007 9:58:24   
misar
hej februarka ne sekiraj se. sem se slikala 1 mesec nazaj pa danes spet, pa veš kaj ti povem, se mi zdi, da sem takrat mela večji trebuh. pa tud na obsegu se nič kaj ne pozna. pa je vseeno ginekologinja prejšnji teden rekla, da je naša lepotička pridobila v enem mesecu več kot pol kile na teži. tako, da mislim, da ni razloga za paniko.user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.11.2007 9:58:34   
pina-1
februarka... velikost trebuha sploh ni pogojena z rastjo otroka... ne sekiraj se... tvoj otroček čisto dovolj dobiva ,tudi če je trebuh malo manjši. je pa ponavadi trebuh zvečer vedno večji kot zjutraj.. pa sedaj je tudi odvisno kako se detece postavi..

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.11.2007 10:06:09   
Janey
Katka jaz bom na bolniški samo 3 tedne. Potem pa bom mela dopust, potem se mi pa začne porodniška. Tako da vrjetno zdaj ne rabim naslova spreminjal al kak. Kr iz službe ne bom imela kontrole, ker tako vejo da ne živim tak ko sem prijavljena. So kr vredu tukaj.

Glede tašče...jaz bom zelo vesela če mi ga bo kdaj počuvala, samo jaz bom želela veliko bit z otrokom in že zdaj me moti(ne me narobe razumet, sem zelo hvaležna za vse ampak jaz bi rada sama) ko mi vsiljuje kosilo in da bi mi ona cote oprala in ne vem kaj. Jaz lahko in si želim to vse sama. Jaz nisem navajena tega...doma sem mela svojo svobodo in svoj mir, tukaj je nimam niti pol toliko in to me ubija. Ampak sem ji povedala, parkrat že, pa pač taka je...ona bi rada samo pomagala. Jaz vem da hoče dobro, ampak ni nujno zame in za nas dobro to kaj si ona misli da je. In težko ji je dopovedat. Za ene stvari sem ji, za ene si en da dopovedat. Kar se pa tiče mojega malega sončka....pa si ne bom pustila. Ampak nočem se pa kregat ane.Upam da bo razumela. Zelo me skrbi to-...kr cmok mam v želodcu in grlu. Mah...sej bo.

Grem napolnit želodček da bom bolše voljeuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.11.2007 10:33:44   
katka37
Tiste, ki ste doma, gledate kaj odajo Mein baby na rtl, meni je ful zanimiva, se je pravkar spet začela?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.11.2007 10:38:11   
Februarka08
Hvala za odgovore glede trebuha... Upam, da res ni panike za skrbuser posted image .
Joj, naute verjele... Ravno sem govorila z šolo in naj bi imela že 19. decembra zagovor diplome!!! Mene bo kar pobralo. Sej sploh nisem mogla verjet. Zdej me je šele zagrabila panika in sem vsa user posted image . Sej se tolažim s ted, da jih je toliko preživelo, bom pa še jest, sam vseen živčki, živčki. Pomoje se bom že dons lotla prezentacijeuser posted image ... Upam da me ne bojo preverjal glih tist danuser posted image ...
Se beremo, spet bom user posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.11.2007 10:43:01   
vrtnica76
Janey,ti čisto verjamem kako težko ti je prenašat tole s taščo.Ko je bila Tamara rojena sva bila pri mojih starših-se čisto dobro razumem in sem jima hvaležna za vso pomoč,ampak me je kljub temu zelllooo motilo, kadar sta bila kaj preveč pametna.Za povrh vsega sta v bajti še stara starša in ko je imela naša dojenčica krče so vsi na kup letel,češ kaj je z otrokom narobe...grooozaaa, k da že midva nisva bila zadost nervozna zarad joka,so naja še oni obremenjevali z nepotrebnimi pripombami in svojimi diagnozami. Najrajš bi videl, da bi ob vsakem joku k dohtarju letela. Ti povem, da sem se čutla popolnoma nesposobno in nematerinsko ob takih trenutkih.user posted image
Zdej smo v prizidku pa tudi dvomim, da bojo kej manj v skrbeh (naša dnevna soba je zraven spalnice mojih staršev in se kar dost tja sliši).

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.11.2007 10:54:43   
MetiLu
Februarka user posted image user posted image  za diplomco. Glede trebuha pa ne skrbi, pri meni je isto. Zvečer me hoče raznest, tok me vse zateguje, zjutraj ga pa kar malo zmanjka.

Janey, ne daj se. Povej tašči, da če hoče pomagat, mora nehat vsiljevat svojo voljo in razloži da se njen pogled na pomoč razlikuje od tvojega. Najlažje je rečt kot pa to naredit, upam, da si boš postavila dobre temelje, da v naprej ne boš imela težav z njo.  Zaenkrat moram rečt, da mene moja tašča čist pri miru pusti oz. ne dela nekih takih planov za naprej, čeprav bo vesela, ko bo na obisk dobila vnučka in ga bo z veseljem pomerkala, meni bo pa tudi prav prišel kakšen dan oddiha.

Ni fino, če imaš občutek, da ti nekdo diha za ovratnik, sploh če si bil prej navajen na tisto svojo svobodo.

Zdele sem kar malo fovš tistim, ki ste na bolniški user posted image  Ponedeljek zjutraj, prvi sestanek je trajal 1 uro in 35 min. Sem vmes mogla na WC letet, ker naš mali razgraja in dela prevale dones. Zdele pa hitro jest, sem že tok lačna user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.11.2007 11:21:57   
lillchy123
jutro bejbe!

sonček je... Sam ne zunajuser posted image  pa še vsi so sitni, ampak midva se ne dava. in pojeva..... in ti si skuštrana...user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.11.2007 11:31:19   
Suzi*
Dober dan. Še kar berem in berem vaše čvekarije.... user posted image

ja, Bamby, pri nas je čist cel vikend snežilo, tako da je imel tudi mali veselje. Včeraj smo se kepali in po snegu ružili, kakšno veselje je to za otroke!! user posted image  No, danes bo pa verjetno počasi vse skopnelo, že ni več tako lepo kot čez vikend, ko je bla res zimska pravljica pri nas.

Dolenjka, Pina, krasna bušija (pač v moji kategoriji user posted image ), pa tudi luškane cotice. user posted image

Janey, glede tašče in posteljice.....jaz sem bila v prvi user posted image  in po porodu tako zelo alergična na take in podobne izpade tašče in mami, da je blo za znoret. Najraj jih niti na obisk ne bi pustila. user posted image  user posted image  Ampak po moje so bli to hormoni, ker zdaj mi kar paše, če malega lahko kdaj počuvajo, pa tudi če pri njih prespi za kakšen dan (res pa da jih nimamo v isti bajti!). Imajo pa oboji doma otroške posteljice, tako da ima mali kje spat. je pa tako, da če te kaj moti, je bolje že v štartu postavit meje do tašč in mam!!!!! je pa ta tvoja tašča po opisu zelo podobna moji mami.....pa ni variante, da bi jaz doma pri njej živela, ker vem, da bi mi hotla preveč stvari vsilit (od hrane do drugih stvari), čeprav bi blo to za njo pomaganje, meni je pa ljubše, da sem sama svoj gospodar.

Februarka, ki imaš enkrat diplomo spisano, je zagovor samo še birokracija, ki jo moraš opravit. Ne skrbi, super bo šlo!!!!!!

Danes zjutraj, sva z malim malo potegnila, sem ga namesto ob sedmih v varstvo peljala šele ob pol devetih, pol sem doma malo pojedla, pa en kup reklam in revij prelistala, pa vas prebrala, pa je že skor pol dneva okol. user posted image user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.11.2007 11:37:09   
pina-1
suzika si le prilezla na plano... sem te že fajn pogrešala veš... pa sem si kar mislila da si kitico več odspalauser posted image user posted image

sem vam prov fouš za snegec, pri nas je bil včeri cel dan dež..katastrofauser posted image  no ampak danes je že sonček in prov fajn toplo sije...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.11.2007 11:41:15   
pina-1
danes ni kaj preveč živahno tu pri nas? kje ste punce? ve, ki ste doma ne veste, da tiste ki smo v službi nam čas zelo počasi teče in rabimo družbo?user posted image user posted image
meni jo sicer trenutno dela zgaga ampak ta družba mi ni všečuser posted image user posted image

še neki me zanima, če seše keri to dogaja: jaz sem spila že več kot 0,5 l tekočine pa še sploh nisme šla na WC? a je to normalno?? ali je možno da je to posledica moje trebušne viroze, ki še vedno traja in da je telo "zdehidrirano"?user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.11.2007 11:42:33   
katka37
Februarka, 19. boš pa rešena, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.11.2007 11:45:06   
katka37
Pina, čisto možno, pa super, da gre na boljše.

Sem pravkar ugotovila, da naša občina da 200 € za tretjega otroka, bodo denarci prav prišli, lepo od njih user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?