|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
19.11.2007 13:44:16   
larisa
Čveke, čvake, čvekaste....

Tolk ste pisale o diplomcah, da sem danes že cel dan za računalnikom in pridno delam user posted image , ampak glede na to da sem se šele zdaj zares spravila k delu, sem ugotovila da mi do prihoda user posted image  nikakor ne more zadeve čez spravit ozirom zaključit user posted image user posted image , zdaj pa sploh ne vem če bi delala naprejuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
19.11.2007 13:46:22   
dolenjka
Ojla, ste me ubogale in pridno nabirate strani user posted image
Midva bova zdajle tortelinčke pa radič v solati snedla, pol pa sam še slabe pol urce in gas user posted image
Kaj bamby, a bi ti tut čvekala z nama? Ti bova javli kdaj pade randi user posted image  No, sej če bo še katera zainteresirana se tudi lahko pridruži user posted image

user posted image  pa to če vam aleluja ne dela user posted image  user posted image  user posted image  Men včeraj in danes 2x dnevno špila - verjetn od jote user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
19.11.2007 13:48:18   
pina-1
Punce ste ziher da bimojo frekvenco? ta te vrže ob 2 ponoči iz postle in pol špila brez se ustavit, pa še hrane ne smeš v usta datuser posted image user posted image user posted image  no če še vedno želite pa povejte, pošljem ZSuser posted image user posted image user posted image

SUZI najboljši recept ti bo dolenjka povedala, pri nas so se tudi zmeglile črke pa se ne vidi dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.11.2007 13:56:43   
katka37
vrtnica, hvala. Gremo pojest kosilo (goveja juhica, pire krompir, govedina, špinača), potem pa se uredit in na pregled. Se javim pozneje.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.11.2007 14:23:30   
Janey
delaam delaaam delaaam delam kot zamorc...ampak ne morem več....user posted image
Me ni bilo 3 dni prejšnji tedn pa se ne morem skopat ven s papirjev. Pa da ne govorim, da se zajebavam z enimi stvarmi kot da bi jih prvič delala. Sem furjasta in zmedena kot da bi bla nosečauser posted image user posted image .
Ampak zdaj pa res ne morem...se bom malo spočila do 3h kr pol pa gem še za bejbi siter in sem zvečer čist izmozgana. Pa še jedla sem par krompirkov v omaki samo, ko je bla neka čudna malica. Baje da je bil golaž, ampak ni bilo golažu podobno in tudi mesek ki je bil je bil mastn da se ga niti pritaknit nisem mogla.

Naj bo že ura 9 zvečer da grem pod toplo odejo...

Vsa sem danes taka bekasta, se mi niti smejat ne da...mali pa kar poplesava in dela prevale. Vsaj nekdo je razpoloženuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.11.2007 14:27:03   
Janey
Samo jamram...pozabla sem pa povedat da smo meli joto...na litre v soboto popoldan in potem še včeraj zvečer čist nepričakovano, ko sma oba že skoraj vse ovčke preštela. Je pasalauser posted image user posted image  se vidi da je čas zeljauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.11.2007 14:29:49   
Suzi*
Janey, maš kakšen dober recept za joto, ker pri nas pa zgleda ni sezona zelja. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.11.2007 14:35:56   
misar
Jota? ja pri nas jo tud zmeraj za vikend kuhamo user posted image user posted image user posted image  ko pa tko paše jutraj, ko se še človek iz postelje ne zmiga.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.11.2007 14:36:41   
Janey
Recept za JOTO:
Malo graha, da se bolje jaha,
malo soli, da ne boli,
malo solate, da skine gate.....
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Suzi drugače pa ne vem...najlepše je ko je spontano.  Naredi se sexy in mu daj vedet da si ga želiš pa mogoče bo kajuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.11.2007 14:36:57   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Janey, maš kakšen dober recept za joto, ker pri nas pa zgleda ni sezona zelja. user posted image

meni tudi meni tudi...so zelje srne pojedle, preden smo ga uspeli pobrat in ukisat za jotouser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
19.11.2007 14:52:11   
polonca78
dober dan čveke!

sem porabila dobre pol ure, da sem prebrala kaj vse ste načvekale! danes sem dala kri in jutri dobim ampulo za moj RH-, drugače sem pa imela tako dober vikend, da sem še vedno v user posted image ! kot rečeno, sva se v soboto odpravila v shopping za našega user posted image in uspešno zapravila celo premoženje!!! user posted image user posted image user posted image kupila sva jogi , vso posteljnino, oblekice, banjico z stojalom, .... tako da sva praktično opravila z nakupi za malega. ostale so samo še kake malenkosti. so pa oblekce res tipično fantovske, tako da če se bo izkazalo, da je bila napoved napačna in je punčka .... user posted image user posted image user posted image user posted image . končno je prišel še nov chiccotov model vozička trio Tour 4 in nama je neznansko všeč, tako da greva ob prvi priliki še voziček iskat! potem pa samo še čakamo, da se štručka speče user posted image user posted image user posted image user posted image .
brina 2006,čestitam za fantka in dobro opravljen pregled! user posted image user posted image

pina, fuuul lep in velik trebušček! pa katere lepe oblekce!!! držim pesti, da se čimprej pozdraviš!!

dolenjka, dobrodošla nazaj v sloveniji, enkraten trebušček in lepe oblekce!

februarka, čestitam za diplomco, tisti zagovor bo pa tko mala malca! user posted image

katka, držim pesti za pregled, pol pa le poročaj kako je bilo!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.11.2007 14:55:14   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Suzi drugače pa ne vem...najlepše je ko je spontano.  Naredi se sexy in mu daj vedet da si ga želiš pa mogoče bo kajuser posted image

ja, se čist strinjam....ampak kolk še ostane od spontanosti, ko so otroc tle... user posted image user posted image  sej bo......če bo doma, če ne bo utrujen, če se ne bo rabu učit, če ne bo rabu za službo delat, če ne bo na vajah....... a me razumete?????user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.11.2007 15:07:37   
pina-1

Suzi drugače pa ne vem...najlepše je ko je spontano.  Naredi se sexy in mu daj vedet da si ga želiš pa mogoče bo kajuser posted image

ja, se čist strinjam....ampak kolk še ostane od spontanosti, ko so otroc tle... user posted image user posted image  sej bo......če bo doma, če ne bo utrujen, če se ne bo rabu učit, če ne bo rabu za službo delat, če ne bo na vajah....... a me razumete?????user posted image user posted image

suzika , a si ti sigurna da z mojim možem ne spišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
19.11.2007 15:09:38   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzika , a si ti sigurna da z mojim možem ne spišuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  zihr ne! že dolgo nisem z nobenim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
19.11.2007 15:11:11   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image  zihr ne! že dolgo nisem z nobenim! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
19.11.2007 15:32:17   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image  črni humoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
19.11.2007 15:46:09   
MetiLu
Bejbe ve ga sekate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še slabo urco in gremo domov user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
19.11.2007 15:54:07   
misar
še dobro urco pa grem domov tud jaz, joj se vleče cajtttttttuser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
19.11.2007 16:06:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čavči bejbe,kako ste?

februarka08 kaj pa ti? kako se počutiš? je mali priden? kdaj se kaj oglasiš?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimnim ne odgovarjam...user posted image Počutje drugače kar ok, malo boli spodnji del trebuha, sam ne smem preveč jamrat, ker bo kuj še slabš...
Ajde, pokaži svojo indetiteto...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.11.2007 16:41:58   
p@tricij@
a ste ve normalne? kako naj pridem do konca pri vašem branju? res ste pridne, da toliko načvekate.user posted image

mi smo pa ta vikend praznovali sinov rojstni dan. naj povem ,da ima prav danes 7. rojstni danuser posted image . smo pa že v soboto in nedeljo zapili in vpihnili svečke na user posted image . kar ne morem verjet, da je že toliko star, pa komaj sem šla v porodno sobo sedaj pa je že takšen navihanec.
torte pa žal nimamo več,smo vso zmazali tako je bila dobra, malo je bilo čutititi rum, vendar so otroci navalili najo, tako da jim je verjetno res bila dobra.user posted image user posted image

vidim, da imate že skoraj vse vse pripravljeno za februarčka, vsaj po slikah videti. jaz pa še nimam nič user posted image . mislim, da bo potrebno sedaj počasi kaj pripravit in seveda še imena zbrat.

lepo se imejte

papa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.11.2007 17:50:29   
*Naja
Joj, kok ste spet naklofaleuser posted image user posted image user posted image ...

Še moj raport- danes bila v Ikei. Tako da sedaj imamo bolj kot ne vse....razen določenih malenkosti, kar se same nege tiče, torej nabavit je še treba kozmetiko, kak paket plenic, termometer,pa blazinice za pod modrček, pa tisto mazilo za bradavice...
Nabavila pa sva predalnik, da bom imela stvari od tamale not zložene....previjalno podlogo....posteljnino....jogi.....banjico....termometer za vodo....brisačko..dekico....en lušten kompletek....pa en kup drobnarij.
Dejte mi povedat, a boste nabavile že prej flaške in dudice? Verjetn je boljše imet kej že pripravljeno, al imate kakšne drugačne izkušnje?
Pa še to me zanima, kaj mi svetujete, kolk velik naj bo kompletek, v katerem jo bom nesla iz bolnice?

Zdej si grem pa tud jst eno kavico skuhat, da zaslišim težko pričakovano alelujauser posted image user posted image user posted image , potem pa na kavč, ker sem čist ubita.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.11.2007 17:52:13   
Februarka08
A dones pa nobene tuki goruser posted image ? Mal čudno... Gotov vse šopingirateuser posted image .
Joj punce, jest mam pa dons tasladkouser posted image . Se mi sploh ne da več v kuhinjo hodit, mam čokolado Dorina kar pred sabo...user posted image Sm si rekla - zaslužiš si jo, če boš kej za prezentacijo diplome nardila...Jah nič, zdej morm pa resuser posted image ... Pridem še kasnej vas mal prebrat, če se bo kera zbudila...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.11.2007 18:11:47   
bamby
patricija, čestitke tvojemu sinu za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lara, čestitke za dobro opravljen nakup. Za stekleničke in dude je fajn, da imaš že vse pripravljeno, ni pa treba pretiravat. Za začetek rabiš flaško ali dve (eno za čajček, drugo za morebiti dodajanje mleka), dudo pa neseš že s sabo v porodnišnico.
Številka oblačil za domov bi jaz izbrala 56. Sprva ne veš, koliko je otrok ravno velik, v drugo pa, če je manjši (okrog 50 cm) da ni takoj premajhno in da zdrži vsaj en mesec.

februarka, ne mi s čokoladami, ker bom pravkar šla brskat po omari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.11.2007 19:10:33   
katka37
Lara, jaz imam že tudi flaške, ker ko sem s prvim sinom prišla domov, je celo noč tulil, ker je bil lačen (nisem še imela mleka najbolj), jaz pa z njim, kupila pa bom tudi tokrat že prej mleko, če bo sila. Sicer pa upam, da bo mleka dovolj. Kompletek za iz bolnice pa imam velikost 56.

Patricija, čas res gre presneto hitro naprej, komaj v porodni, danes 7 let, kmalu pa punce.... Vsako obdobje je v glavnem lepo, uživajmo.

Na pregledu vse po starem, bolniška do konca, je pa novo to, da se je naš fantin zopet obrnil in ima spet glavo gor, verjetno se bo obrnil, še ima čas. V zadnjem mesecu bomo videli. Sicer pa baje tretjič ni tako težavno roditi tudi če je otrok v medenični legi. Pustimo se presenetiti. Bom pa imela baje v primeru medenične lege na izbiro tudi carski rez, vendar nisem navdušena nad njim.Sem pa bila pohvaljena glede kg, mi baje prav pašejo in nič preveč niso 3 kg v treh tednih, pač user posted image  bolj pridobiva na teži, malo pa jaz.

Anandrej, naslednji pregled imam 18.12.. Takrat tudi dobim papirje za porodniško in napotnico za ultivo.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
19.11.2007 19:19:45   
Februarka08
Morm si mal oddahnit... Vam povem, sm čist not padla...user posted image user posted image Pa v Dorino tuduser posted image . Še mal, pa bo po njej.user posted image Ja nič, diploma nuca svoje... Se vsaj s tem tolažim, da zraven popijem na hektolitre čaja, čeprav vem da ni ravno tolažba... Sploh to nisem jaz. Sploh nisem bila nikol ljubitelj čokolade, ne vem kaj mi je zadnje čase...user posted image Vam povem, za prezentacijo diplome je 10 min absolutno premalo. Jest mam že zdej pomoje ene 20user posted image . Ne znam krajšat in pika. Če bom še jutri tako pridna imam že narejen - pol pa dudlanje na pametuser posted image . Včasih mi je to šlo, bomo videli kaj bo sedaj.
Mogoče pridem še mal ˝naokol˝, če pa ne pa sladke sanje vsem in se beremo jutri!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?