|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
18.11.2007 12:57:03   
MetiLu
Ja kaj je zdej, a tud ene strani ne bomo napisale ta vikend? user posted image user posted image

Kosilo je že v želodčku, zdele pa še kavico pijem, mi jo je lubek skuhal user posted image  Malo se še stisnem k njemu, ker gre čez pol ure na šiht user posted image user posted image  jest pa diplomco pisat (če bo kej navdiha).

Vreme me je pa danes kar malo zamorilo. Ponavadi sem bila zmeraj vesela ob prvih snežinkah, saj to pomeni, da se bližajo prazniki in smrekica in darila user posted image  samo danes mi je pa čist odveč. Pomojem že komaj čakam, da se tale vreme že otopli in bova z vozekom na sprehode hodila user posted image user posted image user posted image  pa se je mraz šele dobro začel user posted image

Punce (1. user posted image ), prihaja naš zadnji december še brez naših user posted image , naslednje leto bodo pa res že pravi prazniki user posted image  A že kaj razmišljate, kaj boste napisale miklavžu oz. božičku, kdor koli vas že obišče? user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.11.2007 13:25:31   
dolenjka
O Meti živjo user posted image
Evo, zgleda da sva edini aktivni, ostale pa joto kuhajo user posted image

Midva greva zdejle mal ven, kosilo bo pozno, ker je bil zajtrk bolj pozen user posted image

Imam pa eno veselo novico! Jutri grem z mojim v SLO, da ne bom cel teden bolniške v tem stanovanju zaprta, je boljš, da grem na alpski zrak in bom šla v nedeljo popoldan z letalom nazaj, v ponedeljek pa polna energije nazaj na šiht za 3 tedne. In veste kaj to pomeni? Da grem samo še 16x sli pa 17x v službo user posted image  user posted image  user posted image
No, kaj lepega naklofajte, pa se vam zvečer pred večerno joto še mal oglasim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.11.2007 13:32:02   
katka37
Dolenjka, super, zdaj boš pa še bolj uživala, lepo se imejta-e.

Pina, čimprej okrevajte.

Danes sem pa jaz sama že od jutra, moji so na tekmah in mi je kar malo dolgčas, čeprav ves čas nekaj počasi delam. Saj bo. Pravkar sem pojedal govejo juhico z mesom, pa še korenček, ki ga sploh ne maram, vse za user posted image . Jutri pa spet na pregled in samo upam, da je stanje vsaj nespremenjeno.

Lepo se imejte na toplem in uživajte v pogledu na sneg, pa čajčki in bo lepše.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.11.2007 13:42:17   
Janey
Hei babuške

Jaz sem pa čisto nora na snegec pegec. Se gremo zdaj kepatuser posted image user posted image

Katka držim pesti jutri. Dolenka ti pa kar pridi na snegec pegec.

Midva grema pa k mami na kosilo...se javim še kaj zvečer.

čau bau

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.11.2007 14:04:03   
bamby
meti in februarka, sta pa prideni in lepo pišeta diplomceuser posted image .
pina, lepo se ti pozdravi. Od otrok se pa res človek hitro kaj naleze user posted image .
dolenjka, dobrodošla spet v SLO user posted image . A boš zdaj spet cel teden brez neta user posted image . Pa uživajta, pa zimsko opremo ne pozab s sabo vzet. Tu imamo zimo! Je tako lepo, ko sneži user posted image .

Jaz sem se pa sinoči spet slabo počutila. Glede na to, da sem zadnja dva dni bolj malo jedla zaradi želodčnih težav, sem sinoči očitno še tisto preveč pojedla in sem imela potem še prebavne motnje zraven. Me je ful trebuh bolel zvečer, ko smo prišli domov, da sem mogla kar leže TV gledat. Proti jutru sem šla spit kozarec čaja, me je pa spet kislina začela pečt v želodcu, da sem mogla spet Rupurut vzet. Sem pa moža poslala v trgovino po donat in magnezijeve šumeče tablete.

Očitno mi je postalo že v naravi, da jamram user posted image . Uživajte nedeljo v snegecu!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.11.2007 14:51:25   
MetiLu
nekaj vas je pa le prišlo na plan user posted image

Dolenjka super, a pol me boš peljala u šoping?? user posted image user posted image user posted image  Upam, da imaš zimske gume na črni puščici user posted image

Bamby, ti kar malo pojambraj, saj zato nas pa imaš user posted image user posted image user posted image sej kar malo odleže če nekam napišeš kako se počutiš.

Jest sem že sama, moj pomojem že konja sedla... sem mu zašila ene hlače, pa gumbe nazaj prišila, naštimala sem si likalno desko, samo je vtičnica zasedena, ker je prenosnik priklopljen, pa zdej ne vem ali bo premagala diplomca ali likalnik user posted image  user posted image user posted image  

Mogoče pa še ena kavica pade, spet se mi je nekaj zaštopalo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.11.2007 16:12:46   
Februarka08
Pozdravček še od mene... Zdej sem že mal pomirjenauser posted image , sm pa mogla zjutraj takoj RR napast z slabo voljo... Sm smotana, a ne?user posted image
Danes čutim user posted image bolj nizko kot ponavadi... Upam, da ni kaj narobe za to. Ah, sigurno samo spodaj kaj raziskujeuser posted image . Upam. Zdele greva k sosedi na kakšen kozarček (zame beri čaj) ker je imela roj.dan in upam, da bo kaj sladkega na miziuser posted image user posted image . Je pa tako mrzlo, da komaj sedim za računalnikam... Kaj je šele zunaj. Dobr da je šel zdele user posted image zakurt, če ne bom user posted image .

Nič, se slišimo kaj proti večeru, Meti pridna da pišeš diplomco!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.11.2007 16:59:42   
dolenjka
O a teta Meti bi spet zapravljala? user posted image
Pridem z avionom, črna puščica bo pa kar tu ostala, pridem z letalom. Lahko te pa z Volvotom peljem en krog okrog trgovin, da te mal podražim, če boš pridna bom na tržnici ustavila, da kako sadje kupiš user posted image  user posted image  user posted image
No, lahko pa kako user posted image  spijemo, to pa res, brez heca! user posted image  user posted image  user posted image

No, sej po pravici povedano bom jaz v kako štacunco za user posted image  sigurno zavila, ker prejšnjič praktično nisem. Bom pa danes poslikala vse kar vsa kupila ta vikend in spet malo objavila. Tudi kompletek oz. vse za iz porodnišnice user posted image

No, se beremo in tipkamo še zvečer, zdajle grem kosilo z večerjo pripravljat - pečenice, repo in ajdove žgance user posted image  user posted image  user posted image

AJa bamby, ja, večinoma bom žal brez neta, če me boš preveč pogrešala pa imaš moj GSM, pa me lahko pokličeš, da mi čuješ glas user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.11.2007 18:56:10   
pina-1
ojla čvekice...
vidim da vse lepo uživate v pgledu na snegec pegec. pri nas pa sam dež pada.fuj..
pri nas je bolezenso stanje še vedno napeto. Jaz sem malo bolje... moj dragi je pa bogi..ga kar naprej mantra. no upam, da bomo jutri že bolje...

danes smo se fajn najedli. mata moja starša jutri 30. obletnico poroke in smo se najedli: najprej pršutek, pol pa juhica, pa mesek, pa pohana paprika s sirom, brstični hrvt, brkli, krmpir z jurčki v pečici, gra slate ... za sladic pa še bela pitauser posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj me pa trebuh kar pošten boli.

aja pa še neki neverjetnega se je zgodilo - MIA že pol ure spiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

grem sedaj študirat kako slike spravit v album. sem se slikala pa da vidite moj mali vampekuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.11.2007 19:28:50   
MetiLu
Čer user posted image

ja Dolenjka, šopinga se izogibam zadnje čase kolikor se le da user posted image user posted image user posted image  za kavo pa ni ovir, se res lahko zmeniva user posted image user posted image  sej tud če v kakšno štacunco spoti zavijeva, me ne bo pobral user posted image user posted image user posted image user posted image  (poglej na ZS)

Drgač pa nisem bla pridna user posted image  je likalnik prevagal nad diplomco, pol sem pa še en film gledala, ki ga sicer znam že na pamet, pa sem dones prvič jokala zraven user posted image  Gre pa za film Nespodobno povabilo...

Zdele sem pa izpod tuša direkt za računalnik priletela in upam, da dobim kakšen navdih, da danes kakšno stran diplomce res napišem user posted image

lep večer vsem, se pišemo jutri

Ponedeljek prihaja ... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.11.2007 19:31:16   
pina-1
mi je ratal slike v album dat, samo sem mrala nv album odpret. pojma nimamm zakajuser posted image
grem še enega z oblekicami noter datuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.11.2007 19:35:53   
Februarka08
Pina, lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image . Tako lepo zaobljen...
Moj user posted image je šel pa ravno do moje mami po pico ker je klicala, da mora takoj priti ponjo, ker jo peče za naju... Drugače smo oddaljeni cca. 5 minut. Ja, mi pa nimamo doma nič za jest, al kaj???!!!user posted image Pa še lačna nisem. No, in vrat na nos - ajde pridi... Kak skrbi za user posted image da ne bo lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image . Spet se bom pregrešila, sm že zdej slabe volje. Prejle sem začela tisto čokolado napadat Dorina z rižem... Kva je dobrauser posted image ! No, in mi je že slabo, kaj bo šele ko na pico navalim.user posted image Ja, gledat jo pa zih ne bom mogla.
Meti, upam da ti rata kakšno stran napisat... Vem kako je, če te vse drugo premami... user posted image

Lep večer vsem user posted image , se beremo jutri...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.11.2007 19:59:24   
MetiLu
Pina in Dolenjka, kako seksi trebuščka user posted image user posted image user posted image  da o cotkah ne govorim, za pojest user posted image

Jest sem mojo zbirko dones spet ven iz omare pa vse pregledat, pa nazaj zložit... mater mam dela user posted image user posted image

Katera je prej omenjala nekaj sladkega?? v glavnem, hvala, ker sem takoj mogla v omaro po napolitanke in seveda si že na poti do bokov in rite user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.11.2007 20:34:14   
MetiLu
Aha, Februarka ti si začela z Dorina čokolado user posted image user posted image  no, sem pa vsaj mal energije dobila za diplomco, celo nekaj skup klamfam user posted image user posted image

Kje pa ste spet vse?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.11.2007 20:55:33   
dolenjka
O hvala hvala, zraven bušija so še 15 let stare strije, če katera rabi, jih šenkam, ker kmalu pričakujem nove user posted image  user posted image  user posted image
Oblekce so pa zdej mal roza, ko končno spol vemo, da bomo tisto roza, rjavo in zeleno mal poživeli user posted image  Vmes je tudi "komplet", ki ga bo dečva nosila za iz porodnišnice, pa še bele žabice sva kupila, ki jih nisem slikala. Nekaj sva kupila tudi za 3 mesece, bodije brez rokavov za poleti in 2 bodya za 9 mesecev.

Meti, odgovorim na ZS! Sem pa dobila obe tvoji sporočili. Pri prvem je bil naslov kar tvoj e-mail naslov user posted image  user posted image  user posted image

Pinči, seksi si, ni kej user posted image  Oblekice so krasne! Zdej pa sam še miklavžu in božičku pišemo, pol jih bo treba pa že prat počasi, a ne? Mater gre hitro user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.11.2007 21:22:20   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti, odgovorim na ZS! Sem pa dobila obe tvoji sporočili. Pri prvem je bil naslov kar tvoj e-mail naslov user posted image  user posted image  user posted image

Zdej pa sam še miklavžu in božičku pišemo, pol jih bo treba pa že prat počasi, a ne? Mater gre hitro user posted image

Ja sej sem napisala, da sem mal blond. Moram it k frizerju, mislim, da bo na vrsti rjava barva, če bo kej pomagal user posted image user posted image

O tem kolk bo šlo zdele hitro mi pa ne govort, ker se samo še enkrat okol obrnem, pa bo nov let mimo, pol gremo pa samo še rodit user posted image  Pred prazniki računam, da bova sestavila pojstlco, pa da dobim previjalno, ko bo to, se bo začelo pranje cunjuic in dekic,  v glavnem vsega kar bo za oprat. Ker potem bom že imela kam pospravit oz. lepo zložit in pripravit za prihod našega Janezka user posted image  Upam, da se bom zadržala še tale mesec user posted image user posted image user posted image

Bom pridna, bom diplomco napisala, obljubim. Sem bla pridna zdele ...  user posted image
sam še mentorja prepričam, kolk sem si dobro zasnovo in dispozicijo zastavila, pa sem user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.11.2007 21:32:59   
dolenjka
Pridna si, se bom kmal začela intenzivno s tabo družit, da se mal nalezem in tudi jaz dokončam diplomo user posted image

Na ZS sem ti odgovorila user posted image

Vas ostalih sicer nič ne briga user posted image  user posted image  user posted image  , če pa slučano ktera ne bo mogla spat pa sam povem, da se neki šuntava, da bi se ta teden videli na kaki user posted image  al pa še čem ( user posted image  ) podobnem user posted image  user posted image

No čveke, kje ste? Jaz sem na natu samo še jutri nekje do 12h user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.11.2007 21:45:23   
MetiLu
Ah nič nisem pridna, če bi bla, bi jo že enkrat do maja nardila user posted image  bo že, počas

Meni je tud zmanjkal en kamerat za zaključek študija. Cel faks sem praktično naredila v "sodelovanju" z mojo drago sošolko in je bilo velik lažje določene stvari skupaj počet (razne seminarske, blah blah...) predvsem pa kakšne kavice pa tko user posted image user posted image  Pol sva pa obe začele delati, pa faks je šel h koncu in sva se družile pol čist iz drugih razlogov, sam o faksu ni več govora user posted image  Zdej sem se mogla pa kar sama zbrcat in to je najtežje... ko nimaš več nobenga, ki te naprej vleče... Zdej mi pa velik pomaga v tem veselem pričakovanju, saj je njena sestra dvojčica pred vdema mesecema rodila in jo kar naprej nekaj sprašujem, ker ima zdej vse znanje in izkušnje na dosegu roke user posted image user posted image user posted image  Ful dobr, en dan preverjam kakšno je bilo pošutje v nosečnosti, drug dan jo pa morim z raznimi seznami za oblekce in ostale zadevce... user posted image

No sem se zdej razpisala...
Si grem župco od včeraj pogret, za ene par žlic jo je še, da ne bom samo na čokoladi in pudingih user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.11.2007 22:09:42   
dolenjka
Jaz sem se pa ob 19h nažrla s pol pečenice, repo in žganci user posted image  In nič sladkega nisem še danes user posted image  Da ne bom zbolela? user posted image  user posted image  user posted image
Zdle bom sam še do konca spokala in pol v mižule, da bo prej jutri. Zjutraj grem še v laboratorij, pa avto peljeva v službeno garažo, pridem domov in prečekiram če me katera od vas pogreša, spokam še zadnje malenkosti, pojeva in pol gasss, vsak na svoj avion pa via sončna stran Alp user posted image  user posted image  user posted image
Sem kot majhen otrok user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.11.2007 6:56:31   
vrtnica76
Dobr juterčekuser posted image !
Pa ni več ne duha, ne sluha o snegcu tuki pri nasuser posted image .Ste imelepa kar živahen vikend tle goruser posted image .Dolenjka, dobrodošla v SLO inuser posted image za lepega bauhija.Doma pa čimbolj uživaj in se nacartej.user posted image Pina tudi za tvoj bauhi pa hitro se pozdravi!user posted image
So pa teli naši bauhiji že res kar konkretni vampiji in je včasih kar problem vstat iz udobnega fotelja.Sem se začela že kar mal kotalit user posted image .Pol me pamoj lubek kdaj heca, da se kar valam naokroguser posted image .Ja prav luštne smo,a ne?!user posted image za nas, ker nam je vse oproščenouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.11.2007 7:25:56   
Janey
Dobro jutrooo

Ni hujšega kot se vstat izpod tople odeje iz izvit iz objema. Tisti zvok budilke mi povzroča kurjo kožo. Tolažim se, da še samo 2 tedna.
Kaj veste da bo čez 2 tedna že december? In potem je za ene samo še 2 meseca do roka.
Snegec pegec je izginil in tudi včeraj ni bilo preveč lepo ko je taki mokri potem padal in se je vse topilo in je bila taka brozgauser posted image  
Dolenjka pozdravljena v beli pokrajiniuser posted image user posted image .

Spet bit v službi po treh dneh in vikendu je res packasto. Čeprav sem tut prejšnji teden hitro vstajala in se pridno učila je bilo čisto drugače. Zdaj pa tu spet sedim in me že križ boli in komaj čakam da je ura 3. Nakar sem še videla da ni nič dobrega za malico...jaz sem pa računala da bom lahko tu imela kosilo, ker popoldan pazim škrata. hmuser posted image

Lep dan vam želim...jaz grem zdaj na kavo, pol pa malo preletim kaj sem zamudila.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.11.2007 7:57:54   
misar
Dobro jutro souser posted image . Hvala bogu ta vikend niste bile preveč divje s klofanjem po tipkovnicah. Smo vse imele veliko opravka z basanjem hrane v naše želodčke user posted image user posted image user posted image ja hudič, če so pa naši malčki tkoooo lačni.ja šur.user posted image user posted image user posted image
vikend je naokoli pa spet nov teden. a se sam men ne da več na šiht hodit al je še kera tle tko? saj, če bib bla pa doma pa tud ne vem kaj bi počela user posted image . saj tud mene čaka diplomca pa še kakšen izpit... sam joj ne s tem začet.
nč babnce, počas se moram zrihtat, pa gasss in dolgo luč. upam, da bo popoldan še katera za čvek, ker danes sem pa do petih v službi.

lupčka vsem...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.11.2007 7:58:17   
vrtnica76
Janey,user posted image za uspešno opravljen izpit.Držim pestke za čimboljši rezultat!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.11.2007 8:36:20   
pina-1
dobro jutro...

hvala za pohvale glede trebuha.... no ja mojega balona...večri sem mislila da mi bo res počuuser posted image  je bilo vse tako napeto... zgleda da zopet rasteuser posted image

dolenjka srečno pot v slovenijo.  pa daj zavij v kako knjižnivo kjer je dostop do neta pa se nam malo oglasi...

janey sem tudi jaz  v službi in se mi sploh ne da bit...bi blo tako lepo biti malo doma... no še en mesec v službo pa bomo eno leto domauser posted image user posted image user posted image  to obmo ja še zdržaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.11.2007 8:37:15   
Februarka08
Dobro jutro, bunkice...user posted image
Tudi jest bi še spala in spala, pa kaj ko vem, da zvečer spet ne bom mogla... user posted image
Dolenjka, srečno pot z letalom in dobrodošla v SLO... user posted image Lep bauhi...
Pri nas tud nič snega več - sosedova streha je malo bela, to je pa tudi vseuser posted image . Pa tako sem se ga že veselila. No ja, saj je še čas... Bo že prišel.
Pridne bodite, fajn čvekajte, se beremo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?