|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
16.11.2007 11:42:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
anandrej to pa tudi mene zanima??? pa kako naj za hudiča dobim vitamine, če ne smem sadjauser posted image

Ja to je mal problem ja, če bi naj vse blo kuhano, nič surovo. Potem ti ostanejo še sam vitamini iz mesa. Možna pa je še druga rešitev (tule pride smiley z žarnico nad glavo - predstavljajte si ga, ker se mi ga ne da iskat user posted image ) - v povezavi s tisto raziskavo o okusu sperme, ki jo je ena omenjala user posted image Pač prepričaš moža, da je vitaminsko bogato hrano in voila... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
16.11.2007 11:48:13   
anandrej
Mojo je tudi zgaga matrala, samo zadnje čase se nič ne pritožuje (glede zgage mislim). Mogoče zato, ker je na dieti, ampak itak že prej tudi ni nekih sladkarij ipd. preveč jedla, tak da ne vem user posted image Zgaga jo je pa tudi matrala po skoraj vsaki hrani. No ja, glavn, da je boljš user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
16.11.2007 11:59:30   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Mojo je tudi zgaga matrala, samo zadnje čase se nič ne pritožuje (glede zgage mislim). Mogoče zato, ker je na dieti, ampak itak že prej tudi ni nekih sladkarij ipd. preveč jedla, tak da ne vem user posted image Zgaga jo je pa tudi matrala po skoraj vsaki hrani. No ja, glavn, da je boljš user posted image

anandrej, a sta tvoj recept sprobalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
16.11.2007 12:08:37   
anandrej
Nisva (še), ker sem se ga ravnokar spomnil user posted image Vidiš, o tem pa niso nič rekli na predavanju o zdravi hrani. Suzi* je pa že tudi šla, pa ji ne morem predlagat, da bi vprašala, če se to priporoča pri dieti al raje ne user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.11.2007 12:18:50   
bamby
Mene kislina peče, čeprav sladkega ne jem praktični nič. Pojem pa res dosti sadja, trenutno so mi najljubši kakiji in mandarine. Čaj pijem sadni (gozdni sadeži) nesladkan. Sem pa res včeraj za kosilo jedla skutne štruklje in sumim , da mi je skuta delala težave user posted image .

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.11.2007 12:20:12   
bamby
Recept pa le sprobajta in povejta še nam, če deluje user posted image . Bomo takoj še sami preverili, če to drži user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.11.2007 12:38:28   
katka37
Moja sarmica se kuha, pa kar v dveh loncih, to bo nažiranje. Pa še pire krompir zraven...se mi že sline cedijo. Pa sosedo sem povabila, ona pa drugič naredi slivove cmoke.

Zgaga pa mene na srečo samo občasno peče, ni sile.

Sem danes dobila tak komentar, da kar sijem-sodelavka, ki je 3 leta starejša od mene, me je pohvalila, da imam kožo kot dojenček, pa brez gub. Sem hitro dragemu vrgla pod nos, da mi pa on še ni rekel kaj takega.  pa sicer ni imel preveč časa za poslušanje, je plačeval položnice preko banka neta, je trajalo kar nekaj več kot eno uro, ker je namreč antitalent za računalnik nasploh. Je pa le naredil vse, priden.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.11.2007 12:50:23   
Suzi*
Ojla. Evo mene končno nazaj.

Katka, slikce so bile potem samo na računalniku spremenjene v ČB.

Ha, ha, Polonca, ti kr reci, ko boš šla rodit, naj ti kej v rit našpikajo, da bi rada spala med popadki. user posted image

Pinči, ubožica. pa ti ne znam svetovat, žal. Probej še G vprašat za kakšen nov nasvet glede te user posted image  zgage. Naj jo user posted image  vzame!!!! user posted image

user posted image  anandrej, ja, to vprašanje bi blo pa res čist na mestu, da tam sprašujem. user posted image  Po moje bi tisto sestro kr kap zadela. user posted image

pa še moje poročilo (ne zdej tega brat, če vas ne zanima user posted image user posted image ).....prišla ob devetih, oddala papirje, vprašam kje je pradavanje, pa me debelo gleda, da sem verjetno prišlak zdravnici na posvet. user posted image  Sem ji rekla, da mi je ona rekla za predavanje, pa me debelo gleda, da danes ni predavanja, da bo verjetno v ponedeljek. user posted image  Ok, ji dam papirje, reče da bom šla k diabetologinji, čakam, čakam....mine 1 ura in pol, nakar slišim po zvočniku ""Suzi" v laboratorij". user posted image user posted image  Debelo pogledam, čakam, če se še kdo piše isto kot jaz...ni blo nobenga, tako da stopim do laboratorija in vprašam kva za en postopek je spet to, da rabim it samo do dohtarce. Sestra tud nima pojma, pravi da me je tista kokoš iz sprejemne dala kar v redno vrsto za odvzem krvi. user posted image user posted image  Ok, mi reče naj počakam zunaj, čez 2 minute me kliče nazaj, da mi bodo vseeno nardil test. Me zvagajo (je pokazalo 0,4 kg manj kot na zadnjem pregledu user posted image ), mi zmeri pritisk, mi SPET vzame kri, tokrat iz prsta in me poljedat vodo. No, pol ko sem to zrihtala so me pa končno dali naprej po vrsti in sem prišla do dohtarce.... mlada, prijazna, nasmejanauser posted image . Mi je pojasnila, da to NI klasični gestacijski diabetes, ker je povečana samo ena vrednost, ampak LE motena toleranca na sladkor. ok. Mi pove par stvari o hrani, da bom samo na dieti, in me je naročila 18.12. na ponovni pregled. Pol je pa še ena sestra mi dala dve brošurce pa ene 15 minut si je vzela da mi je na kratko povedala o prehrani. V glavnem ne smem jest NIČ sladkega, peciva, sladkih sokov, tudi meda ne ipd, lahko pa temno čokolado user posted image , zmanjšat belo moko če se da, pa mastne stvari in umetne (konzervirane stvari). Pa če se le da izbirat zadeve z manj maščobe. Drugač (poleg sladkarij) pa lahko vse jem. Ful je dala poudarek tudi na pripravo hrane (obvezno kuhanje al dente, pa nič ocvrtega, pa manj slano). Skratka polna "znanja" user posted image  sem prišla sestradana domov, pojedal dve mandarine in povrhu tuno z zelenjavo (mexikano) in kos kruha.
Aja, pa še to.....lahko izjemoma pojem sladico, ampak je bolje jo jest po obroku (kosilu), ker gre manj cukra v telo, kokr da bi sladko imela za samostojni obrok. user posted image  OK, nekaj novega zame. user posted image

Anandrej, kakšno dieto ima pa tvoja frau???? je kaj podobnega al je kaj bolj strogo???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.11.2007 12:56:57   
katka37
Za vse, ki ne smete jesti sladkarij, se bom jaz žrtvovala, pravkar jem še za vas čokolado toblerone, kile gor ali dol.user posted image

Se mi smilite, še posebno tiste, ki rade pojeste kaj sladkega. Tolažite se, da bo po nosečnosti vse po starem.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.11.2007 13:07:45   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: katka37
Se mi smilite, še posebno tiste, ki rade pojeste kaj sladkega. Tolažite se, da bo po nosečnosti vse po starem.

Iz tvojih ust v naša usta in želodce user posted image user posted image user posted image .

Mene zdaj spet v želodcu peče user posted image . Sem pojedla en kaki, kos kruha s šunko in spila kozarec in pol čaja (cca.0.5l), zdaj me pa že matra user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.11.2007 13:09:30   
bamby
suzika, kljub problemov se ti je vseeno še kar dobr izteklo user posted image . Ni tako črno, kot je sprva kazalo user posted image . Vsaj kakšno čokolado smeš in kakšno sladico po obroku user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.11.2007 13:13:35   
pina-1
suzika zlata... sem vesela, danit ako hudo, pa da vsaj temno čokoldao lahko ješuser posted image . No pol se mi ne bo težko tvoje diete držat, ker jaz itak jem samo polnozrnate in črne stvari( beri kruh). Edino testenine in riž je malo roblem, ker jih moj ne mara, pa se mi velikokrat ne da kuhat posebej ,čeprav so mi full dobre, no ja brioš jutranji..to bo bolj težkouser posted image user posted image user posted image user posted image

punce jaz komaj stojim na nogah...mam feeling da ma trebuh 1 tono, je tak napet in težek... slabosti so še vendo,pa se mi zdi da niti sline ne morem požret po grlu dol...da se mi skozi nabirauser posted image user posted image user posted image  no še malo pa grem domov, ker sem res zelo zelo slaba... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.11.2007 13:20:58   
katka37
Bamby in Pina, ubožici. Ti naši user posted image  pa nas res imajo radi, da nas nonstop opominjajo, da so v nas, ne samo z brcanjem, tdu s takimi težavicami. Držita se.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.11.2007 13:25:25   
bamby
Katka, hvala lepa za sočutje.
Pina, midve sva pa res danes za skupaj. Jaz sem vsaj doma, ti pa revca še v službi user posted image . Jaz upam, da me ta pekoča bolečina čimprej mine user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.11.2007 13:26:50   
vrtnica76
No suzi, vsaj kakšno malenkost pa vseeno lahkouser posted image .Huje bi blo, da ti popolnoma prepovejo in to tisto kar imaš najrajeuser posted image .
Ste bli pa kar pridni tle gor.Šla sem pojest kosilo in pol sem se rekla, da bom čisto malo počivala po obilnem žrtju, pa me je kar zmanjkalo.Kakšno kitico sem  oddremala.Se pozna pomanjkanje spanca.Zdaj se pa odpravljam likat-da ne bo pomote-ne postlo,ampak kup cunj, da bom še mal koristna in si bom lahko za vikend mal frej uzelauser posted image .Pinči in bamby naj vama tele težave čimprej minejo.Pazita nase in na svojegauser posted image .
Anandrej tale zadeva z vitamini je pa dobra pogruntavščinauser posted image .No,pa pridno čvekite še naprej.

< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 16.11.2007 13:27:47 >

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.11.2007 13:26:58   
Suzi*
Eh, saj sploh ne bo tak problem. lahko tud navadne testenine pa riž navaden, samo ne sme bit razkuhano ampak al dente. Kaka fora, a ni? user posted image user posted image  Tako da nekaj veliko, no, razen občasnih sladičk, sploh ne bom rabla spreminjat.....pa glih zdej, ko se mi je tako zelooo nenormalno dalo pečt. Zgleda da sem podzavestno vedla, da si moram dat duška..... Sladice se pa itak sme jest, sam ne smejo met cukra, morjo bit take za diabetikeuser posted image user posted image ....moram še mal za kakimi recepti pobrskat.

Pina, ne ga lomit s svojim zdravjem na račun službe. Ej, pač ti ne bo zneslo bit do konca v službi, so what??!!! Ne se matrat, ker to, da maš trebuh trd in težek ni nič druzga kokr lažni popadki!!! Ne ga lomit in šibej domov počivat. Pa povej to svoji G!!!!! Dej, čuvaj se no!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.11.2007 13:31:22   
larisa
Pina a prej pa ne moreš iz službe?user posted image Tak filing ki ga imaš (težek trebuh) kaže zelo na to da moraš počivat!
Bamby res probi drugače jest, boš vidla bo bolje!
Suzi, super da ni tisti pravi gestacijski diabetes, zdej te bojo sam prisilili, da kar se da zdravo ješ, kar je pa tud ok, ne!?user posted image  Pol bos pa spet tko lepa na fotkah po porodu, da bo joj!!user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.11.2007 13:31:29   
MetiLu
oooooooo, kok ste pridne user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki imate želodčne težave želim,da vam čimprej minejo. Men je tok hudi, kadar me želodec heca, da včasih kar jokam če je fajn hudo. No prejšnja sobota je že bila taka.

Tkole, pol delavnika je že mim, še 3 urce in grem domov user posted image user posted image  Še dobr da je petek user posted image user posted image user posted image  
Grem zdej po eno kavico, pa par Karat napolitankic bom zmazala zraven user posted image  pol pa gas na WC, kava odpira user posted image  
Kje je pa Dolenjka danes, a sta se s user posted image  čist zlimala skupi user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.11.2007 13:41:14   
Suzi*
Larisa, točno tako, samo zdravo moram jest, kar je čist ok, konc koncev. Sej drugač pojemo en kup enga balasta, od katerga samo kile rastejo....
Sem pa ravnokar ugotovila, da na zalogi ni nič temne čokolade, tako da bo treba v štacuno. user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.11.2007 13:48:34   
pina-1
suzika user posted image user posted image  
še pogodbico vnesem v program in zaprem računalnik ter šibam v trgovino po Mio in domov... Ona bo šla verjetno pred risanke jaz ap v postlo z prenosnikom, da se še malo oglasim.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.11.2007 13:51:39   
Suzi*
Pina, tako se govori, punca!!! user posted image  Lepo počivaj, pa bo kmalu boljš!! user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.11.2007 13:53:59   
katka37
Pina, čimprej zbriši! ko boš doma, bo gotovo boljše takoj.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.11.2007 13:55:36   
bamby
Jaz bom pa popoldan šla verjetno kar v lekarno vprašat, če imajo kaj primernega za nosečnice. Morda se pa vseeno kaj najde, ker tole je pa res hudo za prenašat. Pa še kosilo je danes zame čisto mimo user posted image . Kuham segedin. Kislo zelje, golaž in želodčne težave pa res ne grejo skupaj user posted image .
Sem mislila zjutraj, da je vsega hudega konec, pa sem se fajn uštela.

meti, dolenjka pa kuha joto z repeti user posted image user posted image user posted image . Čez vikend je ne bo na raport, bodi sigurna. Če se pa že slučajno kaj oglasi, bo pa sigurno med odmorom, pol bo imela pa spet akcijo user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.11.2007 13:58:38   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Anandrej, kakšno dieto ima pa tvoja frau???? je kaj podobnega al je kaj bolj strogo???

Čisto isto so povedali, od al dente do sladice po obroku etc. etc. Pa še to, da je krompir bolje jesti v kosih kot pa npr. pire - torej čim manj procesiranja...  Aja, pa  še to, če niste  vedele user posted image - za nosečnice baje priporočajo 5 obrokov + "povečerek" - se pravi prigrizek pred spanjem, da dete potem predolgo ne strada v trebuhu user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.11.2007 13:58:46   
Suzi*
Babmy, zate bo pa boljš kakšen krompir v kosih in kuhana zelenjava zraven.....

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?