torcica
|
Dobro jutro februarčice, Se mi zdi, da sedaj, ko sem na bolniški, imam še manj časa za čvekanje z vami . Vedno nekaj pride vmes. Pina, tudi jaz imam velike probleme z želodcem, sicer že od prej, sedaj v nosečnosti pa so še bolj izraziti. Meni pomaga Rennie, in nekje sem brala, da je celo boljši kot Gastal in podobno, ker ima še neke dodatne sestavine (žal se ne spomnim). Kaj pa Donat, si ga probala? Danes ima naša Maša 3 leta, tako da bo vikend spet naporen (polna hiša ljudi, pa skrb za hrano, pijačo..., da ne govorim o stroških). Potem pa še vse pospravit . Pa še ne bo celo soboto, tako da bom morala kar sama vse pripravit . No pa da ne bomo samo jamrali, tu na obali je sicer hladno, je pa čudovit dan, sonček, burje, ki so jo napovedovali, tudi ni (upam, da niti ne bo prišla). En lep pozdravček vsem skupaj, tiste ki morate biti v službi, želim, da vam dan čimprej mine, tiste, ki ste pa doma, uživajte, kar se da. Jaz razmišljam, da bi se kar vrgla v banjo in malo meditirala... Se beremo, Pa, pa
|