|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
16.11.2007 14:01:14   
anariya

Joj sočustvijem z vami, ker men je čist cool, če vas že zgaga daje dajte  v usta eno žlico kisle smetane, kozarec mleka al pa pojejte eno jabolko in sigurno bo boljš,lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.11.2007 14:02:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Anandrej, kakšno dieto ima pa tvoja frau???? je kaj podobnega al je kaj bolj strogo???

Čisto isto so povedali, od al dente do sladice po obroku etc. etc. Pa še to, da je krompir bolje jesti v kosih kot pa npr. pire - torej čim manj procesiranja...  Aja, pa  še to, če niste  vedele user posted image - za nosečnice baje priporočajo 5 obrokov + "povečerek" - se pravi prigrizek pred spanjem, da dete potem predolgo ne strada v trebuhu user posted image

Ja, 5-6 obrokov....to je tudi meni reklauser posted image  , pa tudi glede krompirja isto. Dohtarca je pa rekla: "ko jeste, pomislite, če so to imeli na voljo pred 200 leti. To se lahko vse je!" user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.11.2007 14:03:03   
Februarka08
Pina, držim pesti, da bi bilo čimprej bolje s tvojim trebuščkom...user posted image
No, moje kosilo se kuha, sladica je že narejena, mam kar mal slab filing k ene ne smete nič takega jest (sej zase sploh ne vem... - kr ne upam rečt za ta test, bohved kaj bi pokazaluser posted image ). No, ampak saj ne pojem toliko sladkega...

Ja, le kje je dolenjka...user posted image Gotovo vse poznamo odgovor...user posted image
Dober tek vsem, ki se še niste napapale.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.11.2007 14:05:48   
MetiLu
Anandrej, imaš mogoče še kje tisti link spravljen, ki ti pokaže mere dojenčka v določenem tednu? Mislim,da
si ga ti enkrat objavil  v 1. delu,pa se mi ne da iskat user posted image

Se pa strinjam s tvojo zadnjo trditvijo user posted image user posted image user posted image  sej mislim, da je za ta prehranjevalni proces že mati narava poskrbela. Jaz sem po prejšnji soboti ( naravno klistiranje user posted image ) šele po treh dneh nadoknadila potrebno količino hrane user posted image user posted image  Glede teorije o vitaminih - no comment user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.11.2007 14:09:04   
anandrej
Meti, link je na vseh seznamih. Zadnji je pa na 60. strani.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.11.2007 14:11:19   
mami28
Na hitr, da vas vse lepo pozdravim, pa tolk, da se javljam, da spremljam vaše čveketanje user posted image

Tud jst mam srečo, da mi zaenkrat ni treba posebno pazit na kako dieto, pa tud zgaga je v mejah normale, tak da mi ni potrebno kakih dodatnih vitaminov user posted image

Povejte mi, ali bodo vaši user posted image prisotni na porodu? Mojga neki skrbi, ker ne prenaša ravno dobro krvi in teh zadev.

Nič, moram na šiht, mam popoldanski.

Mejte se! Pa pazte nase!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.11.2007 14:17:35   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

Povejte mi, ali bodo vaši user posted image prisotni na porodu? Mojga neki skrbi, ker ne prenaša ravno dobro krvi in teh zadev.

Moj bo isto kot prvič prisoten na porodu. user posted image  
Sej če tvoj ne želi nič videt, naj stoji oz. sedi ob tvojem vzglavju, pa ne bo nič videl, tako kot ti ne. user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.11.2007 14:22:04   
larisa
Jaz pa mislim da če ne želi bit, bolš da ni, če ni prepričan pa mu je lahko potem žal in ga je treba sam mal opogumit, da ni tko grozno in da v bistvu če noče ne rabi nč tko zlo krvavega videt!
Jaz bi vzela s sabo svojo sestro, če moj user posted image  nebi želel bit zraven. Ampak hoče bit, tko da ga ne morem za to doživetje prikrajšat!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.11.2007 14:22:07   
mami28
Sej to sem mu sicer obrazložila, samo ni blo videt, da bi blo kej več zanimanja. Bomo vidli, mogoče se še kaj premisli. Kej vzpodbudnega napište, mu bom dala kr za prebrat user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.11.2007 14:32:32   
misar
jaz pa sploh nimam želje, da je moj zraven pri porodu, sam on izrecno hoče. jaz bi vsekakor raje mojo mamo imela zraven...

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.11.2007 14:38:23   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jaz pa sploh nimam želje, da je moj zraven pri porodu, sam on izrecno hoče. jaz bi vsekakor raje mojo mamo imela zraven...

o, hudoo. jaz pa mame niti pod razno ne bi želela met zraven. bi mi skos pametovala in bi po moje poleg tega da bi rodila, še živčni zlom fasala. user posted image user posted image user posted image user posted image
moj mi je bil pa prvič pravi balzam, da je bil zraven, samo da me je za roko držal, pa kako besedo z mano spregovoril...mi je blo res lepo. pa še kar sem rabila je on priskrbel pri babcah, ker drugače bi bla cel čas sama tam v porodni. user posted image  je blo pa tudi za njega to nepozabno doživetje!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.11.2007 14:42:52   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Meti, link je na vseh seznamih. Zadnji je pa na 60. strani.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jah mal sem blond! Tenksi user posted image

Moj je prec reku da bo pri porodu zraven, si ne predstavljam, da bi mogla it sama, da bi šla pa z mamo user posted image  sej moja mami je čist super, samo da bi bla zraven pri porodu, ki je za moje pojme stvar mene in bodočega ateka, mi je pa mal hecn. Si ne predstavljam al sem pa jest mal čudna user posted image  Sem že prec rekla, če ga je pomagal dat v pečico, ga bo pomagal pa še ven vzet user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.11.2007 14:45:53   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: misar

o, hudoo. jaz pa mame niti pod razno ne bi želela met zraven. bi mi skos pametovala in bi po moje poleg tega da bi rodila, še živčni zlom fasala. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam moja mama je pa ultra faca...najboljša prijateljica in zaveznica. Mi je prav žal, da moj tako sili bit zraven, vem, da bi bila z njo ultra pomirjena, da bo res vse ok. saj svojemu zaupam, sam občutek pa mam, da bo na polno zapaničariluser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.11.2007 14:49:51   
itata
jaz se čist strinjam z vsemi ki ste rekle, da ga ni za silit, da bi bil zraven, če mu to ni. bo mel še kake travme! jaz če bi bila moški ne bi imela nobene želje it zraven. me je že kot žensko in strah in zoprna sploh misel na to pa celo proceduro ki zraven paše od klistiranja, presredka, bolečin bla bla... vsaj pobrit upam, da se bom uspela sama, da me čimmanj šarjo drugi tam dol. sej verjetno mi bo pol vseen, pa bom za nazaj itak čist romantično in drugače gledala na zadevo, ampak zdej si še mal tko s strahom in odporom mislim o temuser posted image

drugač sem pa že mal zmatrana in komi čakam da grem. sam do 16h je še dolga... bo že... počas. sem se pa z babami organizirala, da gremo v ikeo nasl teden. si bom dopust vzela v torek in pičimo! mam neke omarce za kupit - mi je že zmanjkal predalovuser posted image  pa verejetno kako posteljico pa previjalno mizo tud uspem že nabavit... bom vidla. to lahk tud greva z mojim skupi. ampak omarce so pa nujne!! tko da ga ne bom vlačla sred tedna pa da si dopust jemlje. grem z dvema prijateljicama raj - babji čvek pa to. kako soboto k bi me pa on peljal bi bla pa jaz raj frej, tko da je to pač tkouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.11.2007 14:55:03   
MetiLu
Punce, a ste že dobile papirje od G za urejanje porodniške oz. kakšne papirje ti G sploh da? Jest mam naslednji pregled šele 15.12., takrat bi pa že mogla nest vse zadeve na CSD grosuplje, tko so mi rekli na CSD, da moram papirje dostavit do pred praznikov user posted image  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.11.2007 14:57:32   
Suzi*
Meti, takrat na pregledu G reči za potrdilo o predvidenem PDP, če se ne bo že sam spomnil. Jaz bom tudi zdaj na pregledu 3.12. rekla za potrdilo, če se ne bo sama spomnila.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.11.2007 15:14:38   
pina-1
se vam pokorno javljam iz posteljeuser posted image user posted image user posted image  
čekiram RR da ne zaspim predno pride moj domov ker mia risanke gleda.... pol pa gasa v mižule.

moj je bil tudi skeptičen o prisotnosti pri porodu, da mu bo bad gledat vso tisto kri..pol je pa govoru z enim kolegom ki je bil pri porodu in ta mu je povedal, da je nepozabno in da ni tako strašno.... na kocu mu je blo to čisto posebno doživetje.... je reku da je miino rojstvo drugače doživljal kot od prvih dveh, ker je bil zraven. tako da drugič bo tudi

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.11.2007 15:44:44   
MetiLu
ok, zdej se pa tale delavnik že mal vleče user posted image user posted image user posted image  še eno uro...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.11.2007 15:44:51   
bamby
oj, pina, a si še pri sebi user posted image ? Jaz sem pravkar iz lekarne prišla in sem dobila Rupurut. Enega sem že zmazala in zaenkrat mi je dobro del. Menda pa naj ne bi tega redno jemala user posted image . Upam, da mi ne bo treba user posted image .

Glede prisotnosti bodočih atekov pri porodu: jaz sem sklenila, da mu tokrat niti omenim ne, če bi šel zraven user posted image . V prvo je bil skeptičen glede prisotnosti, pol se je itak odloču, da sploh ne gre zraven, zato si mislim, da nima nobene želje tudi tokrat. Edino če bo sam izrazil željo, pol ni problema, sama pa ne dam povoda.

Glede povišanega sladkorja v krvi: Da ne bi slučajno katera misila, da se sladkorno dobi samo od tega, če preveč sladkega ješ user posted image . To sploh ni to!!! Ne vem sicer, kako deluje vsa ta reč, vendar je vse odvisno v delovanju organov (moje nestrokovno mnenje, ampak tisto prej pa sigurno drži!)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.11.2007 15:56:46   
itata
sem dočakala konec šihta. še oblečem se, skočim na wc in adijoooooooooooooooouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.11.2007 15:58:09   
Februarka08
Joj, očke bom mela kmal pravokotne ker skoz u monitor buljim... Zdej mam pa počas dost tele diplome za dons. Pa robovi strani, pa kazalo ni v redu, pa tabele, pa slike...........user posted image Groza, kaj vam sploh govorim.user posted image
Smo se najedli, zdej grem mal v vodoravno lego potem pa v LJ po sušilni stroj... Ga bomo skupaj kupili z taščo in da vsak pol, no tašča da malo večuser posted image . Danes je bila sobica že zaključena z beljenjem, tako da je že prav lepa... Še omare pridejo in težko pričakovani user posted image , pol bom pa tolk veselauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pridno čvekajte - no, saj kdaj pa neuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.11.2007 16:02:31   
anandrej
Maš res, bamby, nosečniške sladkorne ne dobiš, ker preveč sladkega ješ, ampak zato, ker so hormoni čist nepoštimani, torej ti lahko inzulin tudi zaštrajka. Zakaj točno pa pride do tega, pa še niso pogruntali. Torej se ni treba zarad hrane sekirat. Če ti pa ugotovijo sladkorno, potem pa je treba mal pazit, ja user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.11.2007 17:32:11   
anariya

Ojla, a še niste šli v lj,lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.11.2007 18:26:24   
Suzi*
Imata prav, bamby in anandrej, ta nosečniška sladkorna NE pride od tega, da bi pojedle preveč sladkarij, ampak od tega, ker so hormoni tako podivjani, pa telo kar naenkrat ne zna več odreagirat pravilno na povečano količino sladkorja, ki jo pojemo. Zato je boljš, da ga ne jemo, pa s tem ne delamo telesu nepotrebnih "problemov", pa posledično tudi čuvamo našega dojenčka. user posted image

Vidim da ste vsi nekam mrknili. jaz sem se pa ravno ful najedla (graham špagete s šampinjoni v paradižnikovi omaki + zelena solata s koruzo). njam, sam glih tolk da sedim trenutno. user posted image  To je bil moj 4 obrok danes, tako da me čaka še kakšna lahka večerjica, pa še povečerek. user posted image user posted image user posted image user posted image  Fino to.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.11.2007 20:44:34   
katka37
mami, potem se pa lahko tvoj poveže z mojim, ki je tudi po eni strani boječka, sem ga hecala, da bom sestram ekstra naročila,da naj ne zaklenejo vrat, ko bom rojevala, da bo lahko ven zbrisal. Malo ga hecam, v glavnem želim, da je tretjič zraven, ker zna dobro masirat, sva se pa dogovorila, da bo lahko šel ven kadarkoli bo želel, ni problema, če ne bo zdržal.

Petek je, grem se cartat z mojima mulčkoma, da zvem kakšne nove novice  iz šole.Lep vikend vsem.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?