|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
15.11.2007 18:09:02   
*Naja
Suzi- tud jst bi prosila za geslo, sploh zdej, po vseh pohvalnih komentarjih, kakšna user posted image si bila tik po poroduuser posted image .

Februarka- sem prebrala, da otroček pridobiva na teži ne glede na to, kako nam rastejo kilce...

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.11.2007 18:45:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Februarka- sem prebrala, da otroček pridobiva na teži ne glede na to, kako nam rastejo kilce...

Me veseli...user posted image Glih zjutraj sem se nekaj o kg pritoževala, zdej pa že cel dan ne vem več kaj bi v usta neslauser posted image ... Ja, pride kak dan. Zdej grem na tekoči jogurt, upam da bo dost.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.11.2007 18:55:41   
ella79
Spet vas komaj dohajam user posted image
dolenjka user posted image user posted image user posted image za nov avtoček (no to je že kar ornk avto), pa mislim da se že neki trese user posted image user posted image user posted image
meti user posted image user posted image user posted image za Janezka ker pridno raste
februarka user posted image user posted image user posted image za diplomo. Zagovor ni nič hudega, če veš kaj si pisala, potem boš tudi na tista tri vprašanja odgovorila.

A katera ve al pa če imate kakšen fajn link, kjer je enostavno napisan katere paprije morš kam odnest in kdaj, kar se porodniške tiče.

Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.11.2007 19:03:05   
Februarka08
Ja, bi blo fajn dobit kakšen link...user posted image

Ni šel sam jogurt...user posted image Sm hruško debeluško mogla še zravn zmazat... Kva je bla dobra. In tud debeeeeeela. Take hruške tud še živ dan nism vidla. user posted image Zdej pa še mal jogurta (ful dobra kombinacija, a ne), pol pa še železov sirup... user posted image Pa če potem ne bo na wc-ju aleluje, potem pa tud več ne vem... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.11.2007 19:08:13   
mesecnica
Zdravo!

Če kateri kaj pomagajo tile linki:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/vprasanjaSV.asp

Na prvem si lahko informativno izračunate kolikšno nadomestilo boste dobile, na drugem pa imate na desni strani vse kar vas zanima...

Zanimivo čtivo...

Lp,

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.11.2007 19:09:40   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image
HVALA!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.11.2007 19:24:39   
ella79
Tole sem tudi že sama našla, ampak vseeno hvala.
Se mi zdi, da je to ogromno papirjev za uredit. user posted image nič fajn, k ne maram po teh uradih hodit
februarka jaz sem pa polovico debelga ananasa zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.11.2007 19:37:50   
dolenjka
Čerr user posted image  user posted image  user posted image

Ne, nismo še jote skuhal, se pa pripravljamo user posted image

Evo, sva bla pri ginkotu in sem mal zajamrala. Je bil tko prjazen ko strela. AJa, dobila sem račun za prejšnjič user posted image  user posted image  user posted image
Pravi, da imamo veliko dete user posted image  Pa spol tut vemo user posted image  Je tko lepo luliko kazala user posted image , prav oči, da je manj sramežljiva kot mami user posted image
Sem kar zacvilla ko je rekel: That can never be a boy! user posted image  user posted image  user posted image  Tako, jutri pade šoping izključno za Taro user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa seveda slabokrvna, pritisk pa tko nizek, da je gospod sam od sebe predlagal 1 teden počitka, ker je to baje edini recept. Pritisk pa 95/55, to se mi res še ni zgodil in 1 uro pred tem sem kavo pila user posted image  Očitno je bilo res nekaj z mojim počutjem, ko sem tko jamrala?
Je pa Tara visoko, maternični vrat lepo zaprt in vse ok. Z nogicami navzdol je še punčara naša user posted image

No tko, zdaj veste vse. Avto šiba super!! Jutri grem pa spet v službo, ker imam nekaj za podelat in povedat šefici, da bom 1 teden na bolniški user posted image  No, pa sej bo preživela, ker druzga ji ne bo preostalo user posted image  user posted image  user posted image

Dovolj izčrpno? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.11.2007 19:43:47   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super poročilo, lepo da si si čas vzela user posted image user posted image user posted image
pa seveda user posted image user posted image user posted image za user posted image
A ni fajn filing, k g. pove spol? Men so se na NS kar solze ulile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.11.2007 19:53:39   
dolenjka
Hvala Ella, ja res je feeling! Je blo pa tko očitno, da če bi mi en dal 2 minuti, bi sama tut takoj ugotovila! Ti tudi user posted image  nosiš, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.11.2007 19:54:14   
Februarka08
Dolenjka superuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Čestitke za user posted image ... Samo da je vse ok, ti se pa le sedaj malo spočij. No, za kakšno jotico bo še vedno dovolj energije, kajne?user posted image

Lepo se imejta in uživajta...

Tudi drugim user posted image pa-pa. Grem pred tv mojga čakat... Sem ravno izpod tuša, glavo sem si tud že posušila in sem prav prijetno utrujena... Ja, le od kaj, kajneuser posted image ?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.11.2007 19:58:36   
*Naja
Dolenjka- čestitke za uspešen pregleduser posted image .

Madonca, februarja pa bo enih user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jst sem tudi danes zapravljala. Sem kupila prenosno postelco...je v Arielu akcija in je znižana iz 60 na 30 evrov. Jo imam namen imet postavljeno v dnevni...Tako da, ko bo user posted image v nočni, da bo malecka lahko spala in da ga ne bova motile. Vglavnem....bom imela na izbiro, al bo spala v spalnici, al pa čez dan tudi v dnevni...Bo lažje, če bo več možnosti.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
15.11.2007 20:23:17   
katka37
Dolenjka, super za vašo pupo, tudi za avteka, da se bo vašpa družinica lepo vozila. Uživaj z dragim.

Itata, probleme z ledvicami imam v tej nosečnosti, mi maternica baje pritiska na njih, je desna povečana. Sem danes malo pila-beri skoraj nič, zdaj pa ležim in se ravno mučim z bolečinami v ledvicah, pa se nalivam s tekočino. Naš user posted image  pa še obenem brca kot zmešan.še  moja  mulota sta me  pošteno razkurila in imam za današnji dan čisto dovolj.

Suzi, lahko prosim tudi jaz vidim tvoj super izgled, ko te vse tako hvalijo. Imaš lep spomin. Ko sem jaz svoja dva rodila, sem bila sama, torej tudi brez slikic. Zdaj bomo pa pripravljeni tudi za slikanje, če ne bo ati prej omedlel.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.11.2007 20:23:21   
ella79
Hvala Ella, ja res je feeling! Je blo pa tko očitno, da če bi mi en dal 2 minuti, bi sama tut takoj ugotovila! Ti tudi nosiš, a ne?

ja ja user posted image user posted image user posted image user posted image tudi user posted image
sem skoz govorila, da zdej je pa čas za user posted image , k zadnje čase so bili v ožjem sorodstvu sami user posted image
Lara user posted image user posted image user posted image za super nakup. Mi si jo bomo kar pri sestri sposodili, je pa seveda tudi uporabna v dnevni sobi za 'stajco'
Mam zdele tok energije, da sem likalno desko že pripravla, tako da bom zagotovo vsaj pol kupa cot zlikala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.11.2007 20:26:29   
vrtnica76
Metiuser posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled enako tudi tebi doljnjka in user posted image user posted image user posted image zauser posted image -Tara-zelo dobra izbira imena.To ti pravim zato,ker ima tudi naša punca  poleg imena Tamara tudi Tara,pa se bo,ko odraste sama odločila kako naj jo kličejo.Zaenkrat pravi, da je samo Tamarauser posted image .
Šeenkrat čestitke obema za zdraveuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.11.2007 21:04:12   
MetiLu
čer, ni nobene tle?

Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za pupiko, praviš da je velika, naš je tudi med večjimi user posted image user posted image user posted image  jao jao kako bova midve rodile user posted image

A mogoče katera ve kaj pomenita podatka  BPD in FL v materisnki knjižici?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.11.2007 21:06:11   
MetiLu
Ok, BPD sem že pogruntala, da je to premer glavice, kaj je pa FL?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.11.2007 21:10:32   
MetiLu
No, tudi to sem najdla FL je dolžina stegneničke user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.11.2007 21:22:50   
vrtnica76
user posted image Meti,teb se pa pozna, da diplomo pišeš, ker imaš tolk naspidirane možgančkeuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.11.2007 21:28:55   
Bajsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prjatlca Dolenjka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!
No pa sva si res zmeraj bolj podobniuser posted image user posted image .
Zdej pa upam da že veselo mešaš joto!!! Pa glej da boš fajn počivala zdej en teden! No ja dovoljeno je da se sprehodiš do hladilnika, wc-ja in compa na raport. To je pa tud vse. No pa mal jote lohk vmes skuhaš, še namest mene!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.11.2007 21:45:56   
Suzi*
Čer punce. Vsem sem poslala moje geslo.
Meni so ble vedno fascinantne fotke takoj po rojstvu. Od vseh kolegic, od katerih sem jih vidla, sem bila čist paf, tako so bile lepe. Ampak po moje je to en tak izraz v očeh, ki ti ga da prestan porod in sreča in veselje, ko prvič vidiš svoje detece in ga primeš v roke in stisneš. Komaj čakam na novo dozo te sreče. user posted image

Meti, pri tebi sem zgleda nekaj zamudila, ko me ni blo par dni tule. user posted image  Oprosti, ampak kaj pa je blo pri tebi, ko si na bolniški??
Jaz se ne mislim zdaj za ta dva tedna bolniške sekirat zarad porodniške naslednje leto. Verjetno bo vplivalo samo malenkost. Ampak sem tudi jaz raje doma, danes vidim kako sem bolj spočita, pa bolj pri volji za razne vragolije od tamalga in ful bolj mirna kot prej. user posted image

Dolenjka, bravo za pregled, pa za user posted image  in za bolniško in za jotico, ki jo glihkar kuhaš. user posted image user posted image

Uh, jaz mam pa danes občutek, da mi bo trebuh razneslo. Se mi zdi da mi zdaj nenormalno raste. Sem že prava žoga maroga. user posted image  pa še beba mi danes ful nekje spodaj muva, in me se boli, ko se hoče zgleda na vsak način pretegnit. user posted image

Zdaj pa čakam na moža. Mora vsak trenutek prit domov.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.11.2007 21:56:50   
vrtnica76
A zdej se pa ne da nobeni čvekatuser posted image Pa glih dons, ko je tale škatla sam moja.Meti,a si žeuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.11.2007 22:00:23   
vrtnica76
Grem počasi v mižale-sem tooolk utrujena,user posted image pa muva na vso moč.Sej ne vem, če bom lahko zaspalauser posted image Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.11.2007 22:01:54   
dolenjka
Bejbike, mi bomo danes mal bolj pozno kuhal, ne prehitevajte user posted image  user posted image  user posted image

O se je Bajsika prjatlca spet javla, evo, sem na en pomemben podatek pozabila. Počutim se kot čarovnica - vaga je pokazala 78,5 kg in to pomeni, da sem v user posted image  pridela okroglih 15 kg user posted image  Okroglih 15kg za okroglo dolenjko user posted image  user posted image  user posted image
Aja, pa test za sladkorno je bil - user posted image  Imam pa povišan holesterol user posted image  Ampak jaz sumim tudi malo živce, ker za vse pa tut ne more bit hranka kriva, a ne? user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.11.2007 22:41:19   
mesecnica
Suzi - slikce so krasne...user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?