|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
9.11.2007 13:22:46   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Janey, zdaj sem pa res lačna ratala user posted image . Moj me je pa glih klical, da bo zamudu na kosilu, ker imajo na šihtu roj.dan... Pomoje, da bom kar ekran začela lizatuser posted image . Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

naj jeziček delauser posted image veselo na delouser posted image  pa virtualni dober tekuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 551
9.11.2007 13:23:20   
bamby
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , anandrej, nisem vedela, da obstaja tudi tečaj za ženske user posted image user posted image user posted image
Me pa zanima, koliko časa si študiral dnevni red user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 552
9.11.2007 13:32:56   
anandrej
Mi ni bilo treba nič študirat - to so že stare fore user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 553
9.11.2007 13:36:14   
dolenjka
O bamby, daj po DHLu polšlji porcijo jote, ker zelje tu težko dobro najdem user posted image

Košek stane 99 EUR in verjetno je samo za prve tri mesece (po navadi je tako), ampak sej bomo še kakega user posted image  naročili in bi lahko potem bil spet v uporabi, a ne?
Ovira bamby? Razen  finančne nobene! Mojmu se niti oment ne upam, glede na to, da sem včeraj tulila na njega ob 23h po telefonu ko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 554
9.11.2007 13:38:58   
Janey
Temu zmaju tako iz gobca smrdi da sem skoraj pod mizo padlauser posted image user posted image

zakaj si tulila nanj??user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
9.11.2007 13:43:01   
MetiLu
Anandrej... user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se kar najdla v enen par točkah user posted image user posted image

Dolenjka, super košek user posted image user posted image , ful, ful lep, samo je res za par mesecev, jaz bom kar tega od vozička ponucala, ker drugače pa res ne bom mogla izkoristit. Sicer pa se mi zdi, da zdej ko pričakujemo 1. user posted image  bi kar vse pokupile, no vsaj jest user posted image  

Sem pa tok sita zdele, da mi je že žal da sem se s pico basala...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
9.11.2007 13:48:19   
katka37
anandrej, super fora, sva se z mojim pošteno narežala.

Moram pa mojega dragega danes pohvaliti - pravkar me je spomnil, da imava danes obletnico, sva 16 let skupaj. Jaz pa v šok, ponavadi je pozabil on. Pa še zafrkavala sem ga, zakaj mi je deci vina nalil v visok kozarec. Mi je kar polepšal dan. user posted image  Vidite, pa le niso tako kritični.user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 557
9.11.2007 13:54:11   
bamby
katka, tvoj potem ne rabi tečaja, a ne user posted image . Sicer pa čestike za 16 let prenašanja eden drugega user posted image . Zdaj bosta lahko še čez vikend fajn popraznovala, pa še martinovo jeuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.11.2007 13:55:32   
bamby
dolenjka, ti pošiljam joto, sicer pa samo zelje kupi, pa jo sama skuhaj, pa tudi če je brez klobase user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 559
9.11.2007 13:56:40   
dolenjka
Meti a si mal pametna zdaj ko si se najedla, prej nisi bla taka herojka user posted image  user posted image  user posted image

Janey tulila sem zato, ker sem mu čist mim grede na zelooo lep način povedala, da naj naslednji teden sabo prinese mojo prejšnjo zavarovalno polico od avta, ker jo moram predložiti tukajšnji zavarovalnici (včeraj zavarovala avto user posted image  ). Kje so papirji ve on, ker je on moj avto prodajal ko sem jaz odšla v Belgijo. Je pa res, da pri njegovem neredu in kupčkanju, ki ga res obvlada, zdaj nič ne ve o tem, kje to je. Povedala sem mu za 2 predala, ki naj ju preišče, ker sem tam papirje pred časom po nesreči srečala, ko sem nekaj od bajte iskala user posted image . Pol pa on men pametno, da police pa ziher ni, samo kupončki, ker je avto prodan user posted image  Kmet, ravno obratno! Nobena zavarovalnica ti ne pusti kuponov, polico pa vzame ???? Halo, moški!!! Valda da polica je, ker jo lahko preneseš na naslednji avto in itak je name pisana! No, ampak vse to sem jaz z mirnim glasom, on pa meni, da sem ga tako v kot stisnila, da se mu noge tresejo....
In pol sem tko z roko po računalniški mizici udarla, da se je še user posted image  ustrašil in začela rjovet ko  user posted image  in pol sem se še jaz cela tresla. Kmet zarukan bogi bogi bogi. Jaz pa ponoč noseča po zabačenih ulcah tekam za papirji od avta in nisem nič boga? Mater mu user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.11.2007 13:58:57   
itata
daaaaaan nosečke,
pridne ste pridne. sem bolj na hitr brala za nazaj, upam, da nisem kej "pomembnega" izpustilauser posted image  sem danes lepo na dopustu - vidim, da mi tole, da sem kak dan na teden frej prav ustreza... škoda k mam sam še 3 dni dopusta. bo že. danes skratka sem šla na test za sladkorno, ki je ogaben, ampak sladkorne pa vseen nimam. jo ima ful mojih sorodnikov pa sem raje šla. potem sem si šla pa še en pul pa žabice kupit - z h kikli ki jo pa že imam samo mi še ni bila pravuser posted image  zdej mi pa bo, ker mi je trebuh precej zrastel. evo danes se slikam!!
zdej k tudi drugi opazijo, da sem noseča - no ena kombinacija me še zmer skrije pa v bundi se tudi ne vidi - se mi zdi, da so bolj prijazni do mene - na primer na polikliniki mi je sestra ponudila če se grem na posteljo uležt (sem ležala na klopci, ker nisem mogla več sedet), prodajalka mi je pomagala plašč oblečt - čeprav nisem rabla pomoči pa tko naprej... vozičke umikajo, vrata odpirajo,... zanimivo pačuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 561
9.11.2007 14:01:24   
itata
mi pa ta moment še vrata montirajo med štuki, kar je super, ker se s ta starimi ne bomo več tko dobr slišal:) je ful odmeval po štengah... pa vonjave ob kuhanju pa tko naprej- itak gre vse navzgoruser posted image
no, po drugi strani me pa debili za kuhinjo niso niti poklicali!! pa danes bi mogu prit zmontirat še 2 vratca in zamenjat hladilnik - sej nič tazga, ampak NITI POKLIČEJO NE, da jih ne bouser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.11.2007 14:01:32   
bamby
vaw, dolenjka, ti pa nisi kar tako user posted image . Zdaj se te pa že jest mal bojim user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.11.2007 14:05:20   
mami28
Ojej, tule se pa res dogaja, komaj vam sledim user posted image

Če bojo naši februarski sončki tko zgovorni, pol bomo mele še precej dela user posted image

Ste mi vsaj tale deževen dan polepšale, čeprav me zdele čaka še služba do osmih.

Uživajte!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.11.2007 14:05:55   
MetiLu
Dolenjka, pa ti si cela ne Bridezilla ampak Mamazilla user posted image user posted image user posted image  ja ja, s polnim želodčkom se res boljš počutim

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.11.2007 14:08:13   
bamby
Pri nas je pa zdajle ful nevihta user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.11.2007 14:21:17   
dolenjka
Vprašajo mojga na eni anketi: Kaj je pa vaša žena? Odgovor: GROZILDA user posted image  user posted image  user posted image

Se mi je že javil, košek bomo kupil, pa še kej zraven. Zdele bi dal 1000 EUR, je tko polizan ko user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.11.2007 14:22:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Vprašajo mojga na eni anketi: Kaj je pa vaša žena? Odgovor: GROZILDA user posted image  user posted image  user posted image

Se mi je že javil, košek bomo kupil, pa še kej zraven. Zdele bi dal 1000 EUR, je tko polizan ko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.11.2007 14:25:19   
Februarka08
Samo kosilo postavim na štedilnik, pa morm že pol ure skor brat vaše norčije... user posted image Dolenjka, prav je da si mu pokazala svoje zobke.user posted image Me lahko vse naredimo, moški bi pa najraj samo na kavču ajali pa daj mi to, daj mi to (anandrej ne bit huduser posted image ). Sej so naši user posted image in vse, ampak včasih so pa res user posted image .
Nič, zdaj pa naprej kuhat, da se kaj ne prismodiuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.11.2007 14:27:24   
dolenjka
Februarka, pomojem si ti že mal too late. Preden vse tole tle na RR prečekiraš - je ni jedi, ki se ne bi prsmodila v tem času ko mi klofamo tle gor user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
9.11.2007 14:29:38   
MetiLu

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
9.11.2007 14:43:03   
Februarka08

Februarka, pomojem si ti že mal too late. Preden vse tole tle na RR prečekiraš - je ni jedi, ki se ne bi prsmodila v tem času ko mi klofamo tle gor user posted image  user posted image  user posted image

Maš prav, ampak mi je pa le ni uspelo prismodit... user posted image Še vedno mojga čakam, upam da čimprej pride, če ne bo brez kosila ostaluser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
9.11.2007 14:45:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Maš prav, ampak mi je pa le ni uspelo prismodit... user posted image Še vedno mojga čakam, upam da čimprej pride, če ne bo brez kosila ostaluser posted image .

Še vedno mu lahko JOTO postrežeš user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
9.11.2007 14:47:15   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image Z veseljem, pa ne smemuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
9.11.2007 14:50:53   
katka37
Bamby, hvala za čestitke,  bom nekaj malo boljšega za večerjo pripravila, da se mu oddolžim.

Dolenjka, lepa košarica.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?