|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
18.12.2007 11:05:06   
ella79
Men je za punce luštna knjigiga Hura za punce od Tehniške založbe.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
18.12.2007 11:15:28   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Punce, Pina neki išče izgovore kako ne priti na srečanje !!! user posted image
Ej, če grem jaz v četrtek ob 9h od doma, sem ob 10h pri tebi in ob 11.30 sva že 3x v Kavalu user posted image  Tko da kar kupi moko in vse ostale sestavine, ker srečanje bo, in ti boš tut prišla user posted image
Ufa, sem lena user posted image

No dajmo bejbe, ideje za darilo prosimmmm! Vrtnica hvala, sam darilni bon mi za sosede ne potegne, v familiji jih pa pogosto prakticiramo user posted image

dolenkja no če me pa prideš iskat pa ni problema.. v snegu jaz z mojimi letnimi gumami ne pridem dlje kot do črnega kala.. In če si pozabla je moj gospod v letih blizu tvojga in je paničar in ni šans da me pusti od doma če ni suho in sončno.

glede darila, pa če bi ji kupila kakšen nice set za kopanje: milo pa za pod pazduho pa parfumček...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
18.12.2007 11:16:12   
Janey
Pridna janeyuser posted image user posted image user posted image vse sem zlikala...wiii
Sem vidla da sem še vedno jezna na lubeka. Res sem....mah...kar jokala bi...danes je taki danuser posted image user posted image user posted image popoldan bom pobegnila malo k mamici se pocartat. Pa še darilo moram kupit za lubija. Pa sj sploh ne vem kaj naj mu kupim. Al naj mu kupim bord za rd in božička, pa neke ure sma gledala, samo tak je nebo nosil...se mi zdi brezveze. Nič se ne spomnim pametnega. Mogoče kake kavbojke, samo mora z mano, jazz bi ga pa rada presenetlauser posted image
pa še zdaj ko sem jezna mu najraje nebi nič kupla...eno brco v rituser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
18.12.2007 11:40:37   
dolenjka
O Ella hvala, to je tista knjigica o najstniških letih, a ne? Me smo imele pa čas deklištva al neki podobnega a ne? Moram ugotovit če se jo v trgovinah dobi, al sam po netu?

Pinči, uletim če bo panika, pa še Meti nafehtam da pride z mano user posted image

Darilo za lubija Janey? Jaz bom mojmu kupila denarnico, ker si jo želi (se mi zdi) in ker se denarnica ne da prazna, bom notri dala darilne bone, ki jih bom naredila sama! Boni bodo pa za: kino za 2 osebi, izlet na obalo za cel dan, kopel v domači banji z debelo user posted image , popoldanska jota user posted image , pa še kaj bom naumila in na vseh bo pisalo: Vnovčljivo do rojstva Tare user posted image  
Ker pol bom preveč zmatrana user posted image
Pa še kremico za okrog oči sem mu novo kupila, ker je pri koncu, pa mal razmišljam, če bi mu kupila okvir za slike, tisti elektronki, na katerega naložiš slike in se potem same "vrtijo", da si nese v pisarno in me še tam gleda, od februarja naprej pa zamenja s Tarinimi, mu bo ziher lepš, ko da moje gleda user posted image  Nekje sem ga vidla v akciji za 90 EUR, sam ne vem če mi bo finančno znesl še to, drugač pa mu bom to pol k se Tara rodi dala user posted image

No, tipkajte pridno, grem še mal delat, pa čez pol urce spet pokukakm sem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
18.12.2007 11:43:47   
pina-1
dolenjka zmenjeno... torej me prideš ti iskat, če bo vreme zatajilo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
18.12.2007 11:46:27   
bamby
Vidim, da vas ima danes in jutri kar precej preglede. Da boste vse lepo opravile.

Meti, Tim je danes res kot angelček, čeprav malo bolj živ (kot ponavadi), ampak smo že navajeni vsega tega user posted image . Na CSD pa nisem nič opravila user posted image . Sem pozabila, da ni uradnih ur in je naša uslužbenka šla na povabilo ministrstva na en seminar v LJ, kjer bodo baje razpravljali tudi o novih paketih za novorojence user posted image . Ostale uslužbenke pa mi na žalost niso znale pomagati, čeprav so bile vse pripravljene to storiti. Bom šla pa jutri.

Testo za piškotke sem pa že zamesila user posted image . Zdaj čakam, da popapcamo kosilo, potem pa se lotim brizgat piškotke. Samo upam, da mi bo uspelo, ker teh še nikoli nisem delala user posted image .

dolenjka, lepo ,da se se že umirila od včeraj. Glede darila za najstnico: Če je morda že kaj razvita (v joške), bi ji morda lahko kupila kakšno spodnje perilo z modrčkom, pa kozmetiko kot so šamponi in geli za tuširanje in na deodorant ne smeš pozabiti.
Upam, da ti kaj pomaga. Je pa res težko kupovati za tako mularijo, še posebno če veš, da mu nič ne manjka user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
18.12.2007 11:49:05   
anariya
O sonosečke glejte, da boste jutr držale pesti, saj imam koj zutrej ob sedmih pregled, seveda spet brez ultrazvoka in pol hitr šibava z mojmu v NM na zagovor diplomske,lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
18.12.2007 11:50:08   
bamby
dolenjka: še en naslov knjige za nasjstnice:  Kaj mora ženska vedeti o sebi?  Super knjiga, meni jo je mama podarila, ko sem bila en toliko stara, kot je zdaj tvoja slavljenka.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
18.12.2007 11:52:27   
bamby
Poglejte, kakšno vreme nam napovedujejo po božiču user posted image user posted image user posted image

http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
18.12.2007 11:54:58   
Janey
dolenjka to je pa res dobra idejauser posted image user posted image user posted image

zdaj pa držim pesti...piše izpit

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
18.12.2007 12:06:42   
pina-1
bamby, zgleda so vse uslužbenke CSD-ja, ki delajo porodniške danes v LJ, ker tudi v Kopru ni. Sem klicala zjutraj kaj vse točno rabim in če delajo v ponedeljek. Upam, da se bojo zmenili kaj tudi glede denarja, da bo kaj višje izplačilo z januarjem...
A te lahko neki vprašam? Pojma nimam kaj vse rabim za na CSD. Trenutno mam pripravljeno:
- potrdilo o zaposlitvi
- potrdilo o plačah
- vlogo za uveljavitev pravice do pomoči ob rojstvu
- vlogo za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta
- vlogo za uveljavitev pravice do dopusta za nego.

Vse v enem izvodu. A je to dovolj ali rabim še kaj. Sklepam, da mi bo v petek dala papirje o PDP-ju. V ponedeljek pa nesem vse skupaj na center.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
18.12.2007 12:07:26   
ella79
O sonosečke glejte, da boste jutr držale pesti, saj imam koj zutrej ob sedmih pregled, seveda spet brez ultrazvoka in pol hitr šibava z mojmu v NM na zagovor diplomske,lp

seveda bomo držale pesti
ti pa glej da ne boš zamudila s poročilom

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
18.12.2007 12:07:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Poglejte, kakšno vreme nam napovedujejo po božiču user posted image user posted image user posted image

http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

vreme pa nič obetavno za naše srečanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
18.12.2007 12:14:06   
dolenjka
Prosim, da takoj nehate paniko zganjat, kaj bo šele, ko bo treba it rodit?? A boste šle s helikopterjem? user posted image
Vsak dan en oče naš, pa bo vreme, boste vidle! Od kdaj pa oni znajo za 10 dni v naprej napovedat vreme?? Halo, še za dva dni v naprej falijo user posted image  So v soboto rekl, da bo v nedeljo ponehalo s sneženjem, no pri nas je šele včeraj popoldan user posted image

Jaz si grem pa zdaj kosilce pripravit - kislo zelje in polento user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
18.12.2007 12:57:43   
nizy
februarka user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
18.12.2007 13:03:24   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

februarka user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled.

Hvalauser posted image .
Za jutri se pa pridružujem anariyi - tudi zame eno pestko, prosim... Za vsako eno, ok?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
18.12.2007 13:04:48   
anariya
Februarka08, jest jih bom držala, zate in zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
18.12.2007 13:12:46   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Februarka08, jest jih bom držala, zate in zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

KONTRA!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
18.12.2007 13:16:22   
Janey
Peste bomo držali..
Juhica kuihana, palačinke spečene, samo še on mora prit domov. Pol pa dobimo obisk...pride moja lubika z pikico.jeeiii bo vsaj malo veselo v tem domeku danes.

rezultatov  še kar niuser posted image user posted image user posted image user posted image hjoj

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
18.12.2007 13:19:57   
srečka nosečka
pozdravljene

Se mi zdi, da bolj ko se ta nosečnost bliža koncu, več imam dela. Ali pa mi gre vse tako počasiiii. user posted image  Vsak dan nekaj rintam pa nikoli nisem na čistem.
Hvala dragi, ki ga moram res pohvalit, mi veliko pomaga. user posted image

Se me je pa lotil nek user posted image  nahod in sem že cela obribana okoli nosu. user posted image

Pomagajte mi prosim, ali tisto potrdilo o plačah iz službe dobiš kakšen poseben obrazec ali kar napišejo v tvoji službi?
Greva jutri na CSD pa bi rada vse na en mah uredila.

februarka - tudi jaz bom zate močno stiskala pesti
dolenka - user posted image  za uspešno vrnitev domov. Glede vremena pa je tako, da najbolje zadenejo za nazaj. user posted image  

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
18.12.2007 13:22:11   
Janey
srečka nosečka za tisto rabiš obrazec. Si ga lahko sprintaš na strani od csd..

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
18.12.2007 13:32:13   
anandrej
Meine frau je bila danes na pregledu za sladkor in je vse pod nadzorom, je bila še nižja vrednost kot zadnjič user posted image Mogoče ji bom sedaj pustil, da poje še kako tortico user posted image .

Februarka pa anariya nič živčne bit, ker zagovor diplome je bolj kot ne formalnost. Kot sta verjetno že velikokrat čuli: "Saj niso še nobenega vrgli." user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
18.12.2007 13:44:25   
bamby
Moji piškotki se že pečejo user posted image user posted image user posted image .

pina, prav rada bi ti pomagala, kaj vse je treba na CSD nest. Vem da je poleg naštetega treba dati tudi potrdilo od ginekologa, kdaj imaš PDP in kdaj nastopiš porodniško, rabiš tudi fotokopijo bančne kartice, se mi zdi da tudi osebnega dokumenta, pa morda še kakšno user posted image .
Morda bo Janey vedela kaj več povedat, ker se mi zdi, da ima ona vse to že urejeno user posted image user posted image

anandrej, me prav veseli, da je s tvojo nosečko vsakič boljše user posted image . A pol pride na srečanje? Si jo že postavil pred računalnik in odprl RR?

Me pa prav oreng trebuh boli user posted image . Moram pa še kruh spečt in če bom zmožna še linške oči, ker drugače ne vem, kdaj jih bom user posted image , ker imam vsak dan nekaj.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
18.12.2007 13:45:04   
Februarka08
Anandrej user posted image user posted image tvoji ženi, da je padla na cuker testu...user posted image Zdej pa hit na tortico!!!!
Pa ne vi men, še nihče ni padel... To sem že tolkrat slišala, da se mi že obračauser posted image . Kaj pa veš, mogoče pa ena gorenjka jutr pade...user posted image Ne saj ne bom, ne smem!user posted image
Ajde, zdej grem pa kuhat... Pridni bodite.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
18.12.2007 13:55:03   
srečka nosečka
janey - hvala sem naša na netu in že poslala v službo. Jim nesem 6 različnih dokumentov. Se spomniš koliko si jih ti imela?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?