dolenjka
|
O Ella hvala, to je tista knjigica o najstniških letih, a ne? Me smo imele pa čas deklištva al neki podobnega a ne? Moram ugotovit če se jo v trgovinah dobi, al sam po netu? Pinči, uletim če bo panika, pa še Meti nafehtam da pride z mano Darilo za lubija Janey? Jaz bom mojmu kupila denarnico, ker si jo želi (se mi zdi) in ker se denarnica ne da prazna, bom notri dala darilne bone, ki jih bom naredila sama! Boni bodo pa za: kino za 2 osebi, izlet na obalo za cel dan, kopel v domači banji z debelo , popoldanska jota , pa še kaj bom naumila in na vseh bo pisalo: Vnovčljivo do rojstva Tare Ker pol bom preveč zmatrana Pa še kremico za okrog oči sem mu novo kupila, ker je pri koncu, pa mal razmišljam, če bi mu kupila okvir za slike, tisti elektronki, na katerega naložiš slike in se potem same "vrtijo", da si nese v pisarno in me še tam gleda, od februarja naprej pa zamenja s Tarinimi, mu bo ziher lepš, ko da moje gleda Nekje sem ga vidla v akciji za 90 EUR, sam ne vem če mi bo finančno znesl še to, drugač pa mu bom to pol k se Tara rodi dala No, tipkajte pridno, grem še mal delat, pa čez pol urce spet pokukakm sem