|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
17.12.2007 13:04:04   
bamby
meti, pol pa kar tako naredi in ponucaj dopust že pred porodniško. Pa tudi fajn, da ti bodo ves dopust za leto 2008 dovolili koristiti po končani porodniški user posted image . Kot vidiš nimamo vse te sreče user posted image . Pri nas so si verjetno že roke manili, da jim ga bom šenkala, pa sem jih malo zaj****a user posted image .
Sem ti pozabila prejle pohvalit ta nove cotike user posted image . Zdaj bo pa Janez čisto po tebi, PRAVI MANEKEN!!!!

lara, no si videla, da je res tako kot sem ti povedala user posted image . Ampak tista baba je pa gnila, da prav smrdi od nje user posted image . Ne vem, za kaj je sploh plačana, če se ji ne lušta še enih dodatnih papirjev pisat user posted image . Samo da si si prišla na jasno kako je s tem, sedaj te pa čaka samo še dogovor z delodajalcem user posted image .

suzi, ta zgodba tvoje kolegice (jaz se jo na žalost nič ne spomnim) je pa tudi kar pretreslijiva. Naj se pazi, da bo z njo in user posted image  vse vredu in pred novim letom pa res nima še kaj iskati na tem planetu. Pa lepo jo pozdravi, ko bosta še kaj v kontaktu in ji povej, da mislimo nanjo in držimo pesti, da se bo vse srečno in ne prezgodaj končalo user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
17.12.2007 13:13:07   
larisa
Dolenjka, dobrodošla v domači Sloveniji, upam da se boste imeli lepo tukaj user posted image

Tamali pa pozdravčke in naj se vse izteče kot se mora, da bo imela enega zdravega, močnega, veselega user posted image . Suzi, sporoči ji da mislimo nanjo!user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
17.12.2007 13:13:22   
vrtnica76
Pozdravček Tamali in en veeeeliiikuser posted image ,pa stiskam pesti, da bo vse dobro izšlo.
Zdele pa grem po našo šolarko, pa mi ni čist nič za na tale mraz hodit.Ne vem, zakaj me še vedno špika spodaj in nekaj tiščiuser posted image .Sem mislila, da je blo to zarad vnetja,pa se zdravim za to in ni nič bolšuser posted image .Sem kar mal v skrbehuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 4753
17.12.2007 13:24:26   
Janey
Pipika je že v pečiciuser posted image user posted image Zdaj čakam samo še da lubek pride in dam njokce na štedilnik in solatko otrebim..mmmm kak bo dobro danes za papicouser posted image user posted image

Samo ta gospa na csd z mb je bila danes zelo prijazna. Sem še nekaj spraševala in mi je vse lepo odgovorila, pa še čas si je vzela. Mogoče je videla da vem kaj sprašujem in je bila zato taka. Pomoje se tak nobenmu kaj posebej ne da delat. Če pa vidi da ti veš zakaj se gre ji pa druga ne preostane. Ne vem no...
Meni je to res takoooo grozno Sem si ful drugale to delo pedstavlala in te ljudi, glede na to kako je na faksu. Tudi profesorji so na faksu so v veliki večini tako človeški in polni zagona.
Jaz bom pa tihr dr mr nardila tja ko bom prišla delat, ker ne prenesem takega odnosa. Vsak si zaluži isto lepo prijazno besedo...od a do ž..vsi.

Ma..zdaj sem čist v to not padla..bi kar šla tja v velenje in v celje in jim povedala kaj jim gre in jih poslala še za kako leto v šolo. So letos baje bile pritožbe da en csd ne dela tako kot mora (ni nam htela prfoksa povedat kateri) in so baje to na šolo dobili , da bi jim nudili neko izobraževanje. In je faks kontaktiral csd, kjer so rekli da bodo ene 3 ure meli čisto dovolj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hudiča ej...babnce lene

Pardon..jezna sem ko pes.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
17.12.2007 14:03:25   
Februarka08
No, moje kosilce se tudi že kuha, čez pol ure pride user posted image domov, potem pa papcamo... Danes imamo jetrca in pire krompir... Mmmm, dobro pa še železo...user posted image
Janey, ti me tud vedno znova nasmeješ... Bogve kakšne so naše babnice v KR na CSD? Me je kar groza že zdaj, ko berem tele vaše posteuser posted image .
Nič, grem kuhat, zadnjič mi je šlo vse čez ko sem vas prebirala... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
17.12.2007 14:11:54   
ella79
Bogve kakšne so naše babnice v KR na CSD? Me je kar groza že zdaj, ko berem tele vaše poste .

so  full prijazne. Jaz sem v petek to uredila. Sem že vse izpolnjeno mela, sva vse pregledali... sam je pa ena fora user posted image jaz sedaj ugotovim, da sem pozabla božičnico dati zravn oz. smo jo itak šele danes prejeli. Kličem na CSD, kako naj to sedaj uredim, da bi rada neki popravla... pa je bla mal huda... no glavno, da se da urediti. Morm sedaj najprej pisno preklicat uno vlogo k sem v petek oddala, pa potem v petek še 1x vse papirje prinest. Ampak bom to uredila, ker je božičnica konkretna in se bo pri porodniški zelo poznalo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4756
17.12.2007 14:12:26   
MetiLu
Joj punce, sem imela pa zdele tak napad, sem se kar mal ustrašila. Nekaj časa mi je krulil želodček (sem čist padla v diplomco user posted image ), potem se pa le spravim skuhat tisti gresek user posted image , mi je pa tako cuker padu, da sem se začela trest, roke so mi kar mravljinčaste ratale, pa oblivalo me je, sem komaj k sebi prišla že po tem ko sem začela jest... Groza, saj take napade sem že imela (že pred nosečnostjo), sam dones me je pa kar fajn vrglo.
Zdej sem ok, mali je pa tud živahen kot vsak dan user posted image . Očitno mi je vso energijo pobral, pol me je pa tko nahitro obrnil. Pa čist normalno jem, da ne bo kera mislila, da sem na kakšni dieti!

Grem mal počit, mam že kvadratne oči od tega računalnika user posted image user posted image  Sem bila kar pridna user posted image

Suzi, jaz se Tamale tudi ne spomnim, ji pa želim, da pregura vsaj še par tednov pa eno user posted image  zanjo. Saj jo bodo v LJ P popazili, važn, da ji ni voda odtekla, ker pol bi šla pa samo še rodit...

Bamby, pri nas je že ena sodelavka bila dobesedno prisiljena ves dopust prejšnjega leta pokoristit, preden je prišla nazaj s porodniške, tako da bom pomojem tudi jaz brez težav pokoristila teh 20 dni v letu 2009. Me pa prav zanima kakšne so babnce na CSD pri nas v Grosupljem. Bom šla pomojem v sredo papirje urejat...

No, se slišmo popoldan user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
17.12.2007 14:30:45   
Marusah
Evo mene s pregleda... Naš user posted image  je že pravi "bajsek", tehta kar 2200 g user posted image . Izvidi so vsi super, plodovnice je dovolj, posteljica je tut o.k., je pa še vedno obrjen z ritko navzdol.  Bučman si podplatek k obrazu tiši - si voha nogice user posted image  
Za statistiko: naslednji pregled imam 8.1.2008.

Aja, pa napotnico za porodnišnico sem dobila. 

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
17.12.2007 14:45:20   
pina-1
evo mene končno z noami na kavču. Pucanje uspelo v nulouser posted image user posted image user posted image  sedaj pa vse lepo diši po čistem... Sama popoldne še sobe pospravim in je hišica kot iz škatlice. No samo še mojega gospoda prepričma, da se vsi potrudimo da tako tudi ostane.

vrtnica z veseljem, bi ti ju poslal, sam so kar moji..Če bi jima še kaj energije ostalo, potem bi pri meni še bili..user posted image user posted image

suzika moja, sem vesela, da ste vse porihtali in komaj čakam na slikice... a ste nakupili tudi kaj za vašo ženičko v bauhiju?user posted image user posted image user posted image

pa tamalo lepo pozdravi. Jaz se je spomnem. smo tudi na mami čvekali en čas... So jo skozi neki težave spremljale, sedaj pa to.. Srčno upam, da bo zdržala čim dlje.

IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Pina, ti si bila tudi na 3D UZ v Postojni, mi lahko malo namigneš, kam je treba it in kakšen je postopek. Si dolgo čakala? Koliko časa pa traja UZ? Misliš, da bi šla poleg user posted image  z mano tudi sestra (tudi ona je noseča, rok ima maja)?

torcica, va 3D lahko vzameš tudi sestro, da vidi kako to zgleda. Greš pa kar do glavne sestre- ko prdeš v porodnišnico, greš na desno skozi dvojna vrata...Ona pokliče pol doktorja, ki ti nardi UZ. Mi smo čakali mogoče ene 5-10 min ( smo prišli prej). Not sem bla pa dobre pol ure.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
17.12.2007 14:46:36   
pina-1
marusah bravo za pregled.. tvoje dete je pa res že pravi mali debeluhekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
17.12.2007 14:55:20   
Janey
Pridna pinauser posted image user posted image Bi mi dala malo te čistilne energije? Jaz se kar ne morem spravituser posted image

Marusah super za  pregled. Vaš mali je pa res pravi decuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meti ti revica..lepo skrbi za sebe da pridno papaš in redno. Zdaj nisi več sama. Upam da si bolše. Malo se spočij

Mi imamo pa že kosilček v trebuščku, lubek je pa priden posodo pospravil. Zlat je.

Jaz grem pa zdaj res likat...če mekaj ne zmoti na poti do likalne mize..mogoče se ob kaki kavč spotaknem (ko sem se zdaj lih tak fino napapcala, da bi prav pasala ena kitica)
Pol pa v MŠ.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
17.12.2007 14:58:59   
pina-1
janey, veš da v družbigre to hitreje... jaz bi zdej še kar naprej pucala, če me nebi trebuh bolel..sem se morala malo vsest, ker če ne ne vem kako bi bilo.... sem že omenila enkrat, da se počutim, kot bi bila en teden pred porodomuser posted image

upam, da bo popoldne še kaj energije ostalo, da pospravim še sobo ,ker bi pol res mela mir. Sem mela namen pečt piškote, pa je vse tako čisto, da je škoda sedaj mazat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
17.12.2007 15:21:03   
Februarka08
Sem se ravno najedla, sedaj me pa trebuh boli... In to ne, da bi se napokala, ampak kot da bi nekaj pojedla, kar ne bi smelauser posted image user posted image . Prav boli. Sem si že čaj pogrela, zdej grem pa mal na kavčka, upam da bo pol kej bolj. Popoldne pa hit v laboratorij dat kri in vodo, ker bom jutri že ob 7.ih na vrsti za pregled in mi je rekla, naj že kar danes uredim, da ne bom čakala... Res prijazna.... Je rekla, da se mam zih za učit domauser posted image k me je hotla dat v sredo na pregled in sm rekla da mam zagovor... Ja, zih se bom še ful učila, jauser posted image , sej itak ne vem več kaj prebrat.user posted image
Nič, grem malo v horizontalo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
17.12.2007 15:32:19   
Janey
Kaj mi lahko vrjamete da še nisem prišla do likalnikauser posted image user posted image moj lubek bi se moral učit in me je ujel na poti, ker se njemu tut ne da...sma se šla malo pocartat. Zdaj mu še samo kavo skuham, ker je skoraj zaninal, in pol upam da res grem likat...če ne je pa jutri še en danuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4764
17.12.2007 15:33:43   
anariya
Ja februarka, jest mam pa glih v sredo pregled, pa še v NM morm pridt prej kt ob 12h, ma bo norišnica, sam da dava to skoz, pol mi je pa čist vseen,lpuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4765
17.12.2007 15:41:03   
itata
madonca kolk sem jaz danes enih stvari porihtala... v službi mislim:) ampak sej bo. da lahko potem mirno odidem. jutri imam izobraževanje, v petek pa itak samo do 12h delamouser posted image

sem moji mami kar spisek napisala kaj rabim za user posted image  k že tete kličejo kaj mi lahk za novo leto al pa za darilo kupijo... sem se mal znajdla, da mi ni treba okol skakatuser posted image  kar ne bom dobila, bom pa kupla pa je.

pridne bodite. jaz počasi odhajam! pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
17.12.2007 18:56:01   
*Naja
Haloooooo....kje ste vseuser posted image Dejmo no mal čvekat, da pridemo čimprej do 200.strani...pa da nas spet zaklenejouser posted image .

Jst se pa danes komaj premikam s kavča do wc-ja...pa do računalnika....pa nazaj na kavč. Trebuh imam tako trd in tamala me tolk tišči pod rebra....imam občutek, da se bom razpočila....ampak dobesednouser posted image user posted image In še 2 meseca sta pred menoj....jao meni, boga jst. Pa tako rada bi ta teden en dan dopoldan imela mal čistilne akcije, pa ne vem, če bo šlo. Bom mogla verjetn mojo zlato mamo poklicat, da bo prišla mal naokrog, ker jst sem zgleda sam še na "čiči pa čaki"user posted image .
In če ne bi bila v bolniški, bi mogla še en mesec delat. Svaka čast tistim, ki delajo do konca. No, verjetn se tudi počutijo mal drugače, kot jst trenutno.

Kaj še nej pojamramuser posted image ? Da me je danes začelo grlo nekej bolet in zdej se zdravim z medom in cimetom, pa da vidimo, če to kej deluje.

Ker sem taka revca danes, se grem pa zdej mal potolažit z marcipanovo milkouser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
17.12.2007 19:38:49   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Jst se pa danes komaj premikam s kavča do wc-ja...pa do računalnika....pa nazaj na kavč. Trebuh imam tako trd in tamala me tolk tišči pod rebra....imam občutek, da se bom razpočila....ampak dobesednouser posted image user posted image In še 2 meseca sta pred menoj....jao meni, boga jst. Pa tako rada bi ta teden en dan dopoldan imela mal čistilne akcije, pa ne vem, če bo šlo. Bom mogla verjetn mojo zlato mamo poklicat, da bo prišla mal naokrog, ker jst sem zgleda sam še na "čiči pa čaki"user posted image .
In če ne bi bila v bolniški, bi mogla še en mesec delat. Svaka čast tistim, ki delajo do konca. No, verjetn se tudi počutijo mal drugače, kot jst trenutno.

Lara, jaz se totalno podpišem pod tole. Danes mi spet ful trebuh otrdeva, pa nič nisem delala user posted image  Jutri imam končno pregled, upam, da bodo dobre novice.
Sem imela pa zdele mojo Ninči na obisku, pa sva kar fejst poklepetale  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A kej bolj sneg pada?? user posted image

Čakam lubeka, da pride s šihta, bom za večerjo kar hrenavke v pisker vrgla, pa kakšen jajček spekla, mogoče še malo zeljnate solatke, pa bo user posted image

Pol pa še pod tuš skočim, je treba glavo oprat. Pa vas še kaj pridem pogledat. Mogoče še kaj na diplomci naredim.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
17.12.2007 20:08:03   
Februarka08
No, jest sem šla dat kri in vodo v lab., da mi jutri ne bo treba in se je hemoglobin malo popravil, v urinu imam pa številne bakterije in še nekajuser posted image , gotovo kakšno vnetje ali kaj takega, ne vem. Upam, da ni kaj hujšega... Trebuh me še zmer boli za znort, ne vem več kaj nej nardim, čokolešnik sem pojedla, sem mislila da bo kaj bolje, pa ni nič.user posted image Dobr da mam jutr pregled in da mi kaj pametnega poveuser posted image .
Pridna Meti, da si se spet takole v diplomco vrglauser posted image . Pa še brez zagovora si... Ti kar mal zavidam. Mene ga je tako strah, da sploh ne znam opisat. Ves čas razmišljam, da bom ruknila...user posted image

Nam več jamrala, grem mal pred tv, pol pa ajat, jutr mam ob 6-ih za ustat in sploh ne vem, če še znamuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
17.12.2007 20:51:28   
katka37
Sem pozna danes, prebrala sem pa le vse.

Danes sem odšepala z mojim po par darilc, ker drugače mi bo zmanjkalo časa. Sem kot cota prišla domov, mi je kar minilo do vseh praznikov. Tenutna butasta faza pač. Keksov pa seveda še nič pečenih.

Moji pa grejo v petek in bom samevala do 25., naj le grejo malo uživat. Bom mogoče končno imela več časa spet za klepet. To ni normalno, še knjige ne utegnem več brati, res ne vem, kaj delam.

Suzi, k zdravniku pa ne grem več za gleženj, razen če sumim, da je kaj zlomljeno, se mi na obeh nogah namreč zvini že kar ponavljajo in točno vem kaj moram narediti (led, povoj, bergle, nogo v zrak). Hvala za skrb.

Kar se tiče Tamale pa držim pesti, da bo vse dobro.

Jutri pregled, bomo videli, kakšno je kaj stanje. Pa na csd.

Lepo nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 4770
17.12.2007 21:25:53   
Mbee
Pozdravljene februarčice! Vem da se že dolg časa nism nč javla ampak nekak sm čist preveč zaposlena sama s sabouser posted image  Kako ste kaj? Odštevate dneve do D-day-a? Jst sm imela dons še zadnji UZ in sm čist navdušena kr mi je dal 3D slikco in je seveda najlepši otrok na svetuuser posted image  Čist sm že neučakana, mogoče tud zato ker zlo mal spim, me tok kolki bolijo d bom kr umrla....a ima katera podobne probleme? Kok ste se kej zredile? A imate že vse nabavljeno in postavljeno za prihajajočo bebico?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
17.12.2007 21:45:32   
listek1
Čer punce, vidim, da pridno klepetate. No, da malo povem kako je z nami. V četrtek sem pristala v porodnišnici s hudimi bolečinami v trebuhu. So naredili CTG in ni bilo popadko, mam pa zmehčan MV in stric ginekolog je z roko zatipal glavico od našega malčka. odprta pa hvalabodu nisem (saj tako je rekel). Danes pa sva imela še UZ in imam posteljico zelo nizko, tako, da moram več počivat in konec aerobike. Malček pa je ok, dovolj velik, težek in zelo živahen. Naslednji pregled pa je po novem letu. Drugače pa že uživam na dopustu in je tok fajn, ker ni treba zjutaj več vstajat za v službo. V četrtek pa greva v Ikeo in še kam, da končno še mal nabaviva za najinega sončka. Punce pazite nase in na svoje trebuščke user posted image .
lep večer

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
17.12.2007 22:58:17   
dolenjka
No, pa sem se spravla do računalnika. Žalostna ko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Z mojim sem se na smrt skregala, pa tko lep dan sva imela user posted image  user posted image  user posted image
Sva šla mal v šoping, če nas slučajno zamede, nakupila hrane do 1. maja 2008 user posted image  pol pa domov, pa en kos kruha vsak pomalcala in 1. v šolo za starše. Smo porod obdelal in je blo res luštn in zabavno, pol sva pa "mogla" na en obisk, ki ga je moj obljubil za ob 6h popoldan, ker je pozabil, da imava MŠ in sva tja prišla ob pol osmih in zdaj domov. Valda je men prekipel, ker mi ni ponoč z aokrog hodit, sam gospod tega pač ne razume, doma pa še vedno bomba user posted image   In pol sem čist iz hiške padla in zdej user posted image  in ne vem kaj nej sama s sabo. Spat zraven njega se mi ne gre, on je začel po bajti pospravljat, jaz se pa sama seb smilim user posted image  Lačna sem, pa iz inata ne bi jedla, pa na živce mi gre k leta tle okrog... Mah da ne govorim, da sem skor vse stvari, ki so ble na kuhinjskem pultu dol zmetala po tleh in se drla ko jeshar in valda sem pol nazaj dobila kaj? Da je on navadna copata in bo vse pospravu, da Tara že zdej posluša to moje kolerično dretje in da nisem normalna in da jutr ne bo šel našiht, ampak cel dan pospravljal, jaz pa naj grem v Ljubljano flankirat user posted image  user posted image  user posted image
Tko je zlat, ampak očitno mu ni jasn, da mi ni ponoč za okrog skakt, ćez dan imam pač mal več energije a ne? In to je ful čudno njemu?? Mah, sej brez veze, ene že veste o čem govorim, drugim pa blagor, ker vam ni treba tega vedet!
Jutr vam bom jamrala naprej, zdej ga bom verjetn še na gobec ker oiz ihte tle kr neki pospravlja, jaz bi pa mir, najrajš bi šla nekam, pa nimam kam ob tej uri user posted image

No, jutri se klovnesa spet priklopi in mal pojamra, pa za kak štos bom tut poskrbela! Lepo pančkajte so user posted image  !!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
17.12.2007 23:04:43   
Mateja81
Pozdrav!

Midva pa greva v sredo v Avstrijo v Ikeo in Toys malo zapravljat. Sem že čisto navdušena...user posted image user posted image user posted image  Sicer sem se pa danes šla kopat za 3 ure medtem ko je bil moj lubek na fitnesu, ker mi je drugače doma dolgčasuser posted image . No sem se le malo razgibala in naše dete sedaj veselo razgraja po trebuščku. Je že čisto po atijuuser posted image .

Uživajte punce.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
18.12.2007 6:53:15   
vrtnica76
Dobro jutro souser posted image !
Danes mormo pa res do 200-tke pridet.
Dolenjka,upam da sta oba prespala včerajšnjo zadevo in, da bo danes vse OK.Pa en topeluser posted image inuser posted image ti pošiljam.Ja, tole v zvezi s copato pa tut mojuser posted image večkrat vrže napraj.Jest bi pa sam rada, da si mal delo porazdelivauser posted image .A pol je zarad tega copatauser posted image . No pa zdej rajš ne bi o tem že navsezgodaj.
Včeraj je imela Tamara deda Mraza pri meni v službi in smo še s sodelavkami mal počvekale.Trenutno sta še dve moji sodelavki user posted image in pričakujeta v marcu.Prav fajn smo zgledale triuser posted image na kupuuser posted image .Kaj bo šele na srečanju, ko bo tolkuser posted image na kupuuser posted image .Sam,da nas ne bo kakšen sneženi vihar doleteluser posted image .
Danes grem še do pedikerke, da mi nogice uredi, ker je že nemogoče nohte strišt.
Aja,Marusahuser posted image za pregled-res lepo napreduje tvojuser posted image .
Mbee,čestitke za pregled tudi tebi.
Listek,pazi nase in na svojegauser posted image .
Meti,danes pa dobro opravi na pregledu!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?