|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
11.12.2007 8:58:23   
ella79
lara, kako si se to lahko sama slikala user posted image res lepo darilo
zdej gre meni po glavi, če bi še jaz kaj takega naredila, k bi bil zelo lep spomin... pomoje bi bil moj čist ganjen, k bi kej takega videl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
11.12.2007 9:03:41   
*Naja
Ela- sej ni tak problem...sam rabiš mal potrpežljivosti...no, velik potrpežljivosti. Jst sem izkoristila en dan, ko je šel zvečer na roj.dan in sem vedela, da ga ne bo kmal domov. Recimo, da mi je vse skupaj vzelo ene 3 urce in da sem bila potem pošteno utrujena. izbrala sem prostor, ki je najbolj osvetljen....potem sem umaknila vse stvari in naredila ozadje s tem

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.12.2007 9:07:05   
ella79
lara a te lahko sam še nekaj vprašam user posted image a to si naročila fotoknjižico al uno s tršimi platnicami? Sej verjetno si v DM dala delat. A maš manj kot 26 strani, saj kot sem opazila, so te knjižice s tok stranmi.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.12.2007 9:08:44   
*Naja
Ela- sem mogla nehat pisat, ker je moj vstal, pa ne sme videt....ja, 26 strani je....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
11.12.2007 9:17:22   
ella79
user posted image hvala user posted image user posted image sam zdej si mi dala tok za mislit... to rabiš kar neki slik, da zapolniš 26 strani user posted image no, bom še vidla, če bom tole speljala
drugač je pa danes en tak naspidiran dan user posted image me prestavlja že od zjutraj user posted image no, sej grem samo še 5x v službo, kaj me ne bo metal user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeee

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.12.2007 9:24:22   
itata
lara to si se sama slikala al slike obdelala sama al oboje?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.12.2007 9:25:51   
itata
jaz bi se tudi fuuul rada tkole slikala, da bi imela za spomin. in to črnobele točno tko k ti... sam mi je mal tko, da bi me moj slikal - sama ne vem, če bi se znala... mogoče bi eni prijateljici rekla k sem mal tko s fotografijo ukvarja...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.12.2007 9:29:33   
itata
pa še "poročilo" od včeraj... sem bila na pregledu pri G in sem kar mal pojamrala, čeprav mi ni nič narobe, ker sem jo imela na sumu, da mi drugače ne bo UZ naredila... no pa mi ga pol po jamranju jeuser posted image  tko da je user posted image  normalno velik in težek skor 2 kg - bajsuser posted image   pa kao majhen trebuh imam!!
edin kar je je, da je še zmeri postavljen od levega proti desnemu boku... skratka se še ni obrnil. ga bo treba čez par tednov spet počekirat. upam, da se bo...
pol sva šla po voziček - ki je sedaj že varno doma in sem zelo zadovoljna z nakupom in hvala za vse pohvale - še posebi okol barve, ki je res lepauser posted image
zdej pa delam k norc... madona mam enih zadev še za narest v službi...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.12.2007 9:47:35   
*Naja
No, zdej sem mojega spravla od doma in lahk poročam daljeuser posted image .

Itata...Ela....- ja, sama sem se slikala. Vglavnem....jst sem si kr postavla sceno s temnimi rjuhami....pa vseluči sem imela prižgane, kolikor jih premoremo, ker je fajn, da je dobra osvetlitev. Potem sem si pa na fotiču nastavila samosprožilec....10 sekund časa imaš potem, da se naštimaš....in to je to. Pa na tisto mesto, kamor sem usmerila fotoaparat sem si postavila vedno en majhen stolček, ki sem ga potem umaknila, da sem vedela, kam se morem postavit, da bom v objektivu. Za obdelavo slikic imaš pa potem vse v tem programu, ki si ga dol naložiš...torej v tem programu, ki je za izdelavo albuma. Vse lahko potem sam določiš...št. strani...lahko jih je manj kot 26....barva ozadja...barva slik, osvetlitev, ostrina.....vglavnem velik se da....slikce lahk izrežeš...povečaš....Sj jst tudi nisem ful slikc potem imela za uporabit, ker jih je mal dobr izpadlo, sam sem tist porabila, kar je bilo...in sem tu in tam iz ene slikce jih naredila po 3-4 različne, ker sem recimo se osredotočila samo na en detajl....Evo, to je pa blo zdej obširno poročilo. Je pa res, da je lep spomin.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
11.12.2007 9:56:03   
ella79
lara res hvala za tele informacije. Mogoče se celo spravim kaj takega naredit user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
11.12.2007 9:58:27   
itata
lara: odlično res lepo user posted image  in hvala za poročilouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
11.12.2007 10:03:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Februarka,user posted image bom močno držala pesti v sredo.Ob kateri uri pa imaš zagovor?
Lara,user posted image za user posted image brcike.Slikce so pa toooll hude.Čestitam,saj si prava profesionalka.Krasno darilo-neprecenljivouser posted image !
Lanchy,velik počivat in nič delat in držim pesti,da bo vse OK!

Hvala vsem za lepe željeuser posted image . Zagovori so v sredo od 8.30 zjutraj naprej, tako da bom že dopoldne dala najhujše mimo... Točne ure pa še ne vem...
Kot sem že včer povedala, so slikice od Lare res fenomenalne, samo kaj, ko pa moj user posted image ne bi bil zih tko navdušen nad tem kot pa kdo druguser posted image . Ni tak tip (na žalost).

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
11.12.2007 10:07:37   
itata
februarka: odlično! držimo pesti za zagovor - pri večini je to samo formalnost, tko da se ti ni treba pretirano živcirat, ker bo tik tak

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
11.12.2007 10:11:50   
ella79
februarka, zagovor ni nikakršen bav bav. Pač prideš mal poveš kaj si delala, oni ti zastavijo po eno vprašanje, ki je zelo splošno. Boš vidla, kako boš ti to super zrihtala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
11.12.2007 10:18:19   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image Kok ste vse optimistične... Jest pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, sej bo, upam da me res ne vržejouser posted image . Bom še mal bl mojga bauhija pokazala, da bo kaj zalegl...user posted image user posted image user posted image
Oh, kaj bi jaz brez vas...user posted image
user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
11.12.2007 10:19:35   
Suzi*
Ojla.

Nimam vas časa komentirat. Sem vse prebrala, ampak zdaj bom letela k moji dr., kjer sem naročena zarad išijasa in cukra, pa bolniški list grem še dvignit. Pol se pa javim mal bolj na dolgo.

lepo bodte, pa pridno čvekajte ta čas ko me ni.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
11.12.2007 10:32:40   
vrtnica76
Februarka,ne bit tolk skeptična okrog tega.Boš vidla, da ni nič hujšega.Tko al tko veš o čem si pisala zato kar pogumno,me ti bomo pa še suser posted image stale ob straniuser posted image user posted image user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
11.12.2007 10:32:45   
ella79
Kok ste vse optimistične... Jest pa

če je pa čist res no. midve s sošolko sva imeli zagovor ena za drugo; res, da sva imeli istega mentorja pa še najina želja je bila, da bi skupaj diplomirali, gleda na to, da sva faks skupaj gurali. Tako sva ena drugo poslušali, noben drug ni bil zraven, tako da itak treme ni bilo. Zelo sproščeno. Prej sva pa rekli, da tok k bo ocena, tok pijačk bova spili. Če bi prej vedla, da bo 9 user posted image , to sigurno ne bi rekla user posted image user posted image user posted image sej si lahko predstavljate, kako je potem to zgledal user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4318
11.12.2007 10:39:09   
MetiLu
Jutro punce!

Midva sva se napančkala user posted image  spet samo enkrat vstala, mali je pa tudi že pokonc.

Lanchy, samo da si ok user posted image  pa nobenega odpiranja do konca januarja! user posted image  user posted image  Je čist res, da se ne smemo preveč sekirat, ker jaz sem se po prejšnjem četrtku komaj v nedeljo nehala razmišljat o raznih skenarijih, kaj pa če... Tko, da se zdej počutim ok in tudi trebušček mi manjkrat otrdi user posted image

Februarka, zagovor bo minil kot bi mignil, potem pa bo to le še eno zaključeno poglavje v tvojem življenju. Boš vidla, po zagovoru bo samo še user posted image  v tvojih mislih in bodo vse skrbi in tegobe pozabljene. Zato se ti pa tud zdej ne splača nervirat. Da ne bo tvoj bejbi že z diplomo ven prletu user posted image

Itata user posted image user posted image user posted image  za pregled.
Lara, kaj če bi ti en tale foto srečanje zorganizirala, ko že vse obvladaš, pa še nam zrihtala takle albumček? user posted image user posted image user posted image

Zdej greva pa nekaj pojest, pol pa diplomco pisat ... glih da se mi user posted image , je tko fajn tale bolniška, sem čist slabo vest zgubila user posted image  user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
11.12.2007 10:51:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Februarka,ne bit tolk skeptična okrog tega.Boš vidla, da ni nič hujšega.Tko al tko veš o čem si pisala zato kar pogumno,me ti bomo pa še suser posted image stale ob straniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej sem že mal boljš volje - sem šla ravno skozi prezentacijo in že vse tekoče govorim, to me sploh ne skrbi, samo pri tistih vprašanjih imam občutek, da mi bo pamet zablokiralauser posted image user posted image .
Ella, to je mogl pa fajn zgledat...user posted image Jest raje nam šla nič stavituser posted image . Mojga peljem na kosilo - mogoče pa tam pojem toliko tortic, kolikor bo ocenauser posted image user posted image .
Joj, kok ste fletne. Človek že more bit dobre volje...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
11.12.2007 10:55:45   
*Naja
Meti- se lahk kr za 27tega zmenimo, ko bomo ravno vse na kupu.....pa se boste vrgle v modrce in sp.hlačke tam sredi Kavala...pa gremo našiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
11.12.2007 11:21:32   
bamby
Danes pa še ni bilo kakšne pretirane čvekarije.
No, jaz sem ravno iz pregleda. Ne vem kaj naj rečem, ali je vse OK ali ni user posted image . Mojega G  je začela skrbet moja kila user posted image . Je na UZ videl, da mi je črevo zlezlo pod kožo in je kar malo v skrbeh. Je rekel, da bi vsaj še 5 tednov zdržala, pol bo pa ziher CR user posted image user posted image user posted image . Je rekel, da če prvič ni šlo tudi 2. ne bo. To pomeni, da bomo lahko tudi januarčki in ne februarčki user posted image . Ko sem omenila, da sem začela bruhat me je samo izpod čela pogledal in takoj napisal napotnico za v laboratorij.
Z otročkom je pa zaenkrat vse vredu. Danes sem tudi srček slišala. Med nogami ni še nič zraslo user posted image  in se je že obrnila na glavo, kar je dobro user posted image . Težka je 1600g.

Naslednji pregled imam čez 14 dni. To je 24.12.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
11.12.2007 11:23:01   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Meti- se lahk kr za 27tega zmenimo, ko bomo ravno vse na kupu.....pa se boste vrgle v modrce in sp.hlačke tam sredi Kavala...pa gremo našiuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Ok, jest sem za user posted image  user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
11.12.2007 11:40:35   
*Naja
Meti- ta bi bila pa dobra, ja...

Mi bomo pa danes zgleda spet mal živčni, ker ni tamala še nič migala danes....še za ponoči se ne spomnem, da bi kej. Pa sem po zajtrku mislila, da bo ful fešta, ker do sedaj je popolnoma po vsakem obroku ful prevale delala....danes pa nič od nič. Čudn, da se je tak umirila, še bolj me pa verjetn vse skup skrbi zaradi tistega prejšnji teden, ko me je moj G sprejel na oddelek, češ, da me bodo imeli 2 tedna pod strogim nadzorom....naslednji dan me pa oddelčna dohtarca da domoc, ker kao ni nič....Itak, da si potem cel zmeden, ker eden od dohtarjev, ki mi je delal Uz, se je pošteno zmotil....ampak kateriuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
11.12.2007 11:41:54   
MetiLu
Bamby, a si Tima rodila s CR? Kaj te pa to črevesje matra user posted image  No, važn da je punčka je ok in lepo raste user posted image user posted image  januar je pa tud lep mesec, važn je, da se bodo naši user posted image  greli še en čas user posted image

Spet niste nič čvekalno razpoložene user posted image  Pa Dolenjka spet neki štrajka...

Grem počas kosilo pripravljat. Danes bodo tortiljice s piščancem in arašidi, pa nekaj juhice in solate je še od včeraj ostalo user posted image user posted image  V glavnem, ne bo veliko dela.

Ob enih grem do os. zdravnice da mi odpre bolniško, potem skuhat kosilo, popoldan imava pa šolo za starše user posted image

Se mi pa pozna, da sem doma, moj TRR je že od četrtka nedotaknjen, a ni to fajn? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?