|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
8.12.2007 17:50:51   
MetiLu
Deklice zale, kam ste se poskrile user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.12.2007 19:30:04   
Februarka08
Danes je pa res zatišje tukiuser posted image . Nobene od nikoder. Verjetno se vse stiskate z user posted image . Saj imate prav...user posted image No, karkoli že delate, upam da uživate, jaz si danes zaslužim že počitek, cel dan neki brklam, me že malo trebuh boliuser posted image , upam da bo potem bolje. Tudi jaz še nisem pripravljena za v Rim in še ne mislim bit naslednjih nekaj tednov. Februar je zakon, do tja mormo vse bit v enem kosu...user posted image
Lep večer vsem, jest grem zdele na eno šalico kakava, potem pa tv...
Pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.12.2007 21:03:53   
Janey
Hajli hajlo
Evo mene..
Kako ste kaj?
Jaz sem zdaj zelo slabo...je šel lubek ribe lovit in sem spet samauser posted image user posted image user posted image Najhuje je zvečer in ponoči...zadnjič sem imela nočne more..in pol se nisem imela kam stisnituser posted image

No da vam povem kako smolo sem imela v petek...izpit je kar šel, upam da ste vredu čaraleuser posted image user posted image
V petek bi morala dobiti plačo in plan je bil da greva po jajčko in malo šnofat za darili. Pa seveda g. Murphy je rekel, da bo plača šele v ponedeljek. Nakar ker sma že v lj kličem jaz mami če mi lahko nakaže nekaj dinarčkov in ji vrnem ko dobim plačo. In ona gre na banko in vse uredi. Hodim jaz na 5 min na bankomat in nič in NIČ in NIČ. Nakar gre mami pogledat na bankanet in gospodična v banki je nakazala dinarčke iz maminega trr na MAMIN TRR. Koliko moraš bit nor za to??? MISLIM EJ...babe nesposobne...v glavnem jezna in žalostna tako da mi ni bilo niti po trgovinah za hodit sem šla nazaj  v mb. Danes pa spet na faksija in sem nasrala sošolce da smo šli v BTC po jajco (sem si sposodila do ponedeljka od tašče)...in tako imamo jajčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še nekaj kremic.
Za jajčko pa je problem, ker je chiccotove jajčke ne da dobit drugje kot v chicco trgovini (v BC samo v kompletu z vozikom kar pa stane 700 EUR) in chicco trgovina je samo v lj. grrrrrrrrr

NO v glavnem mi imamo jajčko...jupi jupi jeeiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnji večer, ko sem bila že tako utrujena od šole oz. sem še vedno, samo zdaj sem razburjena in ne morem spat, mi pa še moj pove da gre ribe lovit. MIslim ej, na ta mraz gre on čz noč ribe lovit. Seveda da sem žalostna in seveda da ne razzumem zakaj gre zmrzovat k vodi. Mah...je pač šel...jaz pa v jok pa na drevouser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa gledat kmetijo ker druga ni pametnega...pol pa ovčke štet...če bom lahko zaspala...
lep preostanek vikenda vam želim...
pa sorry ker sem jamrala smao komu naj će ne vam...

papa

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.12.2007 21:16:50   
MetiLu
Ah Janey, zato smo pa me tuki, da lahko jambramo user posted image  Men je bilo tud hudo prejšnji teden, ko mojga ni blo, pa je teden minil in me danes že cel dan pedena user posted image user posted image  no, razen zdele, ko je šel na terapijo. Ampak sem mal s sodelavcem čvekala po MSN-ju, pa sodelavka se mi je za jutri najavila na kavo user posted image user posted image , tko da mi ni dolgčas.

Za jajčko pa super user posted image  user posted image  user posted image  mene tudi jezijo nekatere trgovine, ki jih ni v LJ ali pa vsaj del ponudbe, ki je v Lj ni mogoče dobit. Je prov zoprno se potem vozit po samo eno zadevco v drug konec slo...
Men tole letanje po štacunah do naslednjega pregleda odpade, pol je pa Dolenjka rekla, da greva en dan skupi mal drobnarije kupovat. Jaz sem ravno danes naredila seznam, kaj je treba še narest/pripraviti, kaj kupiti, katere papirje rabim za v P, katere za CSD - večino sem že izpolnila, pa kaj rabim za v P in kaj za iz P user posted image  user posted image  user posted image  v glavnem, je že vse splanirano, kaj je treba še postorit user posted image  samo odpočit se moram, da bom lahko to še uredila do PDP.

No tko, grem neki pojest, pol pa nazaj pred tv. Mi spet malo bolj trebušček otrdeva, samo da malo preveč po stanovanju hodim user posted image

Nočko punce, upam, da bo jutri kakšna več tle gor! user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.12.2007 22:11:24   
Janey
Meti ti deloholik. Si malo doma pa imaš že vse v nulo splanirano. Daj se malo umiri. Še 2 meseca imamo časa...da se nebi kira prej spomnila na kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se....super si...lepo je, da si človek vse organizira prej, ker vprašanje kako bomo potem z razpoloženjem.
Bodi še naprej tako pridna

lepo ajaj/te

papa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
9.12.2007 8:25:12   
Janey
Dobro jutro zaspanke.
Ni blo fajn sama ajatuser posted image user posted image
Zdaj pa veselo na delo po hiški user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
9.12.2007 9:36:15   
Februarka08
Dobro jutro...
Meni danes spanje tudi ni odgovarjalo in bi kuj zamenjala s tabo, Janeyuser posted image . Namreč moj user posted image je ponoči spuščal take čudne glasove in nekaj momljal in piskal in ne vem kaj šeuser posted image , da nisem mogla spat, umirit ga pa tud nisem mogla, čeprav sem ga sred noči kar napizdla, da naj že neha cmokat, ker bom glih kar živce zgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Da bi vidle tist začuden pogleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, čez kakšno uro se je le stanje mal umirilo in sem lahko nazaj zaspala, zjutraj sem se pa zbudila kot zombi, on pa itak ves spočit... Grrrrruser posted image .
Zdej morm pa cune pospravt, obesit, kosilo skuhat, pa se mi nič ne da. Pa še dragi možek mi je zabičal, da naj bo kosilo danes že okrog 12-ih, ker greva potem v Qualandio voziček naročit - končnouser posted image in še malo po opravkih. Tako da, veselo na delo...

Lepo nedeljo vsem, upam da mate kaj sončka kje... Pri nas ga ni ničuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
9.12.2007 9:40:09   
MetiLu
Jutro babnce!

Od vsega poležavanja zvečer sploh nisem mogla zaspat user posted image  Potem me je pa ponoč dvakrat tako krč zagarbu, da sem komaj zlezla s postle in šibala na wc, potem je prec odleglo. Očitno mi mali tako pritisne na mehur, da prav boli.

Zunaj je tako turoben dan, pa saj itak ne grem nikamor user posted image  Srči še spi, mu moram dat dones mir, ker ima jutri spet šiht. Pa včeraj je bil tko priden user posted image user posted image

Glede seznamčkov - to je čist men podobn, jest skoz neki organiziram user posted image  user posted image  user posted image  pa ne da bi vas hotla strašit, samo en majhen odstotek nas februark bo najbrž šlo prej v Rim kot pa na PDP, ne vem katera, ampak ne pravijo zastonj, da je fajn imet vsaj mesec in pol prej vse pripravljeno user posted image  In glede na moje seznamčke je še kar nekaj dela user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.12.2007 9:46:40   
Februarka08
Še to morm povedat, ker sem tako dobre volje ratala... Učer sem poslala vprašanje dr. Pušenjaku glede dolžine MV in mi je rekel, da naj nimam nobenih skrbi, da so to normalne mere v teh tednih nosečnosti...user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, zakaj me potem moja G tako v strah spravlja? user posted image No, saj bom še vedno bolj počivala, ampak sem vsaj toliko pomirjena... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.12.2007 10:01:06   
Janey
Februarka super , da si pomirjena. G pač morajo sebe zavarovat zato včasih malo pretiravajo. SO lepo skrbni do nas nosečk.
Meti ja res je da lahko nas kar nekaj januarja že ziba. Jaz bom tut začela naslednji tedn vse prat in to. Nakupli smo pa res že skoraj vse. Samo v lekarno še moremo. Pa po stvari za mene..kremo za bradavice, vložke,....

Lubija še kar ni...je rekel da bo zgodenuser posted image user posted image
sem dala že prat, pa kuhno sem že pospravila...kosilo bo pa danes hvala bogu pri mamici zlatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.12.2007 11:07:15   
*Naja
Meti- dej povej, kako zgleda pri tebi to otrdevanje...? Jst npr., ko sem pokonci, imam trebuh skoz trd kot kamen....ni to nekaj, kar bi se v presledkih pojavljalo....Če sem pokonci je trd, ko se vležem je boljše. Zdaj pa ne vem, a je to to otrdevanje, ki ga ve opisujete, al kajuser posted image Je pa naše dete bolj mirno zadnje dneve....Drugače pa, če sem pokonci, skoz na wc-ju sedim, kr mi še vedno ful pritiska na mehur. Včerej sem tolk lulala, da imam danes 0,7kg manj na tehtniciuser posted image .
Sem si zavrtela mal muzike zdej, kr potem ponavadi začne user posted image mal migat....kr sem kr zaskrbljena, če je čist pri miru.
Čez pol urce pa šibava k tašči na kosilce.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.12.2007 11:47:17   
Janey
Kje ste čveke danes? A se stiskate? Moj lubek je že doma, ampak je se spravil čistit avteka. Jaz sem pa dala že drugi stroj prat in vse cote že pospravila. Zdaj sem pa utrjena ko pes user posted image

grem malo ležečkiuser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.12.2007 11:53:21   
dolenjka
Samo na hitro se javljam, pol grem pa zajtrk pripravt user posted image
Sem mal v krču zaradi selitve (spokali nič - zapravljali spet user posted image  ).

Larina bejba nikamor pred februarjem, jasno? Če ne boš ubogala, drugo leto Miklavž in Božiček ne bosta nič prinesla veš! user posted image  user posted image  user posted image

Ja Meti, ti pa počivaj in študiraj kaj je treba kupit, pridem kmalu user posted image

No, jutri se vam iz službe malo bolj posvetim, obljubim! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
9.12.2007 12:07:17   
MetiLu
Janey, si pridna dones user posted image  user posted image  user posted image

Lara, men se tole otrdevanje pojavlja kar pogosto. Mi trebuh otrdi, postane trd ko kamen, pol pa drži ene 20 sek in popusti. Manj mi otrdeva če ležim, pa ko mi otrdi, mi tudi na mehur pritisne in šibam na WC, zdej sem se že mal navadila pa ne letim vsakič user posted image
Če je pa mali malo bolj len, pa spij kozarec mrzle vode ali pa kaj sladkega pojej. Jest ga tko prepričam da se malo zbudi, sicer pa je čist dost živahen. Res pa moram ležat nekaj časa, da se otrdevanje malo umiri, ker takrat ga pomojem malo stisne, pa nima glih prostora brcat user posted image
Tukaj je link, kjer so ene punce imele iste težave z otrdevanjem, pa ni bilo potem nobene panike, so donosile do roka, ampak na bolniški. A si ti doma al še delaš?

Oooo, Dolenjka, jest mam seznamček že pripravljen user posted image  user posted image  user posted image  Ti kar lepo v miru spakiraj, jutri pa na čvek! Tale vikend je prov dolgčas tle gor.

No, zdej je pa moj prišel iz štacune, bo treba kej za kosilo narest. Pa ne vem al nej naredim tortiljice s piščancem v arašidni omaki al pico? Oboje je zlo nahitr, pa zlo nasitn user posted image user posted image  pa ne glih zelo zdravo, sicer pa kakšen obrok je zdrav za nosečnico, še zdej nisem pogruntala user posted image  Razen sadja, zelenjave, mlečnih zadevc?

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
9.12.2007 12:26:15   
misar
Lara, da še jaz pristavim lonček zraven. user posted image user posted image Men tud rad otrdeva trebuh in sicer že od okoli 20. tedna (če ne še prej)Sem to omenila tud g. pa je rekla, da je to čist neki normalnega, da pa je treba več počivat.user posted image In tud sem ugotovila, da se bolj pojavlja proti večeru in sploh, kadar sem ful aktivna. Je pa tako kot je napisla Meti. Otrdi, kot, da bi mela kako skalo notr, ne boli, je pa neprijetno pa na vodo me požene. 
men nuca tud če mal s krožnimi gibi masiram trebušček, pri men rad tak krč drži tam okoli minute al pa še kaj več. pol pa popusti in je kot, da ne bi blo nič. Je g. rekla, da se pač telo na prave popadke tko pripravlja in da ni nič nevarnega, dokler niso v rednih intervalih. je treba pa več počivat. tle pa seveda nisemnajbolj pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.12.2007 12:30:15   
Marusah
Ojla user posted image !

Mi smo pa včeraj bili cel dan na praznovanju rojstnega dne. Moj nečak je praznoval že 10 let user posted image  - kako leti čas! Se mi zdi, da smo mu komaj malo nazaj planice menjaluser posted image  Je blo tolk vsega za jest in seveda domača sadna tortica-njami!!! Da mi je še danes slabo user posted image

Zdej pa dam kosilo kuhat, pa cel kup cunj za zlikat me čaka - jupiuser posted image

Lepo nedeljsko popodne vam želim!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.12.2007 14:03:59   
MetiLu
No tko, mal sem oddremala user posted image  zdejle sem pa že za pico zamesila, si je lubek zaželu...

Misar, točno tako, kot si napisala user posted image  samo men trdi tudi če skoz ležim user posted image  Ampak tako je, nekaterim user posted image  se to otrdevanje pojavlja zelo pogosto, nekaterim parkrat na dan, nekaterim pa sploh ne. Žal sem jaz tista nesrečka ki jo je doletelo prvo user posted image  ampak bomo že zrihtal da bo vse ok in da počakamo na februar user posted image

Zdele se 14 dni nikamor ne premaknem, če bo pa boljš, pa sledi še mali šoping in priprave cotk in posteljice. Bi rada bila del teh priprav, ne pa iz postle komandirala user posted image  user posted image  user posted image  Jutri se bom pa najprej še diplomce lotila, da bom lažje počakala Dolenjko user posted image  user posted image  user posted image

Grem preverit, če je testo že kej zrastu user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.12.2007 18:06:25   
*Naja
Meti, Misar- hvala za odgovore, čeprav se s svojimi težavami še vedno nekje ne najdem med opisi vajinih težav. Men se tako zgodi občasno, da ko vstanem čutim v spodnjem delu ful trdo bulo, ki se mi prav mal izboči iz trebuha....recimo, kot da bi imela kamen v rebuhu....no, jst predvidevam, da je to glavica od bebike....pa zraven me ful na vodo tišči....Ja pol je to verjetn touser posted image No, sj sem pridna in dosti počivam, ker mu niti ne paše biti kaj dosti pokonci.
Meti, jst sem od 23. oktobra, ko sem bila prvič v bolnici, na bolniškiuser posted image .

Sem se pa ravno dobr podprla z domačimi keksi...mi jih je tašča spakirala za s seboj, kr je pekla te dneve....pa je blo treba probat mal domačga prjatla...pa mal orehovih kifeljčkov...pa kokosovi poljubčki....Boga jst, vse bom mogla sama pojest, ker moj teh zadevc ne papcauser posted image user posted image user posted image .

Dolenjka- hvala, da si mal v roke vzela naše dete....je zdej mal bolj pridna, ker Božička in Miklavža bi pa rada srečala drugo letouser posted image .

Tak pupe...pridne bodite, jutr pa upam, da se čveke oddolžijo za tole sušo čez vikenduser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.12.2007 18:28:09   
MetiLu
Ja Lara, to je to. Ni glavica ampak otrdela stena maternice user posted image  
Pol si se že čist navadila bit doma. Jest že mravljince v riti čutim, mam že dost ležanja user posted image  Sicer sem pa pridna in še kar počivam, da ne boste mislne, da spet kej preveč delam user posted image  user posted image  user posted image
Ravnokar je bila sodelavka pri men na obisku, je rekla, naj na šiht vsaj še na kakšno kavico pridem, da sicer se pa ne rabim obremenjevat in naj bom kar lepo doma.

Se slišmo zjutraj. Srči je začel pomarančke lupit, se grem mal stisnit, da bova še midva z malim kakšno dobila user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.12.2007 19:35:24   
Janey
Ni bil preveč čvekast vikend tole ne user posted image
Mi smo se pa zdaj napokali do konca...grem lahko samo še ležečki, ker me kar naprej vlečeuser posted image user posted image

Lep večer vam želim in lep tedn.
bodite pridne in čuvajte malčke

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
10.12.2007 6:38:56   
vrtnica76
Dober jutrček souser posted image !
Zame ni preveč dober.Slab spanec pa še boleče grlo in prehlad zraven za povrhu me pa še hoče nekaj kuhatuser posted image .Še dobr, da imam danes pregled,ker morm res vprašat zakaj me spodaj(v nožnici) tolk zbada.To se vleče že nekej dniuser posted image Sicer sem pa naročena šele za ob štirih popoldan in bom lahko mal več čvekala z vami.Decemberska vnema okraševanja se nadaljuje.V soboto sta moja dva sončka z lučkami okrasila balkon-zdej bo pa res že skrajni čas za drevešček in jaslice.Mogoče bo to na vrsti danesuser posted image .Bomo videli, kako bouser posted image kaj pri volji,ker ga s Tamaro že kar pošteno priganjava.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
10.12.2007 7:46:08   
Bajsa
Dobro jutro souser posted image !
Tudi moja noč ni bla glih ne vem kaj. Sm se ob 4 zjutraj zbudila, ker sem imela take krče, da ni blo za zdržat. So mal popustil, pa spet, pa spet mal popustil, pa spet. Dobro urco, pol se je pa umiril, zdej me pa sam vsake tolk še mal zašraufa, tko kot pri menstruaciji, pa trebuh je neki čudn napet skoz. Me je dragi moj že hotu pelav v P, pa sm rekla: Nikamor, še 8 tednov! user posted image user posted image user posted image user posted image
Resno upam, da bo kej bolš, no sej drugač mam pa itak v sredo pregled pa bo teta G povedala kaj dogaja.
Tud mi smo bli že pridni, mamo že smrekco postavljeno! Jo je dragi okrasil letos. Bom kakšno slikco prpopala v album popoldne, ker zdej pa morem šibat v službo.

Lep dan!
Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
10.12.2007 8:12:11   
vrtnica76
Bajsa,prov maš-glede teh 8 tednov.Sam pazi nase in nauser posted image .Kolk časa pa še delaš?Pomoje, bi blo bolš,da te da G na bolniško, da boš več počivala-8 tednov je še kr neki časa.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
10.12.2007 8:24:12   
Februarka08
Dobro jutro...
Vidim, da nekatere niste imele prav lepo in umirjeno noč, pa še prehladi se bojo začel vrstit... user posted image Tud moj spanec ni bil ne vem kaj, nisem in nisem mogla zaspat pa konc. Pa še user posted image je imel/a žurko...In ni šans, da bi takrat bila na boku, ker brca potem samo v eno smer in me vse boli... Ah, bomo že preživeli... Kot pravi bajsa, vsaj še 8 tednov. To pa tudi ni tako veliko...user posted image Joj, kako hitro gre čas, sploh ne morm verjet... Glihkar sem test delala in skakala od veselja, bo pa kmal nekdo privekal na svet...
Pridno čvekajte, danes bo zih bolj živahno tu gori...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4149
10.12.2007 8:28:44   
misar
dobro jutro bejbe!

Danes je ultra čuden dan. najprej sem slabo spala, dvakrat je blo treba obiskat wc. pol sem samo sebe zbudila, ker mi je nos piskal ....halo? user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še spomnila sem se kaj vse moram v službi naredit, pa sem bila ko zajc user posted image user posted image

no in še danes tak turoben dan, pa dragi je obležal v postelji, ga zdravje neki matra...revček user posted image user posted image user posted image  

ah spet sam jamram danes....sicer je pa prav krasen dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?