|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
6.12.2007 15:07:30   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah 

Larisa, bo tvoj user posted image  bolj pri tapametnih user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
6.12.2007 15:11:43   
dolenjka
Dragi Larisin user posted image  : Nimaš kaj delat na tem svetu preden nisi vsaj 38 tednov star, ker je tu mrzlo in sploh bljak, po 38. tednu bo vsak dan topleje in lepše, torej kasneje prideš, lepše ti bo. Jasno?? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.12.2007 15:13:09   
MetiLu
Larisa, brez panike. Tko kot so ti punce napisale user posted image user posted image

No tko punce, rezervacija je potrjena za 27.12.2007 ob 11.30 za 20 oseb. Sem rekla, da bomo same nosečnice in da bomo rabile malo več prostora user posted image  Rezervacije se nič ne plača, za hrano se bomo pa sproti zmenili, kaj bo katera jedla oz. če katera ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Lokacija: Gostilnica Kaval, Brod pri Ljubljani user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.12.2007 15:15:00   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dragi Larisin user posted image  : Nimaš kaj delat na tem svetu preden nisi vsaj 38 tednov star, ker je tu mrzlo in sploh bljak, po 38. tednu bo vsak dan topleje in lepše, torej kasneje prideš, lepše ti bo. Jasno?? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.12.2007 15:15:55   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

, za hrano se bomo pa sproti zmenili, kaj bo katera jedla oz. če katera ne bo nič user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

a ti misliš  da je to možno?user posted image user posted image user posted image  

si vprašala če majo joto?user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.12.2007 15:22:29   
Februarka08
user posted image jest sem pa tko slabe volje...user posted image Diplomo mi ena koka noče nazaj poslat, tako da je danes spet ne bom na pošto nesla in bom spet 1 dan izgubila pa še user posted image noče brcat... Ne vem kaj nej mu/ji še naredim... Bom šla zdele mal se uležat, upam da bo to kej pomagal... Skoz je tko aktiven/na, danes pa user posted image ... Upam, da ni kaj narobe...user posted image
Oh, saj veste, mal morm pojamrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.12.2007 15:22:44   
ella79
si vprašala če majo joto?

mi je šlo zadnjič na MŠ full na smeh, k je rekla da kislo zelje lahko tudi čist tako mal za okus (1 žlico) pojemo. Pa sem hotla rečt, kaj pa JOTA???user posted image user posted image user posted image A te pa tri mesece ne smemo?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.12.2007 15:26:04   
ella79
pa še noče brcat... Ne vem kaj nej mu/ji še naredim...

ti mal une tvoje priljubljene Dorina čokoladice pojej, pa bo cela žurka user posted image user posted image user posted image
jaz sem si zvečer poding skuhala pa gor mal sladke smetance, pa je bil cel šou potem. Pomoje ga je bila naša user posted image še bolj vesela kot jaz, pa že men se sline cedijo sam da pomislim na vroč puding. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.12.2007 15:30:46   
larisa

Dolenjka, havaaaala user posted image user posted image
Me je tko brcnil, da pomoje je stopil v pozo: Yes Sir oz. Yas Mam........

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.12.2007 15:33:16   
vrtnica76
Ampak meni pa res ni namenjeno danes bit na RRuser posted image .Kadar se spravim za računalnik,zazvoni telefon al pa kdo zvoni na vratih.user posted image Sorrčy,ker sem vas tko zanemarila.Pa še Tamara je neki sitna.Ji bo Miklavž vse pobral in bolj pridni punci nesuuser posted image .Jutri bom spet bol mal z vami, ker grem mal sodelavke pogledat in kar je najpomembnejše,fehta za kej dopusta po porodniškiuser posted image .No,pa pridne bodite!Pa pa.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.12.2007 15:40:34   
MetiLu
Za joto pa res nisem vprašala user posted image

Jest je tko ne bom več jedla (te kuhane mislim user posted image ), ker me potem tok napenja, da če me razgnat...

Mi je pa zdele po 100 letih tko čips zapasal, da sem ga letela na pupmo kupit user posted image  user posted image  user posted image

jao, dones je moj Janez pomojem čist razočaran nad hrano in temu primerno tudi manj telovadi. Al je pa zmatran. Samo na jedilniku sem mela pa z izjemo jabolčka same traparije. Zjutraj vedno začnem z mlečnimi/maslenimi štručkami, potem sem zbasala 3 medenjake s čokolado, pol sva šle z mami na kavo in sem spet jedla mojo priljubljeno marcipanovo torto, čez pa še en toast, pol eno kavico, jabolčka in zdej čips user posted image user posted image user posted image  kaj je z mano dones?? Zvečer definitivno gres pade, da malo kalcija dobim, pa kaj mi pomaga, če pa tono kakava gor natresem user posted image

Februarka user posted image  za tebe, pa ne bit žalostna zarad diplomce. Se ne splača. Jutri je nov dan, dones pejd pa mal cotke za user posted image  prekladat, se boš prec boljš počutila user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.12.2007 15:42:07   
MetiLu
Punce, eno?

Kako se da urediti bolniško za polovični delovni čas?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
6.12.2007 15:50:51   
misar
Ej ampak naša mala je pa danes tud manj aktivna. dopoldan je neki brcala, sam zdele mam pa že vsaj ene 4 ure mir. pa mi je čudno pa me mal skrbi user posted image user posted image user posted image  ker je vedno tko skoz živahna.
pa čist mam občutek, kot da nisem noseča...hej bejbika zbud se

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.12.2007 15:57:15   
misar
Evo mamica sam mal zajamra pa se je že začela oglašati user posted image user posted image user posted image  tako sem neizmerno vesela...mula, kakšno mi gre nakurit, da me skrbi ko user posted image user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
6.12.2007 16:06:48   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image jest sem pa tko slabe volje...user posted image Diplomo mi ena koka noče nazaj poslat, tako da je danes spet ne bom na pošto nesla in bom spet 1 dan izgubila pa še user posted image noče brcat... Ne vem kaj nej mu/ji še naredim... Bom šla zdele mal se uležat, upam da bo to kej pomagal... Skoz je tko aktiven/na, danes pa user posted image ... Upam, da ni kaj narobe...user posted image
Oh, saj veste, mal morm pojamrat...

Je tvoj user posted image  danes bolj lene sorte. Sej če se druge dneve normalno oglaša, potem ni panike. Danes mu paše malo več počitka...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
6.12.2007 16:18:45   
MetiLu
Punce, pa to je neverjetn kok men dones trebuh otrdeva user posted image  vse me tišči, pa ritnice me bolijo ko hodim user posted image  Tisti čips je bil čist odveč, sem čist napihjena zdej user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
6.12.2007 16:24:14   
dolenjka
Meti: jaz sem tut najprej mislila it v bolniško za polovični cajt. P ami je dr. rekel da to ni vse skup nič, ker itak ne bom znala po 4h urah it domov in še prav je imel, zato mi je dal normalno bolniško. Kokr pa tebe poznam pa tut ne bi po 4h urah vstala in šla, tko da zgin na bolniško, pa te pridem mal počohat pa kak krog zapelat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.12.2007 16:25:08   
dolenjka
Ritnice te bolijo od včerajšnjega Miklavža, si preveč ritne mišice uporabljala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
6.12.2007 16:29:43   
MetiLu

Ritnice te bolijo od včerajšnjega Miklavža, si preveč ritne mišice uporabljala user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Ej, glihkar berem revijo Lepota in zdravje, je notri en fajn članek o seksu med nosečnostjo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.12.2007 16:30:55   
MetiLu

Meti: jaz sem tut najprej mislila it v bolniško za polovični cajt. P ami je dr. rekel da to ni vse skup nič, ker itak ne bom znala po 4h urah it domov in še prav je imel, zato mi je dal normalno bolniško. Kokr pa tebe poznam pa tut ne bi po 4h urah vstala in šla, tko da zgin na bolniško, pa te pridem mal počohat pa kak krog zapelat user posted image

Ja to je najbrž res, samo jest rabim res samo malo več počitka, pa ne vem kako naj to izpeljem. Rada bi zdržala vsaj še teh 14 dni do božiča user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.12.2007 16:52:35   
katka37
Pina, podajva si roke. Tudi jaz sem že včeraj bila cela neka depresivna, jokava, brez volje, pa še Miklavž je bil, jaz pa ful žalostna. Danes se slab dan nadaljuje, sv se z mojim že zjutraj spričkala. Potem sem nesla neke stvari v klet (namuljena, saj bom že kao sama), zdaj pa ležim z zvinom gležnja in ledom na sedežni. Edina sreča, da nisem padla. user posted image  moja trma.

Meti, na Ptuju da G napotnico za ultivo in se greš v porodnišnico pogovorit prej. Upam, da ti bo kaj boljše, če ne pa počivat. Ampak jaz kar precej počivam, pa mi tudi trebuh precej otrdeva.

Polonca, lepa sobica, si nekaj nalepk sama naredila?

Torčica, user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.12.2007 17:04:55   
Februarka08
Hvala vsem, je user posted image že malo pomigal...
Sem dobila celo nazaj diplomo, zdej mi pa printar nagaja in ne morm sprintat in vam povem da sem kar user posted image začela od vsega. Zdej je pa moj reku, da me nekam pele da sprintam pol pa še u KR, da oddam na pošto. Groza, vam povem. Pa še hormoni me dajejo povrhu vsega...user posted image No, sam da se je user posted image mal premaknu/premaknila...user posted image
Vas berem, ko pridem nazaj. Bohved kdaj...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.12.2007 17:05:31   
anariya
Mah jest sem tud full slabe volje,sem včer štiri ure pr lektorci sedela, za brez veze, k dons me je pa referentka klicala,pa spet zamorila,ker sem ji včer zvečer kuj poslala diplomsko v tehnični pregled in seveda gospe spet ni nič všeč,kt zmer, pa drug teden naj bi imela že zagovor, ma če hočjo bit žleht so na fertik, sploh mi ni do nič danes,lp

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.12.2007 17:25:06   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Ej, glihkar berem revijo Lepota in zdravje, je notri en fajn članek o seksu med nosečnostjo user posted image  user posted image  user posted image

in kaj zanimivega pravjo? Je kakšen zanimiv recept za joto notri?user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.12.2007 17:27:40   
Marusah
Anariya sej bo....ti sam bužeka pobožaj. Glavno je, da je user posted image  vredu. Diploma, bo slej ko prej gotova.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?