Suzi*
|
Dan, čveke žižlaste. Sem prebrala celo zadnjo stran. pa da se vam najprej oglasim, ker če hočem vse prebrat rabim cel dopoldne. Včeraj sem imela res pregled. Vse je ok, UZ nisem imela, mi je pa merila maternico (27 cm, kar je super) in poslušale smo srčka. Od prejšnjega pregleda sem shujšala za 1kg. Dobila sem tudi potrdilo za urejanje paketa in porodniške na CSD, pa podaljšala mi je bolniško do konca, tako da Suzi delala več bo NE!! Dobila sem tudi napotnico za v laboratorij - kri, moram it en teden pred naslednjim pregledom, me je pa poleg rednih stvari dala tudi na test za hepatitis B. Za statistiko, naslednji pregled imam 20.12., takrat bo pa spet UZ. Tako da bejbe, jaz bom naslednja 2 tedna po 2x visela pri dohtarjih. pa moja osebna, pa cukr, pa lab. pa spet G. Ampak bom že preživela, če ne bo hujšga. Včeraj sem bla po pregledu v šopingu...sem dokupila bunke za na smrekico, pa venček nabavla, pa malemu eno svetlikajočo kroglo, na katero je čist nor, pa še dve majčki zame v New Yorkerju, da ne bom kokr klošar okol hodila pa zmerej v istih cunjah. Pa še nekej sem gledala za novoletna darila, pa nič nabavla. Bla je pa gužva za pop*****. Pol sem bla pa čist hin. Se me je celo mož usmilil, pa tamalmu pravljico zvečer prebral. Tko, zdej pa da vidim kaj kej pri vas dogaja.....