|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
3.12.2007 16:31:42   
MetiLu
res je en turoben dan...

Sem pa uspela zdele popravit cilj in strategijo diplomce, pa še en komentar sem dodala, samo ne morem iz službe poslat, ker se mi neki prenosnik ne poveže z netom... Bom od doma.

Ne vem kaj je dones. Sploh se mi ne gre domov, pa da še malo pojambram, bi šla mal v šoping (po hrano - da me ne boste spet kregale user posted image ), pa me začenja križ bolet. Zdej pa ne vem al je to od sedenja ali letanja po dolgem hodniku na WC in v kuhinjo user posted image

Bo kera popoldan še gor? Jest sigurno pridem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
3.12.2007 16:37:10   
katka37
Tudi jaz prečekiram vsake toliko, če je kaj novega tu, sem tudi nasploh danes brez energije, samo poležavam. Saj nam bo jutri boljše. Bi tudi sicer šla malo v šoping kaj, ampak bo ta mesec malo škripalo, me res anima, koliko bom dobil bolniške, si niti ne upam računati. Pa bo že, samo da so naši user posted image  dobro.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
3.12.2007 17:07:43   
Lanchy
Punce, ko ravno govorite o shoppingu....jaz sem bila vceraj cisto sokirana, ko sem prisla okrog 10.30 v BTC in nikkjer ni bilo nobenega folka. Hala A prazna, muller(bilo nas je natanko 10v trgovini), pokrita trznica...samo prodajalci pa jazuser posted image ....najbrz folk sploh ni vedu, da je vse odprto decembra do 17ih. Potem sva sla pa se z mozem popoldne v Cityja in je blo presenetljivo malo ljudi... Sem pa ugotovila, da nimam vec energije po stacuncah hodit, ker me tako nogo zzacnejo bolet k user posted image ...Sam sem vseeno mal v H&M nakupla za naso malo Zojo, ceprav imam ze omaro nabito polno...

Meti, tudi jaz bi resnicno rada v teh 3h tednih sfinisirala tole mojo diplomco, da se potem lahko posvetim samo nasi princeski in da ne mislim vec na ta klincev fax...Upam, da mi bo ratalo. Sam moja mentorca je bolj leva, pa si bo sigurno potem sto let casa vzela za zadnje branje in se na koncu kako bistroumno pripombo imela. Za enkrat imam nekje 45 strani napisanih, pa mam se kar nekaj literature za obdelat za teoreticni del..Prakticni je pa ze koncan in statisticno obdelanuser posted image

Aja, pa glede nasega srecanja, jaz se nisem cisto sigurna, ce bom takrat v LJ, al jo bova z dragim popokala na vikend...Bi pa vsekakor vas srcno rada spoznala dokler imamo se busije...user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
3.12.2007 18:11:56   
MetiLu
Lanchy, jest sem celo zavila v tanov Tuš center v LJ, pa sem tud zlo hitr ven šla. Nič nisem kupila. Sem šla v Zazza pogleda za kakšne gležnarje,pa ne morem verjet da še vedno balerinke prodajajo user posted image  Pol sem šla pa še v Deichmanna uč vržt ... katastrofa, kakšne čevlje imajouser posted image  
Sem se sam obrnila in šla domov. Enostavno nimam več energije bluzit po štacunah.

V H&M pa rajši ne grem, ker pol sem sposobna bit na otroškem oddelku tud eno uro, ne glede na to, da mi noge otekajo in me bolijo user posted image user posted image

Upam, da ti uspe pridt na srečanje. Bom pa ta teden prilimala seznam, koliko se nas je javilo, če bo še katera odpovedala oz. si premislila in prišla. Bo treba potrdit rezervacijo user posted image  Že kar vidim poln Kaval user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

Zdele sem mentorju poslala popravke, jutri pa najboljš da šibam še na govorilne ure, da dokončno dorečeva cilj in strategijo, da lahko potem do konca spišem, kar sem mislna. Je pa fajn, čeprav se mi zdi da mal komplicira, mi pa vsaj ful hitro odgovori, da me potem spodbudi, da delam naprej. Hudič so tele diplomce ja, jaz sem najbolj v celem šolanju sovražila pisat seminarske naloge, tako da sem kar vedla, da mi bo diploma dolg živce kravžlala, ker se je nikakor nisem zares spravila pisat. Upam, da bom zdej uspela dokončat pred PDP.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
3.12.2007 18:18:59   
pina-1
punce pa kaj je to danes z nami??? po moje je to eden od najmanj čvekavih dni do sedajuser posted image

veste kaj jaz počnem??? polagam laminat...a si me predstavljate, na kolenih s trebuhom do tal in laminatom v rokahuser posted image

sedaj je ena urca pavze pol pa jovo na novo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
3.12.2007 18:21:11   
dolenjka
Čer user posted image
Sem živa in v enem kosu, da ne bi katera kašne panike zagnala slučajno user posted image
Je bil pa danes pester dan. Najprej sem med šihtom letela domov, ker so prišli iz agencije poslikat stanovanje, pa papat sem mogla in mojga možeka polupčkat, ker je šel na avion. POl sem imela pa na šihtu eno piz***** in sem sem mogla z vsemi 8 brant neke neumesne in glupe obtožbe in sem se šla še mal strica Šerloka, da sem dokazala svojo nedolžnost (vsaj upam, da sem jo) in evo, končno doma.
Veste kaj je dobr? Da grem samo še 8x na šiht in via Slovenija, ker se mi že mal meša user posted image
Je pa naša Tara danes veliko bolj pridna in že cel dan razgraja. Verjetno je ugotovila, da če bo tako nadaljevala kot včeraj, bo mamica osivela še preden se spoznata user posted image

Ve pa ste bile neki lenobne danes? No razen Bamby, ki je mal notr prinašala zaradi vikenda user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
3.12.2007 18:26:51   
pina-1
ooooooooooooooo dolenjka..pa si le prilezla... ugotavljam, da tebi ta jota ne dene preveč dobbro..nas kar zapustiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
3.12.2007 18:36:41   
dolenjka
PInči bejbi don't user posted image
A te mal potolažim? Jota je padla 2x ta vikend: 1. v soboto zjutraj ko smo se zbudili in 2. danes za kosilo (dobesedno - Eta v konzervi).
Tko da ne bi blo kake fovšije slučajno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
3.12.2007 18:40:25   
pina-1
ja enkrat je bolje kot nič.....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
3.12.2007 18:45:45   
larisa
O čer glavne čvekačice user posted image , vidim da ste končno spet na kupu in da zna kaka lušna debata (za nas, za brat) past user posted image user posted image

Meti, a veš da sem tud jaz ravno naročila prednje varovalo za speedija, pa še košaro Dreami zraven, pol sem šla pa v petek v Babycenter še po voziček in ugotovila, da sem prišla ravno ko se je za speedije začela akcija in je bil 100 Eur cenejši, halooo user posted image user posted image user posted image , vesela da je kaj, sem še lupinico kupila, ki pa je bla tudi malo znižana. Tako da sem neverjetno zadovoljna z nakupom in itak bi šla voziček kar mal tako okrog peljat user posted image ..
Tako da punce, če katera namerava kupit speedija, naj ga kupi čimprej,  ker je v akciji in grejo menda za med....
Danes sem šla pa še v ikeo, po zadnje nakupe pred prihodom user posted image  in seveda po novoletne okraske...jupiiii

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
3.12.2007 18:50:23   
brina2006
Ciao!
Vidim da se nekatere pritožujete ,da je danes bolj lenobnouser posted image jaz vam še danes komaj dohitevamuser posted image .
Danes sem se odločila da bo treba počasi vse oblekice oprati , sedaj pa ne vem ali lahko operem z navadnim praškom ali rabim kakšnega posebnega prav zauser posted image  cotike.
Kako ste vi prale?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
3.12.2007 19:02:19   
MetiLu
Sej ne morem verjet, kdo nas je prišel pogledat user posted image  user posted image  user posted image
Zdele se bo pa žur začel user posted image user posted image  Dolenjka, kaj je zdej s slikcami, si neki oblublala da boš dala v album.Bejba, povej ti men, kako zdržiš po toliko časa brez dragega. Jest sem včeraj zvečer cel sufer furala, ker sem vedla, da gre za cel teden, pa geografsko gledano je še vedno v Slovenijiuser posted image
Larisa user posted image user posted image user posted image  za voziček. Sem ravno danes gledala na spletni strani BC, da je za toliko znižan, pa nove barve so prišle,men so pa zatrjeval, da jih letos ne bo user posted image user posted image user posted image  No, sej jest sem dobila lansko barvo, ki mi je ful ful všeč, pa tud je bil znižan za 20%, je pa res, da že 3 mesece doma čaka na prvo vožnjo user posted image  še dobr, da sva ga na galerijo pospravila, da ga sama ne morem dol zvlečt, če ne bi ziher kje poročal, da ubrisana nosečnica vozi prazen voziček po Grosuplju user posted image  user posted image  user posted image

Pina, te kar vidim ja user posted image , tako sem jaz zadnjič drgnila kuhinjska tla, po vseh štirih, ko bi bla malo usekana... Sam ne pretiravat, mene je potem v križu uščipnilo.

Brina, men so svetovali, da jih pereš samo s praškom, pa še tega daš čist malo. Ne vem, jaz bom pomojem oprala s tistim praškom za občutljiva oblačila, vsaj prvič, pol bom pa Silan sensitive kupila. Bom vidla kaj bojo kej v materinski povedaluser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
3.12.2007 19:08:50   
dolenjka
O Metka, živijo user posted image

Ej, danes bom slikce nalimala, pa makar crknila user posted image  , obljubim user posted image

Pa ne draž me kako zdržim, ker je težko ko user posted image , sam zdej k sem tebe pa company najdla, je bistveno lažje user posted image  In zato imaš zdaj do petka ti nas, je pa res, da kakega čohanja si od mene ne morš obetat, k nimam tko dolgih rok user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
3.12.2007 19:20:59   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kakega čohanja si od mene ne morš obetat, k nimam tko dolgih rok user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj pa virtualno? user posted image  user posted image

Ja svaka čast, res.
No, dej zrihtej slikce, jest sem firbčna. Jest bom pa tud dodala eno s copatki, pa še naš venček je zraven, tko da sta dve slike v eni user posted image

Spet ste vse nekam zginle, a se vse bašete al kaj? Jest sem glihkar en čokolino zmazala, pa mi še kar kruli po želodcu. V glaven, danes ne bo gresa user posted image  kakšni predlogi? Sem si hotla pico spečt, pa sem ugotovila, da je moj možek cel hladilnik spraznu user posted image  no vsaj sira in salame ni več ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
3.12.2007 19:31:06   
dolenjka
Čaki, najprej poje sir in salamo, pol pa še spoka za cel teden? Uf, tale si pa upa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
3.12.2007 19:32:01   
dolenjka
Ej Meti, sam zate:

ČOH ČOH ČOH

PRASK PRASK PRASK

ČOH ČOH ČOH

PRASK PRASK PRASK

ČOH ČOH ČOH

PRASK PRASK PRASK

A paše? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
3.12.2007 19:47:45   
MetiLu

Čaki, najprej poje sir in salamo, pol pa še spoka za cel teden? Uf, tale si pa upa user posted image  user posted image  user posted image

jap, takle mamo user posted image  Sicer jest tega glih neki na veliko ne jem doma ... Mi je pa pustil Karat napolitanke, pa medenjake, pa cookije, pa čokolado, pa navadne jogurte.... samo jest bi zdele neki slanga user posted image  prov en čips bi zmazala, ga nisem jedla že 100 letuser posted image

Ja tistole praskanje je kr ok user posted image  user posted image  user posted image , samo ne pomaga kej dostuser posted image Je stanovanje tko prazno, pa taka tišina user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
3.12.2007 20:04:25   
MetiLu
No tkole, odločitev je padla. Sem že zbrala voljo za sprehod do bencinske, pa sem v hladilniku najdla še čist frišno kislo smetano. Na štedilniku se pa že kuhajo peresniki.
1+1= peresniki s kislo smetano in začimbicami user posted image user posted image user posted image  pa še mal pese zraven. Upam, da je Janez lačen, ker toliko kalorij pa jest res ne rabim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
3.12.2007 20:06:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

jap, takle mamo user posted image  Sicer jest tega glih neki na veliko ne jem doma ... Mi je pa pustil Karat napolitanke, pa medenjake, pa cookije, pa čokolado, pa navadne jogurte.... samo jest bi zdele neki slanga user posted image  prov en čips bi zmazala, ga nisem jedla že 100 letuser posted image

Ja tistole praskanje je kr ok user posted image  user posted image  user posted image , samo ne pomaga kej dostuser posted image Je stanovanje tko prazno, pa taka tišina user posted image  user posted image

Aha, ti tega na veliko ne ješ doma. A to pomen, da ko boš k men pršla moram vse poskrit? user posted image  user posted image  user posted image

Z vsem kar si ti naštela od zalog, bi jaz in Tara mirno preživeli do petka user posted image

Aha, praskanje ni ok? Si pa prava baba, z malim nisi zadovoljna, prav, pol pa trp do petka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
3.12.2007 20:08:41   
dolenjka
A kislo smetano ti je pa pustil? Ziher gre za pomoto user posted image  user posted image  user posted image
In ti se zdej na Janeza zgovarjaš? Bogi malček, še na svet ni prišel, pa je že kriv za tvoje požrtije in posledično za  to, da ti še dolg ne boš unih kavbojk nase dala user posted image  user posted image  user posted image

Midve s Taro se pa baševa s slovenskim radičem v solatki in 2 topla krompirčka sem gor zrezala user posted image  Pol pa še kaka sladica sledi user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
3.12.2007 20:15:16   
MetiLu
A ti je blo treba zdele tiste kavbojke omenjatuser posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Glede salamce sem hotla povedat, da je nikol ne jem doma, če mi moj dragi ne naredi senvička, kadar jih dela zase... men se res ne da celga hladilnika razvlečt, je lažje, če škatlo piškotov načnem user posted image  user posted image  user posted image

Vedve se pa kar bašta naprej, mi s svojim radičem nič skomin ne delata user posted image user posted image  (ker ne maram krompirja na solatiuser posted image ).

Ja praskanje boš mogla pa še mal natrenirat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
3.12.2007 20:19:32   
dolenjka
Kaj pa se pi****? Čist slučajno sem se na kavbojke spomnila no. Prov, bom pa tih user posted image

A piškotke rajš načneš ko salamo ješ? Sva že dve, pa še 1x preber 1 stavek tega posta, spet paše zraven user posted image

No, midve zdaj radič, marca pa kavbojke ki sem jih maja nosila user posted image

Praskanje pa bom trenirala, nč bat, sam ne na teb' k si tko nehvaležna in razvajena user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
3.12.2007 20:19:35   
MetiLu
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
3.12.2007 20:20:18   
dolenjka
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Meti, kok maš ti velko rito user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
3.12.2007 20:25:46   
MetiLu

Kaj pa se pi****? Čist slučajno sem se na kavbojke spomnila no. Prov, bom pa tih user posted image

A piškotke rajš načneš ko salamo ješ? Sva že dve, pa še 1x preber 1 stavek tega posta, spet paše zraven user posted image

No, midve zdaj radič, marca pa kavbojke ki sem jih maja nosila user posted image

Praskanje pa bom trenirala, nč bat, sam ne na teb' k si tko nehvaležna in razvajena user posted image  user posted image  user posted image

ah dej no, ne se jezit user posted image , sem ob telih makarončkih čist na kavbojke pozabila. Če ne bojo šle na rit, bom mela vsaj razlog, da grem v šoping po druge user posted image user posted image user posted image  Ziher bom kakšne hude najdla user posted image user posted image

Maš pa prov, sem res razvajena, kar se možeka tiče user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?