MetiLu
|
Sej ne morem verjet, kdo nas je prišel pogledat Zdele se bo pa žur začel Dolenjka, kaj je zdej s slikcami, si neki oblublala da boš dala v album.Bejba, povej ti men, kako zdržiš po toliko časa brez dragega. Jest sem včeraj zvečer cel sufer furala, ker sem vedla, da gre za cel teden, pa geografsko gledano je še vedno v Sloveniji Larisa za voziček. Sem ravno danes gledala na spletni strani BC, da je za toliko znižan, pa nove barve so prišle,men so pa zatrjeval, da jih letos ne bo No, sej jest sem dobila lansko barvo, ki mi je ful ful všeč, pa tud je bil znižan za 20%, je pa res, da že 3 mesece doma čaka na prvo vožnjo še dobr, da sva ga na galerijo pospravila, da ga sama ne morem dol zvlečt, če ne bi ziher kje poročal, da ubrisana nosečnica vozi prazen voziček po Grosuplju Pina, te kar vidim ja , tako sem jaz zadnjič drgnila kuhinjska tla, po vseh štirih, ko bi bla malo usekana... Sam ne pretiravat, mene je potem v križu uščipnilo. Brina, men so svetovali, da jih pereš samo s praškom, pa še tega daš čist malo. Ne vem, jaz bom pomojem oprala s tistim praškom za občutljiva oblačila, vsaj prvič, pol bom pa Silan sensitive kupila. Bom vidla kaj bojo kej v materinski povedal