MetiLu
|
evo me, sem že z govorilnih. Končno sva dodelala cilj in strukturo, uporabila bom lahko kar imam do sedaj narejeno, nekaj sva poenostavila in ven zmetala, kar po drugi strani pomeni, da bom mogla en del teme toliko bolj konkretno obdelat. Ah bom že, samo da imam žegenj na cilj in strukturo Sem pa mentorja vprašala, zakaj RR včasih tok počas dela, pa pe reku, da bojo zdej še ful enih stvari nadgradil in bo RR še boljša Lara - jaz sem ti že včeraj odgovorila glede pranja oz. mehčalca, pa si najbrž spregledala S čokolinom sem pa začela, ker mi je gresa zmanjkalo ga moram it dones nujno kupit. Suzi - za pregled, bolniško (sem ti mal fovš) in šoping Pina - glede temperature je nosečnost najbrž res lažje čez zimo prenašat, samo polet si pa lahko v lahkih oblekcah in japonkah, pa na cesti ni takega kaosa Sicer pa bomo že zmogle še ta dva meseca, a ne? Če bi bla doma, se ne bi nič pritoževala Februarka - glede diplome mi ne govor, ker me še kar nekaj dela čaka Vrtnica - vožja je res že mal odvečna, men se ne da več, pa všasih se mi zdi, da nisem več tok sigurna za volanom Sicer mi je dragi odstopil svoj avto, ker je udobnejši in varnejši, samo ne bi imela nič proti, če bi imela še šoferja Srečka nosečka, sej zdele sem že ok, zjutraj sem bla pa res čist min - ne vem al sem bla tok tečna al kaj Bolniška - kar ne morem še it, bi mela slabo vest (TRAPA - sej vem), že tako jo bom probala stisnit januarja. No sej če bi blo počutje zlo slabo, bi bila ziher doma. Nuka - srečanje je 27.12. v Gostilnici Kaval na Brodu pri Ljubljani, dobimo se ob 11.30. Prideš? Cotke v H&M-u se pa najbrž res ponavljajo al imajo pa tolk zaloge, pa še kar eno in isto prodajajo sej nam ko prvič kupujemo so cotke čist super in oh in sploh, sej veš kakšne smo Mislim, da sem zdej vse pokomentirala Razen tistega kar ste napisale v času mojega pisanja